Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

σημερα δεν μαγειρευω εγω αλλα η πεθερα κ δεν εχω ιδεα τι εχει φυιαξει...εκανα ομως δουλιτσες κ τωρα ειμαι πτωματακι...ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκα 9ωρο σερι...Σοφια καλως ηρθες στη παρεα μας..

υγ καλησπερα :)

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

γεια σας και απο μενα!

μπιφτεκακια με πατατουλες και βλητα σαλατα τα οποια εχω τσακισει τις τελευταιες μερες!!!

Σοφακι καλως ηρθες και να σου πω οτι τρελαινομαι για διδυμακια!!!!

τα αλλα κοριτσακια καλα ειναι?

εγω ειμαι μια χαρουλα, στην αναμονη...

με το καλοοοοοοοοοο,περιμενουμε τα ευχαρισταααααααααα!!!!!:D:D:D:D:D:D

Γεια σας κορίτσια.

Μόλις μαζεύτηκα στο σπίτι, ερχόμενη από τον κρητικό σύλλογο και το μπάσκετ της μικρής. Ευτυχώς σήμερα είναι στο σπίτι η μεγάλη μου κόρη και μας έφτιαξε μακαρόνια με σάλτσα να φάνε τα κουρασμένα μας κορμιά.

Μαρία 10 και σήμερα.

μπραβο στην κορουλα σου,ποσο ειναι κ ξερει να μαγειρευει?κ εγω απο μικρη χωνομουν στην ποδια της μανουλας για να μαθω,βεβαια μου αρεσε κ αργοτερα καταλαβα ποσο καλο μου εκανε αυτο.ειδικα με το που παντρευτ κ εμεινα με τον καλο μου τα ηξερα ολα ή καλυτερα ειχα ευκολια στο να τα δοκιμασω ολα κ ετσι σε αυτον τον τομεα ημουν ανετη!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

sevoula καλημερα και ευχαριστω.μολις εβαλα στο φουρνο αρνακι απο το χωριο αλλα το θεμα καθαριοτητα και τακτοποιηση με ποναει πολυ.δε ξερω ποτε θατο πιασω.

αρνάκι;;;;;;:shock:πω πω τί μου κάνεις τώρα, κ μόλις έφαγα!!!!!

καλημερααααα.

για σημερα εβαλα κοτοπουλο, απο το χωριο,στο φουρνο.....μεσα σε σακουλα ψησιματος.θα το συνοδευσω με τηγανητες πατατες,μαρουλοσαλατα και μπουγιουρντακι...........!!!

μιαμ μιαμ μιαμ...πεινασα και μονο που το σκεφτηκα ;)

Για τον θασαυρο εβαλα μοσχαρακι να βραζει......με χυλοπιτες μαλλον θα το κανω!

καλο σαββατοκυριακο κοριτσακια.

αυτό με τη σακκούλα το έχω ακούσει, αλλά δεν το έκανα ποτέ. υπάρχουν στο σούπερ μαρκετ;

δεν μιλάτε για τύπου μάτζι κ τέτοια;:confused:

καλημερουδιααααααααααααααααααααααα ομορφουλες!!!!!!σημερα θα κανω ψαρακια,τωρα τι ψαρακια θα σας πω οταν γυρισω απο τον ψαρα μας,ω ναι στην λαικη εχω πλεον ψαρα,μαναβη κ...βοτανολογο χιχιχιχιχιχι!!!!!!!

δωρα στην σακουλα γινετε μουρλια το κοτοπουλο,αν κ εγω κυριως βαζω τα ψητα ρολα(κοτοπουλου,μοσχαριου κτλ) κ πραγματικα το αποτελεσμα ποτε δεν με προδιδει!!!!!!!

φιλακια κορτσουδια!!!

αυτό με το ρολό πολύ σωστό για να μη στεγνώνει το κρέας!!!:eek:

γεια σας και απο μενα!

μπιφτεκακια με πατατουλες και βλητα σαλατα τα οποια εχω τσακισει τις τελευταιες μερες!!!

Σοφακι καλως ηρθες και να σου πω οτι τρελαινομαι για διδυμακια!!!!

τα αλλα κοριτσακια καλα ειναι?

εγω ειμαι μια χαρουλα, στην αναμονη...

κι εγώ τρελαίνομαι για διδυμάκια!

βλητα δεν τρώω που να με απειλείς με κλωτσιές!

τί ωραία αναμονή!

μου έλειψε κ εμένα!

Ρουλάκι μου τί ωραίο να έχεις κορίτσια!

δεν θα σταματήσω να το λέω κι ας σας κουράζω!

η κοριτσομάνα έχει άλλη χάρη!

ωστόσο θα ήθελα κ ένα γιο, μη σας πω κ δύο!

όνειρα χωρίς έξοδα!:rolleyes:

Καλημερούδια

αφού ξεπατώθηκα στις δουλειές και πήγα και λαική θα τηγανίσω γόπες και θα φτιάξω και κολοκυθάκια σαλάτα!!!Ευτυχώς τα μικρά μου λατρεύουν τα ψαράκια!!!!

σε νιώθω. κι εγώ το γυάλισα το σπίτι...αλλά είμαι ερείπιο.

κουρεύτηκα επιτέλους, κοντά κ μου αρέσουν πολύ!

πείτε με μεγειά!;):-)

σημερα δεν μαγειρευω εγω αλλα η πεθερα κ δεν εχω ιδεα τι εχει φυιαξει...εκανα ομως δουλιτσες κ τωρα ειμαι πτωματακι...ευτυχως το βραδυ κοιμηθηκα 9ωρο σερι...

υγ καλησπερα :)

ευτυχώς έχουμε κ τις πεθερές...;):P

λουκ χουζ τόκιν!:rolleyes::mrgreen::lol::lol:

μπραβο στην κορουλα σου,ποσο ειναι κ ξερει να μαγειρευει?κ εγω απο μικρη χωνομουν στην ποδια της μανουλας για να μαθω,βεβαια μου αρεσε κ αργοτερα καταλαβα ποσο καλο μου εκανε αυτο.ειδικα με το που παντρευτ κ εμεινα με τον καλο μου τα ηξερα ολα ή καλυτερα ειχα ευκολια στο να τα δοκιμασω ολα κ ετσι σε αυτον τον τομεα ημουν ανετη!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγώ ήμουν το ακριβώς αντίθετο από εσένα Άννα...η αδερφή μου όμως μαγείρευε νομίζω από την κοιλιά της μάνας μας, κι ας είναι μικρότερή μου...;)

μάκια σε όλες!

σας το είπα; πολύ μου αρέσει η παρεούλα μας!:D

Διαφημίσεις

αρνάκι;;;;;;:shock:πω πω τί μου κάνεις τώρα, κ μόλις έφαγα!!!!!

Μη φας κι από της Σοφίας θα βαρυστομαχιάσεις και δεν πρέπει, σήμερα που έχεις και ωραία μαλλιά!!!!!!!!!!!

κι εγώ τρελαίνομαι για διδυμάκια!

βλητα δεν τρώω που να με απειλείς με κλωτσιές!

Εγώ πάλι, δεν έχω φάει ποτέ διδυμάκια. Είναι νόστιμα; Πώς τα κάνεις λεμονάτα ή κοκκινιστά; Χόρτα όμως τρώω αρκετά, με πολύ λεμόνι και φέτα.

Ρουλάκι μου τί ωραίο να έχεις κορίτσια!

δεν θα σταματήσω να το λέω κι ας σας κουράζω!

η κοριτσομάνα έχει άλλη χάρη!

ωστόσο θα ήθελα κ ένα γιο, μη σας πω κ δύο!

όνειρα χωρίς έξοδα!:rolleyes:

Δε διαφωνώ σε τίποτα απ' όσα λες.

σε νιώθω. κι εγώ το γυάλισα το σπίτι...αλλά είμαι ερείπιο.

κουρεύτηκα επιτέλους, κοντά κ μου αρέσουν πολύ!

πείτε με μεγειά!;):-)

Ααααααααα αααααααααααααααααααα τι ωραία που είναι; Με 'γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγώ ήμουν το ακριβώς αντίθετο από εσένα Άννα...η αδερφή μου όμως μαγείρευε νομίζω από την κοιλιά της μάνας μας, κι ας είναι μικρότερή μου...;)

χαχαχαχαχαχαχαχαχα με ποδιά κουζίνας γεννήθηκε η αδερφή σου;

μάκια σε όλες!

σας το είπα; πολύ μου αρέσει η παρεούλα μας!:D

Αμ εγώ; Δεν την απολαμβάνω πολύ τέτοια παρεούλα;

φτου κι απ την αρχη....:confused::confused::confused::confused:

εγραψα ενα κατεβατο και το χασα:confused::confused::confused::confused::confused:!!!!!!

Σεβη...με γεια το μαλλι,εισαι κουκλα...σου παει τρελα!!!!!!!!!!!!;)

η σακουλες ψησιματος πολουνται σε μεγαλα σουπερ μαρκετ...

και οχι,δεν ειναι τυπου ματζι κτλ!!!!!

Ρουλα,εισαι περιβολι!!!!!!!

με εκανες κι εσκασα απο το γελιο.......: Lol:: Lol:: Lol:: Lol:

Ηθελα να ηξερα που τα βρησκεις........!!!!

Και κοριτσια...κι εμενα μου αρεσει τρελα η παρεα μας.

:P:p:p:p:p:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Ρουλα,εισαι περιβολι!!!!!!!

με εκανες κι εσκασα απο το γελιο.......: Lol:: Lol:: Lol:: Lol:

Ηθελα να ηξερα που τα βρησκεις........!!!!

Εσείς είστε η πηγή έμπνευσής μου Δωράκι.

Αλήθεια Δωράκι, έχεις και περιτύλιγμα;

Kαλησπέρα κορίτσια! :D

Σας χρωστάω από χθες το φαί μας...γιουβέτσι, παρ' ό,τι Παρασκευή, γιατί έρχεται η νηστεία των Αποστόλων και αυτή τη βδομάδα γινότανε κατάλυση εις πάντα. ;) Σήμερα κοτόσουπα με χωριάτικο κοτόπουλο, μούρλια.

Σοφία με τα δίδυμα, καλωσόρισες κι από μένα, κι εγώ σε αυτό το καφέ καινούρια είμαι. Παιδιά, δεν ξέρετε πόσες φορές ευχήθηκα ο μικρός μου να μου ερχόταν παρέα με μια μπέμπα, γιατί δεν έχω τα κουράγια της Αρετής μας, φτου κι απ' την αρχή...όχι κι άλλη καισαρική! Αρετή, ναι, στο σπίτι στην Παραλία θα τη βγάλουμε φέτος, αλλα λέμε να πεταχτούμε κι ενα τριημεράκι κάπου με τον μεγάλο, που εχει καημό για ξενοδοχείο με πισίνα χωρίς τον αδελφό του!

Eviri, μου τρέξανε τα σάλια με τη συνταγή για το παγωτό, για να δούμε αν θα αξιωθώ κι εγώ! Ένα άλλο πράγμα που εύχομαι μονίμως είναι να είχα λίγο περισσότερο τη νοικοκυροσύνη γενικά στο αίμα μου. Άμα καταπιάνομαι τα κάνω όλα τέλεια βέβαια, αλλα θέλω το χρόνο μου, την ηρεμία μου, όχι τα μωρά να με τραβολογάνε δώθε κείθε! Πολύ καλά κάνετε οι κοριτσομάνες που στρώνετε από νωρίς τις θυγατέρες, γιατί άμα είσαι καλομαθημένη, σαν εμένα, μετά όλα σου φαίνονται βουνό!

Σέβη, με γεια το μαλλί! Η θεραπεία στο πρόσωπο είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα?

Δεν ήξερα οτι έχεις κι εσυ θέμα με τη μαμά σου...περαστικά!

Καλά αποτελέσματα Δωράκι, χαίρομαι που βγήκαν καλες οι εξετάσεις του παιδιού.

Στην εγκυμονούσα της παρέας, με έναν πόνο εύχομαι! Με το καλό να κρατήσει ένα γερό μωρό στην αγκαλιά της!

Σας αφήνω γιατί ετοιμάζομαι για ένα γάμο, στον οποίο σκυλοβαριέμαι να πάω. :rolleyes: Φιλάκια πολλα και τα ξαναλέμε σύντομα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εσείς είστε η πηγή έμπνευσής μου Δωράκι.

Αλήθεια Δωράκι, έχεις και περιτύλιγμα;

: Lol:: Lol:: Lol:: Lol:

αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα.

ΚΑΛΟ!!!!!!!!!

και ναι,εχω!!!!!!!

ευχαριστω αγγελινα.

κι εγω δεν θα ελεγα οχι σε δυδιμακια.......

μακαρι να ερθουν με την επομενη εγκυμοσυνη μου;););)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια! :D

Σας χρωστάω από χθες το φαί μας...γιουβέτσι,

Όπως αισθάνεσαι Αγγελίνα. Εμάς και το ταψί όλο να μας δώσεις δε θα μας πειράξει, καλοδεχούμενο είναι (εφόσον είναι και χρεωστούμενο)

παρ' ό,τι Παρασκευή, γιατί έρχεται η νηστεία των Αποστόλων και αυτή τη βδομάδα γινότανε κα

Eviri, μου τρέξανε τα σάλια με τη συνταγή για το παγωτό, για να δούμε αν θα αξιωθώ κι εγώ! Ένα άλλο πράγμα που εύχομαι μονίμως είναι να είχα λίγο περισσότερο τη νοικοκυροσύνη γενικά στο αίμα μου. Άμα καταπιάνομαι τα κάνω όλα τέλεια βέβαια, αλλα θέλω το χρόνο μου, την ηρεμία μου, όχι τα μωρά να με τραβολογάνε δώθε κείθε! Πολύ καλά κάνετε οι κοριτσομάνες που στρώνετε από νωρίς τις θυγατέρες, γιατί άμα είσαι καλομαθημένη, σαν εμένα, μετά όλα σου φαίνονται βουνό!

Κι εγώ όταν ήμουν Γ΄Δημοτικού άρχισα να μαθαίνω δουλειές του σπιτιού (πλύσιμο πιάτων, ξεσκόνισμα κλπ) και στην Δ' δημοτικού άρχισα το μαγείρεμα και μάλιστα μόνη μου στο σπίτι, επειδή η μητέρα μου τότε άρχισε να εργάζεται εκτός σπιτιού και με άφηνε εμένα νοικοκυρά. Τότε, βαρυγκομούσα (δε σας το κρύβω) γιατί ως παιδί ήθελα να παίξω και ένιωθα ότι είχα υποχρεώσεις μεγάλου. Αλλά τελικά αυτό δε μου βγήκε σε κακό.

κοριτσακια μου γλυκα μιας και αρεσουν σε ολες τα διδυμακια σκεφτομαι να σας τα στελνω με τη σειρα για να ξεκουραζομαι κι εγω η ταλαιπωρη που δεν εχω που να τα παρκαρω.(η μαμα μου δε ζει και η πεθερα μου ειναι στο χωριο με τα μπεεεεεεεεεεεεεεε)

κοριτσάκια ευχαριστώ για το μαλλί. ειλικρινά είναι πολύ τρέντυ! κι εγώ επιτέλους έδειξα γυναίκα...

πριν ήμουν σαν αγριοκάτσικο...

Αγγελίνα, η μαμά μου έχει νεφρική ανεπάρκεια, έχει κάνει αφαίρεση καλοήθους στο κεφάλι, έχει στεφανιαία..., έχει αιμαγγειώματα παντού-ως τώρα Δόξα τω Θεώ καλοήθη-...κ πολλά άλλα μικρότερης σημασίας...αλλά στέκεται θηρίο!

απλά δεν θέλω να ξανακούσω για μαγνητική, βιοψία. όχι άλλο κάρβουνο!!!!

πιστεύω ότι όλα είναι ψυχοσωματικά.πρώτα νοσεί η ψυχή κ μετά το σώμα!

κατά τα άλλα...δεν πρόλαβα να γράψω τίποτα, καθότι προτίμησα να κάνω το παγωτό.αύριο θα το δοκιμάσουμε. κάτι μου λέει ότι δεν θα μου αρέσει τόσο όσο το περσινό (γκαρνί με κρέμα γάλακτος κ φρέσκο γάλα). δεν μου άρεσε η μυρωδιά τους όταν τα χτυπούσα....

αύριο θα μαγειρέψω μοσχάρι με χυλοπίτες ή με πατάτες (πατάτες θέλει ο Σ, εγώ χυλοπίτες).

θέλω να φύγω μακριά σε μια παραλία μόνη μου για 1 βράδυ! μπορώ; ήσυχα, να ακούω το κύμα κ να βλέπω θάλασσα...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...