Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Να τώρα τι μου κάνετε. Με ψηφίζετε συνέχεια, θα το πάρω πάνω μου και θα πάω να αγοράσω ασημένια κατσαρόλα. Δεν μπορεί μια εκλεγμένη δήμαρχος να έχει απλή inox. Κι όταν βγω και πωρθυπουργός (που λένε μερικοί) όχι πρωθυπουργός, τότε θα πάρω και χρυσή.

Κι εγώ Κυρία Δώρα άλλη μια ψήφος για την αφεντιά σας από εμένα με αγάπη βεβαίως-βεβαίως !;)

Ουφ ! Έχω πολλές μα πάρα πολλές δουλειές σήμερα ! Και σκέφτηκα να καμω ένα σπανακόρυζο που γίνεται πατ-κιουτ γιατί μέσα στο Σ/Κ σίγουρα θα μαγειρέψω κάτι σε κρεατικό....

Διακοπές ???? Τί είναι αυτό ? Μάλλον θα την βγάλουμε εις τα τιμημένα Άγραφα (ακούς Αρετή) ???? {αλλά θα έρθουμε μετά τις 15/08 που εσύ θα παραθερίζεις εις τας Αμαλιάδας μανδάμ}... τζίφος δλδ... πόσο θα ήθελα να πάω σε ένα ξενοδοχείο και να λιώσω με τα παιδιά + τον αντρούλη μου... αχ βαχ...

ΑΡΕΤΗ,

Πάτε για 3ο βρε θηρίο ? Με το καλό εύχομαι και να είναι κόρη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

γερό παιδί να είναι!

κ άμα ψάχνεστε για νονά, αυτοπροτείνομαι!

την παρουσίαση την είπα για ειρωνεία στο χρυσό Μεταξάκι μου. ξέρω πόσο πάνε.

είχα ρωτήσει για κάτι φόρμες κέηκ κ μου έφυγε η μαγκιά! α πα πα!

παλιά ψώνιζα σαν τρελή από παρουσίαση, τώρα μόνο για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, σπάνια!

για τις διακοπές, μη το θίγετε, πονάει το ζήτημα...έχω να πάω από το 2007! περικαλώ.

μάκια επιστρέφω στην εργασί κ τη χαρά.....μπλιαχ!

για τις διακοπές, μη το θίγετε, πονάει το ζήτημα...έχω να πάω από το 2007! περικαλώ.

Αχχχ!!!!!! Έλα να πονέσουμε παρέα γιατί κι εμείς δεν βλέπω να πηγαίνουμε πουθενά φέτος!!!:-(:sad:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μαράκι μου, κι εμένα μου λείψατε όλες!

πήζω στο γραφείο, οργανώνω αναγκαστικές εκτελέσεις, άλλες τις αναβάλλω, πάντως γίνομαι πάρα πολυ δυσάρεστη. κ όλο αυτό με κάνει να θέλω να τσιρίξω......

Βρε τώρα που το λες, κάνε και καμμιά κανονική εκτέλεση. Μετά, θα έχεις δικηγόρο τον άντρα σου και θα αθωωθείς.

κατά τα άλλα,

Αγγελίνα όλα να είναι καλά με τη μανούλα σου. τα περνάω κάθε τόσο με τη δικιά μου, αλλά το παλεύουμε οικογενειακώς με πίστη!

εμείς μπορεί κ να μην πάμε ούτε φέτος διακοπές. δεν φτάνουν. αυθημερόν κ πολύ μας είναι.

Αυτό είναι καημός. Μακάρι να σου βγουν ακόμη κι από 'κει που δεν το περιμένεις κι άλλες μέρες διακοπών, για να ανασάνετε λιγάκι. Δε γίνεται να έχετε τέτοιους εξαντλητικούς ρυθμούς δουλειάς-δουλείας.

Λιτσάκι, Ελενίτσα, Δωράκι, Ρουλάκι, Αρετούλα φιλάκια πολλά! κ κοπιάστε για κοτοπουλάκι, είναι χωριάτικο από τη μανούλα μου! κ κοτοσουπίτσα!

Πώπω μ' έφτιαξες τώρα.

χρωστάς συνταγή παγωτού. πες κάτι εύκολο, γιατί ο χρόνος.......

Λοιπόν, θα χτυπήσεις στο μίξερ ένα κουτί Μόρφατ να γίνει σαντιγί. Μόλις φουσκώσει, ρίξε μέσα με κανονική ροή ένα κουτί ζαχαρούχο αδιάλυτο, συνεχίζοντας το χτύπημα χωρίς να διακόψεις. Μόλις ενσωματωθεί ρίξε μέσα και ένα κουτί εβαπορέ πάλι αδιάλυτο. Αν θες, μπορείς να βάλεις μέσα και λίγη βανίλια. Συνεχίζεις το χτύπημα να ενσωματωθεί κι αυτό και.........τέλος. Αυτό είναι το παγωτό. Από 'κει και πέρα θα το βγάζεις από την κατάψυξη κάθε 1 ώρα και θα το ξαναχτυπάς για λίγο με το μίξερ χειρός μέσα στο μπολ που το αποθήκευσες. Οι επαναλήψεις του χτυπήματος όσο περισσότερες είναι μέχρι να καταψυχθεί, τόσο πιο αφράτο το κάνουν.

Για τις γεύσεις τώρα, έχω ξαναβάλει αυτή τη συνταγή σε παλιότερο ποστ, μπορείς να παίξεις ρίχντας μέσα ό,τι έχεις και κάθε φορά να είναι διαφορετικό. Δηλαδή, κομματάκια από γλυκά κουταλιού, ξηρούς καρπούς, κομματάκια φρέσκων φρούτων, σιρόπια της αρεσκείας σας, μπισκότα, τρούφα, κομμάτια σοκολάτας, κακάο, μισό-μισό με κακάο και βανίλια. Γενικά, ό,τι φανταστείς μπορείς να ενσωματώσεις σ' αυτή τη βάση παγωτού. Μέχρι και γέμιση για τούρτα το κάνεις.

Το ίδιο κάνει! Χρυσάφι την πληρώνεις!:rolleyes:

Πες το ψέματα εκεί που καταντήσαμε. Κορίτσια προχτές αγόρασα από το σούπερ, γάλα Μεβγάλ δίλιτρο. Είδα στο κουτί πάνω που έγραφε μείον 45 λεπτά και νόμιζα ότι αυτά αφαιρούνται από τα 2.30 της τιμής που αναγραφόταν στο ράφι κι ότι θα μου ερχόταν φθηνότερα από άλλο που έπαιρνα. Έπαθα την πλάκα μου όταν στο σπίτι (δεν το είδα την ίδια στιγμή) διαπίστωσα ότι η κανονική του τιμή πλέον, θα είναι 2.75 κι ότι τα 45 λεπτά είχαν ήδη αφαιρεθεί. Το εξακρίβωσα στη ρεσεψιόν του σούπερ, πιστεύοντας ότι ήταν λάθος της μηχανής του ταμείου. Βρε παιδιά, ένα χιλιάρικο σχεδόν τα δύο λίτρα γάλακτος; Για όνομα του Θεού!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ Κυρία Δώρα άλλη μια ψήφος για την αφεντιά σας από εμένα με αγάπη βεβαίως-βεβαίως !;)

Πάρα πολύ ωραία love4four κι αφού είναι και με αγάπη με σκλαβώνεις. Άντε κορίτσια οι υπόλοιπες που δεν ψηφίσατε προλαβαίνετε μέχρι τις 19.00 ώρα Ελλάδος. Μετά κλείνουν οι κάλπες.

Διακοπές ???? Τί είναι αυτό ? Μάλλον θα την βγάλουμε εις τα τιμημένα Άγραφα (ακούς Αρετή) ????

Εσύ θα είσαι σε πολύ ωραίο και γραφικό (αν και Άγραφα) μέρος. Μάλλον εμείς πρέπει να ζηλεύουμε.

{αλλά θα έρθουμε μετά τις 15/08 που εσύ θα παραθερίζεις εις τας Αμαλιάδας μανδάμ}... τζίφος δλδ... πόσο θα ήθελα να πάω σε ένα ξενοδοχείο και να λιώσω με τα παιδιά + τον αντρούλη μου... αχ βαχ...

Καλά τώρα δεν έχεις άδικο. Ποιος δε θα το 'θελε αυτό;

Διαφημίσεις

καλό ΣΚ Ελενίτσα μου! να περάσετε τέλεια!

Ρουλάκι, στη μόρφατ, για να την χτυπήσεις ως σαντιγύ τί βάζεις;

δεν έχω ξανακάνει σαντιγύ με μόρφατ.

πάντα κάνω σαντιγύ με κρέμα γάλακτος κ άχνη ζάχαρη.

είχα κάνει πέρσυ το καλοκαίρι μια συνταγή που είχε δώσει η φίλη mikio κ ήταν φανταστική κ πανεύκολη. έβαζα ένα σακκουλάκι garni με γάλα, αν θυμάμαι καλά κ ζαχαρούχο. πρόσθετα κ ό,τι ήθελα κ γινόταν το καλύτερο παγωτό.

πρέπει να ξεθάψω τη συνταγή...

γεια σας και απομενα εχω μια ατονια σημερα αλλο πραγμα..καναμε σερβις και στο αυτοκινητο χτες και πηγε 700Ε το μαλλι κοντεψ αν απαθω εγκεφαλικο...συν οτι μας ηρθε ο λογ/σμος του κινητου απο 43που πληρωνουμε τον μηνα στα 83..αλλο εγκεφαλικο απο εκει...

εμεις σημερα μακαρονια με κιμα,και οσο για τις κατσαρολες πονεμενη ιστορια εμεις εχουμε της amc και πριν 1χρονο της ξεχρεωσαμε!

:-D

Ελενίτσα και σε σένα καλό Σαβ/κο και να ξεκουραστείς όσο μπορείς.

Σέβη τη μόρφατ τη χτυπάς κατευθείαν σε σαντιγί χωρίς τίποτ' άλλο μέσα. Με το χτύπημα 2'-3' αυτή φουσκώνει. Δεν είναι όπως η κρέμα γάλακτος που θέλει άχνη, ή κρεμόριο ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Η συνταγή που λες από τη mikio είναι της ίδιας φιλοσοφίας.

Άννια μήπως να πάρεις καμμιά βιταμίνη για ένα μικρό διάστημα; Όσο για τις πληρωμές, άστα να πάνε.

Καλησπερα πεεεεεεερα για περα!!!!!!

Κοριτσακια,καναμε τις αιματολογικες εξετασεις στο παιδι

και ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ολες ειναι καλες :P:p:p:p:p.

(τωρα εχουμε μαγνιτικη.....)

Εγω εκανα την αξονικη και τα αποτελεσματα

θα τα παρουμε απογευμα δευτερας.

Ρουλακι...νομιζω....σε βγαλαμε πια,αρχηγο μας.

Αντε βρε.....και εις ανωτερα!!!!!!!!!!!!

και η συνταγη για το παγωτο ειναι σουπερ.

Θα την κανω μεσα στο σαβ/κο!!!!!!!

Αρετουλα.......με το καλο ευχομαι.

Αντε συντομα να μας πεις ευχαριστα.....

μαζι με την αννουλα μας.........!!!!!!!!!

Εμεις σημερα ηρθαμε σπιτι αργαμιση......:rolleyes:

ετσι φαγαμε το χθεσινο χταποδακι και ο μικρουλης κοτοπουλακι.

Για αυριο,εχει Ο Θεος!!!!!!!!!!!!!

Καλο σκ ελενη.....

που θα πατε με το καλο;;;

καλα να περασετε!!!!!!

καλο μεσημερι ομορφες.....

μακιααααα!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Γεια σου Σοφία (sofiapar). Καλώς όρισες στην ενότητα "Τι μαγειρεύουμε σήμερα". Εδώ η κάθε κοπέλα που γράφει, αναφέρει κάθε μέρα τι φαγητό έφτιαξε ή πρόκειται να φτιάξει. Επίσης, όποια θέλει μπορεί να ζητήσει ιδέες όταν δεν ξέρει τι να μαγειρέψει κι ακόμα, όπως λέω εγώ, πάνω από την ιντερνετική κατσαρόλα συζητάμε διάφορα θέματα καθημερινότητας, προβληματισμούς, ελαφρά οικογενειακά κ.λ.π.

Σου εύχομαι καλά να περάσεις μαζί μας και να μας λες τι μαγειρεύεις.

Δωράκι, λάμπεις από χαρά κι εύχομαι έτσι να λάμπεις κάθε μέρα. Μπράβο για τα καλά νέα που μας φέρνεις. Ελπίζω να μας πεις τα ίδια και τη Δευτέρα για σένα.

Δωράκι, λάμπεις από χαρά κι εύχομαι έτσι να λάμπεις κάθε μέρα. Μπράβο για τα καλά νέα που μας φέρνεις. Ελπίζω να μας πεις τα ίδια και τη Δευτέρα για σένα.

σε ευχαριστω πολυ ρουλακι μου :P:p:p:p:p:p:p

Πρεπει να εισαι σπουδαιος ανθρωπος........θησαυρος!!!!!!!!

Νιωθω τυχερη που ειμαι στην παρεα του "τι μαγειρευουμε σημερα"....

Σας ευχαριστω που με κανετε να νιωθω ετσι!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλησπερα κοριτσακια!!!!!!!!!εχθες κ σημερα καναμε με τον καλο μου ολοοοοο στο σπιτι,κ δουλειες που βαριεμαι να κανω συχνα....οπως καθαρισμα κουφωματων,σιτες κ τζαμια......ξεπατωθηκαμε αλλα τωρα ολα λαμπουν!!!!!!

κ επειδη να μαγειρεψω δεν αντεχα ο καλος μου ειχε τρελλη ιδεα να φερει κοτα ψημενη κ πατατουλες,εκανα κ μια χωριατικη κ μια χαρα φαγαμε κ σημερα!!!!

ρε κοριτσια δεν θελω να ακουω για πολιτικη...ειναι ολοι τους γαιδουρια!!!!!να φυγουνε να πανε αλλου,βρε ουστ,μακρια απο αμας!!!!!!!

καλως ηρθαν τα νεα κοριτσακια,εδω λεμε για το καθημερινο μας φαγητακι αλλα κ οτι αλλο μας απασχολει!!!!!

υσ.Δωρακι μπραβο για τα καλα σας νεα,ετσι ολα καλα απο δω κ περα!!!!!

Αρετη με το καλο να ρθει κ το τριτο,ποσο χαιρομαι οταν βλεπω νεα ζευγαρια να θελουν πολλα παιδιακια δεν λεγετε!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...