Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εviri εγω το ξερω αυτο το ψαρι, μπορειτε να το κανετε και στην λαδοκολλα στον φουρνο με φρεσκο κρεμμυδακι, λεμονι και λαδι (λιγο) και γινεται πολυ ωραιο!

Αρετή, κάτι θυμόμουν ότι το μήνυμα πρέπει να ήταν της Μαρίας αλλά πού να στηριχτώ με σιγουριά στο κονσερβοκούτι το μυαλό μου; Ψάχνοντας το βρήκα και λέει για τον παγκάσιο είναι στο ποστ #2801.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Α έτσι είναι; Ο παγκάσιος, του παγκάσιου; Νόμιζα ότι ήταν άκλιτο!χαχα

Επί της ουσίας, τώρα, ευχαριστώ Ρούλα, εύκολο είναι, απ'όσο λέτε θα είναι και νοστιμο. Με σαλάτα θα το συνοδεύσω. Απλά πράγματα τώρα τοο καλοκαίρι.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το καλωσόρισμα! :D

Αρετή μου, πολύ χάρηκα που διάβασα τα νέα σου! Άντε και με μια κορούλα! Μπράβο ρε κορίτσι, χίλια μπράβο, ειλικρινά!

Δεν ξέρω αν συμβαίνει πανελληνίως, αλλα εδώ στην Κατερρίνη διαπιστώνω κάτι που με εντυπωσιάζει και με χαροποιεί τρελά: πάρα πολλές οικογένειες προχωρούν σε 3ο και 4ο παιδάκι τον τελευταίο καιρό! Και δε μιλάμε για ανθρωπους με φοβερή οικονομική άνεση ή βοήθεια, ούτε τους προκύπτει απρόσμενα, το θέλουν και το τολμούν! :D

Eviri, εγώ είμαι, η παλιά καλή Αγγελίνα#2, που είχαμε μιλήσει και στο φόρουμ. ;) Στο οποίο εδώ και καιρό δεν πολυμπαίνω, ούτε και γράφω...but that 's another story. :rolleyes: Θα χαρώ πολύ να τα λέμε από εδώ. Έχεις και τη δική μου ψήφο και υποστήριξη γενικότερα, όταν κατέλθεις στον πολιτικό στίβο! Όσο για τη γύρα της πεθεράς με την κατσαρόλα, κομματάκι δύσκολο, καθότι μένουμε Κατερίνη! :lol:

Δωράκι, σ' έχασα και σένα κούκλα μου...τι κάνει ο Ραφαήλ? Κάτι για εξετάσεις διαβάζω...ελπίζω να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα γρήγορα και να χαρείτε το καλοκαίρι σας!

Σέβη, εμείς τα είπαμε και στις ΑνΑλ. ;)

Ελπίζω σύντομα να γνωρίσω και τις υπόλοιπες. :D

Εμείς είμαστε καλά, τα παιδιά μια χαρά. Με τη μαμά μου προέκυψε ένα θέμα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τελοσπαντων. Θα πάτε διακοπές φέτος?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλημερα κατι ακουγα για προωρες εκλογες αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι θα εχουμε εμεις στο καφε μας!!!!

δαγκωτο Εviraki μας!!!!!!!!!!!

αντε και υπουργος!!!!

σας το ειπα πονανε τα ποδαρακια μου, απο τις δουλιτσες χτες..

σημερα θα κανω λαζανια με κιμα, τα υποσχεθηκα στον αντρουλη..

Αρετή, κάτι θυμόμουν ότι το μήνυμα πρέπει να ήταν της Μαρίας αλλά πού να στηριχτώ με σιγουριά στο κονσερβοκούτι το μυαλό μου; Ψάχνοντας το βρήκα και λέει για τον παγκάσιο είναι στο ποστ #2801.

που το βρηκες βρε θηριο??

με τετοιες ικανοτητες να μην σε βγαλουμε δημαρχο?????

:rolleyes::rolleyes:

Σεβουλα σε εχω πεθυμησει, φιλακια, στο Χρυσπακι σου...

Αρετουλα με το καλο η προσπαθεια, αντε και καλη διασκεδαση!!

Διαφημίσεις

Αγγελίνα, τι θα φάτε σήμερα; Ξέχασες να πεις!:) Α, ως προς τα παιδιά ειδικά, θα προνοήσει ο Θεός, δεν αγχωνόμαστε γι'αυτό.

Διακοπές εμείς θα πάμε στο πατρικό μου, Αμαλιάδα, στην άδειά μου, δηλ. μετά το Δεκαπενταύγουστο. Καλά θα είναι, εχουμε ωραίες θάλασσες και το κυριότερο θα έχω βοήθεια από τη μανούλα μου που μου έχει λείψει:-(!

Πρόβλημα υγείας της μαμάς σου; περαστικά εύχομαι! Εσείς στο εξοχικό σας τελικά;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρία μου, όταν γίνεται με πρόγραμμα δεν το διασκεδάζω, μ'αρέσουν οι αυθόρμητες πράξεις! Ο Βασ. πάλι δεν έχει πρόβλημα!χαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α έτσι είναι; Ο παγκάσιος, του παγκάσιου; Νόμιζα ότι ήταν άκλιτο!χαχα

Κοίτα, επειδή είναι ελληνικό όνομα, αν και εμένα μου φαίνεται ότι λατινοφέρνει, κλίνεται. Άκλιτα παραμένουν τα ξένα ονόματα. Αλλά κλιτό ή άκλιτο το ίδιο νόστιμο είναι

Επί της ουσίας, τώρα, ευχαριστώ Ρούλα, εύκολο είναι, απ'όσο λέτε θα είναι και νοστιμο. Με σαλάτα θα το συνοδεύσω. Απλά πράγματα τώρα τοο καλοκαίρι.

Την καλύτερη σκέψη έκανες.

Eviri, εγώ είμαι, η παλιά καλή Αγγελίνα#2, που είχαμε μιλήσει και στο φόρουμ. ;) Στο οποίο εδώ και καιρό δεν πολυμπαίνω, ούτε και γράφω...but that 's another story. :rolleyes: Θα χαρώ πολύ να τα λέμε από εδώ. Έχεις και τη δική μου ψήφο και υποστήριξη γενικότερα, όταν κατέλθεις στον πολιτικό στίβο! Όσο για τη γύρα της πεθεράς με την κατσαρόλα, κομματάκι δύσκολο, καθότι μένουμε Κατερίνη! :lol:

Αγγελίνα μου πολύ χάρηκα που ξανασμίξαμε γραπτώς. Να σε βλέπουμε συνέχεια, έτσι;

Εμείς είμαστε καλά, τα παιδιά μια χαρά. Με τη μαμά μου προέκυψε ένα θέμα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τελοσπαντων. Θα πάτε διακοπές φέτος?

Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξεπεραστεί γρήγορα και εύκολα.

καλημερα κατι ακουγα για προωρες εκλογες αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι θα εχουμε εμεις στο καφε μας!!!!

δαγκωτο Εviraki μας!!!!!!!!!!!

αντε και υπουργος!!!!

Όχι, όχι μη με καταριέσαι. Προτιμώ να είμαι δήμαρχος της κατσαρόλας και υπουργός του μουσακά. Κι άλλη ψήφος στο σακουλάκι.

σας το ειπα πονανε τα ποδαρακια μου, απο τις δουλιτσες χτες..

σημερα θα κανω λαζανια με κιμα, τα υποσχεθηκα στον αντρουλη..

Ααααα θα σε μαλώσω τώρα. Δεν πρέπει να κουράζεσαι και σε δει το μωρό κουρασμένη όταν θα βγει. Μαρία, κράτα δυνάμεις τώρα, γιατί όταν σου κάνει τσα το νινί, θα πρέπει να είσαι ξεκούραστη για να ξενυχτάς και να αντέχεις στην ολοήμερη φροντίδα του.

που το βρηκες βρε θηριο??

Μα είναι δυνατόν να αφήσω μια φίλη ξεκρέμαστη και με ερωτηματικά;

Αρετουλα με το καλο η προσπαθεια, αντε και καλη διασκεδαση!!

χαχαχα χαχαχα χαχαχα πετυχημένο Μαρία.

Δε σας είπα, χτες έφτιαξα εκείνο το παγωτό με τα τρία υλικά. Σήμερα πάγωσε εντελώς και είναι πολύ ωραία η υφή του, επειδή το χτύπησα αρκετές φορές μέχρι το βράδυ. Περίπου κάθε μία ώρα ξεκινώντας από το απόγευμα που το έφτιαξα.

Για σήμερα έβαλα φακές για τα παιδιά και μαύρους γίγαντες για μένα, επειδή είναι πολύ λίγοι και δεν φτάνουν για όλους και τα παιδιά δεν τους πολυθέλουν.

Καλημέρα κι από μένα έστω και αργά!

Αυτές τις μέρες γίνεται πανικός στο γραφείο και δεν σας προλαβαίνω!!

Ρουλάκι εννοείται δαγκωτό και εγώ!!!!!

Και να σου πω! Μη μασάς!!! Πρωθυπουργό θα σε βγάλουμε μπας και δούμε και καμιά άσπρη μέρα!!!!;)

Και θα συμφωνήσω με Σέβη!

Αγγελίνα καλώς μας ήρθες! Όπως βλέπεις εδώ λέμε τα πάντα!

Αρετούλα, τρίτο; Χαρά στο κουράγιο σου!!!! Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!

Επισής το παγκάσιους γίνεται και στο φούρνο με λαδολέμονο και μουσταρδίτσα!

Μαράκι ξεκουράσου!!!!! Όσο προλαβαίνεις δηλαδη, γιατί μετα έχει πολύ γκάζι!!!:tongue:

Για σήμερα κοτόπουλο ψητό και τηγανητές πατατούλες!

Αύριο έχουμε την γιορτή στον παιδικό και πολύ χαίρομαι γιατί θα πάρουν μέρος τα μικρά μας και φαντάζομαι θα έχει πολύ γέλιο!!!!:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ρουλάκι εννοείται δαγκωτό και εγώ!!!!!

Και να σου πω! Μη μασάς!!! Πρωθυπουργό θα σε βγάλουμε μπας και δούμε και καμιά άσπρη μέρα!!!!;)

Να τώρα τι μου κάνετε. Με ψηφίζετε συνέχεια, θα το πάρω πάνω μου και θα πάω να αγοράσω ασημένια κατσαρόλα. Δεν μπορεί μια εκλεγμένη δήμαρχος να έχει απλή inox. Κι όταν βγω και πωρθυπουργός (που λένε μερικοί) όχι πρωθυπουργός, τότε θα πάρω και χρυσή.

Διαφημίσεις

Μαράκι μου, κι εμένα μου λείψατε όλες!

πήζω στο γραφείο, οργανώνω αναγκαστικές εκτελέσεις, άλλες τις αναβάλλω, πάντως γίνομαι πάρα πολυ δυσάρεστη. κ όλο αυτό με κάνει να θέλω να τσιρίξω......

κατά τα άλλα,

Αγγελίνα όλα να είναι καλά με τη μανούλα σου. τα περνάω κάθε τόσο με τη δικιά μου, αλλά το παλεύουμε οικογενειακώς με πίστη!

εμείς μπορεί κ να μην πάμε ούτε φέτος διακοπές. δεν φτάνουν. αυθημερόν κ πολύ μας είναι.

Λιτσάκι, Ελενίτσα, Δωράκι, Ρουλάκι, Αρετούλα φιλάκια πολλά! κ κοπιάστε για κοτοπουλάκι, είναι χωριάτικο από τη μανούλα μου! κ κοτοσουπίτσα!

Άχ πολύ δελεαστική η πρότασή σου! Καιρό έχω να φάω κοτόπουλο εδώ που τα λέμε. Θα το μεθοδεύσω για την επόμενη εβδομάδα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...