Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ωραία περάσατε Δωράκι; Σε ποιο μέρος πήγατε;

στο χωριο,αρετουλα.

στα τρικαλα...στην μανουλα.

καλα ηταν,δεν λεω...αλλα μας τυχαν διαφορα....

και ενα απο αυτα ειναι οτι εχθες μπηκε στο νοσοκομειο η μανουλα μου.ευτυχως δεν ειναι κατι το σοβαρο.....αλλα οπως και να χει....εγω δεν νοιωθω καλα που ειναι μεσα μονη κι εγω ειμαι εδω.

αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως,απο αυριο εχουμε μια σειρα απο εξετασεις στο παιδι.

και γιατι εισαι ετσι???

μα αντε επιτελους γυρισατεεεεεεεεεεεεε!!!!!!μηπως να κανονισουμε τιποτις το σαββατοκυριακο????????για να δουμε τι θα δουλευει ο καλος μου κ βλεπουμε!!φιλακια πολλααααααα!!!1

εμεις τα ειπαμε τηλεφωνικα.....!!!!:P

για κανονισε συναντηση...και πες τον αντρουλη σου,να μας ετοιμασει κανενα απο τα φαγακια του,μου επεσαν τα σαλια .....;);););)

Καλημερα και απο μας επιτελους ηλιος..!!!Εγω χτες ξαπλωσα στις 12παα (συνηθως κοιμαμε κατα της 2) αλλα σηωθηκα σιγουρα 15φορες!!!Τα νευρα μου...Για σημερα εμεις τουρλου!

γιατι καλη μου ξυπνησες τοσες φορες;;;

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Θεωρητικά σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο. Το πρόβλημα τώρα είναι ποιος θα πάει να το αγοράσει; Εγώ βαριέμαι να βγω έξω και η κόρη μου αυτή τη στιγμή φεύγει. Μήπως θα πεταχτεί καμμιά από σας για δικά της ψώνια να μου πάρει κι εμένα ένα κοτόπουλο;

εγω παω για ψωνια.....στο αγοραζω και στο ταχυδρομω!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Διαφορετικά, θα βάλω το νερό να βράζει κι αν θέλει το κοτόπουλο ας έρθει μόνο του από το σούπερ μάρκετ να μπει μέσα.

:-P:razz::-P:razz::-P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μπράβο βρε Δωράκι. Αυτό θα πει ταχεία εξυπηρέτηση.

Τελικά, έριξα τα μούτρα μου και πήγα εγώ να αγοράσω ένα στήθος κοτόπουλου, το έβαλα κοκκινιστό και γίνονται και οι πατάτες για πουρέ.

Αχ Θεέ μου, Θεέ μου. Κάθε μέρα καινούργιες εξελίξεις. Από χτες μου έχει σταθεί ξανά ένας κόμπος και μια ανησυχία που δε με αφήνει να ηρεμήσω. Αναφέρομαι στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες με φοβίζουν. Φοβάμαι όχι μόνο ότι η χώρα μας είναι ακυβέρνητη σαν ένα πλοίο ανάμεσα σε υφάλους και ξέρες, αλλά επίσης, μην τυχόν το εκμεταλλευθούν αυτό οι διάφοροι "καλλικάντζαροι" και μας ετοιμάσουν κανα μπουρλότο.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Διαφημίσεις

γλυκα μου κοριτσια εδω ειμαι ακομα!!!!!!!!!!!

σημεραειχε ρεπο ο αντρουλης και βγηκαμε να κανουμε κατι δουλιτσες, εκανα και nst ολα καλα, η μπεμπουλα δεν με αφησε να κοιμηθω σχεδον ολη την νυχτα, πολυ ζωηρη ρε κοριτσια!!!!

Eτοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο το κορίτσι σου!!!;)

Εviraki και στις 3 το βραδυ να σπασουν τα νερα, θα ανοιξω λαπτοτ να σας το πω και μετα βουρ για την κλινικη!!!:tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω για το ενδιαφερον..

Αυτό εννοείται δεν το συζητώ καν!!!:D:D

μου το λενε αυτο οτι θα μου λειψει η εγκυμοσυνη.. για να δουμε!!

Γι'αυτό να είσαι σίγουρη!!!!

Ναι Μαρία, κι όπως είπαμε πρώτα εμείς κι ύστερα οι πόνοι. Μη σου πω να έχεις κι ένα λάπτοπ στην αίθουσα οδυνών για να μας λες σε ποιο στάδιο είσαι. Και τον παλμογράφο συνδεδεμένο με το φόρουμ, για να ακούμε την καρδιά του μωρού.

Αν δε σε ξεγεννήσουμε εμείς ποιος θα σε ξεγεννήσει, ο γιατρός;

Καλέ ναι!!! "Μαιευτήριο Parents"!!!!

Ρούλα να μη σου πω και μία κάμερα για να παρακολουθούμε πως πάει ο τοκετός!!!

κατά τα άλλα χθες κάναμε εμβολιάκι κ μετρηθήκαμε....τον προσέξατε τον πληθυντικό, ε;

είναι 88,5 σε ύψος κ 12.850 σε βάρος! σούπερ!

κουκου βά! αλλά πΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρα πολύ ζωηρή!

Κούκλα η Χρύσπα!!! Να τη χαίρεσαι!!!

Θεωρητικά σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο. Το πρόβλημα τώρα είναι ποιος θα πάει να το αγοράσει; Εγώ βαριέμαι να βγω έξω και η κόρη μου αυτή τη στιγμή φεύγει. Μήπως θα πεταχτεί καμμιά από σας για δικά της ψώνια να μου πάρει κι εμένα ένα κοτόπουλο;

χαχαχα!!!Έχεις ρέντα σήμερα!!

Εγώ θα πάρω έτοιμο να σου στείλω;:tongue:

και ενα απο αυτα ειναι οτι εχθες μπηκε στο νοσοκομειο η μανουλα μου.ευτυχως δεν ειναι κατι το σοβαρο.....αλλα οπως και να χει....εγω δεν νοιωθω καλα που ειναι μεσα μονη κι εγω ειμαι εδω.

αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως,απο αυριο εχουμε μια σειρα απο εξετασεις στο παιδι.

Δωράκι μου περαστικά! Λογικο είναι να μην αισθάνεσαι ωραία αλλά προέχει το παιδί και ευτυχώς όως λες δεν είναι κάτι σοβαρό.

Περιμένουμε νέα σου.

Αχ Θεέ μου, Θεέ μου. Κάθε μέρα καινούργιες εξελίξεις. Από χτες μου έχει σταθεί ξανά ένας κόμπος και μια ανησυχία που δε με αφήνει να ηρεμήσω. Αναφέρομαι στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες με φοβίζουν. Φοβάμαι όχι μόνο ότι η χώρα μας είναι ακυβέρνητη σαν ένα πλοίο ανάμεσα σε υφάλους και ξέρες, αλλά επίσης, μην τυχόν το εκμεταλλευθούν αυτό οι διάφοροι "καλλικάντζαροι" και μας ετοιμάσουν κανα μπουρλότο.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Αυτό Ρουλάκι μου γιατί μάλλον μας περιμένουν άσχημες μέρες δυστηχώς!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αρχικό μήνυμα απο dwraki viewpost.gif

Βρε Δώρα μου, μάλλον διάβασα βιαστικά τα μηνύματά σας, είμαι και κάπως σήμερα και δεν είδα σωστά τι έγραψες. Περαστικά στη μαμά σου και να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο. Επίσης, καλά αποτελέσματα στο μικρούλι σου για τις αυριανές εξετάσεις.

Όπου να 'ναι έρχεται βροχή. Βλέπω ότι στη θάλασσα ανάμεσα Σαλαμίνα και Αίγινα ρίχνει αρκετή. Θα 'ρθει και σε μας σε λίγο. Τώρα γιατί σας το λέω αυτό; Δεν ξέρω. Ίσως γιατί η επικείμενη βροχή-μπόρα ταιριάζει με τα συναισθήματά μου που προέρχονται από τα νέα της ημέρας.

Ίσως και να θέλω να προειδοποιήσω όσες έχουν απλώσει ρούχα. Προλαβαίνετε να τα μαζέψετε.

Διαφημίσεις

Δωράκι μου, περαστικά στη μανούλα σου κ τις καλύτερες ευχές μου για τις εξετάσεις του θησαυρούλη!

ευχαριστω.

φιλια στο χρυσπακι......;)

Δωράκι μου περαστικά! Λογικο είναι να μην αισθάνεσαι ωραία αλλά προέχει το παιδί και ευτυχώς όως λες δεν είναι κάτι σοβαρό.

Περιμένουμε νέα σου.

θα σας ενημερωσω.ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων!!!!!

Αρχικό μήνυμα απο dwraki viewpost.gif

Βρε Δώρα μου, μάλλον διάβασα βιαστικά τα μηνύματά σας, είμαι και κάπως σήμερα και δεν είδα σωστά τι έγραψες. Περαστικά στη μαμά σου και να βγει γρήγορα από το νοσοκομείο. Επίσης, καλά αποτελέσματα στο μικρούλι σου για τις αυριανές εξετάσεις.

ευχαριστω πολυ ρουλακι.

Όπου να 'ναι έρχεται βροχή. Βλέπω ότι στη θάλασσα ανάμεσα Σαλαμίνα και Αίγινα ρίχνει αρκετή. Θα 'ρθει και σε μας σε λίγο. Τώρα γιατί σας το λέω αυτό; Δεν ξέρω. Ίσως γιατί η επικείμενη βροχή-μπόρα ταιριάζει με τα συναισθήματά μου που προέρχονται από τα νέα της ημέρας.

πρεπει να εισαι πολυ ευαίσθητη ρουλα.......

και πολυ καλο παιδι!!!!!!!

Ίσως και να θέλω να προειδοποιήσω όσες έχουν απλώσει ρούχα. Προλαβαίνετε να τα μαζέψετε.

εγω ειδα τον χαλια καιρο..και τα εβαλα στο στεγνωτηριο....;)

κοριτσακια,τελικα εξετασεις τον μικρο θα τον κανουμε την δευτερα η τριτη.

αυριο εχω να κανω εγω την αξονικη στην μεση....και..το ξεχασα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

αυτα.

φιλια και καλη ξεκουραση.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλο απογευμα νοικοκυρουλες!!!!

δεν θα σας εχω διαβασει, κανω δουλιτσες με την μανουλα και τον αντρουλη..

σημερα φαγαμε πατατουλες και αυγα τηγανητα, το καλυτερο φαι ever!!!

φιλακια σε ολες!!

κατόπιν απαιτήσεως των αντρών, το μενού έχει... φακές - σήμερα θα συνοδευτούν με λουκανικάκια κι αύριο (ότι μείνει) με ψαράκια!

από Σαββάτο βλέπουμε!

maria-elpida, με το καλό κούκλα μου!

eviri, έχεις πολύ χιούμορ!

dwraki, εύχομαι ΟΛΑ καλά να πάνε!

φιλιά!!

Nα πω κι εγώ εδώ μια καλησπέρα...

Να σας πω κορίτσια, με τη μαγειρική δεν το 'χω και πολύ, όχι ότι δεν ξέρω, αλλά έχω βολευτεί με την πεθερά που μένει από κάτω και μαγειρεύει και για εμάς. Όμως πολλές από όσες συμμετέχουν σε αυτό το καφέ τις "γνωρίζω", τις συμπαθώ ιδιαιτέρως, αλλά τις έχω χάσει, για διάφορους λόγους. Σας πειράζει να μπαίνω πού και πού, να αλλάζουμε καμια κουβέντα? Αν κάποια έχει πρόβλημα, την παρακαλώ πάρα πολύ να μου το πει, είτε εδώ είτε με πμ!

Όπως και να έχει, να είστε όλες καλά. Φιλια πολλα και καλο απόγευμα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλώς την Αγγελίνα. εδώ περνάμε όλες καλά είτε μαγειρεύουμε είτε δουλεύουμε ντελίβερυ είτε τάπερ μανούλας πεθερούλας!

πάντως είμαστε μια καλή παρεούλα κ είσαι ευπρόσδεκτη! φαντάζομαι ότι εκφράζω κ τα άλλα κοριτσάκια εδώ....

Μαράκι, πατατούλες με αβγουλάκια όντως είανιτο καλύτερο φαγητό έβερ!

Ζωπυρούλα μου, καιρό έχω να φάω φακούλες.

εγώ έχω βάλει το κοτόπουλο με τις πατατούλες στη γάστρα με σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες, με σκόρδο.

κ βράζει η κοτοσουπίτσα μου. πάω να αβγοκόψω.

Εδώ έχει καλό καιρό, αλλά δροσιά.

θέλω διακοπές!

Ρουλάκι, δεν αλλάζει τίποτα, άρα δεν γίνεται να ξεβρωμίσει ο τόπος πολιτικά, οικονομικά, ....

Δώρα, για σε παρακαλώ να προσέχεις τον εαυτό σου! επιβάλλεται! όλα καλά να πάνε με τις εξετάσεις σας!

μάκια σε όλα τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...