Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

μου το λενε αυτο οτι θα μου λειψει η εγκυμοσυνη.. για να δουμε!!

θα σας ειδοποιησω σιγουρα αν και κατι μου λεει πως θα τον φαω ολο τον μηνα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ναι Μαρία, κι όπως είπαμε πρώτα εμείς κι ύστερα οι πόνοι. Μη σου πω να έχεις κι ένα λάπτοπ στην αίθουσα οδυνών για να μας λες σε ποιο στάδιο είσαι. Και τον παλμογράφο συνδεδεμένο με το φόρουμ, για να ακούμε την καρδιά του μωρού.

Αν δε σε ξεγεννήσουμε εμείς ποιος θα σε ξεγεννήσει, ο γιατρός;

Ναι Μαρία, κι όπως είπαμε πρώτα εμείς κι ύστερα οι πόνοι. Μη σου πω να έχεις κι ένα λάπτοπ στην αίθουσα οδυνών για να μας λες σε ποιο στάδιο είσαι. Και τον παλμογράφο συνδεδεμένο με το φόρουμ, για να ακούμε την καρδιά του μωρού.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: να σαι καλα με εκανες και γελασα

:-D

εγω δεν πολυκανει να ξεκαρδιζομαι γιατι μπορει και να γεννησω:P:p:p:p

να'σαι καλα Eviraki μου...!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πλάκα έχετε βρε κορίτσια! Τι κάνετε; Μα τι σκ@τοκαιρος είναι αυτός και σήμερα! Α δεν ξέρω, πρέπει να φτιάξει μέχρι το απόγευμα, για να βγω έξω με τα μικρά μου, το έχουν σηκώσει το σπίτι... Ας πάμε να εκτονωθούν στην παιδική χαρά... Για σήμερα έφτιαξα πένες στο φούρνο με κρέμα γάλακτος, ζαμπόν, τυρί, όλα αυτά τα διαιτητικά, (ξέρετε τώρα...) και τον κορμό σοκολάτας. Αλλά δεν ξαναφτιάχνω γλυκό παιδιά μέχρι τη γαμοβάφτιση, μη δε μου χωράει και το φόρεμα που ράβω!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα όλη μέρα!

για σήμερα τρώμε πρόβειο με πατάτες εγώ κ κολοκυθάκια γεμιστά ο αντρούλης από τη μανούλα μου.

σήμερα μαγειρεύω κοτόπουλο με πατάτες για τον άντρα μου κ κοτόσουπα για μένα κ όλα αυτά για 2 μέρες οπωσδήποτε!

κατά τα άλλα χθες κάναμε εμβολιάκι κ μετρηθήκαμε....τον προσέξατε τον πληθυντικό, ε;

είναι 88,5 σε ύψος κ 12.850 σε βάρος! σούπερ!

κουκου βά! αλλά πΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρα πολύ ζωηρή!

χθες την πήγα για ύπνο στις 10.10, 10.15 ξεράθηκα εγώ στον ύπνο κ η μικρή κυρία κατε΄βηκε από το κρεβάτι κ το έριξε στο σουλάτσο, μέχρι που την μάλωσε ο μπούλης της κ κοιμηθήκαμε τα τρία πουλάκια στις 10.15, 10.20;;;;;;; εγώ κοιμόμουν ήδη!!!!!

Ρουλάκι, ωραία τα λες!

Μαράκι, κοντεύετε!

φιλιά σε όλες!

Καλημερουδιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!αχ Μαρακι αμα δεν μας γραφεις αυτα γινονται,αρχιζουμε να ψαχνουμε αν μπηκες για γεννα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

λοιπον σημερα φασολακια φρεσκα με κολοκυθακια κ πατατες,κατι σαν τουρλου!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα !!!

έχουμε από χθές μελιτζάνες ιμάμ και για τα παιδιά έχω 2 κομμάτια λαζάνια με κιμά (τρώνε στον σταθμό εννοείται)... εγώ πάλι κάτι θα βρω να βοσκήσω το έρμο...

καλημερα κοριτσακια!!!!!

εδω ακομα...

σημερα εχω την μανουλα για δουλειες και ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα κανουμε..

θα σας πω μετα..

φιλιακια!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κορες.

τι κανετε;

εμεις εχθες επιστρεψαμε....αργα,στις .

αλλα ειμαι :-,ετσι!!!!!!!!

ουφφφφφ!!!!!!!

σημερα φτιχνω κουτοπουλο με πατατουλες για τον θησαυρο

και για μας κανω χταποδι με κοφτο μακαρονακι.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα κορες.

τι κανετε;

εμεις εχθες επιστρεψαμε....αργα,στις .

αλλα ειμαι :-,ετσι!!!!!!!!

ουφφφφφ!!!!!!!

σημερα φτιχνω κουτοπουλο με πατατουλες για τον θησαυρο

και για μας κανω χταποδι με κοφτο μακαρονακι.

και γιατι εισαι ετσι???

μα αντε επιτελους γυρισατεεεεεεεεεεεεε!!!!!!μηπως να κανονισουμε τιποτις το σαββατοκυριακο????????για να δουμε τι θα δουλευει ο καλος μου κ βλεπουμε!!φιλακια πολλααααααα!!!1

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερα και απο μας επιτελους ηλιος..!!!Εγω χτες ξαπλωσα στις 12παα (συνηθως κοιμαμε κατα της 2) αλλα σηωθηκα σιγουρα 15φορες!!!Τα νευρα μου...Για σημερα εμεις τουρλου!

:-D

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Θεωρητικά σήμερα θα φτιάξω κοτόπουλο. Το πρόβλημα τώρα είναι ποιος θα πάει να το αγοράσει; Εγώ βαριέμαι να βγω έξω και η κόρη μου αυτή τη στιγμή φεύγει. Μήπως θα πεταχτεί καμμιά από σας για δικά της ψώνια να μου πάρει κι εμένα ένα κοτόπουλο;

Διαφορετικά, θα βάλω το νερό να βράζει κι αν θέλει το κοτόπουλο ας έρθει μόνο του από το σούπερ μάρκετ να μπει μέσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...