Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Να κάθεσαι ξαπλωμένη Μαράκι!!!! Και να μην κάνεις τίποτα!

Αυτή την ευκαιρία δεν θα την ξαναέχεις!!! Πίστεψέ με!!!

Πότε θα σε δει ο γιατρός;

Και μια και αναφέρατε τα θαλασσινά, το Σάββατο το βράδυ έκανα καλαμαράκια τηγανητά, χταποδι ξυδάτο, κολοκυθοκεφτέδες και με την ανάλογη συνοδεία του ουακίου τα τσακίσαμε!!!!;);)

ελενιτσα παω καθε τρεις μερες για nst και ο γιατρος θα με δει αν δεν γεννησω..:rolleyes::rolleyes: την αλλη εβδομαδα θα ξαναπαω.

θαλασσινα και ουζακι?????????? τρελαινομαι.. το μονο πραγμα που εχω ζηλεψει παρααααααααααα πολυ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αυτό τότε θα κάνω κι εγώ, θα βάλω μαγιά. Ευχαριστώ Ρούλα μου!

Αχ ωραίο το μωσαϊκό, αλλά αν το φτιάξω, εγώ θα το φάω!

Ελένη ωραία κατά σταση περιγράφεις!Ζήλεψα!

ελενιτσα παω καθε τρεις μερες για nst και ο γιατρος θα με δει αν δεν γεννησω..:rolleyes::rolleyes: την αλλη εβδομαδα θα ξαναπαω.

θαλασσινα και ουζακι?????????? τρελαινομαι.. το μονο πραγμα που εχω ζηλεψει παρααααααααααα πολυ!!!!!

Κορίτσια μακάρι να είσασταν κοντά και να σας έκανα όσα μεζεκλίκια θέλετε!!!

Μαρία δεν σε βλέπει ανά 3 μέρες; Εγώ έτσι θυμάμαι!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

οχι δεν παω τοσο συχνα, ειχα παει στις 9/6 με ειδε και κολπικα και με υπερηχο και μετα παο εκει κανω μονο nst το οποιο το κοιταει και εκεινος..

αν δεν εχουμε κανα απροοπτο θα ξαναπαω στις 23/6.

οχι δεν παω τοσο συχνα, ειχα παει στις 9/6 με ειδε και κολπικα και με υπερηχο και μετα παο εκει κανω μονο nst το οποιο το κοιταει και εκεινος..

αν δεν εχουμε κανα απροοπτο θα ξαναπαω στις 23/6.

Λες να σας κάνει έκπληξη η μπουμπού την ημέρα της επετείου σας;;);)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελένη έχει βρει η κόρη μου μια πολύ ωραία συνταγή κορμού του Παρλιάρου. Δεν έχει αυγό ωμό γιατί εδώ που τα λέμε το φοβάμαι κι όλας. Το λινκ για τη συνταγή είναι εδώ: http://www.megatv.com/glykesalximies/default.asp?catid=21929&subid=2&pubid=2573727

καλησπερα,σημερα εφτιαξα μπριζολες με φετες γαλοπουλα απο πανω και εχω και λιγα χορταρακια....επισης ζυμωσα ψωμακι πρωτη φορα και τωρα ψηνεται!!!

beba εσένα σου απαγορεύουμε να ζυμώνεις στην κατάστασή σου. Ελπίζω όταν λες "ζύμωσα" να εννοείς το ψωμί που βάλαμε τώρα τελευταία που δε χρειάζεται ζύμωμα αλλά ανακάτεμα.

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια!

βρήκα λιγάκι χρόνο να σας πω τα νέα μου.

σας διάβασα στα πεταχτά...

ζήλεψα ουζάκι, την έξοδο της Αρετής...

τα γεμιστά της Λίτσας

Μαράκι, ταπεράκι!

Ελενίτσα, κρίμα να μην είσαι γειτόνισσα. συνέχεια σε σενα θα την έβγαζα...

Αννούλα μου, θα έρθει κ η δικιά σου η σειρά!

μπέμπα, ξεκουράσου!

Ρουλάκι, ωραίο να έχεις κόρη, εεεεεεε!!!!!!!!

εμείς είμαστε καλά. δουλεύω πολύ. κουράζομαι πολύ, αλλά είμαστε γεροί κ έχουμε αγάπη!

η μικρή μου μεγαλώνει όμορφα κ εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας.....το καμάρι μου! όλα για την κόρη μου.

Μεταξάκι μου, καμάρωσα κι εγώ την Σεμίνα σου! διάβασα στις μανούλες Οκτωβρίου τί έκανε!!!!!μπράβο της! πολύ καλή αρχή!

αυτά είναι, άμα τα έχεις κοντά το ένα στο άλλο.

αν ξεχνάω κάποιο κοριτσάκι να με συγχωρέσετε...δεν το κάνω σκοπίμως.

πολλά φιλάκια σε όλες τις λατρεμένες μαγείρισσες.

ο κορμός είναι το μόνο που δεν τρώω από τα γλυκά, όπως κ τα κουταλιού. μπλιαχ!

Λινάκι, πού είσαι;

Η Ιωάννα;

μάκια-μάκια!

Α κι εγώ κορμό θα φτιάξω οπωσδήποτε, γιατί σκέφτομαι να κάνω πένες στο φούρνο, που είναι εύκολο, οπότε θα έχω χρόνο...

Τελικά ζύμωσα χθες και βγήκε πολύ ωραίο το ψωμί, αφράτο-αφράτο. Στη γεύση δεν το δοκίμασα, αλλά πιστευω ότι θα είναι καλό. Για σήμερα γίγαντες και σαλατούλα. Από τα αγαπημένα μου!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...