Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νομίζω ότι μου το είχες πεί για τον άντρα σου! Για τον κουνιάδο δε θυμόμουν. Σε χωριό ή μέσα στην πόλη; Εμείς μέσα. Ο άντρας μου είναι από Καρδιτσομάγουλα (χαχα)...ειχα ρίξει γέλιο όταν το είχα πρωτοακούσει...γεωπόνος (έτσι δηλώνει ακόμα, για να μη φάει ξύλο!:))

ο κουνιαδος μου μενει μεσα στην πολη,ειναι ιερεας και καθηγητης θεολογος.

παλια ηταν στον αγιο κων/νο,τωρα στον αγιο αλεξανδρο.ισως και να τον ξερεις.....

κι εγω το ιδιο εκανα οταν ακουσα την ονομασια του χωριου.

όλη μόνη μου!!! ξέρεις έβαλα όΡιο μέχρι την Κυριακή να φάω γλυκά.....μετά ΤΕΛΟΣ.Ο γιατρός μου χθές δεν ήταν στα πολύ καλά μου :rolleyes:γιατί μου πέταξε το άσχετο να προσέξω το βάρος μου:shock::shock::shock: μέχρι την καισαρική και 10 λεπτά πριν μου είχε πει δεν έχεις καθόλου λίπος και βλέπουμε το μωρό λες και είναι ακτινογραφία:rolleyes::rolleyes:

Τώρα πιο να πάρω σοβαρά??13 κιλά πήρα,66 είμαι τώρα αλλα ΔΙΑΙΤΑ.

καλε τιποτα δεν πηρες:shock::shock::shock:.

εγω μεχρι 32η εβ ειχα βαλει 12μιση.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σήμερα έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια και βράζω και ραδίκια:cool:

καλημέρα εἰπα

θελωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια,

Δωράκι θα σου τα πώ το Σάββατο αλλά και εσύ Διδυμάκι μεγαλώνεις?????περαστικά!!!χα χα χα χα χα χα !!!Κια ο γιός μου διδυμάκι αλλά και εγώ!!!

διδυμακι ναι.:D:D:D:D:D:D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κι από μένα.

Καλημέρα!!!! Τελικά το τόλμησα...θα αναρωτιέστε τι τώρα.... Να φτιάξω τα γεμιστά κολοκυθάκια με κιμά και ρύζι! Κατόρθωμα! χαχαχα. Θα τα αβγοκόψω το μεσημέρι ξεχωριστά τα δικά μου, γιατί ο Βασ δεν τρώει το αβγό. Με τη γέμιση που περίσσεψε έφτιαξα γιουβαρλάκια και τα τσακίσαμε χθες, έφαγε και 2 ο Χρήστος, του άρεσαν πολύ! Μα πόσο το χαίρομαι όταν του φτιάχνω κάτι διαφορετικό και το καταβροχθίζει, δε λέγεται. Ανυπονομώ να μεγαλώσει, να του μαγειρεύω και άλλα, ό,τι τραβάει η ψυχούλα του!

Είδες Αρετή τι ωραίο πράγμα είναι να είσαι περήφανη για τα φαγητά που φτιάχνεις και να ακούς τα καλύτερα λόγια. Πραγματικά κορίτσια, έχω φτάσει σε μια φάση να λέω ότι, προτιμώ να μου πουν "τι ωραίο φαγητό είναι αυτό που έφτιαξες", παρά να μου πουν "τι ωραία που είσαι". Με το πρώτο αισθάνομαι περήφανη, το δεύτερο δεν το πολυπιστεύω.

132_133_cover_small.jpg

Αυτό σε μπλε ηλεκτρικ μονόχρωμο, χωρίς το V από κάτω, σε ίσια γραμμή, μετά από απαίτηση του Βασίλη (όχι που δε θα είχε γνώμη...). Έκανα την πρώτη πρόβα, ωραίο είναι!Θα δείξει!

Είναι πολύ ωραίο σαν γραμμή το φόρεμα και στο μπλε ελεκτρίκ που λες θα δείχνει και αρχοντικό. Νομίζω πως έκανες την καλύτερη επιλογή. Με το καλό σου εύχομαι Αρετή.

καλημερες.....:P

τι κανετε κοριτσαρες;

σημερα μαγειρευω γιουβαρλακια για τον θησαυρο μου και για μας εβαλα ψαρι φιλετο στο φουρνο.με τι να το συνοδεύσω;;;ρυζι η πατατες;;;

Ήρθα κι εγώ να γίνουμε πολλές με τα γιουβαρλάκια. Σήμερα φαίνεται πως συνεννοηθήκαμε τουλάχιστον τρεις και συναντήθηκαν οι σκέψεις μας στο μαγείρεμα.

Με πατατούλες να το συνοδεύσεις το ψάρι.

εχει ο θησαυρος γεννεθλια!!!!!!!!!!

Να μη ξεχάσω να σου πω από τώρα (βρε κορίτσια είμαι πολύ ξεχασιάρα) να τα χιλιάσει ο μικρούλης σου, να είναι πάντα ευτυχισμένος και να σας κάνει περήφανους γονείς.

Κι εμείς γιουβαρλάκια σήμερα, μετά το χθεσινό ψάρι θα τους καλοφανεί ....

Έλιωσα με το κοτόπουλο .... αχ βαχ... απαγορευμένα πράγματα..

Να και η δεύτερη με τα γιουβαρλάκια κι εγώ τρίτη.

όλη μόνη μου!!! ξέρεις έβαλα όΡιο μέχρι την Κυριακή να φάω γλυκά.....μετά ΤΕΛΟΣ.Ο γιατρός μου χθές δεν ήταν στα πολύ καλά μου :rolleyes:γιατί μου πέταξε το άσχετο να προσέξω το βάρος μου:shock::shock::shock: μέχρι την καισαρική και 10 λεπτά πριν μου είχε πει δεν έχεις καθόλου λίπος και βλέπουμε το μωρό λες και είναι ακτινογραφία:rolleyes::rolleyes:

Τώρα πιο να πάρω σοβαρά??13 κιλά πήρα,66 είμαι τώρα αλλα ΔΙΑΙΤΑ.

Σήμερα έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια και βράζω και ραδίκια:cool:

καλημέρα εἰπα

Βασικά, οι γιατροί θέτουν το όριο των 12-13 κιλών στο σύνολο της εγκυμοσύνης, ώστε οι επίτοκοι να μην έχουν πρόβλημα με ζάχαρο, χοληστερίνη, λεύκωμα και άλλα τέτοια, να μην έχουν πρόβλημα τη μέρα της γέννας και κυρίως όταν θα τις ράψει ο γιατρός και να επανέλθουν γρηγορότερα μετά τη γέννα. Ξέρουν επίσης, ότι πολλές γυναίκες θα παρεκλίνουν από αυτό το όριο και κυρίως προς τα πάνω. Γι' αυτό "φωνάζουν". Εντάξει εσύ δεν έχεις πάρει και τόσα και εξάλλου κοντεύεις μέχρι τη γέννα. Από την άλλη πάλι, αν αφεθείς τώρα, τα κιλά στους 2-3 τελευταίους μήνες μπαίνουν με το τσουβάλι, πριν προλάβεις να πεις κύμινο. Έτσι, καλά θα κάνεις να προσέχεις όπως είπες. Απλά να ελαφρύνεις λίγο τις ποσότητες που τρως και όταν θα πεινάς ενδιάμεσα φάε κάτι που έχει τις λιγότερες θερμίδες ή στη θέση του πιες κάτι.

Καλημέρα κι από μένα.

[/color]

Να μη ξεχάσω να σου πω από τώρα (βρε κορίτσια είμαι πολύ ξεχασιάρα) να τα χιλιάσει ο μικρούλης σου, να είναι πάντα ευτυχισμένος και να σας κάνει περήφανους γονείς.

σε ευχαρστω πολυ ρουλακι.

να χαιρεσαι την οικογενεια σου.:D:D

Να και η δεύτερη με τα γιουβαρλάκια κι εγώ τρίτη.

ειδες,ουτε συνεννοημενες να ειμασταν!!!

Καλέ τι έγινε σήμερα, γιουβαρλοσυνάντηση έχουμε στο καφέ;:tongue::tongue:

Ούτε συνεννοημένες να είσασταν!!!!;)

ειδες;;;;:P

Δωράκι τι τουρτίτσα κάνατε;

σημερα θα παμε να την παραγγείλουμε....

πέρυσι ειχαμε κανει τα στρουμφακια,φετος δεν αποφάσισα ακομα τι.....

Ρούλα, κάτι έχεις! Μη μου πεις όχι, το καταλαβαίνω από το ύφος σου... Λέγε...

αληθεια;;

εγω εγω γιατι δεν καταλαβα κατι;;;

r.gif

Διαφημίσεις

Ναι πράγματι με τριβελίζει κάτι, μια στενοχώρια που περνάω αυτές τις μέρες. Ελπίζω ότι δε θα είναι τίποτα και εκεί καταλήγω βάζοντας κάτω τη λογική και τα συμπεράσματα που απορρέουν. Όμως το συναίσθημα δε με αφήνει να ησυχάσω και γι' αυτό στενοχωριέμαι και φαίνεται και στο πρόσωπο σε όσους με βλέπουν από κοντά.

Αλλά Αρετή πραγματικά, εκπλήσσομαι που το κατάλαβες. Αλήθεια, θα μου λύσεις την περιέργεια από πού, τι ήταν αυτό που σε έκανε να το δεις;

γεια σας κοριτσακια!

καλε παλι εχετε γραψει πολλα και η εγκυμοσυνη δεν με αφηνει να τα θυμαμαι ολα...

καταρχην εχει το μωρακι της Δωρας γενεθλια? Να τον χαιρεσαι καλη μου!!!!!

Εviraki, τι τρεχει καλη μου, ελπιζω να ειναι ολα καλα και τιποτα σοβαρο να μην σε βασανιζει..

εγω σημερα θα φαω κοτοπουλακι απο χτες με τα βλητακια μου και του αντρουλη του εκανα μια μπριζολιτσα με πατατουλες τηγανιτες.

φιλακια σε ολες!!!!!

Ρούλα μου, αυτό εισέπραξα από τα γραφόμενα σου, από το ύφος σου... δε μου φάνηκες τόσο ζεστή και χαρούμενη όπως άλλες μέρες. Μη νομίζετε δηλ ότι έχω κάποιο χάρισμα... βάσει λογικής κινήθηκα.

Αν θες, μας λες, να το βγάλεις από μέσα σου... Αν όχι, εύχομαι ολόψυχα να λάβεις σύντομα τις απαντήσεις που θέλεις, για να μη βασανίζεσαι άλλο.

Καλά θα είναι η Αννούλα, μωρέ... μη βάζετε το κακό με το νού σας. Να όπου να'ναι θα μπεί...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Κορίτσια και ιδιαιτέρως Αρετή, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Το τελευταίο διάστημα η μικρή μου παρουσιάζει συχνά πονοκεφάλους. Πράγμα που με προβλημάτιζε και με οδήγησε να πάρω τηλ. την παιδίατρο για να της κλείσω ραντεβού. Όταν της εξέθεσα τηλεφωνικά περί τίνος πρόκειται με παρέπεμψε σε νευρόλογο στο παίδων. Βρήκα ραντεβού απογευματινό στις 20/6 ενώ τα πρωινά το συντομότερο ήταν στις 5/7.

Δε σας κρύβω ότι είμαι καταστενοχωρημένη, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ και συζητώντας κυρίως με τον άντρα μου που είναι περισσότερο ψύχραιμος κι έχει αρκετές γνώσεις επί ιατρικών θεμάτων (επειδή διαβάζει κι ενημερώνετε, όχι τίποτ' άλλο) καθησυχάζομαι, γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα που να με οδηγούν να σκεφτώ δύσκολες και κακές ασθένειες. Έλα όμως που και πάλι φοβάμαι και στενοχωριέμαι.

Ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου. Είμαι άνθρωπος που χαίρομαι μέχρι τα ουράνια ακόμη κι αν μου πει κάποιος στο φόρουμ ότι του άρεσε το θέμα που έβαλα (δηλαδή κάτι που δεν είναι τρομερό) και στενοχωριέμαι φτάνοντας στα τάρταρα επειδή με στραβοκοίταξε μια σαύρα.

Φεύγω τώρα να πάρω τη μικρή από το σχολείο και στην επιστροφή κάποια στιγμή τα ξαναλέμε.

Εντάξει Ρουλάκι. Φιλιά, υπομονή, όλα καλά θα πάνε. Μήπως φταίνε τα μάτια;λέω εγώ τώρα... Τέλος πάντων, θα το κοιτάξετε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

γεια σας κοριτσακια!

καλε παλι εχετε γραψει πολλα και η εγκυμοσυνη δεν με αφηνει να τα θυμαμαι ολα...

καταρχην εχει το μωρακι της Δωρας γενεθλια? Να τον χαιρεσαι καλη μου!!!!!

Εviraki, τι τρεχει καλη μου, ελπιζω να ειναι ολα καλα και τιποτα σοβαρο να μην σε βασανιζει..

εγω σημερα θα φαω κοτοπουλακι απο χτες με τα βλητακια μου και του αντρουλη του εκανα μια μπριζολιτσα με πατατουλες τηγανιτες.

φιλακια σε ολες!!!!!

μαρακι,το σαβατο εχει γεννεθλια ο αγαπουλης μου,αλλα ευχες δεχομαι καθημερινα και παντα ;);););):P

Κορίτσια και ιδιαιτέρως Αρετή, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.

Το τελευταίο διάστημα η μικρή μου παρουσιάζει συχνά πονοκεφάλους. Πράγμα που με προβλημάτιζε και με οδήγησε να πάρω τηλ. την παιδίατρο για να της κλείσω ραντεβού. Όταν της εξέθεσα τηλεφωνικά περί τίνος πρόκειται με παρέπεμψε σε νευρόλογο στο παίδων. Βρήκα ραντεβού απογευματινό στις 20/6 ενώ τα πρωινά το συντομότερο ήταν στις 5/7.

Δε σας κρύβω ότι είμαι καταστενοχωρημένη, αλλά ψάχνοντας στο ίντερνετ και συζητώντας κυρίως με τον άντρα μου που είναι περισσότερο ψύχραιμος κι έχει αρκετές γνώσεις επί ιατρικών θεμάτων (επειδή διαβάζει κι ενημερώνετε, όχι τίποτ' άλλο) καθησυχάζομαι, γιατί δεν έχει άλλα συμπτώματα που να με οδηγούν να σκεφτώ δύσκολες και κακές ασθένειες. Έλα όμως που και πάλι φοβάμαι και στενοχωριέμαι.

και ειναι απολυτα φυσιολογικο να φοβασαι...

Ίσως φταίει ο χαρακτήρας μου. Είμαι άνθρωπος που χαίρομαι μέχρι τα ουράνια ακόμη κι αν μου πει κάποιος στο φόρουμ ότι του άρεσε το θέμα που έβαλα (δηλαδή κάτι που δεν είναι τρομερό) και στενοχωριέμαι φτάνοντας στα τάρταρα επειδή με στραβοκοίταξε μια σαύρα.

Φεύγω τώρα να πάρω τη μικρή από το σχολείο και στην επιστροφή κάποια στιγμή τα ξαναλέμε.

ολα καλα θα ειναι κοριτσακι,θα το δεις!!!!!

ποσο χρονων ειναι η μικρουλα σου;;

μηπως ειναι απο τις ζεστες ο πονοκεφαλος;;;

κι εγω ετσι ειμαι,με το παραμικρο χαιρομαι και στεναχωριεμαι αφανταστα πολυ,με την παραμικρη αρνητική σκεψη.

Θα σας πω κι εγω κατι,που πραγματικα εχω αναγκη να το μοιραστώ μαζι σας....

Θυμαστε τις προαλλες που ειχα κανει καποιες εξετασεις στο παιδι(στο αιμα..)

και ειχε χαμηλά αιμοπαιταλια (αλλα ηταν εργαστηριακό λαθος;;;)

ε,ειχα μπει στο νετ,και ειδα οτι τα χαμηλα αιμοπεταλια.....ειναι ενα απο τα πολλα συμπτώματα που εχουν ατομα με.....λευχαιμια....(ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...!!!!!)

ε,εκει επαθα σοκ και με επιασε πανικος,οταν το ειπα στην παιδιατρο,με εκραξε κανονικοτατα!!!!!!

ευτυχως μετα βγηκαν ολα τελεια τα αποτελεσματα,του επανελεγχου και ετσι ησυχασα.

Δεν σας κρύβω ομως οτι απο εκεινη την μερα μου εμεινε η φοβια......

και μονο στην σκεψη,τρεμω!!!!!!!!

r.gif

Καλέ κι εγώ είχα δει εδώ ότι πυρετός + Μάιος =μηνιγγίτιδα και πήρα το γιατρό τηλ γιατί εκείνες τις μέρες είχε πυρετό ο Χρήστος μου. Ε γέλασε και μου είπε να μην ξανακοιτάξω στο ιντερνετ.Έ τι λέμε τώρα...μάνες είμαστε, δε θα ανησυχήσουμε...;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

δεν σας προλαβαίνω πια! σνιφ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑΦΑΗΛΑΚΟ, με υγεία κ κάθε ευτυχία, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν, οι γονείς σου πρώτα κ κι εγώ κάπου στο πλήθος των θαυμαστριών....χιχιχι!!!

Αρετή, πολύ ωραίο. ζηλιαρόγατος ο Β!!!!!!!

εγώ το είχα σε εμπριμεδάκι, όπως βλέπεις κ στις φωτό του άλμπουμ εδώ στο καφέ. μου αρέσουν τα στρετς! τα ανοιχτόχρωμα!

σήμερις τρώμε αρακούλι που έφτιαξα επιτέλους εγώ χθες!

πολλή δουλειά, φυσάω ξεφυσάω!

πάω για τσιγαρούμπα, γιατί έχω από τις 12...

Ρούλα, σε παρακαλώ. είχα πονοκεφάλους από ....δεν θυμάμαι πότε. πολλά χρόνια. από γυμνάσιο ....μέχρι ....αρραβωνιασμένη;;;;;;;

είχα φρονιμίτες κ χαλασμένα δόντια. αλλά μέχρι να το βρω... να τα στρώσω...

μπορεί να είναι τόσο απλή η εξήγηση...

κλιματισμός, ρεύμα, δόντι, ...

ψυχραιμία μανούλα!!!

φιλιά σε όλες τις τσούπρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...