Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

εμενα κοριτσια μου μυριζει απο χτες:D:D:D!!!!

λοιπον παιρνω ενα ολοκληρο κοτοπουλο, γεμιζω την κοιλιτσα με κοκκινη και πρασινη πιπερια και τυρακι κεφαλοτυρι ή γραβιερα και ξανακλεινω τα μπουτακια με σχοινακι ή το ιδιο το δερμα του κοτοπουλου.

μετα σηκωνω λιγο την πετσα και βαζω εκει μεσα πιπερια ψιλοκομμενη και μια φετα λεπτη τυρι.

μπηγω και λιγο τυρακι στα μπουτια...

μετα αλειφω με τα χερια μου με λιγο λαδι και πασπαλιζω τριμμενο τυρακι που κολαει πανω στο δερμα του.

ψηνω σε γαστρα χωρις αλλα λιπη μεσα για κανα 2ωρο σε αντισταση και καλο μας τσακισμα!!!!

τωρα θα βρασω και λιγα βλητα για σαλατα και ειμαστε οκ!!

emotikon που ξερογλείφεται!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Πωπω από την περιγραφή κιόλας, κολάζεσαι...
emotikon που ξερογλείφεται!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue:

μακαρι να εισασταν κοντα να το τσακιζαμε το κοτοπουλακι φιλεναδες!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κ καλό μεσημέρι!

έμπαινα να γράψω κ όλο κάτι προέκυπτε!

το φαγητό στη γάστρα είναι αλλιώς!

χρυσοχέρα Μαρία! θα καλοτρώει η κορούλα σου!

ρεβύθια τρώω κι εγώ, γιατί μας αρέσουν με τον Σ πολύ!

για σήμερα φαγητό της πεθεράς μοσχαράκι γιουβετσάκι.

σε ό,τι αφορά τις εξόδους...

τα έξοδα...

κι εγώ μαζί σας!

το κακό είναι ότι η δημοτική βιβλιοθήκη έχει μπιχλιάρικα βιβλία κ δεν ξαναπάτησα το ποδαράκι μου εκεί!

κι εγώ Αρετουλα, πρώτα παίρνω το βιβλίο κ μετά ακούω γκρίνια για την σπατάλη!

κ να φανταστείς ότι κάποτε δεν τα λογαριάζαμε!

τελικά τί ράβεις για την κουμπαριά;

Δώρα, μια παρατήρηση με πολλή αγάπη. μήπως δίνεις στον Ραφαήλ πολύ συχνά αρνάκι-κατσικάκι;

σε ό,τι αφορά τις εξόδους...

τα έξοδα...

κι εγώ μαζί σας!

το κακό είναι ότι η δημοτική βιβλιοθήκη έχει μπιχλιάρικα βιβλία κ δεν ξαναπάτησα το ποδαράκι μου εκεί!

κι εγώ Αρετουλα, πρώτα παίρνω το βιβλίο κ μετά ακούω γκρίνια για την σπατάλη!

κ να φανταστείς ότι κάποτε δεν τα λογαριάζαμε!

τελικά τί ράβεις για την κουμπαριά;

Δώρα, μια παρατήρηση με πολλή αγάπη. μήπως δίνεις στον Ραφαήλ πολύ συχνά αρνάκι-κατσικάκι;

μια φορα την εβδομαδα σεβη μου.

αλλα επειδη του αρεσει πολυ το κατσικακι (αρνακι δεν του εχω δωσει ακομα...)ισως και 2.

η παιδιατρος μας επιτρεπει να το τρωει 2 φορες την βδομαδα.

άλλωστε ετσι τα τρωει ολα.(μοσχαρι,ψαρι,κοτοπουλο)

r.gif

Κορίτσια κι εγώ συμφωνώ με το τελευταίο μήνυμα της Σέβης ως προς τα κρέατα που δίνουμε στα παιδιά μας. Είναι προτιμότερο να δίνουμε σε μεγαλύτερη συχνότητα το μήνα μοσχάρι που έχει σίδηρο, κοτόπουλο που είναι ελαφρύ και ψάρι που έχει ωμέγα3 λιπαρά οξέα και άλλες βιταμίνες και πιο αραιά αρνοκάτσικα.

Δωράκι εσύ δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αυτό που λέμε εμείς, αλλά αυτό που σου λέει η παιδίατρός σου. Και φυσικά, δε σημαίνει ότι είμαστε ενάντια σε αυτό που λες, αλλά απλά έχουμε διαφορετική τακτική.

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

πως ειστε σημερα?

ζεστη Αννουλα μου ε? εδω σημερα εχει μια συννεφια αλλα η ζεστη ειναι φουλ!

τωρα βγηκα να παρω ενα κοτοπουλακι να το κανω γεμιστο με πιπεριες και τυρακι και μετα στην γαστρα...

καλά τέλειο ε?????????????

δεν είναι πολύ λιπαρό όμως Μαριώ μου?

λέω να φτιάξω κρέμα καραμελέ να γλυκαθούμε λίγο γιατι πολύ μας πικραίνουν όσα γίνονται γύρω μας.......

Μαρια τι φαγητο μας εγραψες,ελιωσα!!!ευτυχως που εκανα γεμιστα με πιπεριες φλωρινης,που ειναι τα αγαπημενα μου,κ ετσι καπως συνηλθα!!!!χιχιχιχι!!!

Δωρα ειμαι κ εγω παιδακι ταισε με κατσικακι,αλλα το θελω στο φουρνο με μπολικες πατατουλες γιαμ γιαμμμμμμ!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

λέω να φτιάξω κρέμα καραμελέ να γλυκαθούμε λίγο γιατι πολύ μας πικραίνουν όσα γίνονται γύρω μας.......

οζαλινακι μου, δεν βγανει πολυ λιπαρο, λαδι δεν βαζω σχεδον καθολου μονο λιγο για να κολλησει το τυρι..

τωρα το τυρακι εχει μια λιπαροτητα αλλα δεν αφηνει και το κοτοπουλο να στεγνωσει..

κρεμα καραμελε ε? ετοιμη ή την κανεις μονη σου απο την αρχη?

εγώ μια φορά το μήνα, γιατί φοβάμαι τη χοληστερίνη.

πάντως είναι προτιμότερο το ψάρι κ το κοτόπουλο ως κρέατα για τα μικρά μας.

συμφωνω μαζι σου σεβη,αλλα μη φανταστεις κι εγω βαζω πολυ μικρη μεριδα,ισα για την γευση.

Κορίτσια κι εγώ συμφωνώ με το τελευταίο μήνυμα της Σέβης ως προς τα κρέατα που δίνουμε στα παιδιά μας. Είναι προτιμότερο να δίνουμε σε μεγαλύτερη συχνότητα το μήνα μοσχάρι που έχει σίδηρο, κοτόπουλο που είναι ελαφρύ και ψάρι που έχει ωμέγα3 λιπαρά οξέα και άλλες βιταμίνες και πιο αραιά αρνοκάτσικα.

Δωράκι εσύ δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αυτό που λέμε εμείς, αλλά αυτό που σου λέει η παιδίατρός σου. Και φυσικά, δε σημαίνει ότι είμαστε ενάντια σε αυτό που λες, αλλά απλά έχουμε διαφορετική τακτική.

αλοιμονο,καθε ενας εχει και ξεχωριστη αποψη.

Μαρια τι φαγητο μας εγραψες,ελιωσα!!!ευτυχως που εκανα γεμιστα με πιπεριες φλωρινης,που ειναι τα αγαπημενα μου,κ ετσι καπως συνηλθα!!!!χιχιχιχι!!!

Δωρα ειμαι κ εγω παιδακι ταισε με κατσικακι,αλλα το θελω στο φουρνο με μπολικες πατατουλες γιαμ γιαμμμμμμ!!!!!!!

εφτασεεεεεεεεεεε!!!!!οτι θελει το αννουλι μου.

(ανυπομονω για το σαββατο!!!!!!!

ζηλεψα,θα φτιαξω κι εγω αυριο!!!!!

καλο βραδυ ομορφες!!!!

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...