Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ρούλα μου εδώ έχει στο Δημ. Κινηματοθέατρο κάθε Δευτέρα-Τρίτη μειωμένο εισιτήριο για όλους=5 ευρώ, δηλ όσο το φοιτητικό.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημεραααααααααααα!!!!!αχ κοριτσια οι ζεστες εχουν ξεκινησει για τα καλα κ εγω δεν μπορω καθολουυυυυυυυ!!!!!!!!μαλλον πρεπει να κανονισω καμμια αποδραση για βουτια γιατι αλλιως δυσκολα τα πραγματα!!!

λοιπον σημερα θα κανω πιπεριες φλωρινης γεμιστες,επιτελους μετα απο αρκετο καιρο που δεν ελεγε η τιμη τους να πεσει απο περιπου 4ε εχθες στην λαικη τις βρηκα 1,5!!!!επαθα σοκ,ηταν κ μεγαλες(γιατι μικρουλικες ειχα ξαναβρει σ'αυτην την τιμη) οποτε τις αγορασα με την μια...ρε που φτασαμε να μας λενε πιπεριες 500δρχ το κιλο κ να λεμε ευχαριστω!!!!!!

α κ εχθες τελικα εκανα φρεσκο αρακα,τις σαρδελες αλλη μερα!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Kαλημέρα!

μισο εφαγα και ηταν μικρο, το υπολοιπο τωρα που ξυπνησα παρεα με τον αντρουλη...

σήμερα έκανα γεμιστά για να έχουμε και αύριο γιατί έχω γιατρό πρωι πρωι:P

Καλέ κορίτσια, πως είναι οι κοιλίτσες σας;

Αρχισαν να κατεβαίνουν ή έχετε ακόμη;

Λινάκι περιμένουμε νέα από το γιατρό!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες; Για σήμερα έφτιαξα ρεβύθια στο φούρνο και ζύμωσα ψωμάκι -κλασσικά... Χθες δεν έκανα πολλά γιατί είχα πρόβα στη μοδίστρα και με καθυστέρησε, τα απολύτως απαραίτητα...

Αρετή κι εγώ ρεβύθια έκανα αλλά στην κατσαρόλα!

Στον φούρνο πως γίνονται; Δεν έχω φάει ποτέ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

πως ειστε σημερα?

ζεστη Αννουλα μου ε? εδω σημερα εχει μια συννεφια αλλα η ζεστη ειναι φουλ!

τωρα βγηκα να παρω ενα κοτοπουλακι να το κανω γεμιστο με πιπεριες και τυρακι και μετα στην γαστρα...

Διαφημίσεις

Ελένη, δεν έχουν μεγάλη διαφορά. τα βράζεις μισή ωρίτσα σε δυνατή φωτιά στην κατσαρόλα και μετά τα ρίχνεις σε ένα ταψί με το ζουμί τους. Αλάτι, ροδέλες από 5-6 κρεμμύδια, λαδάκι και βουρ για ψήσιμο. Αυτό...Απλό ε;

Μεταξία, εκπλήσσομαι, η αλήθεια είναι αλλά σε δικαιολογώ, δε χάνεις και τπτ! Κι εγώ επειδή πρέπει, τα τρώω...

Ζηλεύω πιπεριες φλωρίνης και κοτόπουλο γεμιστό...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ρούλα μου εδώ έχει στο Δημ. Κινηματοθέατρο κάθε Δευτέρα-Τρίτη μειωμένο εισιτήριο για όλους=5 ευρώ, δηλ όσο το φοιτητικό.

Μια χαρά είναι κι αυτό το οικονομικό πρόγραμμα. Βέβαια, δύσκολα πάει κανείς αυτές τις μέρες έξω, λόγω της επόμενης εργάσιμης. Αν το καλοσκεφτείς όμως, τώρα το καλοκαιράκι με τέτοιες ζέστες μια χαρά θα είναι να βγεις ένα απογευματάκι ή και βραδάκι να απολαύσεις ένα έργο στη δροσιά του θερινού σινεμά.

Σήμερα φτιάχνω σόγια με συνοδεία ρυζιού.

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες!!!

πως ειστε σημερα?

ζεστη Αννουλα μου ε? εδω σημερα εχει μια συννεφια αλλα η ζεστη ειναι φουλ!

τωρα βγηκα να παρω ενα κοτοπουλακι να το κανω γεμιστο με πιπεριες και τυρακι και μετα στην γαστρα...

Μαρια-Ελπίδα,

Πες μου καμάρι μου πώς το κάνεις το κοτοπουλάκι στη γάστρα (αν και φαντάζομαι, αλλά λέμε τώρα)... μου μύρισε !!!!

Μαρια-Ελπίδα,

Πες μου καμάρι μου πώς το κάνεις το κοτοπουλάκι στη γάστρα (αν και φαντάζομαι, αλλά λέμε τώρα)... μου μύρισε !!!!

Τώρα που το λες..... κι εμένα μου μύρισε!!!!

Καμιά μεριδούλα και για'μας Μαρία!!!!:tongue::tongue:

4Suap3.png

Μαρια-Ελπίδα,

εμενα κοριτσια μου μυριζει απο χτες:D:D:D!!!!

λοιπον παιρνω ενα ολοκληρο κοτοπουλο, γεμιζω την κοιλιτσα με κοκκινη και πρασινη πιπερια και τυρακι κεφαλοτυρι ή γραβιερα και ξανακλεινω τα μπουτακια με σχοινακι ή το ιδιο το δερμα του κοτοπουλου.

μετα σηκωνω λιγο την πετσα και βαζω εκει μεσα πιπερια ψιλοκομμενη και μια φετα λεπτη τυρι.

μπηγω και λιγο τυρακι στα μπουτια...

μετα αλειφω με τα χερια μου με λιγο λαδι και πασπαλιζω τριμμενο τυρακι που κολαει πανω στο δερμα του.

ψηνω σε γαστρα χωρις αλλα λιπη μεσα για κανα 2ωρο σε αντισταση και καλο μας τσακισμα!!!!

τωρα θα βρασω και λιγα βλητα για σαλατα και ειμαστε οκ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...