Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

να σου πω αρετουλα μου,ολα καλα δεν μας πανε,(κυριως με την καρδιοπαθεια του μικρου) αλλα εχω συμβιβαστεί και προσπαθω να αντιμετωπίζω τις καταστασεις.

το να βρίσκω προβληματα εκει που δεν υπαρχουν,αυτο με ριχνει!!!!!:confused: και με κουραζει ψυχολογικα πολυ!!!!!

(ας πουμε,εμεις εχουμε ενα σοβαρο θεμα υγειας με το παιδι.....εγω παρασύρομαι με αλλα προβληματα υγειας απο αλλα παιδακια και απο το φοβο μου μην παθει και κατι αλλο το παιδακι μου!!!!!!!

μηπως επαθα κριση πανικου;;;;)

Δώρα μου μάλλον είμαστε 2 οι τρελλές!!!!:tongue::tongue:;)

Το ίδιο παθαίνω κι εγώ! Ιδίως με το που βάζει διαφήμιση με το "ελπίδα" με πιάνουν τα κλάματα....

Περνάνε τρελές σκέψεις από το μυαλό μου...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κ επανέρχομαι στο μικρό μου σούργελο!

παίρνει το στόμιο από το λάστιχο της βεράντας κ χορέύοντας τραγουδάει "γύκα γύκα" λα λα λα λα" δυ να τά!!!!!!!!

στο καπάκι, σέρνεται κάτω στο μαρμαρο κάνοντας βαρελάκια-σαν την Σαπουντζάκη ένα πράγμα μίξη με Μάρθα καραγιάννη κ δώστου πίσω τίναγμα το κεφάλι κ τα μαλλιά!

τελευταία βάζει κ τσιμπιδάκια στα μαλλιά.

τον τρόπο μου έδειξε ο Σ. βάλαμε στα μαλλιά μας-ω ναι κ ο μπούλης- τσιμπιδάκι κ μας ζήτησε κ η μικρή κυρία ένα για την παρτη της, που μεχρι τότε χρυσή την είχα κάνει να φορέσει ένα από τα τόσα που της είχα αγορασμένα από το αξεσοράηζ.

όχι μόνο το έβαλε, αλλά το κρατούσε διαρκώς με το χέρι της, μη τυχόν κ της πεσει.

Α κι εγώ ήμουν πολύ χορευταρού και λουσού, όταν ήμουν μικρή, συνέχεια μπροστά στον καθρέφτη, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή απ'ότι είμαι τώρα.. Πολύ ψωνάρα στα μικράτα μου!:rolleyes: Ευτυχώς προσγειώθηκα!:DΉ με προσγείωσαν, παίζει κι αυτό!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Δώρα μου αυτό που κάνεις είναι να βάζεις τον εαυτό σου σε μια διαρκή αγωνία. κ δεν το αξίζεις αυτό. το παιδί σου έχει ένα θέμα το οποίο θα το αντιμετωπίσετε μαζί με τον άντρα σου σωστά.

κατά τα άλλα είναι αριστούργημα ο Ραφαήλ, από κάθε άποψη, σωματική, πνευματική, ψυχική! τί χαρακτήρας, τί ευγένεια αυτό το αγόρι!

κ δεν σε κολακεύω. είναι σπάνιο πλάσμα! κ αυτό οφείλεται στους γονείς του!

ξεκόλλα, για χάρη του παιδιού! σε παρακαλώ!

δεν έχεις κρίση πανικού, έχεις πέσει ψυχολογικά! κ βρίσκεις πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου για να δραπετεύεις!

ευχαριστω για τα καλα σου λογια.....(ξερω οτι τα εννοεις,μη βαρας....)

Δώρα μου μάλλον είμαστε 2 οι τρελλές!!!!:tongue::tongue:;)

Το ίδιο παθαίνω κι εγώ! Ιδίως με το που βάζει διαφήμιση με το "ελπίδα" με πιάνουν τα κλάματα....

Περνάνε τρελές σκέψεις από το μυαλό μου...

α καλα,βρηκα παρεα!!!!κι εγω μια απο τα ιδια κανω.περνανε απο το μυαλλο μου τρελες σκεψεις,λεμε!!!!!!!!

παίρνει το στόμιο από το λάστιχο της βεράντας κ χορέύοντας τραγουδάει "γύκα γύκα" λα λα λα λα" δυ να τά!!!!!!!!

στο καπάκι, σέρνεται κάτω στο μαρμαρο κάνοντας βαρελάκια-σαν την Σαπουντζάκη ένα πράγμα μίξη με Μάρθα καραγιάννη κ δώστου πίσω τίναγμα το κεφάλι κ τα μαλλιά!

τον τρόπο μου έδειξε ο Σ. βάλαμε στα μαλλιά μας-ω ναι κ ο μπούλης- τσιμπιδάκι κ μας ζήτησε κ η μικρή κυρία ένα για την παρτη της, που μεχρι τότε χρυσή την είχα κάνει να φορέσει ένα από τα τόσα που της είχα αγορασμένα από το αξεσοράηζ.

όχι μόνο το έβαλε, αλλά το κρατούσε διαρκώς με το χέρι της, μη τυχόν κ της πεσει.

αχ ψυχη μου,ειναι αστερι το παιδακι σου καλε,απο τωρα κοκετα!!!!!!!!

εγώ λέω να πούμε ιστορίες για γέλια! από τα παιδιά μας, από τα παιδικά μας χρόνια!

να ευθυμήσουμε κορίτσια!

μπορούμε κ μας κάνει καλό!

έλα να ανεβαίνουμε!

αντε για πες μας τιποτα να γελασουμε....γιατι δεν με βλεπω καλα!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

χαχαχα!!! Σούργελο λέω κι εγώ την δικιά μου!

Καλά δεν παίζεται η Χρύσπα!!!:lol::lol::lol: Αλλωστε δεν είναι και τυχαίο το όνομα!!

4Suap3.png

κοριτσακια...σημερα ειμαι καπως.....

σας εχει τυχει ενω ολα πανε καλα,να σκεφτεστε αρνητικα;;;

πουφφφφ τι εχω παθει;;;

Κι εμένα μου συμβαίνει κάποιες φορές χωρίς να μπορώ να δώσω εξήγηση. Θα προσπαθείς τις μέρες που γίνεται αυτό να βρίσκεις πράγματα ή παρέες που να σου μεταδίδουν το αντίθετο, δηλαδή το γέλιο και την ηρεμία.

Ρούλα όχι δεν το παρακολουθώ αλλά θυμάμαι που συζητούσαμε για θρίλερ και ταινίες μυστηρίου σε ένα άλλο θέμα στα "αγαπημένα μου".

Ααα τώρα θυμήθηκα. Είδα κι άλλη ταινία επιστημονικής φαντασίας αυτή τη φορά με μπόλικη δόση κβαντικής φυσικής (δεν ξέρω αν υπάρχουν στη θεωρία όσα λέει), λίγο από περιπέτεια και λίγο από αγωνία και λίγο από συγκίνηση. Λεγόταν "Τα τελευταία 8 λεπτά" στα αγγλικά ο τίτλος ήταν "Source code''. Εμένα μου άρεσε. Ο άντρας μου περίμενε πότε θα τελειώσει να φύγουμε.

Αχ πότε θα πάω σινεμά... Κάποτε ήταν αγαπημένη συνήθεια, τώρα...

Δεν συμφέρει το σινεμα με τίποτα! Ετσι όπως το έχουνε καταντήσει πιο οικονομικό σου βγαίνει το ποτό...

4Suap3.png

Δεν συμφέρει το σινεμα με τίποτα! Ετσι όπως το έχουνε καταντήσει πιο οικονομικό σου βγαίνει το ποτό...

Α καλά, αυτό πού το πας...; Τπτ, πλέον η μόνη διασκέδαση είναι το διάβασμα και για να μην κάνουμε κι εκεί έξοδα, δανείζομαι από τη δημ.βιβλιοθήκη. Τώρα παρήγγειλα αυτό το βιβλίο που ανέφερα και στοιχίζει 22 ευρώ:-(. Στο Βασ δεν το έχω πει, θα με κράξει...Ούτε δώρο Πάσχα δεν έχει πάρει ακόμα....που; Στο Υπ.Οικονομικών...φανταστείτε...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Γεια σου και σένα βρε Άννια. Τι κάνεις; Πώς είσαι σήμερα;

Τις τελευταίες φορές που πήγα σινεμά αξιοποίησα το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας που κάθε Τετάρτη σου δίνει, αν ζητήσεις, ένα κωδικό και το εισητήριο είναι στα δύο άτομα το ένα δωρεάν. Οπότε σου έρχεται ένα εισητήριο δια δύο. Η κόρη μου το κάνει αυτό και στις φίλες της. Δηλαδή, όταν βγαίνουν μαζί πληρώνει η κόρη μου το μισό και το άλλο μισό η φίλη της. Βέβαια, καλά τα λέω όσον αφορά την Αθήνα. Στις άλλες πόλεις κορίτσια δε γνωρίζω, δυστυχώς, τι γίνεται.

Α καλά, αυτό πού το πας...; Τπτ, πλέον η μόνη διασκέδαση είναι το διάβασμα και για να μην κάνουμε κι εκεί έξοδα, δανείζομαι από τη δημ.βιβλιοθήκη. Τώρα παρήγγειλα αυτό το βιβλίο που ανέφερα και στοιχίζει 22 ευρώ:-(. Στο Βασ δεν το έχω πει, θα με κράξει...Ούτε δώρο Πάσχα δεν έχει πάρει ακόμα....που; Στο Υπ.Οικονομικών...φανταστείτε...

αχ έτσι όπως τα λες είναι.....στην βιβλιοθήκη είμαστε επίτιμα μέλη εγώ και ο μικρός μου.....;)

κατἀ τα άλλα οι συνάδελφοι με ενημέρωσαν ότι εχουμε και άλλη μείωση στο μισθό μας συν του ότι έχουμε απλήρωτες υπερωρίες απο τον Νοέμβριο.....και τα χρειάζομναι τα ρημάδια τα ευρουλάκια όσο λίγα και να είναι....

σήμερα έκανα γεμιστά για να έχουμε και αύριο γιατί έχω γιατρό πρωι πρωι:P

Καλημέρα! Ρε συ Λινάκι -τώρα το πρόσεξα- κοντεύει και για σένα η μεγάλη μέρα! Πωπω, θα έχουμε baby boom στην παρέα!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες; Για σήμερα έφτιαξα ρεβύθια στο φούρνο και ζύμωσα ψωμάκι -κλασσικά... Χθες δεν έκανα πολλά γιατί είχα πρόβα στη μοδίστρα και με καθυστέρησε, τα απολύτως απαραίτητα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...