Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Σέβη μου, καλημέρα! Κοίτα, από τα 2,5 και μετά θα κάθεται για καφέ, άνετα θα μπορείς να την παίρνεις μαζί σου όπου θες... Ο Βασ βγαίνει συνέχεια με το Χρήστο, ο Μιχάλης δεν κάθεται εννοείται και δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο ή ότι απομακρύνεται.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Α! Ρώτα και τη DALIA που είχαμε βγει για καφέ, δε δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα ο Χρηστάκος μου, ο οποίος κατά τ'άλλα είναι ζουρζούβουλος...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α! Χθες που βγήκα με το μικρό, πήγα στο βιβλιοπωλείο και παρήγγειλα ένα καινούργιο βιβλίο: Ανήλικος επισκέπτης. Δε θυμάμαι τη συγγραφέα, αλλά είναι μυστηρίου, σ'αρέσουν αυτά Ρούλα, το ξέρω!

Όντως μου αρέσουν πολύ. Μήπως διαβάζεις τη στήλη με ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ;

τί ωραία που κάθεται όταν πάτε για καφέ!

πότε θα το ζήσω αυτό Παναγία μου! εγώ στο κατούρι πηγάδησα;:rolleyes:;):P:tongue::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα

σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

ανταποδίδω σε όλες όσες μου ευχηθήκατε. κ εγώ σήμερα ανακάλυψα τη διπλή γιορτή. η Αρετούλα καλά θυμάται. γιορτάζω στις 24/10.:)

έξοδος;:confused::rolleyes:

τί σημαίνει αυτό; ντεν καταλαβαίνει!:cool:

Δεν πειράζει Σεβούλα μου, εμείς ευελπιστούμε να βγούμε στις διακοπές. Εεε δε θα βγούμε;

χθες το βράδυ η μικρή βγήκε στη βεράντα, την ώρα που μιλούσα στο κινητό κ πέταξε την πιπίλα της στο πεζοδρόμιο...

έτσι :shock::mad: εγώ,

έτσι ;):D:p αυτή!!!!!!

:cool::lol:

φιλιά σε όλες σας!:)

χαχαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχα

Αρετή είμαστε 20 μηνών, άρα χρειαζόμαστε άλλους 10 μήνες!

αυτό το βουρζούβουλους που λένε οι καρδιτσιώτες προέρχεται νομίζω από το βερζεβούλ. κ το έχω απαγορευμένο να το λένε πλέον για το παιδί μου, όσο ζωηρό κι αν είναι.

Ελένη, δεν την λες ζουζούνι με τίποτα. ο Σ την φωνάζει μαστροχαλαστή, καπετάν φασαρία, τερμινέητορ, τσακ νόρρις, ζήνα (ενίοτε κ πέγκυ ζήνα λόγω του ότι το λαλάει συχνά πυκνά-τώρα σουξεδιάζει με το "γλύκα γλύκα" που της έμαθε η πεθερά μου κ κουνάει κ τον πωπουδάκο της-μιλάμε για χαριτωμενιά μεγαλειώδη.....)

Διαφημίσεις

τί ωραία που κάθεται όταν πάτε για καφέ!

πότε θα το ζήσω αυτό Παναγία μου! εγώ στο κατούρι πηγάδησα;:rolleyes:;):P:tongue::lol:

αχ η αληθεια ειναι οτι μας αφηνει να το πιουμε το καφεδακι....οχι οτι δεν φευγει και εμεις τρεχουμε απο πισω,ποτε ο ενας ποτε ο αλλος,αλλα καπου καπου ξεχνιεται με διαφορα που θα βρει στο τραπεζι...!!!!!(πχ:χαρτοπετσετες,ζαχαρινες,καλαμακια κτλ κτλ ;))

χθες το βράδυ η μικρή βγήκε στη βεράντα, την ώρα που μιλούσα στο κινητό κ πέταξε την πιπίλα της στο πεζοδρόμιο...

έτσι :shock::mad: εγώ,

έτσι ;):D:p αυτή!!!!!!

:cool::lol:

φιλιά σε όλες σας!:)

ευτυχως ο δρομος που βλεπει το σπιτι μας δεν ειναι κεντρικος.......!

εχει πεταξει κατω οτι θες!!!!!!:-)

σκεφτομαι να βαλω δίχτυ στα καγκελα για ασφαλεια.

εσυ,δεν θυμαμαι,εχεις βαλει;;;;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

δεν προβλέπονται διακοπές λόγω χερ κατ μισθού! αυθημερόν κ πολύ μας είναι!

κ κάτι πήρε ο αυτίς μου ότι από Σεπτέμβριο θα έχουμε αποχές δικηγόρων πάλι, όπερ σημαίνει μεθερμηνευόμενο, ότι κ ο Σ θα πληγεί κ εγώ που στηρίζομαι πλέον στα ποσοστά επί των εισπράξειων από τις δικαστικές διεκδικήσεις της εταιρείας.

Ρούλα όχι δεν το παρακολουθώ αλλά θυμάμαι που συζητούσαμε για θρίλερ και ταινίες μυστηρίου σε ένα άλλο θέμα στα "αγαπημένα μου".

Σέβη μη μου λές τέτοια, απορώ με το Βασίλη, δεν το ξέρει...;

Εγώ μετά από πολλές απώλειες παιχνιδιών, μπιμπελό, διακοσμητικών, έχω βάλει σήτα γύρω -γύρω και στις 2 βεράντες, γύρω στο 1.70, που στηρίζεται σε πασσάλους, πολλή γερή κατασκευή, την έκανε ο κουνιάδος μου που πιάνουν τα χέρια του. Μας έσωσε, τα έχω άφοβα και παίζουν έξω, όχι χωρις επίβλεψη όμως, και πάλι.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσακια...σημερα ειμαι καπως.....

σας εχει τυχει ενω ολα πανε καλα,να σκεφτεστε αρνητικα;;;

πουφφφφ τι εχω παθει;;;

Μπορεί σε σένα να πηγαίνουν όλα καλά, Δωράκι, -και εύχομαι πάντα να είναι έτσι- αλλά να επηρεάζεσαι από το γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας που διακρίνει τον περισσότερο κόσμο.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Ελένη, δεν την λες ζουζούνι με τίποτα. ο Σ την φωνάζει μαστροχαλαστή, καπετάν φασαρία, τερμινέητορ, τσακ νόρρις, ζήνα (ενίοτε κ πέγκυ ζήνα λόγω του ότι το λαλάει συχνά πυκνά-τώρα σουξεδιάζει με το "γλύκα γλύκα" που της έμαθε η πεθερά μου κ κουνάει κ τον πωπουδάκο της-μιλάμε για χαριτωμενιά μεγαλειώδη.....)

χαχαχα!!! Είδες; Άλλο πράγμα τα κορίτσια!! Σε τρελαίνουν!:P:p

δεν προβλέπονται διακοπές λόγω χερ κατ μισθού! αυθημερόν κ πολύ μας είναι!

κ κάτι πήρε ο αυτίς μου ότι από Σεπτέμβριο θα έχουμε αποχές δικηγόρων πάλι, όπερ σημαίνει μεθερμηνευόμενο, ότι κ ο Σ θα πληγεί κ εγώ που στηρίζομαι πλέον στα ποσοστά επί των εισπράξειων από τις δικαστικές διεκδικήσεις της εταιρείας.

Δικηγόρος κι ο άντρας σου;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κοριτσακια...σημερα ειμαι καπως.....

σας εχει τυχει ενω ολα πανε καλα,να σκεφτεστε αρνητικα;;;

πουφφφφ τι εχω παθει;;;

Νομίζω σε όλους έχει συμβεί αυτό...Θέλουμε δε θέλουμε επηρρεαζόμαστε από όλα αυτά τα ωραία που συμβαίνουν καθημερινά!

4Suap3.png

Μπορεί σε σένα να πηγαίνουν όλα καλά, Δωράκι, -και εύχομαι πάντα να είναι έτσι- αλλά να επηρεάζεσαι από το γενικότερο κλίμα απαισιοδοξίας που διακρίνει τον περισσότερο κόσμο.

να σου πω αρετουλα μου,ολα καλα δεν μας πανε,(κυριως με την καρδιοπαθεια του μικρου) αλλα εχω συμβιβαστεί και προσπαθω να αντιμετωπίζω τις καταστασεις.

το να βρίσκω προβληματα εκει που δεν υπαρχουν,αυτο με ριχνει!!!!!:confused: και με κουραζει ψυχολογικα πολυ!!!!!

(ας πουμε,εμεις εχουμε ενα σοβαρο θεμα υγειας με το παιδι.....εγω παρασύρομαι με αλλα προβληματα υγειας απο αλλα παιδακια και απο το φοβο μου μην παθει και κατι αλλο το παιδακι μου!!!!!!!

μηπως επαθα κριση πανικου;;;;)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

πρέπει να καθήσω σήμερα να μετρήσω κάγκελα κ να κάνω παραγγελιά σήτας στον φάδερ ή τον πεθερό.

έχει ρίξει μπιμπερό, παπούτσι,μανταλάκια ...πήρε από τον μπούλη της.

ο Σ όταν ήταν μικρός έριχνε αβγά, μανταλάκια, τασάκια...σόι πάει το βασίλειο!!!!

Όσο για το άλλο, τη λέξη, εγώ το σκέφτηκα ότι ετυμολογικά από εκεί προέρχεται. αν ξέρει κάτι άλλο ο Β ας μας πει κι εμάς. προς το παρόν ισχύει το απαγορευτικό, γιατί την έλεγε έτσι ο πεθερός κ εγώ έβγαζα αφρούς...

μετά που το συζήτησα με τον Σ δεν ξαναακούστηκε αυτή η λέξη. τουλάχιστον όχι μπροστά μου.

Δώρα μου αυτό που κάνεις είναι να βάζεις τον εαυτό σου σε μια διαρκή αγωνία. κ δεν το αξίζεις αυτό. το παιδί σου έχει ένα θέμα το οποίο θα το αντιμετωπίσετε μαζί με τον άντρα σου σωστά.

κατά τα άλλα είναι αριστούργημα ο Ραφαήλ, από κάθε άποψη, σωματική, πνευματική, ψυχική! τί χαρακτήρας, τί ευγένεια αυτό το αγόρι!

κ δεν σε κολακεύω. είναι σπάνιο πλάσμα! κ αυτό οφείλεται στους γονείς του!

ξεκόλλα, για χάρη του παιδιού! σε παρακαλώ!

δεν έχεις κρίση πανικού, έχεις πέσει ψυχολογικά! κ βρίσκεις πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου για να δραπετεύεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...