Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γιατί βρε παιδιά; Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει αυτό το Σ/Κ και σκεφτόμουν μήπως είμαι ανεπαρκής για τα παιδιά;Μήπως πρέπει να ψάχνω μερικά θέματα περισσότερο; Μήπως θα έπρεπε να αφήσω το σπίτι και τις δουλειές στην τύχη τους και να βγαίνω έξω μαζί τους; Αυτό το έχει αναλάβει αποκλειστικά ο μπαμπάς... Μήπως δε θα 'πρεπε να χάνω τόσο εύκολα την υπομονή μου και να φωνάζω; Αισθάνομαι ότι άλλες μαμάδες τα καταφέρονουν καλύτερα χωρίς ιδιαίτερο κόπο... να κάνω λάθος; δεν ξέρω...
άσε Ελένη, φέτος πρώτη φορά μου πέρασε από το μυαλό να παρατήσω τη δουλειά και να κάτσω στο σπίτι με τα παιδιά... Εγώ που έλεγα: Άντε πότε θα έρθει η Δευτέρα να πάω στη δουλειά, να φύγω από το σπίτι, να ξελαμπικάρω! Αρχίζω να αναθεωρώ όμως... Ειδικά το 2ο το παιδάκι μου το έχω παραμελήσει...

Αρετούλα μου,

Μην αφήνεις τέτοιες σκέψεις να σου μαυρίζουν το μυαλό και να χαλάει η διάθεσή σου !

Έχεις κι εσύ 2 αγοράκια ζωή να έχουν με πολύ μικρή ηλικιακή διαφορά... έλεος δλδ ! Και ΟΚ κι εγώ μέσα είμαι: να το αφήσω να ρημάξει το σπίτι και οι δουλειές ? Αλλά ΠΩΣ ? Δεν μου πάει...

Μην σε πιάνουν τύψεις... Και ξέρεις κάτι ? Μου έλεγε τις προάλλες φίλη μας που έχει ένα αγοράκι στην ηλικία του Νικόλα μου (3+) και δίδυμα 5 μηνών περίπου

"Πω πω Μεταξία σε θαυμάζω με την υπομονή σου ! Είσαι πολύ υπομονετική ! Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό" πάντα αναφερόμενη σε σχέση με τα πιτσιρίκια , έτσι ? Και με έπιασαν τα γέλια ! Της λέω "Ποιός ? Εγώ υπομονετική ? Με έχεις δει το πρωί που ξυπνάω πώς είμαι ?".... ενώ εγώ αντίθετα την θαυμάζω την κοπέλα που μπορεί και τα καταφέρνει με τα δίδυμα και το 3χρονο όλη μέρα μόνη της ...

Τί θέλω να πω: ότι η κάθε μαμά μπορεί να δει στην άλλη την "τελειότητα" ή μάλλον θα επικεντρώσει την προσοχή της στο κομμάτι που η ίδια υστερεί... αλλά να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι τέλειος και πως όλες μας υπάρχουν στιγμές που φλιπάρουμε, να το πω απλά !

Φιλάκια και υπομονή....

...και τελικά σήμερα θα ψήσω μπιφτεκάκια που έχω στην κατάψυξη με σαλατούλα ! Δούλεψε το ακατοίκητο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

γεια σας κοριτσακια.

αρετουλα,τι σε επιασε καλε σημερα;;;

εισαι μια τελεια μανουλα και μη λες χαζομαρουλες!!!!!!

μαρια ελπιδααααα,τι καλα εφτασε η πολυπόθητη στιγμη ε;;;

τι καλααααα!!!!!!!!με το καλοοο!!!!

σεβη,παει η χυτρα της γιαγια ε;;;

καλα κρυφτηκε τοσο καλα και δεν την εβρησκε η γιαγια;;;

χαχαχαχαχα η σκατουλα.....!!!!!!!:P

λινακι,πολυ ωραιο φαγακι......ζηλεψα!!!!!

αννα,βγηκες χτες στον πυργο ε;

ηθελα κι εγω αλλα που να παμε με το παιδι μεσα στο πληθος....!

(βασικα ειχαμε παει νωρις στον πυργο,αλλα πηγαμε στο αναψυκτήριο για καφεδακι και βαλαμε και τον θησαυρουλη στο τρενακι,οπου και ξετρελαθηκε!!!!!)

εμεις σημερα φαγαμε κεφτεδακια τηγανητά και κοτοπουλο με πατατες που περίσσεψε απο χθες.

για τον θησαυρουλη μου εκανα μοσχαρακι με φασολακια,πατατες και μπροκολο!

α,εγω γεννησα στην 32η εβδομαδα........

νωρις νωρις!!!!!!!(:()

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Γεια σας κορίτσια.

Αρετή, σ' ευχαριστώ πολύ για το άμεσο ενδιαφέρον σου. (ειδικά το "αισθητή" μου άρεσε πολύ και με κολάκεψε δε στο κρύβω). Σήμερα άργησα να εμφανιστώ γιατί είχαμε βάλει τον Κασπέρσκυ να ψάξει το κομπιούτερ για ιούς και αυτό έκανε 10 χρόνια να τελειώσει το ψάξιμο. Μόλις τώρα διάβασα όλα τα μηνύματά σας εδώ.

Για τις εβδομάδες κυήσεως και τοκετού που λέγατε, έχω να πω τα εξής: το βιβλιάριο των παιδιών γράφει στο πρώτο παιδί 40 Ε + 3 ημέρες, στο δεύτερο παιδί 36 Ε και 6 ημέρες. Εγώ δε μετρούσα εβδομάδες αλλά θυμάμαι ότι στο πρώτο παιδί τέλειωσε η ΠΗΤ και 3 μέρες μετά γέννησα από μόνη μου. Στο δεύτερο παιδί γέννησα ακριβώς την ημερομηνία της ΠΗΤ.

Έχω να γράψω από το Σάββατο τι φάγαμε. Λοιπόν, καλαμαράκια τηγανητά με πατατούλες. Την Κυριακή έφτιαξα σνίτσελ κοτόπουλου με πουρέ. Σήμερα φάγαμε αρακά με αγκινάρες.

Μωρέ Άννια δε μπορώ να πάψω να σε σκέφτομαι.

Καλημέρα σε όλη την παρέα μου!

Παιδιά, χθες ο Βασ πήρε το Χρήστο το μεγάλο στο χωριό και έπαιξε μέχρι τελικής πτώσεως... όταν γύρισε ήθελε γάλα και νάνι!

Εγώ δεν είχα μαγείρεμα, μόνο λίγο σιδέρωμα και καθάρισα το μπάνιο και πήρα το μικρούλι μου -το αδικημένο- και πήγαμε παιδική χαρά γι'αυτό και βιτρίνες για μένα;). (Προς το παρόν απαγορεύονται τα ψώνια, έχουμε έξοδα με την κουμπαριά, γι'αυτό θα ψωνίσουμε στις εκπτώσεις. Τάδε έφη Βασιλάκης!) Χαρήκαμε ο ένας τον άλλο αποκλειστικά! Ωραία περάσαμε, γυρίσαμε σπίτι, τον έκανα μπάνιο, τον τάισα, έκανα κι εγώ ένα μπανάκι, γαλατάκι και νάνι κι αυτός! Ηρεμήσαμε με το Βασίλη, βρε παιδί μου, είχαμε το βράδυ δικό μας.

Για σήμερα έχω μπριζολίτσες με πατατούλες τηγανητές από την πεθερά μου, αλλά εγώ θα τη συνοδεύσω με σαλάτα. Το βράδυ θα πάμε στο χωριό, έχει γενέθλια ο κουνιάδος, θα μας κεράσει γλυκό και το σημαντικότερο, θα ξεδώσουν τα παιδιά.

Ρουλάκι είδες που σε σκέφτομαι;:)

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια. Παρεμπιτόντως σας χρωστάω και μια φώτο με τις ανταύγειες μου... Θα επιληφθώ πάραυτα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα !

Κι εμείς εχθές το απόγευμα πήγαμε παιδότοπο...

Σήμερα όμως θέλω να ρίξω ένα σφουγγάρισμα και να κάνω μια ψιλο-γενική το μπάνιο, οπότε από φαγητό κάτι γρήγορο κι εύκολο: τί άλλο ? Μακαρόνια με κιμά !!!! Για εμένα σαλάτα με μπιφτεκάκια γαλοπούλας !

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα...

σημερα φασολακια μυρωδατα!!

Επισης να πω ευχαριστω στην Ελενη για την ιδεα του καρπουζιου χτες...

μου εφερε ο αντρουλης και το τσακισα λεμε......

στην υγεια σου Λενακι, την δροσια του να εχεις...

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα!!!!!καλα οι ζεστες ξεκινησαν για τα καλα(Μαρακι εσυ μην ακους κ κανε υπομονη, σε λιγο θα χεις την μπουμπου σου κ θα σε δροσισει χιχιχιχιχι)!!!!

αχ σημερα δεν εχω ορεξη για μαγειρεμα,θα παω επισκεψη στον μπεμπακο της ξαδερφης μου κ το μυαλλο μου ειναι μονο εκειιιιιιιιι!!!!!!αλλα για να μην ειμαι κ εκτως τοπικ μαλλον σαρδελλα στα καρβουνα θα κανω,ενα σας λεω την φιλεταρο κ μολις την βγαζουμε ριχνω μπολικο λαδελομονο,μαιντανο κ κομμενο κρεμμυδι....απλα κολασσηηηηηηηη!!!!!!

α κ ξεχασα ΑΡΕΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ εισαι η καλυτερη μανουλα,μην εισαι χαζουλα!!!!μακαρι να με κ εγω σαν εσας οταν ερθει η ωρα μουυυυυυυυυ!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα σε όλα τα δροσερά κορίτσια.

Σέβη κάπου άκουσα ότι σήμερα έχεις τη γιορτή σου. Αν ναι, σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι πολύχρονη και πάντα με μια οικογένεια αγαπημένη. Αν δεν έχεις σήμερα τη γιορτή σου, φύλαξε το ποστ και κάντο κόπι πέιστ στη σωστή μέρα που θα γιορτάζεις. (αστειεύομαι).

Σήμερα φτιάχνω ρεβύθια γιατί οι μικρές "κλωτσάνε" τώρα τελευταία με το ψάρι που συνήθως φτιάχνω Τρίτη και Σάββατο.

Αρετή την καλύτερη δουλειά κάνεις με τις εκπτώσεις. Η αλήθεια είναι ότι είναι άσκοπο να αγοράζουμε το ίδιο πράγμα προ εκπτώσεων στη διπλάσια τιμή, ενώ έχουμε την επιλογή να περιμένουμε. Εκτός βέβαια, από τις περιπτώσεις που είναι αναγκαίο να ψωνίσουμε στην αρχή κάθε εποχής. Κι εγώ το έχω εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια κι έχω βγει πολύ κερδισμένη.

Όσο για εξόδους και βόλτες που λέτε, εγώ έχω να βγω πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν πιάνεται σαν διασκέδαση όταν πήγα σε παιδικό πάρτυ 21/5, από τότε έχω να βγω. Αν όμως δεν πιάνεται τότε έχω να βγω από τον Απρίλιο που πήγα σινεμά τελευταία φορά.

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Σέβη χρόνια σου πολλά! Να σε χαίρονται όσοι αγαπάς και εμείς επίσης!!

Σου εύχομαι μόνο χαρές!!!:D

Εγώ δεν είχα μαγείρεμα, μόνο λίγο σιδέρωμα και καθάρισα το μπάνιο και πήρα το μικρούλι μου -το αδικημένο- και πήγαμε παιδική χαρά γι'αυτό και βιτρίνες για μένα;). Χαρήκαμε ο ένας τον άλλο αποκλειστικά! Ωραία περάσαμε, γυρίσαμε σπίτι, τον έκανα μπάνιο, τον τάισα, έκανα κι εγώ ένα μπανάκι, γαλατάκι και νάνι κι αυτός! Ηρεμήσαμε με το Βασίλη, βρε παιδί μου, είχαμε το βράδυ δικό μας.

Eίδες που λίγος ποιοτικός χρόνος με το παιδί σου σε αποζημιώνει

πλήρως;;)

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια. Παρεμπιτόντως σας χρωστάω και μια φώτο με τις ανταύγειες μου... Θα επιληφθώ πάραυτα!

Την αναμένουμε Αρετούλα!!

καλημερα και απο μενα...

Σέυχαριστώ κορίτσι μου!

Πολύ χαίρομαι που το ευχαριστηθήκες Μαράκι!

Εγώ είχα βρει την χαρά μου με το καρπούζι. Το τι με δρόσιζε, άλλο πράγμα! Και να σκεφτείς πως ούτε το καρπούζι το τρώω ευχάριστα και τα παγωμένα τα μισώ!!!

Αλλά τέλος Ιουλίου, με καύσωνα και την κοιλιά τούρλα, βάλσαμο ήταν!!!:tongue:

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα!!!!!καλα οι ζεστες ξεκινησαν για τα καλα(Μαρακι εσυ μην ακους κ κανε υπομονη, σε λιγο θα χεις την μπουμπου σου κ θα σε δροσισει χιχιχιχιχι)!!!!

αχ σημερα δεν εχω ορεξη για μαγειρεμα,θα παω επισκεψη στον μπεμπακο της ξαδερφης μου κ το μυαλλο μου ειναι μονο εκειιιιιιιιι!!!!!!αλλα για να μην ειμαι κ εκτως τοπικ μαλλον σαρδελλα στα καρβουνα θα κανω,ενα σας λεω την φιλεταρο κ μολις την βγαζουμε ριχνω μπολικο λαδελομονο,μαιντανο κ κομμενο κρεμμυδι....απλα κολασσηηηηηηηη!!!!!!

Αννούλα πως την φιλετάρεις την σαρδέλα;

α κ ξεχασα ΑΡΕΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ εισαι η καλυτερη μανουλα,μην εισαι χαζουλα!!!!μακαρι να με κ εγω σαν εσας οταν ερθει η ωρα μουυυυυυυυυ!!!!!

Εσύ θα είσαι καλύτερη αγάπη μου!!!

Και για να μην είμαστε τελείως οφ, για σήμερα έκανα γιουβετσάκι με κοτόπουλο!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Τι άλλα νέα κορίτσια; Ελένα καλά;

Αννούλα ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, έχει δίκιο όμως η Ελένη, εσύ θα είσαι καλύτερη!

Α! Χθες που βγήκα με το μικρό, πήγα στο βιβλιοπωλείο και παρήγγειλα ένα καινούργιο βιβλίο: Ανήλικος επισκέπτης. Δε θυμάμαι τη συγγραφέα, αλλά είναι μυστηρίου, σ'αρέσουν αυτά Ρούλα, το ξέρω!

Βρήκα ότι η φιλενάδα μας γιορτάζει και στις 24/10, νομίζω ότι τότε γιορτάζει και η Σέβη.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Το εορτολόγιο το δίνει για σήμερα, οπότε μπορεί να έχει 2 γιορτές.

Όπως και να'χει να'ναι καλά!:rolleyes:

Αρετή μου όλα καλά!

Χθες κι εγώ με την κόρη μου γυρίσαμε όλα τα σουπερ μάρκετς!!

4Suap3.png

καλημερα κι απο μενα.

σημερα θα ψησουμε τσιπουρες και μπακαλιαρακια στα καρβουνα.

θα κανω και μαρουλοσαλατα και θα φαμε σαν πασαδες!!!!!!!

σεβη,πολυχρονη και απο μενα.

να σε χαιρομαστε οσοι σε αγαπαμε!!!!!:P:p:p:p

(γιορταζεις η οχι,σημερα...εμεις σαγαπαμε ετσι κι αλλιως και σε χαιρομαστε παντα!!!!!!:P:p:p:p)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Γεια σου Σέβη μου! Πωπω μελιτζάνες παπουτσάκια-ΤΕΛΕΙΟ!

γειά σου Αρετούλα μου!

πολύ χάρηκα με τα νέα σας!

κι εγώ κυρίως εκπτώσεις ψωνίζω.

όμως χθες πήρα τη μιρκή ζημιάρα κ πήγα αγορά.

ψώνισα μια πικέ κουβέρτα(νεφ νεφ 55 ευρωπουλάκια-με έκραξε ο χάμπυ), γιατί με την χειμωνιάτικη ψηθήκαμε τα τρία πουλάκια! κοιμόμαστε τουγκέδερ!;):)

πήγα κ στο βιολογικάδικο για ταχίνι κ κορν φλέηκς χωρίς ζάχαρη:6,5 ευρωπουλάκια!:mad:

Δεν κάνεις κάτι λάθος και εννοείται ότι δεν είσαι ανεπαρκής.

Αυτά που νιώθεις τα νιώθουμε όλες οι μαμάδες.Στο μοναδικό που θα σου πώ να αρχίσεις να κάνεις είναι να σταματήσεις τις πολλές δουλειές στο σπίτι και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα παιδιά.Και όταν λέω περισσότερο δεν εννοώ να κάτσεις 3 ώρες να παίξεις μαζί τους απλά καθιερώστε κάποια ώρα μέσα στο απόγευμα που θα είναι με τα παιδιά.

Εγώ κάθε απόγευμα πια τα παίρνω και πάω για 1 με 1,30 ωρίτσα στην παιδική χαρά.Η αλλιώς το χειμώνα αφιερώνω 1 ώρα παιχνιδιού αποκλειστικού μαζί τους.Ετσι ούτε αυτά παραπονιούνται αλλά και εγώ νιώθω καλύτερα.Βέβαια μένουν πίσω κάποιες δουλειές αλλά χαλάλι τους!!!

Και επίσης θα σε σφαλιαρίσω ιντερνετικά και εγώ

Και επίσης δεν έχω φαί και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω τα φαγάκια σας!!!!

Πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

εσύ να τρως περισσότερο, έτσι κι αλλιώς είσαι γοργόνα!:)

κ συμφωνώ σε όλα όσα είπες!

Αρετούλα μου,

Τί θέλω να πω: ότι η κάθε μαμά μπορεί να δει στην άλλη την "τελειότητα" ή μάλλον θα επικεντρώσει την προσοχή της στο κομμάτι που η ίδια υστερεί... αλλά να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι τέλειος και πως όλες μας υπάρχουν στιγμές που φλιπάρουμε, να το πω απλά !

σωστή!:) μάκια!

γεια σας κοριτσακια.

σεβη,παει η χυτρα της γιαγια ε;;;

καλα κρυφτηκε τοσο καλα και δεν την εβρησκε η γιαγια;;;

χαχαχαχαχα η σκατουλα.....!!!!!!!:P

είναι ζημιαρόγατο!

(βασικα ειχαμε παει νωρις στον πυργο,αλλα πηγαμε στο αναψυκτήριο για καφεδακι και βαλαμε και τον θησαυρουλη στο τρενακι,οπου και ξετρελαθηκε!!!!!)

εμεις σημερα φαγαμε κεφτεδακια τηγανητά και κοτοπουλο με πατατες που περίσσεψε απο χθες.

για τον θησαυρουλη μου εκανα μοσχαρακι με φασολακια,πατατες και μπροκολο!

τί ωραία που κάθεται όταν πάτε για καφέ!

πότε θα το ζήσω αυτό Παναγία μου! εγώ στο κατούρι πηγάδησα;:rolleyes:;):P:tongue::lol:

Καλημέρα !

Κι εμείς εχθές το απόγευμα πήγαμε παιδότοπο...

Σήμερα όμως θέλω να ρίξω ένα σφουγγάρισμα και να κάνω μια ψιλο-γενική το μπάνιο, οπότε από φαγητό κάτι γρήγορο κι εύκολο: τί άλλο ? Μακαρόνια με κιμά !!!! Για εμένα σαλάτα με μπιφτεκάκια γαλοπούλας !

αχ, κι εγώ έχω σφουγγάρισμα για σήμερα, τουαλέτες, βεράντες κ να μπανιαριστούμε. ευτυχώς φαγητό από πεθερά;):)

καλημερα και απο μενα...

πόσο σε νιώθω! καρπούζι με τυρί! είχα φάει, ουυυυυυυυυυυυ!!!;):rolleyes::cool:

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα!!!!!καλα οι ζεστες ξεκινησαν για τα καλα

μακαρι να με κ εγω σαν εσας οταν ερθει η ωρα μουυυυυυυυυ!!!!!

θα είσαι ακόμα καλύτερη!:D

Καλημέρα σε όλα τα δροσερά κορίτσια.

Σέβη κάπου άκουσα ότι σήμερα έχεις τη γιορτή σου. Αν ναι, σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι πολύχρονη και πάντα με μια οικογένεια αγαπημένη. Αν δεν έχεις σήμερα τη γιορτή σου, φύλαξε το ποστ και κάντο κόπι πέιστ στη σωστή μέρα που θα γιορτάζεις. (αστειεύομαι).

Όσο για εξόδους και βόλτες που λέτε, εγώ έχω να βγω πολύ καιρό. Δεν ξέρω αν πιάνεται σαν διασκέδαση όταν πήγα σε παιδικό πάρτυ 21/5, από τότε έχω να βγω. Αν όμως δεν πιάνεται τότε έχω να βγω από τον Απρίλιο που πήγα σινεμά τελευταία φορά.

σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

ανταποδίδω σε όλες όσες μου ευχηθήκατε. κ εγώ σήμερα ανακάλυψα τη διπλή γιορτή. η Αρετούλα καλά θυμάται. γιορτάζω στις 24/10.:)

έξοδος;:confused::rolleyes:

τί σημαίνει αυτό; ντεν καταλαβαίνει!:cool:

καλημέρα όλη μέρα. σήμερα όπως κ χθες τρώμε μελιτζάνες παπουτσάκια!

αύριο κ μεθαύριο μοσχαράκι γιουβετσάκι!

Ελένη πάμε πακέτο!:)

χθες το βράδυ η μικρή βγήκε στη βεράντα, την ώρα που μιλούσα στο κινητό κ πέταξε την πιπίλα της στο πεζοδρόμιο...

έτσι :shock::mad: εγώ,

έτσι ;):D:p αυτή!!!!!!

:cool::lol:

φιλιά σε όλες σας!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...