Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εμείς θα φάμε σήμερα μια σούπα με μύδια... πρώτη φορά θα την φτιάξω. Μακάρι να βγεί καλή. Τρώγεται ωραία και κρύα. Την είχε φάει ο άντρας μου στο Άγιο Όρος και είχε ξετρελαθεί... άντε να δούμε... Για σαλάτα έχω φτιάξει μια πολύ ωραία με μαυρομάτικα φασόλια. Τώρα τι συνδυασμός θα βγει με μύδια και μαυρομάτικα ένας Θεός ξέρει...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κολοκυθάκια (εποχής) με χοιρινό αυγολέμονο

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Συνταγή παρακαλώ!

ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειάς σου: εγώ για 2 άτομα (προς το παρόν... :P) αγοράζω

• 1 κιλό κολοκυθάκια
  • 500-600 γρ. χοιρινό (ψαρονέφρι που είναι μαλακό, αλλά κι αν δε βρω, οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της αρεσκίας σου - ακόμα κι αν σου περίσεψαν μπριζόλες κόψ' τες κομμάτια)
  • κρεμύδι
  • 1 καρότο (προεραιτικά)
  • 1-2 λεμόνια
  • 2 αυγά
  • λάδι
  • μπαχαρικά (αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι και όποιο άλλο θες)

Βράζω το κρέας 1/2 ώρα σε κατσαρόλα, σε κομμάτια μικρά, όχι μερίδες. Καθαρίζω και κόβω σε κύβους τα κολοκυθάκια (όπως τις πατάτες φούρνου). Μόλις βράσει το κρέας, τα βάζω όλα μαζί σε μια μεγαλύτερη κατσαρόλα, αφού σουρώσω το βρασμένο νερό από το κρέας και το προσθέτω κι αυτό μέσα στα υλικά, φροντίζοντας να συμπληρώσω τόσο όσο να τα καλύψει όλα. Το κρεμύδι το τεμαχίζω σε πολύ μικρά κομματάκια και το προσθέτω τώρα (δεν το τσιγαρίζω, δε μου αρέσει - αν θες μπορείς να το τσιγαρίσεις). Προσθέτω και το καρότο σε κομαμτάκια και επιπλέον το λάδι (5-6 κουταλιές της σούπας) και τα μπαχαρικά. Σκεπάζω την κατσαρόλα και τα βράζω όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για 45 περίπου λεπτά (τα κολοκυθάκια χρειάζονταο χρόνο, αλλά να προσέξεις να μη λιώσουν).

Πριν το σερβίρισμα ετοιμάζω αυγολέμονο απλό. Χτυπάω το αυγό ολόκληρο στο μπλέντερ, προσθέτω το λεμόνι και με ζεστό ζωμό από το φαγητό ανακατεύω. Μην βάλεις κουτάλα στο ανακάτεμα, θα λιώσουν τα κολοκύθια. Κούνα την κατσαρόλα)

Ελπίζω να σε κατατόπισα! Είναι μούρλια! Και από τους λίγους τρόπους που τρων και τα παιδάκια τα κολοκύθια! Καλή επιτυχία! Αν χρειαστείς διευκρίνιση πες μου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

μπριαμ

μια μεριδα ειχε μεινει απο την προηγουμενη βδομαδα κ την ειχα καταψυξη κ αλλη μια πηρα χτες απο την μαμα, μια χαρα μου εκατσε

αυριο θα κανω πιτσα σπιτικη

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...