Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Δωρακιιιιιιιι περαστικα με την μεση,εχω θεμα κ εγω κ σε νιωθω...πλεον οταν με πιανει χτυπαει στο ποδι κ απο την μια πλεευρα δεν μπορω να κουνηθω....ευτυχως μετα τις ενεσεις που εκανα σα να με εχει ξεχασει,ή τουλαχιστον ο δυνατος πονος,γιατι τα πιασιματακια μας τα εχουμε βεβαιως βεβαιως!!!!!

και σε εμας αρχισε η βροχαρα....αλλα η ζεστη συνεχιζετε ακαθεκτη!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δωρακιιιιιιιι περαστικα με την μεση,εχω θεμα κ εγω κ σε νιωθω...πλεον οταν με πιανει χτυπαει στο ποδι κ απο την μια πλεευρα δεν μπορω να κουνηθω....ευτυχως μετα τις ενεσεις που εκανα σα να με εχει ξεχασει,ή τουλαχιστον ο δυνατος πονος,γιατι τα πιασιματακια μας τα εχουμε βεβαιως βεβαιως!!!!!

και σε εμας αρχισε η βροχαρα....αλλα η ζεστη συνεχιζετε ακαθεκτη!!!!

αστα αννουλα μου.εγω ποναω παρα πολυ,με μεσουλιντ ειμαι,αλλα και παλι με το παιδι(ψυχουλα μου εσυ.....) ειμαι ολη μερα στο ποδι, αφου δυστυχώς, δεν εχω κοντα την μανουλα μου να με βοηθαει λιγακι....!!!!!!

ευτυχως δεν βρεχει πια,οσο για την ζεστη,κι εδω μια χαρα ακαθεκτη συνεχιζει.....:P:p:p:p!

τωρα πρεπει να ξυπνησω το αγορακι μου....που κοιμαται σαν πουλακι....!!!!!

τον λυπαμαι μωρε,αλλα αμα τον αφησω,θα κοιμαται μεχρι τις 7-8 και το βραδυ,δεν θα του κολλαει υπνος.........

φιλιαααα!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

αστα αννουλα μου.εγω ποναω παρα πολυ,με μεσουλιντ ειμαι,αλλα και παλι με το παιδι(ψυχουλα μου εσυ.....) ειμαι ολη μερα στο ποδι, αφου δυστυχώς, δεν εχω κοντα την μανουλα μου να με βοηθαει λιγακι....!!!!!!

ευτυχως δεν βρεχει πια,οσο για την ζεστη,κι εδω μια χαρα ακαθεκτη συνεχιζει.....:P:p:p:p!

τωρα πρεπει να ξυπνησω το αγορακι μου....που κοιμαται σαν πουλακι....!!!!!

τον λυπαμαι μωρε,αλλα αμα τον αφησω,θα κοιμαται μεχρι τις 7-8 και το βραδυ,δεν θα του κολλαει υπνος.........

φιλιαααα!

να του δωσεις κ ενα φιλακι απο εμενα!!!!και ακους θελωωωωωωωωωω καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!κανονισε λεμε!!!!!;);););)

9892a30fbd.png

Έχω φάει στην Καλαμάτα γουρνοπούλα! :D

εσύ έγινες Καρδιτσιώτισσα στ' αλήθεια!:P:rolleyes:

τρελαίνομαι για γουρουνοπούλα!:shock::D

Μαρία πες στον άντρα σου δεν είναι ανάγκη να μπει εδώ κ να μας γράψει, αρκεί να μας στείλει από ένα ταπεράκι γουρουνόπουλο στην καθεμιά!;):tongue:

έτσι θα καταλάβουμε ότι γεννήθηκε το λουλουδάκι σου!;):cool::lol::lol::lol:

χθες σε μας δεν έβρεξε, όμως είχε αέρα κ μου έκανε μια βεράντα χάλια με τα φύλλα από τα δέντρα του πάρκου μπροστά. έχει κ μια κολλώδη ουσία μαύρη...μαύρισαν τα μάρμαρα.

αύριο είμαι για βεράντες, παρόλο που θα πάρω δουλειά για το σπίτι. ω ναι! θα δουλεύω κ από το σπίτι κ Σαββατιάτικα.

ευτυχώς τα πεθερικά μου θα πάρουν την Χρύσπα για ψώνια κ θα την κρατήσουν ως το απόγευμα. έτσι θα προλάβω να γράψω, να μαγειρέψω κ να καθαρίσω.

κατά τα άλλα εγώ σήμερα τρώω γεμιστά μανούλας (χθες είχαμε κοινωνική υποχρέωση) κ ο σύζυγος μοσχάρι με ρυζάκι που περίσσεψε.

γενικώς θα σας αναφέρω τί τρώμε, όχι τί μαγειρεύω, γιατί δεν προλαβαίνω...;)

μάκια σε όλες!:-)

Διαφημίσεις

Σέβη ωραιότατα (για τη δουλειά στο σπίτι λέω!Αυτό σου έλειπε μόνο...:rolleyes:)!

Ρούλα μου μια χαρά τα πάω με τα παιδιά, με τρελαίνουν βέβαια, αλλά έχω χαμηλώσει τους τόνους:-), δε βγαίνει τπτ με φωνές, θέλει διπλωματία ακόμα κι εκεί, αυτό έχω καταλάβει...

Ο Βασίλης εδώ είναι, γύρισε και παλεύει με τη φορ. δήλωση. Την κάνει μόνος του το πουλάκι μου! Πέρσι είχαμε πάρει κι επιστροφή!:D

Για σήμερα έφτιαξα μπάμιες, ζύμωσα και ψωμάκι, μια χαρά. Γλιτώνουμε και 6 ευρώ την εβδομάδα και τρώμε και σπιτικό ψωμί!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τρελαίνομαι για γουρουνοπούλα!:shock::D

Μαρία πες στον άντρα σου δεν είναι ανάγκη να μπει εδώ κ να μας γράψει, αρκεί να μας στείλει από ένα ταπεράκι γουρουνόπουλο στην καθεμιά!;):tongue:

έτσι θα καταλάβουμε ότι γεννήθηκε το λουλουδάκι σου!;):cool::lol::lol::lol:

αγαπουλα εχουμε τις νοστιμοτερες!!! μακαρι να εισουν κοντα, θα την τσακιζαμε με cold beer!!!!

δηλαδη θα γιορτασουμε τον ερχομο της μικρης με γουρνοπουλες? αυτο παει να πει τοπικ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!:cool::cool:

θα ειμαστε και κοντα στο θεμα μας!!!

καλημερουδιαααααααααααααααα!!!!σημερα ειμαι πρωινη χιχιχιχιχι!!!!!γι αυτο κ εκανα ηδη τον αρακα κ ετοιμαζομαι για καφεδακι στην κολλητη μου να παιξω κ με τον κουκλο της,κ ειναι τοσο αγαπουλης μαζι μου,αχχχχχχχχχχχχχ λιωνω!!!!!!!!!!!!!!

Μαρια Ελπιδα ειμαστε ολες στην αναμονη της αφιξης της μπουμπου σου!!!!!!!!

Σεβη τι να πω,μας κανανε να λεμε δουλεια να υπαρχει κ οτι να ναι...ομως δεν ειναι καθολου ετσι!!!εχθες μου ελεγε μια φιλη μου οτι στην δουλεια της κανανε κ αυτης μειωση κ μαλιστα την ενημερωσαν οτι μετα το καλοκαιρι θα την σταματησουν οποτε παει κ η μιση αποζημιωση.......................

9892a30fbd.png

καλημερααααα!!!!!

σεβη.....τα σεβη μου κοριτσι μου......!!!!!!!!!

αρετηηηηη,ζηλεψα....θελω μπαμιες.

(μπραβο του βασιλη για την φ.δ. γιατι ειναι οντως πολυ παιδεμα να την κανεις μονος.)

(μπραβο και σε σενα φυσικα που φτιαχνεις μονη σου ψωμακι....και οικονομια,αλλα και νοστιμια!!!!:P:p:p)

μαρια ελπιδα,ειδες;;θα κανουμε τρελο τσιμπουσι να καλοσωρισουμε την κορακλα σου ;);););)

αντε με το καλο να μας ερθει το ζουζουνακι σου!!!!!!:P

ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,μην ξεχνας,κι εμεις εχουμε αφησει ενα καφε στην μεση!!!!!

ποτε θα τον πιουμε;;;αντε θελω να σε δω.....,ο ραφαηλ δε, ανυπομονεί:D:D:D!!!!!!

σημερα εκανα ψευτομακαροναδα για εμας και ο θησαυρουλης θα φαει το χθεσινο φαγακι του.

ετσι εχω χρονο να τον παρω,να παμε λαικη,για βολτουλα!!!!!!;)

και μετα θα τον παω και λιγο παιδικη χαρα:P:p:p:p

φιλιααααα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

α! για σημερα γεμιστα..

Κι εμείς έχουμε από εχθές γεμιστά... για εμένα χόρτα με κάτι... τώρα τόνος θα είναι, κοτόπουλο, πέρκα ... δεν ξέρω... αναλόγως τις αντοχές μου !!!!

Σέβη,

Το μόνο που σου έλειπε ήταν να παίρνεις και δουλειά στο σπίτι... :rolleyes:

Σέβη ωραιότατα (για τη δουλειά στο σπίτι λέω!Αυτό σου έλειπε μόνο...:rolleyes:)!

Ρούλα μου μια χαρά τα πάω με τα παιδιά, με τρελαίνουν βέβαια, αλλά έχω χαμηλώσει τους τόνους:-), δε βγαίνει τπτ με φωνές, θέλει διπλωματία ακόμα κι εκεί, αυτό έχω καταλάβει...

Ο Βασίλης εδώ είναι, γύρισε και παλεύει με τη φορ. δήλωση. Την κάνει μόνος του το πουλάκι μου! Πέρσι είχαμε πάρει κι επιστροφή!:D

Για σήμερα έφτιαξα μπάμιες, ζύμωσα και ψωμάκι, μια χαρά. Γλιτώνουμε και 6 ευρώ την εβδομάδα και τρώμε και σπιτικό ψωμί!

Αρετή, χίλια μπράβο. Σε χαίρομαι είσαι άξια.

Για αύριο έχω τόνο... σκεφτόμουν να το κάνω με ρύζι, καλαμπόκι και κόκκινα φασόλια, αλλά μου φαίνεται πολύ απλό... Δε μου δίνετε καμιά ιδέα;

Α! Θα φτιάξω κάποια στιγμή μέσα στο Σ/Κ και "κοφτή" ή όπως τη λέει η Αργυρώ "σπάτουλα Καρδιτσιώτικη". Είναι κάτι σαν καρυδόπιτα με κρέμα από πάνω... Θα σας πω εντυπώσεις.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...