Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερουδιαααααααααααα ομορφες!!!!καλε τι γουρουνοπουλα ειναι αυτα...απα πα κ ειμαι κ σε μονιμη διαιτα!!!!!!!!!!!!

εμεις θα φαμε τα χθεσινα γεμιστα κ θα κανω με τον κιμα που εμεινε μερικα κεφτεδακια,στα οποια εκτως απο ολα τα υλικα που εβαλα μεσα προσθεσα κ φρεσκο θυμαρι απο την γλαστρα μου,αχ απιστευτη μυρωδια!!!!!!!!!!!!!θεικοοοοοοοοοοο!!!

και το λεω σε ολες γεμιστε τις γλαστρες σας με μυρωδικα,θυμαρι,δεντρολ,ρυγανι,βασιλικο κτλ.και τα φαγητα θα εχουν αλλη γευση αλλα κ το μπαλκονι σας θα μοσχοβολα!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

εγω παλι σημερα η μουλαρα κοιμομουνα μεχρι τις 11:00,αφου η σκυλοκορη μου τα ειδε ολα....συνεχεια μου μουγκριζε κ με εγλυφε μπας κ με ξυπνησει αλλα πουυυυυυυυυ....χιχιχιχιχιχι!!!και το περιεργο ακομα νυσταζωωωωωωωωωωωωω η γαιδουρα!!!!!

9892a30fbd.png

Ε, εγώ είπα να δουλέψω, έτσι γι'αλλαγή... χαχα.

όχι, σοβαρά τώρα, προέκυψε δουλίτσα..

Κι εγώ, αλλά την άφησα για αυριο!

εγω παλι σημερα η μουλαρα κοιμομουνα μεχρι τις 11:00,αφου η σκυλοκορη μου τα ειδε ολα....συνεχεια μου μουγκριζε κ με εγλυφε μπας κ με ξυπνησει αλλα πουυυυυυυυυ....χιχιχιχιχιχι!!!και το περιεργο ακομα νυσταζωωωωωωωωωωωωω η γαιδουρα!!!!!

Ο ύπνος φέρνει υπνο αγάπη μου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

να μαι κι εγωωωω!!!!!!!!

καλησπερες ομορφα κοριτσοπουλα.

αμαν με τα γουρουνοπουλα,με κανατε και μου επεσαν τα σαλια.

Εγω σημερα εκανα κατσικη με χιλοπιτες για τον θησαυρουλη μου και για μας τα ρεβυθια αποχθες με μαρουλακι και μπουγιουρντακι!!!!

αχ κοριτσακια,με πεθανε η μεση μου,δεν μπορω να κουνηθω!!!!!!!

Α,χτες πηγαμε παιδιατρο,ολα καλα.

ο μικρος ειναι μια χαρουλα,δεν εχει ακροαστικα και ο λαιμος ειναι αρκετα καλυτερα.εχει βγαλει 14 δοντακια και ολα τα αλλα ειναι φουσκα!!!!!!

λιγο στο βαρος με στεναχωρεσε........ειναι 11500 σχεδων.

σας φιλω.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δώρα μια χαρά μου φαίνεται το παιδί...

Περαστικά για τη μέση σου! Είχα πάθει θλάση και ξέρω...άστα να πάνε!

Ελένη μου στο καλό, καλή όρεξη!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κι εγώ, αλλά την άφησα για αυριο!

Ο ύπνος φέρνει υπνο αγάπη μου!!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ χιχιχιχιχι!!!

Αχ Αννούλα σε ζηλεύω...

χαχαχαχαχχαχχαχα,ε καμμια φορα κοιμαμαι λιγο παρα πανω!!!!

να μαι κι εγωωωω!!!!!!!!

Εγω σημερα εκανα κατσικη με χιλοπιτες για τον θησαυρουλη μου και για μας τα ρεβυθια αποχθες με μαρουλακι και μπουγιουρντακι!!!!

ο μικρος ειναι μια χαρουλα,δεν εχει ακροαστικα και ο λαιμος ειναι αρκετα καλυτερα.εχει βγαλει 14 δοντακια και ολα τα αλλα ειναι φουσκα!!!!!!

σας φιλω.

ολα καλα λοιπον,γιατι δεν ειναι οκ τα κιλα του?πες καλε κ σε μας τις ασχετες χιχιχιχιχι!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

αρρωστιαααααααααααα με την εγκυμοσύνη.........και να μου ήταν και εύκολες..........χαχαχαχαχ απλα λατρεύω το παιδιά κα θεωρώ μαγεία το να φτιάχνεις ένα παιδάκι μέσα σου........

σοβαρή η καταστασή μου ε?????χαχαχαχαχαχ

ετσι ειμαι κι εγω.

πεθαινω για τα μωρακια......1

θελω σαν τρελη 2ο......η και 2α........

και βαλε!!!!!!!!!!!!

και ειχα πολυυυυυ δυσκολη εγκυμοσυνη!!!!

υσ.καλα κοριτσια,τι χαλασμος ειναι αυτος εξω;;;;;;;

καρεκλοποδαρα με χαλαζι ριχνει.....!χαμος!!!!!!

r.gif

ετσι ειμαι κι εγω.

και βαλε!!!!!!!!!!!!

εδω ακομα δεν αρχισε η βροχη αλλα φυσαει κ μου χει κανει τις γλαστρες αστα να πανε!!!!!!!!!!

α καιιιιιιιιιι εγω θελω μωρακιααααααααααααααα!!!!!!!!οχι που δεν θα το ελεγα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Ε, εγώ είπα να δουλέψω, έτσι γι'αλλαγή... χαχα.

Αρετή, πλάκα πλάκα σε λίγο καιρό θα είσαι είδος πολυτιμότατο, αξιοπερίεργο, σπάνιο εφόσον θα είσαι τελικά προς εξαφάνιση. Πού να είχαν την τύχη σου κι άλλοι. Πώς τα πας με τα μικρά; Όλα καλά στην καθημερινότητά σου;

Τύφλα να έχει ο Φώσκολος λέμεεεεεε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμ, τύφλα δεν έχει; Αφού δεν το σκέφτηκε.

καλησπερουδιαααααααααααα ομορφες!!!!καλε τι γουρουνοπουλα ειναι αυτα...απα πα κ ειμαι κ σε μονιμη διαιτα!!!!!!!!!!!!

εμεις θα φαμε τα χθεσινα γεμιστα κ θα κανω με τον κιμα που εμεινε μερικα κεφτεδακια,στα οποια εκτως απο ολα τα υλικα που εβαλα μεσα προσθεσα κ φρεσκο θυμαρι απο την γλαστρα μου,αχ απιστευτη μυρωδια!!!!!!!!!!!!!θεικοοοοοοοοοοο!!!

και το λεω σε ολες γεμιστε τις γλαστρες σας με μυρωδικα,θυμαρι,δεντρολ,ρυγανι,βασιλικο κτλ.και τα φαγητα θα εχουν αλλη γευση αλλα κ το μπαλκονι σας θα μοσχοβολα!!!!!

Ναι καλέ, κι εγώ σε δίαιτα είμαι. Να φανταστείς πάντα μετά το φαγητό μου δεν τρώω τίποτα. Μα τίποτα σου λέω.

να μαι κι εγωωωω!!!!!!!!

Όποιος έχει μέση ξέρει τι θα πει. Είμαι ομοιοπαθούσα εδώ και 12 χρόνια.

σας φιλω.

Εεεε καλύτερα να είναι αδυνατούλης τώρα, γιατί αν ήταν αφρατούλης θα έπρεπε να σκέφτεσαι πώς θα τα χάσει άμα μεγαλώσει.

ετσι ειμαι κι εγω.

και βαλε!!!!!!!!!!!!

Πωπω, και είπε η τηλεόραση κάτι για έντονες βροχές και χαλάζι, αλλά δεν έδωσα σημασία. Ελπίζω να μη σας κάνει ζημιά πουθενά.

εδω ακομα δεν αρχισε η βροχη αλλα φυσαει κ μου χει κανει τις γλαστρες αστα να πανε!!!!!!!!!!

α καιιιιιιιιιι εγω θελω μωρακιααααααααααααααα!!!!!!!!οχι που δεν θα το ελεγα!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα εμενα,μου εκανε ενα μπαλκονι......χαλια!!!!!!

και αννα......ευχομαι να κανεις πολλα πολλα μωρακια καλη μου.θα εισαι πολυ καλη μανουλα......!!!!!!

Εδώ Δώρα μου έχει πολύυυυυ ήλιο και ζέστηηηηηη !!!!!:P

μωρε κι εδω ειχε πολυ ζεστη,μεχρι που αρχισε να βρεχει......

Εεεε καλύτερα να είναι αδυνατούλης τώρα, γιατί αν ήταν αφρατούλης θα έπρεπε να σκέφτεσαι πώς θα τα χάσει άμα μεγαλώσει.δεν θα το ελεγα αδυνατουλη,καλος ειναι,απλα με τοσο κυνηγητόμπου πεφτει για να φαει,περημενα να βαλει λιγο παραπανω!!!!!

απλα η παιδιατρος με καθησύχασε,λεγοντας μου,οτι μετα απο την ιωση που περασε ειναι πολυ καλο και το βαρος και ολα του!!!!!!!

Πωπω, και είπε η τηλεόραση κάτι για έντονες βροχές και χαλάζι, αλλά δεν έδωσα σημασία. Ελπίζω να μη σας κάνει ζημιά πουθενά.

καλα ηταν μια θεοπαλαβη βροχη με ενα τρελο αερα!!!!!αφου εκλεισα τα παραθυρα γιατι ερχοταν μεσα η βροχη....χαμος...λεμε!!!!!!!

Δώρα μια χαρά μου φαίνεται το παιδί...

Περαστικά για τη μέση σου! Είχα πάθει θλάση και ξέρω...άστα να πάνε!

Ελένη μου στο καλό, καλή όρεξη!

σε ευχαριστω αρετουλα.

εγω εχω μαλλον ισχιαλγια και πρεπει να κανω αξονικη αλλα ολο το αναβαλω...!!!!!

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ χιχιχιχιχι!!!

χαχαχαχαχχαχχαχα,ε καμμια φορα κοιμαμαι λιγο παρα πανω!!!!

ολα καλα λοιπον,γιατι δεν ειναι οκ τα κιλα του?πες καλε κ σε μας τις ασχετες χιχιχιχιχι!!!

γιατι εχει μια τρελη μανα που τον κυνηγάει απο πισω με ενα κουταλι...και απαιτει να παρει βαρος!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι...οταν με το καλο γινει μανουλκα,θα το μαθεις κι αυτο!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Δωράκι! Όλα καλά!

σε ευχαριστω καλη μου.

Σας αφήνω κοριτσάκια! Πάω να δώ τη μπουμπούκα μου!

να μου την φιλησεις!!!!!:P

και εκει που ειχε σταματησει η βροχη........ξανααρχησε!!!!!

φτου....γμτ......!!!!

παω να κατεβασω τις τεντες....δεν εχω καμια ορεξη να ξανα πλύνω μπαλκονια!!!!!!

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...