Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αν θυμάμαι όλα τα υλικά που είχα βάλει κάποτε: ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, μαϊντανό, κρεμμύδι, σκόρδο τριμμένο, λίγη ρίγανη, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, αλεύρι. Κάποιες φορές έβαζα και κομματάκια φέτας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε και τρίβουμε τα υλικά που το χρειάζονται. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε με το μάτι τόσο αλεύρι όσο χρειάζεται για να γίνει ένας πυκνός χυλός τον οποίο τηγανίζουμε, ρίχνοντάς τον κουταλιά, κουταλιά σε καυτό λάδι.

Αν κάποια άλλη στιγμή βρω πού την είχα γράψει τη συνταγή και έχει κι άλλα υλικά θα το αναφέρω εδώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αχ παιδιά, έρχονται μυρωδιές από ένα μεζεδοπωλείο κάτω απ'το γραφείο και μου τρέχουν τα σάλια... πεινάωωωωω...

Φανταστείτε τι τράβηξα στις εγκυμοσύνες...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα και καλο μας μηνααααααααα!!!!!!!

επιτελους μπηκαμε επισημως στο καλοκαιρι :P:p:p:p:p:p:p

σημερα εβαλα ρεβυθια,αν και ηρθε ο καλος μου τωρα και μου ειπε

να παμε εξω για φαγητο...........:P:p:p:p:p

"τετοια μερα,μεσα θα φαμε;"μου λεει!!!!!

ε,και εγω υπέκυψα.......χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

(εν το μεταξυ...το μηνυμα αρχισα να το γραφω απο τις 12....και κοντευει μια.

εκεινη την ωρα που σας εγραφα......εκανε ο θησαυρος μου,εναν ωραιοτατο εμετο.....μεσα στα φλεμματα!!!!!!!!)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αχ παιδιά, έρχονται μυρωδιές από ένα μεζεδοπωλείο κάτω απ'το γραφείο και μου τρέχουν τα σάλια... πεινάωωωωω...

χαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!

Γρήγορα το μανταλάκι. :-P :-P

καλοοοοο!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!

α! ειμαι πολυ χαρουμενη, σημερα θα κανω τον πρωτο μου καρδιοτοκογραφημα και θα δω και το μωρο μιας φιλης μου που γεννηθηκε την δευτερα..

Μαράκι κατάλαβες ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και από δω και πέρα πρέπει να είσαι standby;

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΛΥ..ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟ

ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!

Αρκει που είστε καλά! Περαστικά!

Πρώτη φορά θα τα δεις;

σημερα θα κανω γεμιστα,διαφορες πιπεριες κ ντοματουλες κ φυσικα μπολικες πατατουλες που περνουν γευση απο τα λαχανικα κ γινονται μουρλια

Τέλειο φαγητό Αννούλα!

Σκέφτομαι να κάνω τους ανθούς των κολοκυθιών τηγανητούς, αν και δε θέλω να τους χαλάσω στο τηγάνι γιατί είναι αρκετά μεγάλοι και θα γίνονταν ωραιότατα γεμιστοί.

Βρε παιδιά πεθύμησα επίσης, ντοματοκεφτέδες. Έχω να φτιάξω.... ούτε κι εγώ θυμάμαι από πότε. Εσάς σας αρέσουν;

Ετοίμασέ τα και φέρνω τα ουζάκια λέμε!!!!!;)

όχι ρε, εσείς είστε η παρεούλα μου, οι φιλενάδες μου. δεν σας χάνω με τίποτα. θα πήγαινα στην πλατεία την κεντρική της πόλης, αλλά πού χρόνος..

τον καφέ που λέγαμε να πιούμε σύντομα...δεν το βλέπω, λόγω οικονομικών, όχι μόνο έλλειψης χρόνου.

με 800 ευρώ ούτε για γειά σου...

πότε να καταθέσω κ πότε να εισπράξω...

δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα το παλέψουμε μαζί με τον άντρα μου.:cool:

Σέβη το μόνο που έχω να πω... respect!!!

σημερα εβαλα ρεβυθια,αν και ηρθε ο καλος μου τωρα και μου ειπενα παμε εξω για φαγητο...........:P:p:p:p:p

"τετοια μερα,μεσα θα φαμε;"μου λεει!!!!!

ε,και εγω υπέκυψα.......χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

εκεινη την ωρα που σας εγραφα......εκανε ο θησαυρος μου,εναν ωραιοτατο εμετο.....μεσα στα φλεμματα!!!!!!!!)

Ναι βρέ, εσύ δεν ήθελες.... Με το ζόρι σε τραβάει κι επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς υποχωρεις!!!! χαχαχα!!!!

Ο μικρός τι έπαθε;

Αυτό είναι βασανηστήριο Αρετή μου!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ετοίμασέ τα και φέρνω τα ουζάκια λέμε!!!!!;)

Ωωωω ωωω σήμερα Τετάρτη έχει να γίνει.... της Τρίτης με τα ουζάκια. Πάω να ετοιμάσω.

Ελένη μου, τι καλό θα φάτε σήμερα;

Είδες, δε μας τα λέει αμέσως για να έρθει τελευταία και να κλέψει τις εντυπώσεις. Όπως κάνουν στα πάρτυ αυτοί που μπαίνουν στο τέλος.

Α ωραίο! Εγώ έφτιαξα φασολάδα αλλά δε μου χύλωσε ρε γμτ και δεν ανυπομονώ καθόλου να τη φάω...

Δεν πειράζει Αρετή, αν σε έχω προλάβει βάλε στην κατσαρόλα λίγη τριμμένη φρυγανιά (βάλε 2-3κουτ σούπας ανάλογα πόσο νερό έχει μέσα) και άστο να πάρει μια βράση. Θα χυλώσει σίγουρα.

κοριτσάρες μου λείψατε!

διάβασα τα μηνύματά σας στο λάχα λάχα που λέμε εδώ,

μου μύρισαν τα φαγιά σας...κ

θέλω να ευχηθώ από την ψυχή μου τα καλύτερα στην Μαρία, στην Ιωάννα κ στον θησαυρούλη της Δώρας, τον Ραφαηλάκο.

μάκια! εμείς μοσχάρι με ρυζάκι.

ουφ γυρισαμε απο παιδιατρο ολα καλα ο μικρος 11900και 84π...μια χαρα θεφταρακι..φαγαμε τον αρακα ο οποιος εγινε Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!!!!!!!!Καλο μηνα να εχουμε κι ολας εδω ριχνει καρεκλοποδαρα παλι....

ελενη τα ειχα δει πριν 2βδομαδες τωρα θα γινονται ανθρωπακια σιγα σιγα:D

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...