Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κορίτσια.

Να διορθώσω κάτι στο ποστ #3440. Πήγα να δω τις αναλογίες της συνταγής του ψωμιού και διαπίστωσα ότι έχω γράψει 1/2 κρασοπότηρο νερό, ενώ το σωστό είναι 1/2 κρασοπότηρο λάδι. Το νερό είναι κανονικά 1 λίτρο. Ζητώ συγνώμη για το λάθος που έγραψα.

Όπως καταλάβατε έχω βάλει ήδη τη ζύμη να φουσκώσει για να ζυμώσω καινούργιο ψωμάκι. Βέβαια, σήμερα φτιάχνω τη μισή δόση.

Ναι, ξέχασα να σας ευχηθώ καλό μήνα.

Μαρία, κι εγώ έτοιμη είμαι να φάω από το μουσακά που σου περίσσεψε.

"λεφτά υπάρχουν! ααααααπ!"

όχι, λεφτά δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως καρδιά κ αυτή δεν μπορεί κανείς να μου την μειώσει!

καλημέρες!

Καλή σου μέρα κι εσένα. Χαίρομαι που αισθάνεσαι έτσι Σεβούλα, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχεις ακόμη δυνάμεις και θάρρος το οποίο το περνάς και σε μας. Η δική μου νομίζω ότι μαράζωσε. Ώρες, ώρες μου έρχεται να κλαίω.

eviraki μου ευχαριστως, θα τον φαμε παγωμενο με αγγουρακι σαλατιτσα!!

α! ειμαι πολυ χαρουμενη, σημερα θα κανω τον πρωτο μου καρδιοτοκογραφημα και θα δω και το μωρο μιας φιλης μου που γεννηθηκε την δευτερα..

Ναι Μαρία, σήμερα θα είναι σαν να κάνεις πρόβα για το δικό σου. Πωπω πώς πέρασε ο καιρός!!!!! Κοίτα σου μένει λιγότερο κι από ένας κύκλος περιόδου για να περιμένεις. Αλήθεια, τη μέρα που θα είναι να γεννήσεις πες στον άντρα σου να μας ειδοποιήσει γράφοντας σε κάποια ενότητα που θα το δούμε όλες.

Διαφημίσεις

φυσικα, απο τωρα σκεφτομαι τον τροπο που θα σας ενημερωσω..

το θεωρω πολυ σημαντικο να ειστε απο τις πρωτες που θα το μαθετε γιατι την στηριξη που βρηκα εδω και τα καλα σας λογια σας δεν τα συναντας ευκολα εξω...

Καλημερα και απο μενα...Ολα καλα απλα πολυ τρεξιμο...Εμεις για σημερα αρακα!

που εισαι εσυ κοριτσακι μου?

πως πας? τι κανουν τα σπορακια? ποτε θα τα ξαναδεις?

annia η αλήθεια είναι ότι ανησυχήσαμε λίγο για σένα. Τουλάχιστον, μας καθησυχάζεις ότι είναι όλα καλά. Αυτό μας φτάνει. Δεν πειράζει για το τρέξιμο, όλοι το έχουν. Εσύ όμως να τρέχεις με το μαλακό.

Διαφημίσεις

ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΛΥ..ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟ

ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙ ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!ΜΑΡΙΑ Ε-Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΕ Η ΜΠΕΜΠΑ Ε?

:-D

καλημερουδιααααααααααααααα!!!!!σημερα θα κανω γεμιστα,διαφορες πιπεριες κ ντοματουλες κ φυσικα μπολικες πατατουλες που περνουν γευση απο τα λαχανικα κ γινονται μουρλια.κ επειδη τερμα οι νηστιες θα τα κανω με κυμα αλλα θα βαλω κ λιγο τυρακι για να νοστιμεψουν ακομα περισσοτερο!!!!!

Μαρακι με το καλοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!αν εχεις λαπτοπ παρτο μαζι σου να μας ενημερωνεις αλλιως κινητο με ιντερνετ επειγοντ!!!!

Αννια με το καλο να δεις τα μωρουλια σου κ υπομομονη με το εμβολι!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Δεν είπα τι φαγητό θα φτιάξω σήμερα. Αγόρασα χτες κολοκυθάκια τα οποία θα κάνω βραστά με βραστές πατάτες και από πάνω λαδορίγανη και ροδέλες κρεμμυδιού. Μου έχουν μείνει και ντολμαδάκια από προχτές, γι' αυτό δεν κάνω κανονικό φαγητό.

Σκέφτομαι να κάνω τους ανθούς των κολοκυθιών τηγανητούς, αν και δε θέλω να τους χαλάσω στο τηγάνι γιατί είναι αρκετά μεγάλοι και θα γίνονταν ωραιότατα γεμιστοί.

Βρε παιδιά πεθύμησα επίσης, ντοματοκεφτέδες. Έχω να φτιάξω.... ούτε κι εγώ θυμάμαι από πότε. Εσάς σας αρέσουν;

Χμ έχω μια συνταγή, αλλά δεν τους έχω φτιάξει ποτέ, ούτε τους έχω δοκιμάσει. Καλοί πρέπει να 'ναι. Μάλλον σε καμιά νηστεία, επί του παρόντος φτιάχνω τους κλασσικούς...:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...