Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

(Άννα-Αρετή) εντάξει κορίτσια ευχαριστώ για την απάντηση.

Σέβη είχα διαβάσει το βιβλίο του Νταν Μπράουν και έφριξα. Λέει μέσα ΤΙΣ κουταμάρες. Το έργο το είχα δει σε μορφή τρέιλερ στο Filmnet. Απλά είδα τους ηθοποιούς. Μετά απ' αυτό το βιβλίο, αρνήθηκα να διαβάσω άλλα βιβλία του εν λόγω συγγραφέα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εγώ προσωπικά την ταινία την είδα όπως βλέπω τα X-Files. Καθαρά για ψυχαγωγία, δεν πίστεψα τπτ ούτε με προβλημάτισε περαιτέρω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπράβο ρε σύ! Έτσι, να τους αποδείξεις τι αξίζεις! Πώς τα πήρε τα νέα ο Στέφ;

κουφάθηκε γιατί δεν με πίστευε όταν του έλεγα τί αντιμετωπίζω κάθε μερα. με έλεγε τρομολάγνα!

τώρα με πίστεψε, στην αρχή παγωσε κ πλέον έχει πεισμώσει όσο κ εγώ.

θα βάλουμε νεύτι στον απ' αυτό μας κ οι δύο, αλλά μαζί του μπορώ τα πάντα!

εχουμε ξεφυγει τελειως ομως...δωστους να καταλαβουν τι εστι Σεβαρα!!!!!!!!!!!

α δεν γινετε σημερα θα παω κ εγω με την σκυλοκορη μου στον Λ.Πυργο μαζι με τους αγανακτσμενους πολιτες!!!!!μαλλον δεν θα γινει τιποτα αλλα τουλαχιστον δεν θα φαμε τις παπαρες κ απραγοι...

εγώ φορτώθηκα όπως κ τις προηγούμενες μέρες με δουλειά κ το απόγευμα-τηλέφωνα.

είμαι στην τσίτα, αλλιώς θα πήγαινα κι εγώ.

(Άννα-Αρετή) εντάξει κορίτσια ευχαριστώ για την απάντηση.

Σέβη είχα διαβάσει το βιβλίο του Νταν Μπράουν και έφριξα. Λέει μέσα ΤΙΣ κουταμάρες. Το έργο το είχα δει σε μορφή τρέιλερ στο Filmnet. Απλά είδα τους ηθοποιούς. Μετά απ' αυτό το βιβλίο, αρνήθηκα να διαβάσω άλλα βιβλία του εν λόγω συγγραφέα.

εγώ βιβλία του δεν διαβάζω μετά την ταινία, που την είδα κ ήταν για μωρούς.

το κακό είναι ότι πολλοί προβληματίστηκαν:(

εχουμε ξεφυγει τελειως ομως...δωστους να καταλαβουν τι εστι Σεβαρα!!!!!!!!!!!

α δεν γινετε σημερα θα παω κ εγω με την σκυλοκορη μου στον Λ.Πυργο μαζι με τους αγανακτσμενους πολιτες!!!!!μαλλον δεν θα γινει τιποτα αλλα τουλαχιστον δεν θα φαμε τις παπαρες κ απραγοι...

Ευχαριστώ για την συνταγή!

Κι εμείς μπόρεί να πάμε σήμερα!

κάτι άσχετο, αλλά πολύ σοβαρό.

μου έκοψαν το μισθό στο μισό, με τις ίδιες ώρες, αλλά θα μου αναθέσουν διακστήρια, ελπίζω, από τα οποία όταν κάνω εισπράξεις θα έχω ποσοστό.

έχει χοντρύνει το παιχνίδι...τρελός ανταγωνισμός με τον άλλο δικηγόρο, ο οποίος ακόμα δεν μου μιλάει.

θα τα καταφέρω να το φέρω τούμπα το καθεστώς, να βγει υπέρ μου.;):-)

Πόσο γελοίος μπορεί να είναι ο άνθρωπος;:shock::shock:

Δωσ'τους να καταλάβουν Σέβη!!!!!!;););)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κουφάθηκε γιατί δεν με πίστευε όταν του έλεγα τί αντιμετωπίζω κάθε μερα. με έλεγε τρομολάγνα!

τώρα με πίστεψε, στην αρχή παγωσε κ πλέον έχει πεισμώσει όσο κ εγώ.

θα βάλουμε νεύτι στον απ' αυτό μας κ οι δύο, αλλά μαζί του μπορώ τα πάντα!

Ε, ναι ρε συ! Θέλει πείσμα!!!!

εγώ φορτώθηκα όπως κ τις προηγούμενες μέρες με δουλειά κ το απόγευμα-τηλέφωνα.

είμαι στην τσίτα, αλλιώς θα πήγαινα κι εγώ.

Που θα πήγαινες μαρή; Στο Λευκό Πύργο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Που θα πήγαινες μαρή; Στο Λευκό Πύργο;

όχι ρε, εσείς είστε η παρεούλα μου, οι φιλενάδες μου. δεν σας χάνω με τίποτα. θα πήγαινα στην πλατεία την κεντρική της πόλης, αλλά πού χρόνος..

τον καφέ που λέγαμε να πιούμε σύντομα...δεν το βλέπω, λόγω οικονομικών, όχι μόνο έλλειψης χρόνου.

με 800 ευρώ ούτε για γειά σου...

πότε να καταθέσω κ πότε να εισπράξω...

δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα το παλέψουμε μαζί με τον άντρα μου.:cool:

όχι ρε, εσείς είστε η παρεούλα μου, οι φιλενάδες μου. δεν σας χάνω με τίποτα. θα πήγαινα στην πλατεία την κεντρική της πόλης, αλλά πού χρόνος..

τον καφέ που λέγαμε να πιούμε σύντομα...δεν το βλέπω, λόγω οικονομικών, όχι μόνο έλλειψης χρόνου.

με 800 ευρώ ούτε για γειά σου...

πότε να καταθέσω κ πότε να εισπράξω...

δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα το παλέψουμε μαζί με τον άντρα μου.:cool:

δυσκολα βρε κοριτσακι,πολυ δυσκολα.........

παντως μπραβο σου,γιατι οπως ειπε και η εβιρη....εισαι πολυ μαχητική καιτοσο δυναμικη.

εισαι ολα τα λεφτα!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα! Τι κάνετε;

Για σήμερα έφτιαξα φασολάδα, που δεν έχω και πολλή όρεξη εδώ που τα λέμε, αλλά χρειάζονται κι αυτά...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...