Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερουδια!!!!!εχθες εκανα το ''κινεζικο κοτοπουλο'' με νουντλς,απλα θεικο!!!!!!!!σημερα μαλλον ψαρια αλλα μεχρι τις 12:00 που βγαινει η τελικη αποφαση εχουμε ακομα!!!!!

Αρετη καλη επιτυχια με τις ανταυγειες,εμενα ειναι το μονο σε βαφη που παντα μου αρεσει σαν αποτελεσμα.απλα εγω προτιμω τις οχι λεπτες γιατι εκεινες μου θυμιζουν μες.βαλε φωτο να σε δουμε!!!ρε κοριτσια face δεν εχετε να τα πουμε face to fece xixixixixi!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Το κινέζικο φαγητό είναι το μόνο που μου έχει λείψει από Αγγλία, εδώ Καρδίτσα δεν έχει, έχει στα Τρίκαλα αλλά δεν ξέρω αν είναι της προκοπής...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια!

Αρετή να κάνεις τις ανταύγιες! Εξάλου είναι και στη μόδα φέτος!!

Μαρία εκείνο το παστίτσιο.... που βρίσκεται; Κοντεύει;;;;);)

Σεβη εννοείται ότι είσαι ευπρόσδεκτη!!!

Αννα, πως το κάνεις το κινέζικο;

Εγώ για σήμερα έκανα κεφτέδες τηγανητούς και λεμονάτες πατατούλες στο φούρνο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδια.

αννα,κινεζικο διαβαζω........μμμμμ....καλο εγινε ε;

εγω δεν ειμαι και τοσο των κινεζικων,δεν μου αρεσουν τα γλυκοξινα γενικως.

σεβη,στειλε μου μια μεριδουλα πλιζζζζ!!!!!!!

αρετη,να κανεις ανταύγειες κοντα στα χρωματα σου...ετσι θα δειξει ποιο αληθινο το αποτελεσμα!!!!

εγω για σημερα κανω κοτοσουπα (μιαμ μιαμ μιαμ, ξερογλείφομαι.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

και την μπατζινα,που τελικα δεν εκανα χθες.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Kαλημέρα κορίτσια!!Είστε καλά;εμείς σήμερα έχουμε κοκκινηστές μελιτζάνες με κολοκυθάκια και καρότα με τηγανιτές πατάτες!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Τρελένομαι γι'αυτό το φαγητό!!!Φιλάκια σε όλες σας!!!

Δώρα ναι αυτό θα κάνω! Άλλωστε δεν είμαι των δραστικών αλλαγών. Έχω κι έναν Βασίλη που μουρμουρίζει συνέχεια, γιατί του φαίνονται ύποπτα όλα αυτά, δηλ μανικιούρ + ανταύγειες...χαχα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

λοιπον το ''κινεζικο κοτοπουλο''(δικης μου εμπνευσης) ειναι πανευκολο ειδικα αν εχετε γουοκ!!!!!

ΥΛΙΚΑ

2πρασινες πιπεριες

1κοκκινη πιπερια

μανιταρια(1κονσερβα)

2κρεμμυδακια φρεσκα

υλικα απο κονσερβα που λεγετε κινεζικη σαλατα(εχει φυτρες φασολιων,μινι καλαμποκακια,μπαμπου κ διαφορα αλλα)

2φιλετα κοτοπουλο κομμενα σε τετραγωνα κομματακια

αλατι πιπερι,εγω εβαλα κ καυτερη πιπερια

1φλυτζανα κρασι λευκο

για το μαριναρισμα του κοτοπουλου

μουσταρδα 2κουταλιες,2κουταλιες σαλτσα σογιας(προσοχη ειναι αρκετα αλμυρη)

πιπερι,αλατι και τα αφηνω στο ψυγειο για κανενα 30λεπτο.

βαζω λαδι στο γουοκ ριχνω τα λαχανικα κ μολις μαραθουν προσθετ το κοτοπουλο.στην συνεχεια αφου ψηθει απο ολες τις πλευρες σβηνω με λευκο κρασι και τα αφηνω κανενα 20λεπτο κ ειναι ετοιμο το φαγητακι.

για τα νουντλς υπαρχουν οδηγειες επανω,αφου τα ετοιμασω τα βαζω μεσα στο γουοκ κ ανακατευω.σερβιρουμε αμεσως,τσουγκριστε κ ενα ποτυρακι κρασακι με τον καλο σας κ θα ειστε αρχοντες!!!!!

α ξεχασα εγω ριχνω κ φρεσκο θυμαρι απο την γλαστρα μου,ειναι απο την Κινα στην Ελλαδα με αγαπη χιχιχιχιχι!!!!

τελικα ψαρια θα κανω,σαρδελες απο την πατριδα μου χαλκιδικη!!!!!!θα τις φιλεταρο κ ψητες στην ψηστιερα με μπολικο λαδολεμονο,λεω να κανω κ μια σουπερ πατατοσαλατα να πιουμε κ ολιγον τσιπουρακι..αχ μου τρεχουν τα σαλια!!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Γεια σου βρε Αρετή με τα ωραία σου ψωμάκια. Είμαι σίγουρη ότι η πεθερούλα θα κάνει τρελή χαρά. Όσο για τις ανταύγειες, όσο πιο κοντά είναι η ανταύγεια στο φυσικό σου χρώμα τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι.

Σέβη ποιο βιβλίο λες; Μήπως τον κώδικα Ντα Βίντσι;

Σήμερα θα τηγανίσω αθερίνα και πατατούλες.

αφορά στο βίο του Μεγάλου Βασιλείου. το πώς λειτούργησε κατά των αιρέσεων στη ρίζα του κακού.

έτσι όταν βγήκε η περί ου ο λόγος ταινία, γελούσα με την χαζομάρα τους...

κάτι άσχετο, αλλά πολύ σοβαρό.

μου έκοψαν το μισθό στο μισό, με τις ίδιες ώρες, αλλά θα μου αναθέσουν διακστήρια, ελπίζω, από τα οποία όταν κάνω εισπράξεις θα έχω ποσοστό.

έχει χοντρύνει το παιχνίδι...τρελός ανταγωνισμός με τον άλλο δικηγόρο, ο οποίος ακόμα δεν μου μιλάει.

θα τα καταφέρω να το φέρω τούμπα το καθεστώς, να βγει υπέρ μου.;):-)

Βρε κορίτσια η annia δεν έχει γράψει εδώ τις τελευταίες μέρες. Μπας και ξέρει καμμιά από σας τι γίνεται;

εχω δει οτι γραφει στο παρεντσ,αρα μαλλον μια χαρα ειναι.

9892a30fbd.png

Βρε κορίτσια η annia δεν έχει γράψει εδώ τις τελευταίες μέρες. Μπας και ξέρει καμμιά από σας τι γίνεται;

Μήπως έχουμε τηλεπάθεια; Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν τώρα διαβάζοντας ένα ποστ της στο δίπλα από προχθές... Δυστυχώς με το ίδιο άβαταρ...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αφορά στο βίο του Μεγάλου Βασιλείου. το πώς λειτούργησε κατά των αιρέσεων στη ρίζα του κακού.

μου έκοψαν το μισθό στο μισό, με τις ίδιες ώρες, αλλά θα μου αναθέσουν διακστήρια, ελπίζω, από τα οποία όταν κάνω εισπράξεις θα έχω ποσοστό.

έχει χοντρύνει το παιχνίδι...τρελός ανταγωνισμός με τον άλλο δικηγόρο, ο οποίος ακόμα δεν μου μιλάει.Το Μ...α...

Μπράβο ρε σύ! Έτσι, να τους αποδείξεις τι αξίζεις! Πώς τα πήρε τα νέα ο Στέφ;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

έχει χοντρύνει το παιχνίδι...τρελός ανταγωνισμός με τον άλλο δικηγόρο, ο οποίος ακόμα δεν μου μιλάει.

εχουμε ξεφυγει τελειως ομως...δωστους να καταλαβουν τι εστι Σεβαρα!!!!!!!!!!!

α δεν γινετε σημερα θα παω κ εγω με την σκυλοκορη μου στον Λ.Πυργο μαζι με τους αγανακτσμενους πολιτες!!!!!μαλλον δεν θα γινει τιποτα αλλα τουλαχιστον δεν θα φαμε τις παπαρες κ απραγοι...

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...