Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ναι είναι πολύ κουραστική και αγχωτική διαδικασία. Μην απελπίζεσαι, είναι και μικρούλα μωρέ ακόμα!

Σωστή σε βρίσκω ως προς την καθαριότητα. Εμάς ο Χρ. πάει και κατουράει όρθιος στο χωριό σε ένα συγκεκριμένο σημείο (σαν τα σκυλιά, χαχα) στο χορτάρι, το έχει ξεράνει... Το Σάββατο απόγευμα πήγε εκεί και τους τρέλανε όλους, έσπιρε βαμβάκι, σβάρνισε (με αυτή τη σειρά...), έβαλε πετρέλαιο στο τρακτέρ, έδειξε και στον παππού πώς να σπέρνει (γιατί δεν ξέρει...:)), ήρθε στο σπίτι κατάκοπος! Τον έκανα μπανάκι, γαλατάκι και ύπνος! Τέλεια. Μέσα στο διαμέρισμα πώς να εκτονωθεί το παιδάκι...

Καλέ είδες το παιδί; Ήδη έχει αποκατασταθεί επαγγελματικά!!!!:P:p

Δίκιο έχουνε μωρε...Κι εμένα παρόλο που πάει στον παιδικό και παίζει κι εκτονώνεται, περιμένει πως και πως το ΣΚ για να πάει Χαλκιδική!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Δίκιο έχουνε μωρε...Κι εμένα παρόλο που πάει στον παιδικό και παίζει κι εκτονώνεται, περιμένει πως και πως το ΣΚ για να πάει Χαλκιδική!

Α τώρα που είπες Χαλκιδική, κάθε μέρα με ρώταει πότε θα πάμε θάλασσα... Τι να του πω εγώ τώρα...:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρία οι πατατούλες θα γίνουν πολύ νόστιμες έτσι, τις έχω φτιάξει κι εγώ στο παρελθόν πρώτα τηγάνι και μετά φούρνο. Τώρα βαριέμαι τη διαδικασία και δεν το κάνω.

Επίσης, θα γίνουν πεντανόστιμες αν πρώτα τις βράσετε (ροδέλες) και μετά τις τηγανίσετε. Όνειρο γίνονται.

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσια με επιασε προκομαρα και εκανα παστιτσιο και μουσακα!!

μουσακα για μενα και παστιτσιο για τον αντρουλη.

εφτιαξα δυο μικρα πυρεξ..

θα μεινει και στο ψυγειο θα τρωμε κανα 2 μερες τωρα...

Ναι είναι πολύ κουραστική και αγχωτική διαδικασία. Μην απελπίζεσαι, είναι και μικρούλα μωρέ ακόμα!

Σωστή σε βρίσκω ως προς την καθαριότητα.

άργησα να πιάσω το νόημα...αλλά το έπιασα.μου πήρε 2,5 χρόνια να το καταλάβω...:rolleyes:

Εμάς ο Χρ. πάει και κατουράει όρθιος στο χωριό σε ένα συγκεκριμένο σημείο (σαν τα σκυλιά, χαχα) στο χορτάρι, το έχει ξεράνει... Το Σάββατο απόγευμα πήγε εκεί και τους τρέλανε όλους, έσπιρε βαμβάκι, σβάρνισε (με αυτή τη σειρά...), έβαλε πετρέλαιο στο τρακτέρ, έδειξε και στον παππού πώς να σπέρνει (γιατί δεν ξέρει...:)), ήρθε στο σπίτι κατάκοπος! Τον έκανα μπανάκι, γαλατάκι και ύπνος! Τέλεια. Μέσα στο διαμέρισμα πώς να εκτονωθεί το παιδάκι...

ο σωστός ο γεωργός!

σε νιώθω Αρετή μου;)

όχι αυτό δεν το πήρα, πήγα κι έριξα μια ματιά, αλλά δεν μου πολυάρεσε.... Για το Μ.Βασίλειο εννοούσα.

χαίρομαι που το πήρες.:D η ανάγνωσή του είναι εύκολη, αλλά πρέπει να μη βιάζεσαι...κάθε πρόταση έχει τόσους θησαυρούς!!!!!:D:D:D:D

Θέλει πολύ υπομονή....

Κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε. Ζόρικο πράγμα ρε κορίτσια!

άστα να πάνε.κουρέλι ένιωσα κ φρικτά όταν γκρίνιαζε γιατί κουραζόταν από τη συχνότητα που την πήγαινα στη λεκάνη.

θα το ξαναπροσπαθήσω αργότερα...

κι άλλη φιλενάδα με εξοχικό; μας θέλετε;

Άννα, μια εβδομάδα σε σας μια στην Ελένη. ντήαλ;:tongue:

λοιπον κοριτσια με επιασε προκομαρα και εκανα παστιτσιο και μουσακα!!

μουσακα για μενα και παστιτσιο για τον αντρουλη.

εφτιαξα δυο μικρα πυρεξ..

θα μεινει και στο ψυγειο θα τρωμε κανα 2 μερες τωρα...

εγώ παστίτσιο μια μεριδούλα;;)

αν σου πω οτι η μπεσαμελ εγινε με αυγα απο την Λαρισα??

εστειλε η πεθερα μιας φιλης μου και επειδη ηταν παρα πολλα μου εδωσε και μενα..

αρα ενα κομματακι το δικαιουσαι!!

αν σου πω οτι η μπεσαμελ εγινε με αυγα απο την Λαρισα??

εστειλε η πεθερα μιας φιλης μου και επειδη ηταν παρα πολλα μου εδωσε και μενα..

αρα ενα κομματακι το δικαιουσαι!!

κι εγω θελω........:mrgreen::mrgreen:

Ζηλεψα........!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Μα τόση ώρα λέω κι εγώ "τι μυρίζει τόσο ωραία, τι μυρίζει σαν παστίτσιο"; Και μάλιστα μου μύριζε κάθε φορά που έμπαινα στο πάρεντς καφέ. Ώστε εσύ είσαι Μαρία που έφτιαξες αυτό το παστιτσάκι που μυρίζει τόσο ωραία;

Διαφημίσεις

Μα τόση ώρα λέω κι εγώ "τι μυρίζει τόσο ωραία, τι μυρίζει σαν παστίτσιο"; Και μάλιστα μου μύριζε κάθε φορά που έμπαινα στο πάρεντς καφέ. Ώστε εσύ είσαι Μαρία που έφτιαξες αυτό το παστιτσάκι που μυρίζει τόσο ωραία;

καλημερα κοριτσακια μου!!

Εviraki μου, τι γλυκια που εισαι...:D:D

λοιπον εχει για ολες και για αυριο θα κρατησω τον μουσακα....!

Kαλημέρα!

Μαρία, καλά βρε θηρίο, και παστίτσιο και μουσακά;! Κουράστηκες αλλά όπως είπες θα τρώτε 2 μέρες.... μια χαρα!

Χθες δεν είχα μαγείρεμα, θα φάμε σήεμρα μποσχαράκι με πατάτες φούρνου από πεθερά, αλλά ζύμωσα χθες και βγήκε ένα ψωμί μούρλια! Με μαύρο αλεύρι και λίγο κίτρινο που μου είχε μείνει. Τέλος, το ψωμί το 'χω! Αν προλάβω θα ψήσω και μια φρατζόλα σήμερα για την πεθερά, αλλά έχω να πάω κομμωτήριο με το μικρό και θα κάνω ανταύγειες πρωτη φορά...και ο Θεός βοηθός!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μπιφτέκια με πουρέ για μας κ σήμερα.

Αρετή, όταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν σου λύθηκαν κάποιες απορίες.

ή πώς σου φάνηκε.

εγώ είχα ενθουσιαστεί!

το είχα διαβάσει κ αργότερα όταν είχε βγει η ταινία με τον ντα βίντσι με τον τομ χανκς τα είχα τόσο καθαρά στο μυαλό μου...που ένιωθα υπερήφανη για αυτή την ανάγνωση!

νυστάζω, αλλά έχω πολλή δουλειά.

τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς πότε βγαίνουν;

Μπιφτέκια με πουρέ για μας κ σήμερα.

Αρετή, όταν το διαβάσεις θέλω να μου πεις αν σου λύθηκαν κάποιες απορίες.

ή πώς σου φάνηκε.

εγώ είχα ενθουσιαστεί!

το είχα διαβάσει κ αργότερα όταν είχε βγει η ταινία με τον ντα βίντσι με τον τομ χανκς τα είχα τόσο καθαρά στο μυαλό μου...που ένιωθα υπερήφανη για αυτή την ανάγνωση!

Μακάρι! Εννοείται ότι θα σου πω!

νυστάζω, αλλά έχω πολλή δουλειά.

τα αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς πότε βγαίνουν;

Τον Ιούλιο πρέπει να βγαίνουν. Κάνατε αίτηση; σε δημόσιο; Τελικά εμείς δεν θα κάνουμε αίτηση, αντέδρασε η πεθερά μου μόλις έμαθε ότι το ψάχνουμε και είπαμε ότι αν στα μέσα της χρονιάς γίνει καμιά στραβή, θα τον γράψουμε σε έναν ιδιωτικό να τελειώνουμε με αυτό το θέμα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια.

Γεια σου βρε Αρετή με τα ωραία σου ψωμάκια. Είμαι σίγουρη ότι η πεθερούλα θα κάνει τρελή χαρά. Όσο για τις ανταύγειες, όσο πιο κοντά είναι η ανταύγεια στο φυσικό σου χρώμα τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι.

Σέβη ποιο βιβλίο λες; Μήπως τον κώδικα Ντα Βίντσι;

Σήμερα θα τηγανίσω αθερίνα και πατατούλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...