Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερααααα.

σημερα κανω ψαρι με λαχανικα για τον θησαυρο μου......

για μας,τι πο τα!!!!!!!!!!εχουμε περισσεύματα,θα κανω και μια σαλατουλα,λιγο τυρακι και ετοιμο το μεσημεριανο μας!!!!

σκέφτομαι να κανω το απογευμα μπατζινα.

να δω πως θα ειναι ο μικρος.......και βλεπουμε!

ρουλα,τι τρυφερο βιντεακι....τρελαθηκα!!!!

σεβη...κι εμας μας ελειψες...:P:p;)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

εμένα μου αρέσει η Μελέτη, όχι ότι τρελαίνομαι, αλλά προτιμώ κ ένα ξανθό κεφάλι που δεν είναι ακατοίκητο!κ είναι κ όμορφη σαν γυναίκα, όχι στέκα με ανορεκτικό σύνδρομο...

Ελενίτσα, ξέχασα να σου πω περαστικά σας! μάκια!

εμένα μου αρέσει η Μελέτη, όχι ότι τρελαίνομαι, αλλά προτιμώ κ ένα ξανθό κεφάλι που δεν είναι ακατοίκητο!κ είναι κ όμορφη σαν γυναίκα, όχι στέκα με ανορεκτικό σύνδρομο...

Ελενίτσα, ξέχασα να σου πω περαστικά σας! μάκια!

Ευχαριστώ Σέβη μου!

Εμένα πάλι μ'εκνευρίζει αφάνταστα..

Πως περάσατε το ΣΚ;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια εκανα μια τσαχπινια..

εκοψα πατατες για το τηγανι αλλα τις εκανα πιο χοντρες περιπου σαν του φουρνου, τις περασα απο το τηγανι για κανα 10λεπτο και μετα τις εριξα μεσα στο κοκκινιστο κοτοπουλο.

ετσι δεν θα εχω τηγανισμα μολις γυρισει ο αντρουλης..

κοριτσια εκανα μια τσαχπινια..

εκοψα πατατες για το τηγανι αλλα τις εκανα πιο χοντρες περιπου σαν του φουρνου, τις περασα απο το τηγανι για κανα 10λεπτο και μετα τις εριξα μεσα στο κοκκινιστο κοτοπουλο.

ετσι δεν θα εχω τηγανισμα μολις γυρισει ο αντρουλης..

Το έχω ξανακούσει αυτό και μου έχουν πει πως γίνεται πενατνόστιμο έτσι!!

Για δοκίμασε να μας πεις αν ισχύει!;)

4Suap3.png

Τι άλλα νέα βρε παιδιά;

Λέω, μια και δεν έχω μαγείρεμα για αύριο, να ζυμώσω ψωμάκι σήμερα το απόγευμα. Μάλλον θα πάρω μαύρο αλεύρι, αν και δε θα φουσκώσει πολύ...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ααααα Σέβη ήρθε το βιβλίο που λέγαμε! Το είχα παραγγείλει και έκανε αρκετό καιρό να έρθει... Τώρα μου τηλ. Άντε γιατί δεν άντεχα άλλο, κόντεψε να λιώσει το μυαλό μου, τπτ να διαβάσω, τπτ να δω στην ΤV, δράμα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

άστα. της έβγαλα το πάμπερ κ της φόρεσα βρακάκι από Παρασκευή απόγευμα.

αυτό το παιδί είναι περίπτωση.

όλα δυσκολεύονται στον ύπνο να βγάλουν την πάνα κ να παραμείνουν στεγνά, το δικό μου στον ύπνο δεν κάνει τσίσα του, αλλά την ημέρα κάνει τσίσα χωρίς να παίρνει από λόγια για τσίς. τα κακά τα πετυχαίνουμε, αλλά μιλάμε ότι ψόφησα κ αναγκαστικά της ξαναέβαλα πάμπερ!

την Κυριακή την βγάλαμε στο χωριό μου κ το ευχαριστηθήκαμε εγγονή, μαμά κ παππούς γιαγιά! τον μπαμπά τον αφήσαμε να κάνει καθαριότητα!!!!!!!!

Ναι είναι πολύ κουραστική και αγχωτική διαδικασία. Μην απελπίζεσαι, είναι και μικρούλα μωρέ ακόμα!

Σωστή σε βρίσκω ως προς την καθαριότητα. Εμάς ο Χρ. πάει και κατουράει όρθιος στο χωριό σε ένα συγκεκριμένο σημείο (σαν τα σκυλιά, χαχα) στο χορτάρι, το έχει ξεράνει... Το Σάββατο απόγευμα πήγε εκεί και τους τρέλανε όλους, έσπιρε βαμβάκι, σβάρνισε (με αυτή τη σειρά...), έβαλε πετρέλαιο στο τρακτέρ, έδειξε και στον παππού πώς να σπέρνει (γιατί δεν ξέρει...:)), ήρθε στο σπίτι κατάκοπος! Τον έκανα μπανάκι, γαλατάκι και ύπνος! Τέλεια. Μέσα στο διαμέρισμα πώς να εκτονωθεί το παιδάκι...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

λες για το βιβλίο για την ψυχολογία της διατροφής-δίαιτας;

όχι αυτό δεν το πήρα, πήγα κι έριξα μια ματιά, αλλά δεν μου πολυάρεσε.... Για το Μ.Βασίλειο εννοούσα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

άστα. της έβγαλα το πάμπερ κ της φόρεσα βρακάκι από Παρασκευή απόγευμα.

αυτό το παιδί είναι περίπτωση.

όλα δυσκολεύονται στον ύπνο να βγάλουν την πάνα κ να παραμείνουν στεγνά, το δικό μου στον ύπνο δεν κάνει τσίσα του, αλλά την ημέρα κάνει τσίσα χωρίς να παίρνει από λόγια για τσίς. τα κακά τα πετυχαίνουμε, αλλά μιλάμε ότι ψόφησα κ αναγκαστικά της ξαναέβαλα πάμπερ!

την Κυριακή την βγάλαμε στο χωριό μου κ το ευχαριστηθήκαμε εγγονή, μαμά κ παππούς γιαγιά! τον μπαμπά τον αφήσαμε να κάνει καθαριότητα!!!!!!!!

Θέλει πολύ υπομονή....

Κι εμείς στην ίδια φάση είμαστε. Ζόρικο πράγμα ρε κορίτσια!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...