Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εμείς (οι γονείς δηλ.) δεν πήραμε τπτ. Με λαπά και υπομονή την περάσαμε... Ο μικρός μου (8 μηνών τότε) έρεψε το καημένο, είχε καταχλωμιάσει μέχρι που μας έγραψε κάτι υπόθετα ο γιατρός (Primperan νομίζω) κια συνήλθε το παιδί...8 μέρες, ρε σύ! :shock::-(Τα είχαμε δει όλα! Τότε ήταν που τον πρωτοπήραμε μαζί μας στο κρεβάτι και έκτοτε κοιμόμαστε μαζί....:):)

χαχαχα! Δικαιολογίες σαν κι εμένα ψάχνεις κι εσυ μου φαίνεται για να κοιμάστε αγκαλίτσα!!!:P:p:p

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα όλη μέρα. Ελένη περαστικά σας. Το χειρότερό μου είναι η γαστρεντερίτιδα, ειδικά όταν εγώ έχω εμετό. Προτιμώ να αφυδατωθώ από τη διάρροια παρά να κάνω μία φορά εμετό. Ελπίζω να μην την περάσατε βαριά.

Αρετή, ναι βέβαια άλλη γεύση και χάρη έχει το ζυμωτό ψωμάκι, αλλά ας έχει και κάποια ευκολία και η μαμά που το φτιάχνει από τη στιγμή που εργάζεται κι έχει και δύο μικρά να φροντίσει. Τουλάχιστον, είναι σπιτικό με αγνά υλικά χωρίς διογκωτικές ύλες και πάνω απ' όλα σε κάνει περήφανη που το έφτιαξες εσύ.

Ελένη μου τώρα πλέον όχι!:-) Ειλικρινά στο λέω, καλός χρυσός ο ύπνος γιατί αισθάνομαι το κορμάκι του δίπλα μου και πριν κοιμηθούμε λέμε σ'αγαπώ-σε λατρεύω και κάνουμε αγκαλίτσες, αλλά έχει μεγαλώσει πολύ το παιδί. Ούτε αυτό ξεκουράζεται ούτε εμείς... Και ξέρεις ποιος θα φύγει πρώτος από το κρεβάτι αν συνεχιστεί αυτό...Ο Βασ! Ε όχι να διώξω και τον άντρα μου!

Αλλά και πώς να τον βάλω στο παιδικό; Ακόμα ξυπνάει τη νύχτα ο μικρός...Ουφ! Πρόβλημα και δε βλέπω φως στο τούνελ...:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Ελένη περαστικά σας ! Άσ' τα να πάνε... η γαστρεντερίτιδα είναι όντως από τα πιο σπαστικά...

Αρετή,

Κι εγώ έχω πρόβλημα στον ύπνο με την μικρή... έχει μάθει μαζί μας η σκατούλα ! Μόνο χθες δεν ξέρω πώς κατάφερε και κοιμήθηκε στην κούνια της μέχρι τις 6 το πρωί !!! Ζήτωωωω !!!!

Α ! Στο θέμα μας: σήμερα θα φτιάξω φασολάκια. Φάγαμε πολύ κρέας το Σ/Κ

Ν απω κάτι άσχετο; Το πόσο μου τη δίνει το DWTS δε λέγεται...τι χαζοεκπομπή! Εδώ ο κόσμος καίγεται... κι αυτοί το βιολί τους...

Μεταξία χάρηκες που εφυγε η Μελέτη ε;χιχιχι

(Δεν το είδα, το διάβασα σε ενα σάιτ σήμερα το πρωί.)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ν απω κάτι άσχετο; Το πόσο μου τη δίνει το DWTS δε λέγεται...τι χαζοεκπομπή! Εδώ ο κόσμος καίγεται... κι αυτοί το βιολί τους...

Ναι καλέ πώς ???? Δεν χάρηκα νομίζεις ? Κι εμένα μου το είπε η συνάδελφος εδώ στο γραφείο... άσ' τα έχω μια στεναχώρια λέμε: με πήρε ο ύπνος και δεν είδα την Ευγενία να χορεύει .... :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αρετή είναι βιντεάκι μου το βρήκε η κόρη μου κι εγώ το έβαλα στο πάρεντς. Μου άρεσε τόσο πολύ η στοργή που έδειξε η γάτα στο μωρό της που σκέφτηκα, βρε παιδί μου τι τρυφερή σκηνή είναι αυτή, σαν τον άνθρωπο φέρεται κι αυτή. Πραγματικά, τελικά η μητρική τρυφερότητα και στοργή δε διαφέρει από τον άνθρωπο στα ζώα.

Το ανέφερα εδώ για να μου πείτε αν σας άρεσε.

και εγω χαρηκα που εφυγε η βλαμενη..

πολυ καβαλημενο καλαμι και αυτη και η Μπουλε!!

παντως και εγω δεν την βλεπω, την βαριεμαι,

μονο αποσπασματα απο και απο κει βλεπω..

Καλημέρα όλη μέρα. Ελένη περαστικά σας. Το χειρότερό μου είναι η γαστρεντερίτιδα, ειδικά όταν εγώ έχω εμετό. Προτιμώ να αφυδατωθώ από τη διάρροια παρά να κάνω μία φορά εμετό. Ελπίζω να μην την περάσατε βαριά.

Eυχαριστώ Ρούλα μου! Σχετικα βαριά ο χαζμπαντ που έκανε και πυρετο.

Καλά, το βιντεάκι τέλειο!!!!!

Ελένη μου τώρα πλέον όχι!:-) Ειλικρινά στο λέω, καλός χρυσός ο ύπνος γιατί αισθάνομαι το κορμάκι του δίπλα μου και πριν κοιμηθούμε λέμε σ'αγαπώ-σε λατρεύω και κάνουμε αγκαλίτσες, αλλά έχει μεγαλώσει πολύ το παιδί. Ούτε αυτό ξεκουράζεται ούτε εμείς... Και ξέρεις ποιος θα φύγει πρώτος από το κρεβάτι αν συνεχιστεί αυτό...Ο Βασ! Ε όχι να διώξω και τον άντρα μου!

Αλλά και πώς να τον βάλω στο παιδικό; Ακόμα ξυπνάει τη νύχτα ο μικρός...Ουφ! Πρόβλημα και δε βλέπω φως στο τούνελ...:-(

Εγώ την κοιμίζω στο κρεβάτι μας και μετά την πηγαίνω στο δικό της. Κάποιες φορές ξυπνάει στο ενδιάμεσο και προσπαθώ να την ξανακοιμίσω στο κρεβατάκι της. Είναι καλόβολο παιδάκι όμως και δεν με ζορίζει ιδιαίτερα!

Ελένη περαστικά σας ! Άσ' τα να πάνε... η γαστρεντερίτιδα είναι όντως από τα πιο σπαστικά...

Ευχαριστώ!!!

Μη με κράξετε, αλλά τι είναι το DWTS;:oops::oops:

Παρεπιπτόντως τη Μελέτη δεν την πάω μία!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...