Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Εγώ σήμερα δε μαγειρεύω γιατί χτες είχαμε πάρει καλαμάκια σουβλάκια και πιτούλες κάνοντας παρεούλα με τους γονείς μου, περίσσεψαν αρκετά και για σήμερα, ώστε να τη βγάλω χωρίς κόπο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα!!!!

σημερα φτιαχνω χοιρινο κατσαρολας με πατατες για μας και κοτοσουπα του θησαυρου μου!!!!

αρετη,κι εγω θελω κανελονια!!!!!!!!

(και λιγο τσιζ κεικ,δεν θα με χαλαγε.........)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

ριξε συνταγη!!!!!!!!

Δεν είναι δύσκολο...πέρνεις μπισκότα πτι-μπερ και σε ένα πιάτο βάζεις γάλα λίγο πολύ λίγο καφέ φίλτρου και μία κουταλίτσα κακάο και ρούμι η λικέρ η μεταξά ότι έχετε,βουτάς τα μπισκότα και γρίγορα τα βάζεις στο ταψί(μην τα αφήσεις πολύ γιατί θα σου σπάνε,ίσα ίσα τα βουτάς να πάρουν την γέυση)χτυπάς την κρεμα ζαχαροπλαστικής η τα φακελάκια γιώτης την στρώνεις επάνω από τα μπισκότα και μετά την μαρμελάδα κεράσι που έχει κομμάτια μέσα.Μετά πάνω από τα κεράσια άλλη μία στρώση μπισκότα και κρέμα σοκολάτα,πάνω απο την σοκολάτα χτυπας την σαντυγή και την βάζεις από πάνω.Στο τέλος ρίχνεις τρυμένα μπισκότα η κακάο με λιγο καφέ φίλτρου η ότι άλλο θες και το βάζεις στο ψυγείο για να το φάτε το γλυκάκι την άλλη μέρα η το βράδυ!!Ελπίζω να το κατάλαβες!!!

Αφού τελείωσα όλες μου της δουλείες επειτέλους γιατί μου φενόταν βουνό να ξεστρώσω να βάψω σπίτι να καθαρίζω να πλένω κουρτίνες και ρούχα καλοκαιρινά να ξεσκονίσω όλα και τα πάντα έδω μέσα σήμερα δεν θα μαγειρέψω...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:έχει πολύ ωραία μέρα εδώ στην σαλαμίνα και θα φάμε έξω!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

καλημερα!!!εχθες ημασταν σε γαμο κ βαπτιση στην Καβαλα.δεν ειχα ξαναπαει στο βαπτιστηριο της Α.Λυδιας κ επαθα πλακα.επειδη δεν εχω ξαναπαει σε βαπτιστηριο δεν το περιμενα ετσι.για να καταλαβετε,για οσες σαν εμενα δεν ξερετε,ειναι μια εκκλησια οπου μεσα υπαρχει φυσικα το ιερο αλλα στο κεντρο του ναου,κατω απο το ουρανιο θολο,υπαρχει μια μαρμαρινη κολυμπ.αυτο το κομματι ειναι πιο κατω απο το εδαφος(τον υπολ ναο) κ γυρω-γυρω υπαρχουν καγκελα.και αντι για στασιδια περιμετρικα στους τοιχους του ναου εχουν βαλει παγκακια,ετσι ωστε να καθεσε κ να βλεπεις το μυστηριο.

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/04/agia-lydia-h-filipphsia-to-ypaithrio-baptisthrio-kai-o-naos.html

στο παραπανω εχει εικονες κ απο το υπαιθριο βαπτιστηριο αλλα απο το εσωτερικο οπου σας περιεγραψα παραπανω.

λοιπον κ μετα απο ολα αυτα σημερα θα φαμε αστακομακαροναδα!!!!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλό μεσημέρι. Σήμερα έφτιαξα κοτόπουλο με αρακά.

kardies2 ωραία συνταγή!!!!!!!!!!!!!

Άννα δεν είχα ξαναδεί τέτοιο ναό. Στην αρχή όταν διάβασα τη λέξη βαπτιστήριο πήγε το μυαλό μου σε κάτι διαφορετικό από ορθόδοξο - ίσως κάτι που έχει να κάνει με καθολικισμό - αλλά όταν είδα το λινκ που έβαλες κατάλαβα ότι είναι ορθόδοξος ναός.

Θα πρέπει να ήταν πολύ ωραία η βάφτιση.

ριξε συνταγη!!!!!!!!

Δεν είναι δύσκολο...πέρνεις μπισκότα πτι-μπερ και σε ένα πιάτο βάζεις γάλα λίγο πολύ λίγο καφέ φίλτρου και μία κουταλίτσα κακάο και ρούμι η λικέρ η μεταξά ότι έχετε,βουτάς τα μπισκότα και γρίγορα τα βάζεις στο ταψί(μην τα αφήσεις πολύ γιατί θα σου σπάνε,ίσα ίσα τα βουτάς να πάρουν την γέυση)χτυπάς την κρεμα ζαχαροπλαστικής η τα φακελάκια γιώτης την στρώνεις επάνω από τα μπισκότα και μετά την μαρμελάδα κεράσι που έχει κομμάτια μέσα.Μετά πάνω από τα κεράσια άλλη μία στρώση μπισκότα και κρέμα σοκολάτα,πάνω απο την σοκολάτα χτυπας την σαντυγή και την βάζεις από πάνω.Στο τέλος ρίχνεις τρυμένα μπισκότα η κακάο με λιγο καφέ φίλτρου η ότι άλλο θες και το βάζεις στο ψυγείο για να το φάτε το γλυκάκι την άλλη μέρα η το βράδυ!!Ελπίζω να το κατάλαβες!!!

φυσικα και την καταλαβα......!θα την κανω σιγουρα,σε ευχαριστωωωωωω!

καλημερα!!!εχθες ημασταν σε γαμο κ βαπτιση στην Καβαλα.δεν ειχα ξαναπαει στο βαπτιστηριο της Α.Λυδιας κ επαθα πλακα.επειδη δεν εχω ξαναπαει σε βαπτιστηριο δεν το περιμενα ετσι.για να καταλαβετε,για οσες σαν εμενα δεν ξερετε,ειναι μια εκκλησια οπου μεσα υπαρχει φυσικα το ιερο αλλα στο κεντρο του ναου,κατω απο το ουρανιο θολο,υπαρχει μια μαρμαρινη κολυμπ.αυτο το κομματι ειναι πιο κατω απο το εδαφος(τον υπολ ναο) κ γυρω-γυρω υπαρχουν καγκελα.και αντι για στασιδια περιμετρικα στους τοιχους του ναου εχουν βαλει παγκακια,ετσι ωστε να καθεσε κ να βλεπεις το μυστηριο.

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/04/agia-lydia-h-filipphsia-to-ypaithrio-baptisthrio-kai-o-naos.html

στο παραπανω εχει εικονες κ απο το υπαιθριο βαπτιστηριο αλλα απο το εσωτερικο οπου σας περιεγραψα παραπανω.

πολυ ωραιο!!!!!!!!

λοιπον κ μετα απο ολα αυτα σημερα θα φαμε αστακομακαροναδα!!!!φιλακια σε ολες!!!

ελα ρε αννααααα....ξερεις να φτιαχνεις και αστακομακαροναδα;;;;μα τι κοριτσι εισαι εσυ;;;;:P:p:p:p

Να μου φυλαξεις μια μεριδουλα.........!;)

γεια σας κοριτσακια.

εμεις σημερα πηγαμε για καφε και μετα για γυρο πιτα.....!

οπως καταλαβατε...δεν μαγειρεψα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Κορίτσια καλό μεσημέρι. Σήμερα έφτιαξα κοτόπουλο με αρακά.

kardies2 ωραία συνταγή!!!!!!!!!!!!!

Άννα δεν είχα ξαναδεί τέτοιο ναό. Στην αρχή όταν διάβασα τη λέξη βαπτιστήριο πήγε το μυαλό μου σε κάτι διαφορετικό από ορθόδοξο - ίσως κάτι που έχει να κάνει με καθολικισμό - αλλά όταν είδα το λινκ που έβαλες κατάλαβα ότι είναι ορθόδοξος ναός.

Θα πρέπει να ήταν πολύ ωραία η βάφτιση.

ηταν καταπληκτικα,ευτυχως εχω κανει ταμα οταν με το καλο κανω μωρακι να κανω αλλου την βαπτιση γιατι αλλιως θα τους εσερνα ολους εκει:tongue::tongue::tongue:

φυσικα και την καταλαβα......!θα την κανω σιγουρα,σε ευχαριστωωωωωω!

ελα ρε αννααααα....ξερεις να φτιαχνεις και αστακομακαροναδα;;;;μα τι κοριτσι εισαι εσυ;;;;:P:p:p:p

Να μου φυλαξεις μια μεριδουλα.........!;)

γεια σας κοριτσακια.

εμεις σημερα πηγαμε για καφε και μετα για γυρο πιτα.....!

οπως καταλαβατε...δεν μαγειρεψα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ειδες ειμαι κοριτσι για σπιτι χιχιχιχι!!!και μαλιστα με συνταγη της μανουλας οπως την εφτιαχναν στο εστιατοριο που ειχαμε!!!!!

και καλα κανατεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα σε όλες!

Καρδιές, όχι ότι δεν ήταν βουνό αυτά που είχες να κάνεις...

Κι εγώ παιδιά πάλι αρακά σήμερα! Είχε μείνει από αυτόν που είχα φτιάξει για το Βασ και μου είπε να μην τον πετάξω γιατί του άρεσε πολύ:shock:. Οπότε, τρίτη μέρα αρακά για μένα:-(. Ξετρελάθηκε με το ψωμάκι, αν και μου είπε ότι καλύτερο είναι το ζυμωτό. Ε χαίρω πολύ, εννοείται, αλλά κάτσε εσύ με 2 μικρά να ζυμώσεις, έτσι δεν είναι; :rolleyes:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή εβδομάδα!

Δεν έχω μαγειρέψει τίποτα γιατί είμασταν οικογενειακώς τέζα με γαστρεντερίτιδα. Και δεν μου'φτανε αυτό, έκανα και καλοκαιρινά ρούχα και τα'παιξα...

Μόλις γυρίσω θα ετοιμάσω μια απλή μακαρονάδα και τέλος!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Σώπα! Το έχουμε πάθει κι εμείς οικογενειακώς και ξέρω τι εστί γαστρενετερίτιδα... σε θερίζει!

Εγώ δεν έκανα πολλά αυτό το Σ/Κ γιατί αδιαθέτησα και πόναγα αυτή τη φορά...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Άστα να παν Αρετή μου! Τα είδα όλα... Ευτυχώς πιο ελαφρυά την πέρασε η μικρή!

Δεν παίρνεις τίποτα για να μην πονάς;

Εμείς (οι γονείς δηλ.) δεν πήραμε τπτ. Με λαπά και υπομονή την περάσαμε... Ο μικρός μου (8 μηνών τότε) έρεψε το καημένο, είχε καταχλωμιάσει μέχρι που μας έγραψε κάτι υπόθετα ο γιατρός (Primperan νομίζω) κια συνήλθε το παιδί...8 μέρες, ρε σύ! :shock::-(Τα είχαμε δει όλα! Τότε ήταν που τον πρωτοπήραμε μαζί μας στο κρεβάτι και έκτοτε κοιμόμαστε μαζί....:):)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...