Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μπράβο βρε Σέβη !!! Πολύ πρωτοπόρα σε βρίσκω...

όχι κ πρωτοπόρα...το καλό το έκανε η πεθερά μου: βασική εκπαίδευση

εμένα το πρώτο διάστημα της συμβίωσής μου μου κακοφαινόταν να κάνει δουλειές που είχα συνηθίσει να τις κάνει αποκλειστικά η μάνα μου...μετά μπήκα στο νόημα...κ ευχαριστώ την πεθερά μου που μου έκανε τέτοιο δώρο...;)

Αρετή μου,

αυτό που λες με τα παιδιά πόσο πολύ σε νιώθω ! Κι εμένα σχεδόν την ίδια διαφορά έχουν και δεν τολμώ ούτε μισό λεπτό να τα αφήσω μόνα τους.... κουράγιο, θα μεγαλώσουν !!! Πού θα πάει.... Εγώ όμως για 3ο ούτε γι' αστείο !!! Να τα έχει ο Θεός γερά, αλλά, κλείσαμε ως ζευγάρι....

Για σήμερα έχω περισσευούμενο μοσχαράκι κοκκινιστό. Εγώ ψητό κοτόπουλο.... με σαλάτα... :-)

κι εμείς κοκκινιστό από μανούλα τρώμε με πατάτες τηγανητές.

δηλαδή πόσο ήταν ο Νικόλας όταν έμεινες έγκυος στην Σεμίνα;:confused:

Τυχερηηηηη!!!!!! Σπάνιο είδος τέτοιοι άντρες! Συμφωνείτε κορίτσια;

Αχ, Αννούλα κι εγώ το πόσο το σκέφτομαι για τις ντουλάπες, αστα...

Και το μεγαλύτερό μου ζόρι είναι το πάνω κάτω επειδή είναι μεζονέτα..:-(:sad:

Ευτυχώς της μικρής τα έκανα χθες!

είναι σπάνιο είδος σε κάτι τέτοια κ συνηθισμένος σε κάτι άλλα...:cool:

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!Αλλά τι να κάνω;αφου δεν έχω κανέναν!!Πάλη καλά που μαγείρεψε ο άντρας μου!!!Όχι δεν εχω κατάστημα,είμαι κομμώτρια και πάω σε σπίτια!!:D:D:D:D

πρώτον μαγειρεύει ο άντρας σου κ αυτό είναι μεγάλο προσόν...

ο δικός μου βράζει τα λουκάνικα φρανφούρτης κ λέει ότι μαγειρεύει...

ούτε φρούτα δεν καθαρίζει... αλλά πλένει πιάτα περισσότερο από εμένα.

έχει ψύχωση με τον καθαρό νεροχύτη. σημαίνει κάτι αυτό ψυχολογικά;

δεύτερον, πολύ θα ήθελα να είσαι στην ίδια πόλη να ερχόσουν μια φορά την εβδομάδα να με έκανες άνθρωπο, να μην πήγαινα στη δουλειά όπως να 'ναι.

καλημερααααααααα!!!!!

βρε κοριτσακια,εσεις ξεσαλωσατε αυτες τις μερες!!!!!!!!!!!!

εμεις ειχαμε παει στο χωριο και γυρισαμε αποψε.

περασαμε πολυ ωραια.....,ο μικρουλης δε,δεν χορταινε τα πουλακια,τα σκυλακια και γενικως...δεν μπορουσα να τον βαλω μεσα στο σπιτι!!!!!!!

και να φανταστείτε οτι ηταν (και ακομα ειναι......) αρρωστουλης!!!!!!

εφτασε ,χτες,39 πυρετο και τρεχαμε στο νοσοκομειο νυχτιατικα γιατι εχει εναν έντονο βηχα...και χτες βηχοντας.....μαζευε τα ποδαρακια του......

να με πηγε...μην τυχων και εχει κριση σκωληκοειδίτιδας................!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως...περα απο μια ιωση (καραμπινάτη),ολα τα αλλα ηταν καλα....!

απο αποψη φαγητου,δεν μαγειρεψα ουτε μια φορα.....ας ειναι καλα η μανουλιτσα μου,που τα εκανε ολα αυτη κι εγω απλα,ασχολιομουν μονο με τον θησαυρουλη μου!!!!!!

λοιπον,επειδη η ωρα,οπως βλεπετε ειναι αρκετα ακαταλληλη.......

σταματαω την παρλα,εδω..................

σας φιλω!!!!!!

μάκια! ούτε ένα τηλέφωνο; μουτλάκια!:(

Καλημέρα!!! Τι μου κάντε; Μου λείψατε βρε! Μου έχει πάρει και ο Βασ το pc... Χθες εκμεταλλεύτηκα την άδειάμου και έκανα τι άλλο; Δουλίτσες! Ενδιάμεσα έφτιαξα και το νύχι, ένα ροζ-μωβ μεταλλιζέ μούρλια και φοράω και ασορτί μπλουζάκι σήμερα... τρομάρα μου... Φαγητό δε μαγείρεψα, αρακά με πατατούλες και καρότα θα φάμε ΑΛΛΑ έφτιαξα το ψωμάκι της Ρούλας και βγήκε πολύ καλό!!! Κόπος μηδέν! Έφτιαξα μισή δόση την Τετάρτη το απόγευμα και άλλη μισή χθες για να είναι φρέσκο για το Βασίλη, που επιστρέφει σήμερα.

Ρούλα, για πες, που να το αποθηκεύσω το προχθεσινό ψωμάκι για να μη χαλάσει; Το έφτιαξα με μαγιά και κίτρινο βιολογικό αλεύρι.

ξαναβάλε τη συνταγή της Ρούλας...

το μοσχάρι πάει τρέλα με τη μελιτζάνα, απλά η μελιτζάνα είναι το μόνο που σιχαίνομαι...όμως από τότε που παντρεύτηκα έχω βάλει νερό στο κρασί μου κ την έχω μαγειρέψει με μακαρόνια κ σάλτσα ντοματας.

μέχρι εκεί έφτασε η αγάπη μου....:P;):rolleyes:

αααααααααααχχχχχχχχχχ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κορίτσια!!Είστε καλα;ωραία φγητά φτιάχνετε σήμερα!!Εμείς θα φάμε σήμερα αρνακι στο φούρνο με πατάτες με μουστάρδα και μέλι,με πολλά μπαχαρικά!!!Και έφτιαξα εχθές το βράδυ γλυκό ψυγείου με μπισκότα περασμένα σε καφε φίλτρου και ρούμι, κεράσια και κρέμες σοκολάτα κρέμα με τριμένη σοκολάτα!!

Κορίτσια να σας δώσω και το λινκ του μπλογκ που είδα τη συνταγή του ψωμιού.

http://syntagesmamas.blogspot.com/2007/11/blog-post.html

Ιδού, πανεύκολο!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσια μου ειμαστε καλα απλα περασαμε μια οικογενειακη ιωση αλλα τωρα ολα καλα!!!!

Περαστικά σας Άννια. Να σε ρωτήσω όμως, τι έχεις; Είναι πεσμένη η ψυχολογία σου; Μήπως βασανίζεται η ψυχή σου και το μυαλό σου από σκέψεις και διάφορα άλλα; Αν θες απαντάς, επειδή η ερώτηση γίνεται δημόσια. Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή μου έκανε εντύπωση το άβατάρ σου. Μακάρι να μου πεις ότι το έβαλες επειδή απλά σου άρεσε κι όχι επειδή εκφράζει κάτι από την ψυχολογία σου.

Ρούλα, τη δεύτερη μέρα μου φάνηκε καλύτερο μπορώ να σου πω...

Ναι πραγματικά Αρετή, πιστεύω ότι θα σου κρατήσει φρέσκο μέχρι να τελειώσει.

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εγω σημερα θα μαγειρεψω κοκκινιστο κρεας με μελιτζανες τρελενεται ο αντρουλης μου για αυτο το φαγητο...ολο το μυστικο του κρεας ειναι πριν βαλεις τη σαλτσουλα ριχνεις ενα ποτηρι κρασι κ οταν βαλεις τα μπαχαρικα ριχνεις κ λιγο κανελα κ γινετε πεντανοστιμο...

Κι εγώ βάζω πάντα κανέλα και γαρύφαλο στα κοκκινιστά, το κρασί το χρησιμοποιώ παντού και στα κόκκινα και στα άσπρα φαγητά, αλλά βάζω και δαφνόφυλλο στο κοκκινιστό είτε μοσχάρι είτε κόκκορα. Για μένα το μεγαλύτερο μυστικό στο μοσχάρι είναι η σιγανή φωτιά.

Τι τυρί; Φέτα ή κίτρινο;

Για αύριο κανελλόνια με κιμά λέω να φτιάξω, να περιποιηθώ το Βασιλάκη μου που έτρωγε ετοιματζίδικα αυτές τις μέρες... αφήστε που θα ξετρελαθεί με το ζυμωτό ψωμάκι!

Τι ωραία που θα είναι, φαντάσου ότι θα επιστρέψει σπιτάκι του στα παιδάκια του και τη γυναικούλα του και θα βρει ένα τέλειο φαγητό και σπιτικό ψωμάκι. Μπράβο Αρετή.

Τελικά, εγώ σήμερα έφτιαξα φάβα για τη μικρή και εμείς οι μεγάλες θα φάμε ομελέτα με αγκινάρες και καμμιά τηγανητή πατατούλα.

Περαστικά σας Άννια. Να σε ρωτήσω όμως, τι έχεις; Είναι πεσμένη η ψυχολογία σου; Μήπως βασανίζεται η ψυχή σου και το μυαλό σου από σκέψεις και διάφορα άλλα; Αν θες απαντάς, επειδή η ερώτηση γίνεται δημόσια. Ο λόγος που ρωτάω είναι επειδή μου έκανε εντύπωση το άβατάρ σου. Μακάρι να μου πεις ότι το έβαλες επειδή απλά σου άρεσε κι όχι επειδή εκφράζει κάτι από την ψυχολογία σου.

Πωπω... δίκιο έχεις Ρούλα, τώρα το πρόσεξα... :-(

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

είναι σπάνιο είδος σε κάτι τέτοια κ συνηθισμένος σε κάτι άλλα...:cool:

Ε, μη τα θές κι όλα δικά σου! Συνηθισμένοι βέβαια είναι όλοι...:tongue:

πρώτον μαγειρεύει ο άντρας σου κ αυτό είναι μεγάλο προσόν...

ο δικός μου βράζει τα λουκάνικα φρανφούρτης κ λέει ότι μαγειρεύει...

ούτε φρούτα δεν καθαρίζει... αλλά πλένει πιάτα περισσότερο από εμένα.

έχει ψύχωση με τον καθαρό νεροχύτη. σημαίνει κάτι αυτό ψυχολογικά;

δεύτερον, πολύ θα ήθελα να είσαι στην ίδια πόλη να ερχόσουν μια φορά την εβδομάδα να με έκανες άνθρωπο, να μην πήγαινα στη δουλειά όπως να 'ναι.

Αμα μάθεις τίποτα περί ψυχολογίας νεροχύτη πεστο και σέμένα γιατί την ίδια ακριβώς ψύχωση έχει κι ο δικός μου!!!:tongue::tongue:

Σε σημείο που όταν πλένει πιάτα εγώ την κοπανάω γιατι τα νεύρα μου γίνονται τσατάλια με το πόσο σχολάστικά τα πλένει!!!:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!!Είστε καλα;ωραία φγητά φτιάχνετε σήμερα!!Εμείς θα φάμε σήμερα αρνακι στο φούρνο με πατάτες με μουστάρδα και μέλι,με πολλά μπαχαρικά!!!Και έφτιαξα εχθές το βράδυ γλυκό ψυγείου με μπισκότα περασμένα σε καφε φίλτρου και ρούμι, κεράσια και κρέμες σοκολάτα κρέμα με τριμένη σοκολάτα!!

Τι φλυκό είναι αυτό; Πρώτη φορά το ακούω... Καλό;

Ρούλα το ίδιο ήθελα να ρωτήσω κι εγώ όταν είδα το αβαταρ...

Ελπίζω να είναι λόγω γούστου.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τί κάνετε κόρες ????

Είχα στο μυαλό μου να φτιάξω μοσχαράκι με μελιτζάνες το Σ/Κ τώρα που διάβασα κι εσάς, τρέχω σούπερ και... πάει το φαγάκι της Κυριακής !!! Εγώ το φτιάχνω στη χύτρα ! Γι΄αύριο θα δω - έχει ο Θεός !

Σήμερα σπανακόρυζο για τους υπόλοιπους...

Καρδιές .... ωραίο γλυκό !!! Αλλά ο νηστικός καρβέλια ονευρεύεται!!!

Σέβη μου,

Τα μπουμπούκια μας έχουν 18,5 μήνες διαφορά.

Ανακάλυψα την 2η εγκυμοσύνη μου θυμάμαι ανήμερα Κ. Δευτέρας (02/03) 2009 τότε ο Νικόλας ήταν 11 μηνών - κι εγώ 5-6 εβδομάδων....

Κορίτσια θέλω απλά να σας εκφράσω τα δικά μου συναισθήματα. Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ την έξοδο των πολιτικών αρχηγών από το συμβούλιο που συγκάλεσε ο Παπούλιας. Νομίζω ότι όλες οι δηλώσεις έγιναν από την έκφραση του προσώπου τους. Τι να βγουν να πουν στις κάμερες; Δε σας κρύβω ότι φοβάμαι πολύ, πάρα πολύ.

Διαφημίσεις

;)

μάκια! ούτε ένα τηλέφωνο; μουτλάκια!:(

σεβη μου,ετσι οπως ηταν ο μικρος,δεν ειχα μυαλλο για τιποτα....αληθεια!!!!!!!αλλα την επομενη φορα να το κανονισουμε να βρεθουμε!!!!!

ξαναβάλε τη συνταγή της Ρούλας...

ριξε συνταγη!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα σε όλες! Εγώ όπως είπα έφτιαξα για σήμερα κανελλόνια με κιμά και για τα μπουμπούκια μου κουνελάκι κοκκινιστό με πατατούλες.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α! Έφτιαξα και ένα λάιτ τσιζκέικ, που λέγαμε. Ωραίο βγήκε! Αλλά δεν έχω και πολλή όρεξη βρε παιδιά, τι έχω πάθει;! Αδιαθέτησα και σήμερα και νιώθω "κομμένη" γενικώς. Με ξύπνησαν και από τις 7;15 τα μικρά:-(

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα.....

ARNIKOL έτσι νιώθω και εγώ..........ερείπιο ........

έκανα πέρκα στο φούρνο και κολοκυθάκια βραστά.για σαλάτα......για γλυκό ζελέ φράουλα........προσπαθώ να προσέχω αλλά χωρίς γλυκό δεν ζω η κακομοίρα........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...