Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ζούλεψα ντελίβερυ πίτσα, αλλά για μένα σήμερα μαγειρεύει η μανούλα μου κ ντελίβερυ κάνει ο μπαμπούλης μου.

Ελένη, τελείωσα. μόνο λίγο πλύσιμο κ λίγο σιδέρωμα μου έμεινε.

ο αντρούλης μου βέβαια ακόμα δεν τακτοποίησε την ντουλάπα του. ο καθένας τα δικά του. ευτυχώς είναι πολυ τακτικός κ δεν ασχολούμαι με τα δικά του ρούχα, ντουλάπα. θα τα τελειώσει αυτό το ΣΚ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ζούλεψα ντελίβερυ πίτσα, αλλά για μένα σήμερα μαγειρεύει η μανούλα μου κ ντελίβερυ κάνει ο μπαμπούλης μου.

ο αντρούλης μου βέβαια ακόμα δεν τακτοποίησε την ντουλάπα του. ο καθένας τα δικά του. ευτυχώς είναι πολυ τακτικός κ δεν ασχολούμαι με τα δικά του ρούχα, ντουλάπα. θα τα τελειώσει αυτό το ΣΚ.

Μπράβο βρε Σέβη !!! Πολύ πρωτοπόρα σε βρίσκω...

Εγώ τα κάνω όλα μόνη μου. Ο αντρούλης μου το μόνο που κάνει (καλά όμως) είναι να ανακατεύει τις μπλούζες όπως τραβάει αυτήν που θα φορέσει... χα χα ... συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια.... έκανα ντουλάπες την περασμένη εβδομάδα. Και οι κουρτίνες πλύθηκαν και τα χαλιά έφυγαν.... Η μόνη που μου έχει μείνει είναι η ντουλάπα του άντρα μου με τα κοστούμια και τα πουκάμισά του. Πρέπει να το βγάλω έξω να αεριστούν να πλύνω μέσα να αλλάξω σακκούλες και να τα ξανα-τακτοποιήσω αλλά σιγά το πράγμα.... αυτό είναι εύκολο... κάποιο απόγευμα που δεν θα έχω μαγείρεμα/σίδερο κλπ θα το κάνω....

Αρετή μου,

αυτό που λες με τα παιδιά πόσο πολύ σε νιώθω ! Κι εμένα σχεδόν την ίδια διαφορά έχουν και δεν τολμώ ούτε μισό λεπτό να τα αφήσω μόνα τους.... κουράγιο, θα μεγαλώσουν !!! Πού θα πάει.... Εγώ όμως για 3ο ούτε γι' αστείο !!! Να τα έχει ο Θεός γερά, αλλά, κλείσαμε ως ζευγάρι....

Για σήμερα έχω περισσευούμενο μοσχαράκι κοκκινιστό. Εγώ ψητό κοτόπουλο.... με σαλάτα... :-)

Τυχερηηηηη!!!!!! Σπάνιο είδος τέτοιοι άντρες! Συμφωνείτε κορίτσια;

καλημερα κοριτσακια!!!!σημερα ψαρακια στο φουρνο.

αχ αυτες οι δουλεις,εγω μαζεψα χαλια τα εστειλα για καθαρισμο κ φυλαξη κ σημερα εχω γενικη!!!εχθες εκανα την μια ντουλαπα κ εχω ακομη τρελλη δουλεια με την αλλη....αχ βαριεμαι αλλα εχουμε σκασει κ πρεπει επιτελους να βγαλω ολααααααα τα καλοκαιρινα!!!φιλακια σε ολες!!!

Αχ, Αννούλα κι εγώ το πόσο το σκέφτομαι για τις ντουλάπες, αστα...

Και το μεγαλύτερό μου ζόρι είναι το πάνω κάτω επειδή είναι μεζονέτα..:-(:sad:

Ευτυχώς της μικρής τα έκανα χθες!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!Αλλά τι να κάνω;αφου δεν έχω κανέναν!!Πάλη καλά που μαγείρεψε ο άντρας μου!!!Όχι δεν εχω κατάστημα,είμαι κομμώτρια και πάω σε σπίτια!!:D:D:D:D

καλημερααααααααα!!!!!

βρε κοριτσακια,εσεις ξεσαλωσατε αυτες τις μερες!!!!!!!!!!!!

εμεις ειχαμε παει στο χωριο και γυρισαμε αποψε.

περασαμε πολυ ωραια.....,ο μικρουλης δε,δεν χορταινε τα πουλακια,τα σκυλακια και γενικως...δεν μπορουσα να τον βαλω μεσα στο σπιτι!!!!!!!

και να φανταστείτε οτι ηταν (και ακομα ειναι......) αρρωστουλης!!!!!!

εφτασε ,χτες,39 πυρετο και τρεχαμε στο νοσοκομειο νυχτιατικα γιατι εχει εναν έντονο βηχα...και χτες βηχοντας.....μαζευε τα ποδαρακια του......

να με πηγε...μην τυχων και εχει κριση σκωληκοειδίτιδας................!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως...περα απο μια ιωση (καραμπινάτη),ολα τα αλλα ηταν καλα....!

απο αποψη φαγητου,δεν μαγειρεψα ουτε μια φορα.....ας ειναι καλα η μανουλιτσα μου,που τα εκανε ολα αυτη κι εγω απλα,ασχολιομουν μονο με τον θησαυρουλη μου!!!!!!

λοιπον,επειδη η ωρα,οπως βλεπετε ειναι αρκετα ακαταλληλη.......

σταματαω την παρλα,εδω..................

σας φιλω!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι μου κάντε; Μου λείψατε βρε! Μου έχει πάρει και ο Βασ το pc... Χθες εκμεταλλεύτηκα την άδειάμου και έκανα τι άλλο; Δουλίτσες! Ενδιάμεσα έφτιαξα και το νύχι, ένα ροζ-μωβ μεταλλιζέ μούρλια και φοράω και ασορτί μπλουζάκι σήμερα... τρομάρα μου... Φαγητό δε μαγείρεψα, αρακά με πατατούλες και καρότα θα φάμε ΑΛΛΑ έφτιαξα το ψωμάκι της Ρούλας και βγήκε πολύ καλό!!! Κόπος μηδέν! Έφτιαξα μισή δόση την Τετάρτη το απόγευμα και άλλη μισή χθες για να είναι φρέσκο για το Βασίλη, που επιστρέφει σήμερα.

Ρούλα, για πες, που να το αποθηκεύσω το προχθεσινό ψωμάκι για να μη χαλάσει; Το έφτιαξα με μαγιά και κίτρινο βιολογικό αλεύρι.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Kαλημέρααααα!!!!

Τι ωραία μέρα η Παρασκευή!!! Ελπίζω σύντομα να αρχίσουμε και τα μπανάκια!

Δωράκι μας έλειψες...

Για σήμερα έκανα πατάτες γι'αχνί και θα το συνοδέψω με σγουρή σαλάτα!

4Suap3.png

τι κανετε κοριτσακια;;;

εγω εβαλα κατσικακι, για τον θησαυρουλη μου,να βρασει και θα το κανω με τραχανα.

για μας δεν εχω ιδεα τι να κανω.......:confused::confused::confused::confused:

ελενη,κι εμενα μου λειψατε!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα κορίτσια, Αρετή αφού έφτιαξες τη μισή δόση, ακόμη και έξω να το αφήσεις σκεπασμένο με μια πετσέτα δεν παθαίνει τίποτα. Δε θα προλάβει να χαλάσει γιατί δεν είναι τόσο μεγάλη ποσότητα. Το έκανα εγώ στη Τζέντα έτσι, που εκεί είχε και 45 βαθμούς και δε μπαγιάτευε, κρατιόταν φρέσκο για μέρες.

Διαφορετικά, αν δεις τη δεύτερη μέρα ότι αρχίζει να μπαγιατεύει λίγο, τότε βάλτο στη συντήρηση του ψυγείου. Πολύ χάρηκα που σου άρεσε το ψωμάκι και σου βγήκε πολύ ωραίο.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου ειμαστε καλα απλα περασαμε μια οικογενειακη ιωση αλλα τωρα ολα καλα!!!!

Εμεις για σημερα γεμιστα ορφανα της πεθερας!!!!Θα κανω και εγω μια σαλατουλα και θα φαμε μια χαρα!

:-D

Δωράκι μου εγώ θα έτρωγα από το φαγητό του μικρού πάντως! χιχιχι

Ρούλα, τη δεύτερη μέρα μου φάνηκε καλύτερο μπορώ να σου πω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

εγω σημερα θα μαγειρεψω κοκκινιστο κρεας με μελιτζανες τρελενεται ο αντρουλης μου για αυτο το φαγητο...ολο το μυστικο του κρεας ειναι πριν βαλεις τη σαλτσουλα ριχνεις ενα ποτηρι κρασι κ οταν βαλεις τα μπαχαρικα ριχνεις κ λιγο κανελα κ γινετε πεντανοστιμο...

τα καλυτερα ερχονται

72oYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...