Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αρετή εγώ ξέρω ένα που είναι εύκολο, γρήγορο, χωρίς ψήσιμο, χωρίς βράσιμο μόνο με 2 υλικά αλλά δεν είναι ακριβώς διαιτητικό. Παρόλα αυτά εγώ θα έλεγα ότι πάντα εξαρτάται από το πόσο θα φας, αλλά και τι ποσότητα σου χρειάζεται όταν θες κάτι γλυκό, για να πεις ότι τώρα γλυκάθηκες και δε θες άλλο.

Λοιπόν, παίρνεις ζαχαρούχο γάλα κι ανακατεύεις μέσα του τριμμένη ινδική καρύδα. Μέχρι τα υλικά να κάνουν ένα μείγμα που όταν το πλάθεις σαν κεφτεδάκια να στέκεται. Τέλος, μόλις σχηματίσεις κεφτεδάκια όσο μεγάλα τα θες εσύ, ή άλλο σχήμα, τα περνάς κι απ' την έξω μεριά με ινδική καρύδα για να μην κολλάνε στο χέρι και να είναι και όμορφα. Στην ποσότητα του γάλακτος βάζεις με το μάτι όσο θες εσύ. Στην ινδική καρύδα μόλις πάρεις το σακουλάκι του 1/2 κιλού βάζεις πάλι με το μάτι μέχρι να πήξει, αλλά αυτή πρέπει να υπάρχει σε μεγαλύτερη ποσότητα από το γάλα.

Κορίτσια σ' αυτό το γλυκό μπορείτε να κάνετε παραλλαγές (τις έχω δοκιμάσει όλες) προσθέτοντας στα 2 πρώτα υλικά, ξηρούς καρπούς τριμμένους, ή μπισκότα τριμμένα, ή τρούφα ή ό,τι άλλο θέλετε.

πωπωωωωωωωωωωωωω τέλειο!!!!

μετά μπαίνει στο ψυγείο????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

έφεραν ένα αγοράκι 10 χρονών χτυπημένο(ξυλοδαρμός) και το συνοδευε ο πατερας του και η ξαδερφη του.Η μαμά πουθενά.Για να μη σε μπερδεψω δουλευω στο ΤΕΠ.Στο ιατρείο αντί να μείνει ο πατέρας να δώσει στοιχεία κα να εξηγήσει τι έγινε έμεινε η ξαδέρφη, η οποία ήταν και ανήλικη.:rolleyes:.Ε ίπε μια ιστοριούλα ότι και καλά τον μικρό τον χτύπησαν άλλα παιδάκια και θεώρησε ότι μας κάλυψε.Όταν όμως βγάλαμε εκτός και την ξαδερφη ο μικρός άρχισε να τρεμει και να λεει ότι να ναι..Τον πατέρα που τον ρωτήσαμε μια απο τα ίδια και μέσα στο κακό νεύρο.Για να μην πολυλογώ πήρα τηλ την αστυνομία, είπα ότι υποπτευομαι τους γονείς να έχουν χτυπήσει το παιδι και οτι θέλω να αταγραψουν τα στοιχία του παιδου για κάθε ενδεχόμενο.

Η αξιωματικός υπήρεσίας 'εστειλε ενα περιπολικο για να γίνει επιτόπου η αταγραφή και ο πατέρΑς ΜΌΛΙς τους είδε πριν καν του μιλήσουν όρμισε να με χτυπήσει......Έγινε ένας μικρός χαμός, δεν μάθαμε αν τελικά το είχαν χτυπήσει οι γονείς αλλά αν το είχαν κάνει ελπίζω να τρόμαξαν αρκετα ωστε να μην το ξαναακουμπήσουν

Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα αλλά θεωρώ υποχρέωση όλων να προστατευουμε τα παιδιά τα οποία δεν είναι κτήμα κανενός ΟΥΤΕ καν των γονειών τους.

μπράβο σου!

Καλημέρα!

Αρετή κοιτα να την εκμεταλευτείς τη μερούλα σου!!;)

Δεν έχεις κανέναν να σου κρατάει τα παιδιά;

Ρούλα κρυφά κρυφά να μας σερβίρεις κι εμάς!! Και λίγο από το ψωμάκι!!:D

Σέβη πότε πρόλαβες ρε θηρίο;

Λινάκι έχω μείνει παγωτό!!!:shock::shock::shock: Νοσηλεύτρια είσαι;

Και για να παραμείνουμε και στο θέμα μας, για σήμερα έκανα φασολάκια!

σιγά. μια ξεκούραστη μερα ήταν χθες. με τέτοιο σίδεροοοοο...ούτε κατάλαβα ότι σιδέρωσα 2 πλυντήρια.

Ελένη μου, η πεθερά μου μου κρατάει το μικρό τα πρωινά για να πάω στη δουλειά. Ο μεγάλος πάει παιδικό. Δεν θέλω να την επιβαρύνω με το να μου κρατάει και απογεύματα, εκτός και αν τύχει κάτι έκτακτο. Κοίτα, το να προσέχω ένα παιδί δεν με πειράζει, όταν όμως έχω και τα δύο, τι να πρωτοκάνω... δουλειές γιοκ, πρέπει να τα επιβλέπω, να τα χωρίζω γιατί τσακώνονται, να τα κάνω μπάνιο κλπ. Τουλάχιστον όταν είχα το Βασίλη εδώ μπορεί να έπαιρνε το μεγάλο και να έβγαιναν βόλτα, ή να τα απασχολούσε μέσα στο σπίτι, προκειμένου να μαγειρέψω, κάνω μπάνιο, τα απαραίτητα δηλ. μη φανταστείς... Αυτά ζω και διστάζω πολύ για τρίτο παιδί, παρόλο που θέλω...

να ξεκινήσεις για 3ο, γιατί είσαι άξια!

Παιδιά, μήπως ξέρετε κανά γλυκάκι εύκολο, δροσιστικό ΚΑΙ με λίγες θερμίδες να φτιάξω (για τις δύσκολες ώρες); Μη μου πείτε ζελέ!

τσηζκέηκ, όπου αντί για τυρί κρέμα (μασκαρπόνε ή φιλαδέλφια) βάζεις ανθότυρο κ αντί για μπισκότα ό,τι να ναι, βάζεις μπισκότα χωρίς ζάχαρη.

με λιγότερ λιπαρά η κρέμα γάλακτος.

υπάρχουν μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη για επικάλυψη. ή μποερίς να βάλεις πάνω μόνο φρούτα.

Αρετή εγώ ξέρω ένα που είναι εύκολο, γρήγορο, χωρίς ψήσιμο, χωρίς βράσιμο μόνο με 2 υλικά αλλά δεν είναι ακριβώς διαιτητικό. Παρόλα αυτά εγώ θα έλεγα ότι πάντα εξαρτάται από το πόσο θα φας, αλλά και τι ποσότητα σου χρειάζεται όταν θες κάτι γλυκό, για να πεις ότι τώρα γλυκάθηκες και δε θες άλλο.

Λοιπόν, παίρνεις ζαχαρούχο γάλα κι ανακατεύεις μέσα του τριμμένη ινδική καρύδα. Μέχρι τα υλικά να κάνουν ένα μείγμα που όταν το πλάθεις σαν κεφτεδάκια να στέκεται. Τέλος, μόλις σχηματίσεις κεφτεδάκια όσο μεγάλα τα θες εσύ, ή άλλο σχήμα, τα περνάς κι απ' την έξω μεριά με ινδική καρύδα για να μην κολλάνε στο χέρι και να είναι και όμορφα. Στην ποσότητα του γάλακτος βάζεις με το μάτι όσο θες εσύ. Στην ινδική καρύδα μόλις πάρεις το σακουλάκι του 1/2 κιλού βάζεις πάλι με το μάτι μέχρι να πήξει, αλλά αυτή πρέπει να υπάρχει σε μεγαλύτερη ποσότητα από το γάλα.

Κορίτσια σ' αυτό το γλυκό μπορείτε να κάνετε παραλλαγές (τις έχω δοκιμάσει όλες) προσθέτοντας στα 2 πρώτα υλικά, ξηρούς καρπούς τριμμένους, ή μπισκότα τριμμένα, ή τρούφα ή ό,τι άλλο θέλετε.

τα έχω κάνει πολλές φορές. διαιτητητικά δεν τα λες. αλλά είναι γλύκα κ γρήγορα κ εύκολα. τρελή επιτυχία.

τσηζκέηκ, όπου αντί για τυρί κρέμα (μασκαρπόνε ή φιλαδέλφια) βάζεις ανθότυρο κ αντί για μπισκότα ό,τι να ναι, βάζεις μπισκότα χωρίς ζάχαρη.

με λιγότερ λιπαρά η κρέμα γάλακτος.

υπάρχουν μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη για επικάλυψη. ή μποερίς να βάλεις πάνω μόνο φρούτα.

Μμμμμ μ'αρέσει!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!

Λινάκι έχω μείνει παγωτό!!!:shock::shock::shock: Νοσηλεύτρια είσαι;

ναι με και με ευρωπαική πιστοποίση στα ΤΕΠ (επείγοντα περιστατικα)

τομάρα μου........χαχαχαχααα.....θα μπορύσα να δουλεύω σαν ΚΛ αλλά προτίμησα την δράση:rolleyes::rolleyes:

Έγινε Ελένη.

Πωπω βρε Λινάκι, τι βλέπουν κι εσένα τα μάτια σου. Να σε συγχαρώ πάντως που δεν επαναπαύθηκες και κάλεσες την αστυνομία. Έτσι θα έπρεπε να κάνουν κι άλλοι.

όλοι πρέπει να κάνουμε το ίδιο και όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τις γυναίκες που πιστέψτε με είναι πολλές και μάλιστα της ανώτερης κοινωνικής τάξης......αλλά ειδικά τα παιδιά θέλουν φροντίδα....

συγνώμη για το of topic αλλα με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου:cool:

ναι με και με ευρωπαική πιστοποίση στα ΤΕΠ (επείγοντα περιστατικα)

τομάρα μου........χαχαχαχααα.....θα μπορύσα να δουλεύω σαν ΚΛ αλλά προτίμησα την δράση:rolleyes::rolleyes:

Ζόρικη δουλειά.... Όταν λες ΚΛ;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Πωπω Ρούλα.... ξουτ ξουτ πειρασμέ!

χαχαχαχαχα

Καλό κι αυτό Ρούλα! Μ'αρέσουν και τα δύο υλικά οπότε θα το επιχειρήσω!!

Το ανακατεύεις μόνο ή το χτυπάς; Ζαχαρούχο 1 κουτί ή παραπάνω;

Μόνο ανακάτεμα μέχρι να δέσουν τα δύο υλικά και να πλάθονται όπως τα κεφτεδάκια. Βέβαια θα κολλάνε στα χέρια, αλλά θα ξεκολλήσουν μόλις τα κυλήσεις στην ινδική καρύδα απ' την έξω πλευρά.

πωπωωωωωωωωωωωωω τέλειο!!!!

μετά μπαίνει στο ψυγείο????????

Τα δικά μου ντεν προλαβαίνουν να μπουν στο ψυγείο καρντιά μου. :D :D. Τώρα που είναι καλοκαίρι θα χρειαστούν ψυγείο την επόμενη μέρα λόγω του γάλακτος. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τα είχα φτιάξει χειμώνα και δεν πρόλαβαν να χαλάσουν. Αφήνουμε παιδάκι μου εμείς γλυκό να χαλάσει;

όλοι πρέπει να κάνουμε το ίδιο και όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τις γυναίκες που πιστέψτε με είναι πολλές και μάλιστα της ανώτερης κοινωνικής τάξης......αλλά ειδικά τα παιδιά θέλουν φροντίδα....

συγνώμη για το of topic αλλα με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου:cool:

Λινάκι και πάλι σου δίνω συγχαρητήρια. Όσο για το οφ τόπικ, μην ξεχνάς ότι πάνω από την κατσαρόλα όλα λέγονται. :D (στην προκειμένη η κατσαρόλα είναι το δικό μας τόπικ)

Καλημέρα κορίτσια!!τι κάνετε;είστε καλά;εγώ όχι είμαι λιώμα.. κάνω γενική στο σπίτι,το βάφουμε,τρέχει η δουλειά μου λόγο βαφτίσεων και είμαι φούλ,τα μωρά μου να κλένε και να γκρινιάζουν,βοήθεια από πουθενά.Εγώ πως θα αντέξω;έχω και την κολοομφαλοκοίλη να με πεθένη!!!ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!Εσείς πως είστε;όλοι καλα;Λοιπόν για να είμαστε στο θέμα μας,εμείς σήμερα θα φτιάξουμε ψάρι φέτα στο φούρνο με πατάτες και ντοματούλα!!:P:p:p

καλημέρα όλη μέρα!

χαρά στο κουράγιο σου που θα μαγειρέψεις κιόλας με όλα αυτά!

περαστικά σου καρδούλες!

εγώ χθες τακτοποίησα την ντουλάπα μου οριστικά, αλλά έβγαλα πολύ πλύσιμο κ έχω ακόμα ...

σήμερα σίδερο, κ πλύσιμο στο χέρι τα καλοκαιρινά. άντε να σώνουμε.

γι' αυτό είπα να μη μαγειρέψω κ να μου φέρει η μαμά μου κοκκινιστό με πατατούλες.

όχι που θα παραδώσω πνεύμα μαγειρεύοντας μετά από όλα αυτά. λες κ θα πάρω κανένα μετάλλιο...

φιλάκια!

Καλημέρα όλη μέρα. Βρε καρδιές βάλε τα παιδάκια σου μέσα στην οθόνη του κομπιούτερ να σου τα κρατήσουμε εμείς. Καλά λέει η Σέβη, χαρά στο κουράγιο σου. Με τις βαφτίσεις τι φτιάχνεις; Έχεις κατάστημα βαπτιστικών ή φτιάχνεις χειροποίητες μπομπονιέρες στο σπίτι;

Σήμερα θα φτιάξω μοσχαράκι, το οποίο νεροβράζω τώρα και αργότερα θα δω πώς θα το κάνω.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα στα όμορφα κορίτσια!

Καρδιές χαρά στο κουράγιο σου! Εγω να έβαφα με τα παιδιά μέσα στα πόδια μου δεν υπάρχει περίπτωση!!!:shock:

Ρούλα τα έκανα τα γλυκάκια και είναι πολύ νόστιμα!:P

Σέβη τλειώνεις. ε; Εγώ σήμερα ξεκινησα με χαλιά και ελπίζω μέσα στο ΣΚ να έχω κάνει κουρτίνες και ρούχα...

Για σήμερα έχει ντελίβερι πίτσα γιατί χθες μέχρι τις 9 έκανα δουλειές και δεν πρόλαβα να ετοιμάσω τίποτις!!!

4Suap3.png

καλημερα απο μενα και την βροχερη Καλαματα!

σημερα εχουμε δυο φαγητακια, μπριαμ για εμενα που τρελαινομαι και μπριζολιτσα με πατατες τηγανιτες στον αντρουλη!

Ελένη φάε και κανένα για μέναααααα.

Εγινεεε!!!

καλημερα απο μενα και την βροχερη Καλαματα!

σημερα εχουμε δυο φαγητακια, μπριαμ για εμενα που τρελαινομαι και μπριζολιτσα με πατατες τηγανιτες στον αντρουλη!

Εσυ μαγειρεύεις Μαρία;

Ογιατρός τι σου λέει, Πότε βλέπει γέννα;

4Suap3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!σημερα ψαρακια στο φουρνο.

αχ αυτες οι δουλεις,εγω μαζεψα χαλια τα εστειλα για καθαρισμο κ φυλαξη κ σημερα εχω γενικη!!!εχθες εκανα την μια ντουλαπα κ εχω ακομη τρελλη δουλεια με την αλλη....αχ βαριεμαι αλλα εχουμε σκασει κ πρεπει επιτελους να βγαλω ολααααααα τα καλοκαιρινα!!!φιλακια σε ολες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...