Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αρετή κοιτα να την εκμεταλευτείς τη μερούλα σου!!;)

Δεν έχεις κανέναν να σου κρατάει τα παιδιά;

Ρούλα κρυφά κρυφά να μας σερβίρεις κι εμάς!! Και λίγο από το ψωμάκι!!:D

Σέβη πότε πρόλαβες ρε θηρίο;

Λινάκι έχω μείνει παγωτό!!!:shock::shock::shock: Νοσηλεύτρια είσαι;

Και για να παραμείνουμε και στο θέμα μας, για σήμερα έκανα φασολάκια!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ελένη μου, η πεθερά μου μου κρατάει το μικρό τα πρωινά για να πάω στη δουλειά. Ο μεγάλος πάει παιδικό. Δεν θέλω να την επιβαρύνω με το να μου κρατάει και απογεύματα, εκτός και αν τύχει κάτι έκτακτο. Κοίτα, το να προσέχω ένα παιδί δεν με πειράζει, όταν όμως έχω και τα δύο, τι να πρωτοκάνω... δουλειές γιοκ, πρέπει να τα επιβλέπω, να τα χωρίζω γιατί τσακώνονται, να τα κάνω μπάνιο κλπ. Τουλάχιστον όταν είχα το Βασίλη εδώ μπορεί να έπαιρνε το μεγάλο και να έβγαιναν βόλτα, ή να τα απασχολούσε μέσα στο σπίτι, προκειμένου να μαγειρέψω, κάνω μπάνιο, τα απαραίτητα δηλ. μη φανταστείς... Αυτά ζω και διστάζω πολύ για τρίτο παιδί, παρόλο που θέλω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ρούλα κρυφά κρυφά να μας σερβίρεις κι εμάς!! Και λίγο από το ψωμάκι!!:D

Έγινε Ελένη.

Πωπω βρε Λινάκι, τι βλέπουν κι εσένα τα μάτια σου. Να σε συγχαρώ πάντως που δεν επαναπαύθηκες και κάλεσες την αστυνομία. Έτσι θα έπρεπε να κάνουν κι άλλοι.

Διαφημίσεις

Παιδιά, μήπως ξέρετε κανά γλυκάκι εύκολο, δροσιστικό ΚΑΙ με λίγες θερμίδες να φτιάξω (για τις δύσκολες ώρες); Μη μου πείτε ζελέ!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

1 παντασπάνι

1 φακελάκι ζελε

κομποστα ότι σου αρέσει (εγώ το προτιμώ μα ροδάκινο)

Φρούτα φρέσκα (προαιρετικά)

Ετοιμάζεις το ζελέ βάζοντας τη μισή ποσότητα νερό και την άλλη μιση το ζουμί από την κομποστα και το βάζεις στην κατάψυξη μέχρι να αρχίζει να πήζει και να είναι λιγάκι ρευστό. Κόβεις τα φρούτα σε σχετικά λεπτές φετούλες.

Βρέχεις το παντεσπάνι με ζουμάκι από την κομπόστα και βάζεις τις φέτες με τα φρούτα.Μόλις είναι έτοιμο το ζελέ το ρίχνεις από πάνω και αν θέλεις προσθέτεις από πάνω και σαντυγι και είναι έτοιμο.

Είναι πανέυκολο,δροσιστικό και νόστιμο.

4Suap3.png

Αρετή εγώ ξέρω ένα που είναι εύκολο, γρήγορο, χωρίς ψήσιμο, χωρίς βράσιμο μόνο με 2 υλικά αλλά δεν είναι ακριβώς διαιτητικό. Παρόλα αυτά εγώ θα έλεγα ότι πάντα εξαρτάται από το πόσο θα φας, αλλά και τι ποσότητα σου χρειάζεται όταν θες κάτι γλυκό, για να πεις ότι τώρα γλυκάθηκες και δε θες άλλο.

Λοιπόν, παίρνεις ζαχαρούχο γάλα κι ανακατεύεις μέσα του τριμμένη ινδική καρύδα. Μέχρι τα υλικά να κάνουν ένα μείγμα που όταν το πλάθεις σαν κεφτεδάκια να στέκεται. Τέλος, μόλις σχηματίσεις κεφτεδάκια όσο μεγάλα τα θες εσύ, ή άλλο σχήμα, τα περνάς κι απ' την έξω μεριά με ινδική καρύδα για να μην κολλάνε στο χέρι και να είναι και όμορφα. Στην ποσότητα του γάλακτος βάζεις με το μάτι όσο θες εσύ. Στην ινδική καρύδα μόλις πάρεις το σακουλάκι του 1/2 κιλού βάζεις πάλι με το μάτι μέχρι να πήξει, αλλά αυτή πρέπει να υπάρχει σε μεγαλύτερη ποσότητα από το γάλα.

Κορίτσια σ' αυτό το γλυκό μπορείτε να κάνετε παραλλαγές (τις έχω δοκιμάσει όλες) προσθέτοντας στα 2 πρώτα υλικά, ξηρούς καρπούς τριμμένους, ή μπισκότα τριμμένα, ή τρούφα ή ό,τι άλλο θέλετε.

Φαντάζομαι εννοείς έτοιμο παντεσπάνι....

Εννοείται έτοιμο!!

Αρετή εγώ ξέρω ένα που είναι εύκολο, γρήγορο, χωρίς ψήσιμο, χωρίς βράσιμο μόνο με 2 υλικά αλλά δεν είναι ακριβώς διαιτητικό. Παρόλα αυτά εγώ θα έλεγα ότι πάντα εξαρτάται από το πόσο θα φας, αλλά και τι ποσότητα σου χρειάζεται όταν θες κάτι γλυκό, για να πεις ότι τώρα γλυκάθηκες και δε θες άλλο.

Λοιπόν, παίρνεις ζαχαρούχο γάλα κι ανακατεύεις μέσα του τριμμένη ινδική καρύδα. Μέχρι τα υλικά να κάνουν ένα μείγμα που όταν το πλάθεις σαν κεφτεδάκια να στέκεται. Τέλος, μόλις σχηματίσεις κεφτεδάκια όσο μεγάλα τα θες εσύ, ή άλλο σχήμα, τα περνάς κι απ' την έξω μεριά με ινδική καρύδα για να μην κολλάνε στο χέρι και να είναι και όμορφα. Στην ποσότητα του γάλακτος βάζεις με το μάτι όσο θες εσύ. Στην ινδική καρύδα μόλις πάρεις το σακουλάκι του 1/2 κιλού βάζεις πάλι με το μάτι μέχρι να πήξει, αλλά αυτή πρέπει να υπάρχει σε μεγαλύτερη ποσότητα από το γάλα.

Κορίτσια σ' αυτό το γλυκό μπορείτε να κάνετε παραλλαγές (τις έχω δοκιμάσει όλες) προσθέτοντας στα 2 πρώτα υλικά, ξηρούς καρπούς τριμμένους, ή μπισκότα τριμμένα, ή τρούφα ή ό,τι άλλο θέλετε.

Καλό κι αυτό Ρούλα! Μ'αρέσουν και τα δύο υλικά οπότε θα το επιχειρήσω!!

Το ανακατεύεις μόνο ή το χτυπάς; Ζαχαρούχο 1 κουτί ή παραπάνω;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...