Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ναι παρακάτω κάπου σε κάποιο μηνυμά της.

πίστεψέ με, για να λέει ότι το έκανε μία, δεν ήταν μία, κρίνοντας από τη μαμημένη δικηγορική μου εμπειρία.

κάθε φορά που βλέπω ένα παιδάκι που κλαίει γιατί το χτύπησαν, είτε το διαβάζω είτε το βλέπω σαν έργο στην ΤV έχω θέμα. δεν αντέχω κ ξεσπάω σε κλάμματα., γιατί δεν μπορώ να βοηθήσω......

ξέρω πόσο ποναει. πονάει πιο πολύ όταν ο πόνος στο σώμα σου έρχεται από τη μάνα, το ίδιο πρόσωπο που σε ταϊζει, σε ντύνει, σε κοιμίζει, σε κάνει μπάνιο, σε α γ α π α ε ι όσο κανείς.

κύκλος βίας. αν τον πω φαύλο, δεν γίνεται πιο κόσμια η βία, δεν μειώνεται.

όταν γέννησα τη μικρή μου κ υπήρχαν στιγμές εκνευρισμού, τρέλας ορμονών λόγω τρίτων..., συγχώρεσα τη μητέρα μου, γιατί την λυπήθηκα που είχε φτάσει τόσο χαμηλά...να με χτυπήσει. την αγάπησα περισσότερο, γιατί τότε είδα πόσο αδύναμη ήταν κ ένιωσα καλύτερα με τον εαυτό μου, γιατί εγώ τα κατάφερα κ λύτρωσα την ψυχή μου από αυτόν τον κύκλο.

ο μόνος λόγος που θα χώριζα τον άντρα μου χωρίς δέυτερη σκέψη είναι αν σηκώσει χέρι πάνω στο παιδί.

ευτυχώς μέχρι σήμερα είναι υπόδειγμα μπαμπούλη για το παιδί μας. λίγο υπερπροστατευτικός, αλλά έχει καταλάβει ό,τι κι εγώ, παρόλο που δεν έφαγε ποτέ του ξύλο από τους γονείς του.

μ' έπιασε η πάρλα πάλι...μαζέψτε με...

Ρούλα συμφωνείς ότι το ψωμί με μαγιά μυρίζει "κάπως" την επόμενη μέρα; σαν να ξινίζει...

Να σου πω την αλήθεια δε μου έχει τύχει. Μυρίζει περισσότερο την ώρα που ψήνεται ή την ώρα που η ζύμη φουσκώνει.

Την εκτύπωσα...Σε αυτό το γραφείο περισσότερες συνταγές εκτυπώνονται παρά επιστολές...

χαχαχα χαχαχα

Κι εγώ περιμένω από τη Ρούλα να μας πει αποτελέσματα για να πάρω τέτοιο αλεύρι!

Λοιπόν κοριτσάκια μου το ψωμί έγινε πολύ καλό. Τρίβεται λίγο στο κόψιμό του, αλλά αυτό δεν το θεωρώ μειονέκτημα μπροστά στα πλεονεκτήματα που έχει η μέθοδος. Εγώ έχω ένα φούρνο που τον τελευταίο καιρό έχει χαλάσει λίγο και με παιδεύει στο ψήσιμο. Δηλαδή δεν ανάβει η κάτω πλευρά. Έτσι αναγκάστηκα να το γυρίσω να ψηθεί κι από κάτω κι εκεί μου έφυγαν κάποια κομμάτια. Αλλά κατά τα άλλα έγινε απίθανο και πολύ μεγάλο. Το έφτιαξα με απλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, όχι με καλαμποκάλευρο ή κίτρινο.

Επομένως, το συνιστώ ανεπιφύλακτα και ασύστολα μη σας πω!!!!!! Ειδικά για τις εργαζόμενες είναι ό,τι πρέπει το Σάββατο ή Κυριακή να ανακατέψουν τα υλικά και να έχουν ίσως και για όλη την εβδομάδα ψωμί φρέσκο, αν κοπεί σε κομμάτια στην κατάψυξη και κυρίως ψωμί χωρίς διογκωτικά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο βάζουν στη ζύμη οι φούρνοι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Παιδιά εγώ χθες δεν έκανα τπτ από μαγειρική. Τα μικρά μου είναι πολύ ζωηρά και τρέχω μόνο εγώ αυτές τις μέρες.... Μου έστειλε η πεθερά μου μπιφτέκια και θα τα φάω (όχι όλα) με σαλάτα το μεσημέρι. Για αύριο + Παρασκευή που θα έρθει ο Βασ αρακά με πατατούλες. Αυριο έχω άδεια και θα την εκμεταλλευτώ. Θα κάνω μανικιούρ στο σπίτι! χιχι

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

χθες σιδέρωσα, σφουγγάρισα, συμμάζεψα κρεβάτια, έκανα μακαρονάδα, μου έφερε η πεθερά την τέλεια σαλάτα της (μαρούλι, ρόκα, άνηθο, αγγουράκι, ντοματούλα, κρεμμυδάκι φρεσκο) κ για σήμερα κ αύριο είμαι καλυμμένη.

θα μαγειρέψω αύριο γι ατην Παρασκευή.

μάλλον κεφτεδάκια...συνοδεία ρυζιού!

αχ βρε Αρετή, πόσο ζηλεύω. κι εγώ θέλω να κάνω τα ποδαράκια μου. για χεριών νύχια δεν μιλάω γιατί δεν υπάρχουν, τα δαγκώνω...

φιλιά πολλά κ καλή σας μέρα!

Καλημέρα σε όλες. Σήμερα θα φτιάξω επιτέλους κρυφά, κρυφά εκείνο το μπριάμ που σας έλεγα. Σσσσστ μη μ' ακούσει η κόρη μου. Μόλις φύγει θα το ξεκινήσω.

Αρετή τι γίνεται με σας; Πώς τα πας; Πώς τα βγάζεις πέρα; Ευτυχώς που έχεις άδεια αύριο. Ο άντρας σου ξεκίνησε ήδη να είναι στο/στην (συγνώμη δε θυμάμαι πού είπες) άλλη πόλη που θα έφευγε; Πόσο συχνά θα έρχεται να σας βλέπει;

Καλημέρα σε όλες. Σήμερα θα φτιάξω επιτέλους κρυφά, κρυφά εκείνο το μπριάμ που σας έλεγα. Σσσσστ μη μ' ακούσει η κόρη μου. Μόλις φύγει θα το ξεκινήσω.

Αρετή τι γίνεται με σας; Πώς τα πας; Πώς τα βγάζεις πέρα; Ευτυχώς που έχεις άδεια αύριο. Ο άντρας σου ξεκίνησε ήδη να είναι στο/στην (συγνώμη δε θυμάμαι πού είπες) άλλη πόλη που θα έφευγε; Πόσο συχνά θα έρχεται να σας βλέπει;

όχι δεν ξεκίνησε, δεν διέκοψε δηλ την άδειά του. Απλώς του ζήτησε ο προϊστάμενος να πάει να βοηθήσει λίγο αυτή την εβδομάδα γιατί έφυγαν 2 υπάλληλοι με άδειες τοκετού, λοχείας κλπ. Στο Σοχό Θεσ/νίκης διορίστηκε. Πώς να τα πηγαίνω; το παλεύω... Ζορίζομαι όμως πάρα πολύ, κορίτσια, πάρα πάρα πολύ. Ένα μπάνιο θέλω να κάνω και το κάνω με την ψυχή στο στόμα. Έχουν αγριέψει πάρα πολύ τα θηριάκια μου. :-( Άντε να έρθει ο Βασ να αρχίσουμε καμιά βόλτα, να εκτονώνονται, να κοιμούνται! όταν ξεκινήσει δουλειά από Οκτώβριο θα έρχεται τα Σ/Κ ευτυχώς. Φαντάσου να ήταν σε κανά νησί...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Πάλι καλά που θα είναι μια φορά την εβδομάδα για 2 μέρες μαζί σας. Έχεις απόλυτο δίκιο για τις δυσκολίες που περνάς, γιατί το ένα μικρό είναι πάνω στην τρέλλα του, και το άλλο είναι μωρό. Μπάνιο μόνο όταν θα κοιμούνται θα μπορείς να κάνεις με μεγαλύτερη άνεση. Για τα υπόλοιπα κάνε λίγο τα στραβά μάτια.

δηλαδή τί έκανες εν ώρα υπηρεσίας; συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα.

έφεραν ένα αγοράκι 10 χρονών χτυπημένο(ξυλοδαρμός) και το συνοδευε ο πατερας του και η ξαδερφη του.Η μαμά πουθενά.Για να μη σε μπερδεψω δουλευω στο ΤΕΠ.Στο ιατρείο αντί να μείνει ο πατέρας να δώσει στοιχεία κα να εξηγήσει τι έγινε έμεινε η ξαδέρφη, η οποία ήταν και ανήλικη.:rolleyes:.Ε ίπε μια ιστοριούλα ότι και καλά τον μικρό τον χτύπησαν άλλα παιδάκια και θεώρησε ότι μας κάλυψε.Όταν όμως βγάλαμε εκτός και την ξαδερφη ο μικρός άρχισε να τρεμει και να λεει ότι να ναι..Τον πατέρα που τον ρωτήσαμε μια απο τα ίδια και μέσα στο κακό νεύρο.Για να μην πολυλογώ πήρα τηλ την αστυνομία, είπα ότι υποπτευομαι τους γονείς να έχουν χτυπήσει το παιδι και οτι θέλω να αταγραψουν τα στοιχία του παιδου για κάθε ενδεχόμενο.

Η αξιωματικός υπήρεσίας 'εστειλε ενα περιπολικο για να γίνει επιτόπου η αταγραφή και ο πατέρΑς ΜΌΛΙς τους είδε πριν καν του μιλήσουν όρμισε να με χτυπήσει......Έγινε ένας μικρός χαμός, δεν μάθαμε αν τελικά το είχαν χτυπήσει οι γονείς αλλά αν το είχαν κάνει ελπίζω να τρόμαξαν αρκετα ωστε να μην το ξαναακουμπήσουν

Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα αλλά θεωρώ υποχρέωση όλων να προστατευουμε τα παιδιά τα οποία δεν είναι κτήμα κανενός ΟΥΤΕ καν των γονειών τους.

έφεραν ένα αγοράκι 10 χρονών χτυπημένο(ξυλοδαρμός) και το συνοδευε ο πατερας του και η ξαδερφη του.Η μαμά πουθενά.Για να μη σε μπερδεψω δουλευω στο ΤΕΠ.Στο ιατρείο αντί να μείνει ο πατέρας να δώσει στοιχεία κα να εξηγήσει τι έγινε έμεινε η ξαδέρφη, η οποία ήταν και ανήλικη.:rolleyes:.Ε ίπε μια ιστοριούλα ότι και καλά τον μικρό τον χτύπησαν άλλα παιδάκια και θεώρησε ότι μας κάλυψε.Όταν όμως βγάλαμε εκτός και την ξαδερφη ο μικρός άρχισε να τρεμει και να λεει ότι να ναι..Τον πατέρα που τον ρωτήσαμε μια απο τα ίδια και μέσα στο κακό νεύρο.Για να μην πολυλογώ πήρα τηλ την αστυνομία, είπα ότι υποπτευομαι τους γονείς να έχουν χτυπήσει το παιδι και οτι θέλω να αταγραψουν τα στοιχία του παιδου για κάθε ενδεχόμενο.

Η αξιωματικός υπήρεσίας 'εστειλε ενα περιπολικο για να γίνει επιτόπου η αταγραφή και ο πατέρΑς ΜΌΛΙς τους είδε πριν καν του μιλήσουν όρμισε να με χτυπήσει......Έγινε ένας μικρός χαμός, δεν μάθαμε αν τελικά το είχαν χτυπήσει οι γονείς αλλά αν το είχαν κάνει ελπίζω να τρόμαξαν αρκετα ωστε να μην το ξαναακουμπήσουν

Συγνώμη για το μεγάλο μύνημα αλλά θεωρώ υποχρέωση όλων να προστατευουμε τα παιδιά τα οποία δεν είναι κτήμα κανενός ΟΥΤΕ καν των γονειών τους.

Πωπω την ψυχούλα... συμφωνώ απόλυτα ως προς το τελευταίο Λινάκι.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...