Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Μωρέ κι εμείς φάγαμε και πολύ μάλιστα...

Διάβασες για την αδερφή της; Εγώ εκεί έβαλα τα κλάματα, δεν άντεξα...

Eγώ ξύλο δεν έχω φάει. Αλλά αυτό δίπλα δεν νομιζω ότι είναι φυσιολογικό. 40 ημερών να σηκώσεις χέρι επάνω του.Εντάξει τώρα που μεγάλωσαν τα βλαστάρια μας και μας βγάζουν έξω από τα ρουχα μας, θα φάνε και καμια στο κωλάράκι,αλλά μέχρι εκεί... Αυτό με την αδερφή της είναι εξωφρενικό και σίγουρα πρέπει να επέμβει κάποιος!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ελένη μου, η κοπέλα που άνοιξε το θέμα δεν το χτύπησε το μωράκι της! Με το ποστ για την αδερφή της σοκαρίστηκα... μα να του ματώσει τα δόντια;!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ελένη μου, η κοπέλα που άνοιξε το θέμα δεν το χτύπησε το μωράκι της! Με το ποστ για την αδερφή της σοκαρίστηκα... μα να του ματώσει τα δόντια;!

Αρετή δεν το χτύπησε αλλά ήταν έτοιμη να το κάνει..Μπορεί βεβαια να είναι ακόμα τρελαμένες οι ορμόνες της ή κάτι τέτοιο, αλλά 40 ημερών δεν θα μπορούσα να το διανοηθώ καν να σηκώσω χέρι στο μωρό μου...

Για την αδελφή της -και θα το πω ωμά- θέλει κρέμασμα!!!

4Suap3.png

Πάντως, παιδιά, τη λέω την αμαρτία μου, εθελοτυφλώ σε κάτι τέτοια... Σαν να μη γίνονται, δε θέλω να τα διαβάζω, να τα συζητάω, να τα ακούω στις ειδήσεις (αυτά και άλλα χειρότερα που αφορούν παιδιά)...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κορίτσια ακόμη δε διάβασα το θέμα που λέτε, παρά μόνο το πρώτο ποστ της κοπέλας που το άνοιξε για να δω περί τίνος πρόκειται. Μόλις μπορέσω θα το διαβάσω όλο.

Ήθελα μόνο να σας πω, ότι τώρα ψήνω στην κουζίνα ψωμάκι που δε χρειάζεται ζύμωμα. Όταν το βγάλω και δοκιμάσω θα σας γράψω αν έγινε ωραίο. Αυτό που αξίζει για να το φτιάξετε είναι η ευκολία του. Ούτε ζύμωμα, ούτε παίδεμα. Λοιπόν σε μια λεκάνη έβαλα 1kg αλεύρι, 2φακ μαγιά, 1 λίτρο χλιαρό νερό, 1κουτ. της σούπας αλάτι και 1/2 κρασοπότηρο νερό.

Τα ανακάτεψα καλά με το αναδευτήρι της ομελέτας χωρίς να τα χτυπάω. Απλό ανακάτεμα. Άφησα το μείγμα για 1 ώρα σκεπασμένο με πετσέτα να φουσκώσει. Τώρα σ' αυτό το σημείο να σας πω ότι, κατά λάθος ξέχασα να ζεστάνω το νερό και έκανα μια μαγκιά. Έβγαλα τη λεκάνη στη βεράντα σκεπασμένη με πετσέτα κι ένα λαστιχάκι να τη συγκρατεί επειδή φυσάει σήμερα και την άφησα στον ήλιο για να ζεσταθεί πιο γρήγορα.

Μόλις φουσκώσει και περάσει 1 ώρα το ανακατεύουμε λίγο, γιατί μπορεί να πιάσει κρούστα η επιφάνεια και το βάζουμε σε δύο αντικολλητικές φόρμες. Εγώ το έβαλα σε λαδωμένο πυρέξ όλο μαζί να βγει ένα μεγάλο ψωμί φαρδύ. Κορίτσια γέμισε το πυρέξ ζυμάρι. Βγήκε πολύ μεγάλο τώρα που το έβαλα στο φούρνο και φούσκωσε. Γιατί μετά το δεύτερο ανακάτεμα που θα κάνετε θα ξεφουσκώσει.

Αν το φτιάξετε βάλτε το κομμάτι που δε θα καταναλώσετε στην κατάψυξη και θα έχετε για 2-3 μέρες σίγουρα ψωμάκι για όλη την οικογένεια.

Άντε ν' αγιάσω μετά. Το γυμναστήριο με μάρανε τρομάρα μου.

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααα!!!!σημερα αρακα!!!

για το θεμα που λετε ενα εχω να πω απαραδεκτοοοοοοοοο!!!τι να πω αμαρτια απο το θεο,εχεις ενα τετοιο υπεροχο δωρο κ να το κακοποιεις....ελεος δηλ!!ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω,το θεμα αρνουμε βεβαιως να το διαβασω γιατι αν δω περιεργες αποψεις θα απαντησω ασχημα,ειναι αληθινα αυτα?

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

εγώ που το έκανα εν ωρα υπήρεσίας σχεδόν τις μάζεψα ...........αλλά δεν το μετανιωσα στιγμή.

καλή δουλειά.

δηλαδή τί έκανες εν ώρα υπηρεσίας; συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα.

Eγώ ξύλο δεν έχω φάει. Αλλά αυτό δίπλα δεν νομιζω ότι είναι φυσιολογικό. 40 ημερών να σηκώσεις χέρι επάνω του.Εντάξει τώρα που μεγάλωσαν τα βλαστάρια μας και μας βγάζουν έξω από τα ρουχα μας, θα φάνε και καμια στο κωλάράκι,αλλά μέχρι εκεί... Αυτό με την αδερφή της είναι εξωφρενικό και σίγουρα πρέπει να επέμβει κάποιος!

΄φυσιολογικό σίγουρα δεν είναι. η γυναίκα νοσεί. κ δεν το λεώ ειρωνικά ούτε υποτιμητικά. χρειάζεται βοήθεια. άλλωστε αυτό κάνει, ζητάει βοήθεια.

το χτύπησε κ αυτή το μωράκι της κ μετά μετάνιωσε.

όσο για την αδερφή της ...δύσκολα θεραπεύεται, γιατί ήταν θύτης κ ως παιδί κ΄θύμα μαζί...μπερδεμένο.

Αρετή δεν το χτύπησε αλλά ήταν έτοιμη να το κάνει..Μπορεί βεβαια να είναι ακόμα τρελαμένες οι ορμόνες της ή κάτι τέτοιο, αλλά 40 ημερών δεν θα μπορούσα να το διανοηθώ καν να σηκώσω χέρι στο μωρό μου...

Για την αδελφή της -και θα το πω ωμά- θέλει κρέμασμα!!!

μην κρίνεις βρε Ελένη. δεν ξέρεις πόσο άρρωστη είναι η ψυχή της...

κρίμα το παιδί της.

Πάντως, παιδιά, τη λέω την αμαρτία μου, εθελοτυφλώ σε κάτι τέτοια... Σαν να μη γίνονται, δε θέλω να τα διαβάζω, να τα συζητάω, να τα ακούω στις ειδήσεις (αυτά και άλλα χειρότερα που αφορούν παιδιά)...

κ εσύ κ εμείς κ όλοι, γι' αυτό συνεχίζεται αυτή η κακοποίηση.

ξέρω δικούς μου ανθρώπους, αγαπημένους που κάνουν το ίδιο στα παιδιά τους, μορφωμένοι άνθρωποι, με φωνές, με ξύλο, με βρισιές, με υποτίμηση, ...κ όλα αυτά στο κουκούλι του σπιτιού, με το επιχείρημα ότι είναι δικά τους παιδιά, ότι τα παιδιά είναι ατίθασα, ζωηρά, χωρίς πειθαρχία μπούρου μπούρου!

τα βλέπεις, τα ακούς, κ το μόνο που κάνεις είναι να γουρλώνεις τα μάτια από το σοκ.

άντε να πεις καμιά κουβέντα, να εξηγήσεις το λάθος του πράγματος, να προτρέψεις, συμβουλέψεις.

όμως, στην απάντηση "δικό μου είναι το παιδί" πέφτει σιωπή κ γυρίζει η σελίδα. έτσι απλά.:-(

Ειμαι πολυ οξύθυμη !!!!!

Από τη μία ντρέπομαι που ανοίγω αυτό το θέμα , αλλά από την άλλη πρέπει να παραδέχεσαι τα ελατώματα σου και να προσπαθείς να τα διορθώσεις....Έτσι αποφάσισα να σας πω τι μου συμβαίνει....Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια που η σωματική βία και οι φωνές ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο και να που τώρα αποδεικνύεται ότι όπως σου έχουν συμπεριφερθεί σαν παιδί κάνεις και συ τα ίδια.....Είμαι τόσο οξύθυμη και νευριάζω με το μόλις 4 μηνων μωράκι μου....γιατί..πχ...ξυπνάει το βράδυ από τις 3 εως τις 5 και εγώ νυστάζω ! ! ! Ναι και όμως....τέτοια είμαι....Δεν το κάνει συνέχεια εχει τύχει να το κάνει 3 φορές , κατα τα άλλα κοιμάται το καλό μου μια χαρα το βράδυ . Τέλος πάντων κάποια στιγμή σήκωσα το χέρι μου να την βαρέσω και όταν κατάλαβα τι πάω να κάνω χαστούκισα τον εαυτό μου....Κορίτσια νομίζω ότι πρέπει να πάω σε ψυχολόγο γιατί δεν μου φταιέι το αγγελούδι μου σε τίποτα. Το συζήτησα με τον συντροφό μου και μου λέει δεν έχεις τιποτα. Εγώ όμως πιστεύω ότι μιμούμαι την μάνα μου και την αδερφή μου που με είχαν περιορισμένη και με χτυπούσαν αρκετα....Εσεις τι πιστεύετε πρέπει να επισκεφτώ ψυχολόγο η μπορώ να το ξεπεράσω μόνη μου ;;; Συγνώμη για το μεγάλο μνμ αλλά δεν θέλω σε καμια περίπτωση να συμπεριφέρομαι και γω έτσι στο νινι μου...καλύτερα να μου το πάρουν....

Σέβη μου, μόνο πρόθεση διακρίνω εγώ... τόσο λάθος κατάλαβα; Μήπως λέει κάτι παρακάτω;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

μην κρίνεις βρε Ελένη. δεν ξέρεις πόσο άρρωστη είναι η ψυχή της...

κρίμα το παιδί της.

Η ψυχή της μπορεί να είναι άρρωστη αλλά αυτό δεν της δίνει το δικάιωμα να δέρνει κατ'αυτόν τον τρόπο το παιδί της...Εσύ τα γνωρίζεις καλυτερα αυτά τα θέματα. Και οι γύρω της δεν βλέπουν ότι η γυναίκα έχει πρόβλημα; Δηλαδή πρέπει να γίνει το κακό για να ενδιαφερθούν;

κ εσύ κ εμείς κ όλοι, γι' αυτό συνεχίζεται αυτή η κακοποίηση.

ξέρω δικούς μου ανθρώπους, αγαπημένους που κάνουν το ίδιο στα παιδιά τους, μορφωμένοι άνθρωποι, με φωνές, με ξύλο, με βρισιές, με υποτίμηση, ...κ όλα αυτά στο κουκούλι του σπιτιού, με το επιχείρημα ότι είναι δικά τους παιδιά, ότι τα παιδιά είναι ατίθασα, ζωηρά, χωρίς πειθαρχία μπούρου μπούρου!

τα βλέπεις, τα ακούς, κ το μόνο που κάνεις είναι να γουρλώνεις τα μάτια από το σοκ.

άντε να πεις καμιά κουβέντα, να εξηγήσεις το λάθος του πράγματος, να προτρέψεις, συμβουλέψεις.

όμως, στην απάντηση "δικό μου είναι το παιδί" πέφτει σιωπή κ γυρίζει η σελίδα. έτσι απλά.:-(

Με κάλυψες....

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...