Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

      Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

      Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

       

      Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

      ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

      Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Αρετή εσύ που είσαι πειθαρχημένο και καλό κορίτσι, μη διαβάζεις όλα όσα γράφω. Γιατί κι εγώ που τα γράφω κοντεύω να γίνω σαν το Λαζάρου (χωρίς το μουστάκι).

Linaki όλα τα παγωτά όταν τα βάζουμε στην κατάψυξη, πριν παγώσουν εντελώς, πρέπει να τα ξαναχτυπάμε ανά 1-2 ώρες περίπου. Αν δεν το κάνουμε αυτό, τότε το παγωτό πιάνει μέσα κρυσταλλάκια σαν χιονάκι. Ενώ, αν το χτυπάμε συχνά τότε παραμένει λείο και πιο αφράτο.

μαλιστα:mrgreen:

ελαφρώς ανιδεη με τα παγωτα......σε ευχαριστω.;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

Kαλημέρα κοριτσάρες!

Τώρα που έβαλε διαφημίσεις το νησί, να σας πω ότι αμάρτησα. Αμάρτησα για τα παιδιά μου.

Ρουλάκι όλο σπεσιαλιτέ είσαι! Χαλάλι σου!! Το κακό είναι ότι τις αμαρτίες τις κάνεις βράδυ!;)

Καλημέρα! ό,τι πρέπει για δίαιτα είσαι...:mad::)

Το εκτύπωσα και το παγωτό!:D

Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω τις εκτυπωσεις γιατί.....παχαίνουν!!!!:tongue::tongue:

σήμερα ΘΑ κανω παστίτσιο.....και ίσως ντολμαδάκια,πήγα και μάζεψα φύλλα.;)

Πω πω!!!! Τι μας κάνεις πρωΐ πρωΐ βρε Λινάκι!!!:shock::shock:


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites

ειδες η καλη σου πεθερουλα??;);)

είδα κ δεν ξέχασα ούτε τα καλά...:rolleyes:

καλησπερουδιαααααααααααααααααα!!!!!σημερα εφτιαξα μια κινεζικη συνταγη με το κοπουλο κ λαχανικα μαζι με νουντλς κ παθαμε πλακααα!!!!!!!!!!τελικα το μαγειρεμα στο γουοκ ειναι πανευκολο κ πιο γρηγορο!!!!ολα μαζι τα εκανε σε ενα μισαωρο!!!

το γουόκ από πού το πήρες; πόσο; το βάζεις στην κουζίνα; κανονικά;

Kardies2 περαστικουλια!!!

Σεβη η μικρη θα κλεψει καρδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

είναι γόησσα σαν τον μπαμπά!

Μαρια Ελπιδα τελειο το στεφανακι που εχεις στο αβαταρ σου!!!!

Εβιρι πανε παιδι μου στο επομενο master chef θα το παρεις στα σιγουρα!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

φιλιά Αννούλα!

Μαρία, όντως το στεφανάκι είναι υπέροχο. μπράβο σου. εμένα δεν πιάνουν τα χέρια μου. ούτε κουμπί δεν ξέρω να ράψω...;)

εβιρι το καλο ειναι οτι ΠΑΣ γυνμαστηριο.κανω φραουλα μαρμελαδα με αυτη την στυνταγη

ΥΛΙΚΑ (Για 1,5 κιλό περίπου μαρμελάδα)

1 κιλό φράουλες

1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική

Χυμό ενός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για να φτιάξουμε μαρμελάδα φράουλα, οι φράουλες πρέπει να είναι ώριμες, ακέραιες και σε άριστη κατάσταση.

Τις πλένουμε σχολαστικά, τις στραγγίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι τους.

Σε μια ανοξείδωτη κατσαρόλα τοποθετούμε μία στρώση φράουλες, μία στρώση ζάχαρης και συνεχίζουμε κατ΄αυτόν τον τρόπο μέχρι να τοποθετήσουμε όλες τις φράουλες. Τις περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για μία μέρα. Την επόμενη μέρα ανοίγουμε το καπάκι, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και φέρνουμε το περιεχόμενο μέχρι βρασμού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 5- 6 λεπτά ανακατεύοντας κατά τη διάρκεια μερικές φορές. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει καλά το περιεχόμενο προτού την ξανασκεπάσουμε και την αφήσουμε για μία ακόμη μέρα να ξεκουραστεί. Την επομένη σιγοβράζουμε πάλι τη μαρμελάδα, η οποία θα δέσει μέσα σε 8 περίπου λεπτά. Για να καταλάβουμε αν η μαρμελάδα μας έδεσε ρίχνουμε μια σταγόνα από αυτή σε ένα κρύο πιάτο, εάν δεν απλώσει, είναι έτοιμη.

Αφήνουμε τη μαρμελάδα να κρυώσει λίγο! Τη μεταφέρουμε ενώ είναι ακόμη ζεστή σε ζεστά βάζα τα οποία έχουμε προηγουμένως ζεματίσει πολύ καλά και τα κλείνουμε αμέσως.

Αν ακολουθήσετε τα τελευταία βήματα σωστά και φυλάξετε τη μαρμελάδα στο ψυγείο θα σας διατηρηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα για τουλάχιστον ένα χρόνο.

τηγανισα γαυρο σημερα και ειχα μπουκιες κοτοπουλο με μουσταρδα και ντοματινια με μακαρονια απο χτες για οσους δεν θελαν ψαρακι.αυριο συκωτι με ρυζι και σπανακορυζο για τα παιδια γτ σιγα μην φανε συκωτι.

κουφετάκι καιρό είχες να γράψεις...αλλά πάλι έγραψες!:)

ένα βαζάκι για Λάρισα πληζζζζζζ!!!!!

Μπράβο Κουφετάκι μας χρειαζόταν μια γλυκιά μαρμελαδίτσα. Να προσθέσω ότι, μπορείτε να φτιάξετε από φράουλες πολτοποιημένες μαζί με ζάχαρη, νερό και λίγο λεμόνι γρανίτα ή τη βάση του μιλκσέικ. Φυλάτε τον πολτό στην κατάψυξη κι έχετε όλο το καλοκαίρι.

Επίσης, η πιο εύκολη και οικονομική συνταγή για παγωτό (ίσως να σας το έχω ξαναπεί δε θυμάμαι) είναι αυτό με τα 3 υλικά. Μόρφατ, εβαπορέ και ζαχαρούχο. Συγκεκριμένα, χτυπάτε ένα κουτί μόρφατ μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί, προσθέτετε σταδιακά το ζαχαρούχο αδιάλυτο και τέλος το εβαπορέ αδιάλυτο. Όλα αυτά τα βάζετε χωρίς να σταματήσετε το χτύπημα. Εγώ προσθέτω και μια αμπούλα βανίλια. Βάζετε το μείγμα σε τάπερ στην κατάψυξη και σε τακτά χρονικά διαστήματα ξαναχτυπάτε 3-4 φορές για να μην κρυσταλλώσει. Αυτό ήταν.

Μπορεί βέβαια αυτό να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση με πολλές, πολλές, πολλές παραλλαγές. Δηλαδή να ενσωματώσετε μέσα ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, μπισκότα, φρούτα φρέσκα ή ξερά, σιρόπια, τρούφα, καραμέλα, κέρατα παρακέρατα κι ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μου, εεεεε η όρεξή σας.

λυπήσου μας κύριε Λευτέρη!:tongue:

πολύ ωραία η συνταγή με την μαρμελάδα......

θα την κάνω......και το παγωτό.αλλά τι εννοεις το χτυπάμε να μην κρυσταλιάσει????

σήμερα ΘΑ κανω παστίτσιο.....και ίσως ντολμαδάκια,πήγα και μάζεψα φύλλα.;)

ντολμαδΆΑΑΑΑΑΑΑκιααααααααα!!!!!!!!!!:shock:;):)

Λίνα μου, ένα ταπεράκι, τόσο ΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! για μέεεεενα!;):P

εμείς τρώμε γεμιστά της πεθεράς κ σήμερα.

το απόγευμα τί να μαγειρέψω;

μακαρόνια με κόκκινη σαλτσούλα;

ή να βγάλω γλώσσες που έχω στην κατάψυξη;

Ρούλα, δηλαδή κύριε Λαζάρου ήθελα να πω, ρίξε καμιά ιδέα για τις γλώσσες, γιατί δεν έχω ξανακάνει γλώσσες.

να τις ψήσω σε λαδόκολλα με λαδορίγανη ή έχεις κάτι πιο γκουρμέ να προτείνεις;

Link to comment
Share on other sites

Αχ παιδιά, δεν μπορώ, ψυχοπλακώθηκα!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2032769#post2032769

Συγγνώμη που σας χαλάω την ατμόσφαιρα...


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

γενικώς θέλω να βγάλω γλώσσα, κ σήμερα ταίριαξε κ το φαγητό.

να τις συνοδέψω με κάτι; δέχομαι προτάσεις κ τάπερ. είμαι καταδεΧτικιά!

Σέβη μου, ωραίες είναι τηγανιτές με λεμονάκι (πολύυυ γκουρμέ...:)). Είναι λεπτές και γίνονται γρήγορα. Γιατί δεν τις φτιάχνεις το Σάββατο να είναι και φρέσκιες;


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

Σέβη θα συμφωνήσω με την Ελένη. Εγώ κάποτε τις είχα φτιάξει στο φούρνο και λιώσανε δεν μπορούσα να τις πιάσω για να τις γυρίσω και έμειναν οι μισές. Είναι που είναι λεπτές αποτελειώθηκαν με το ψήσιμο στο φούρνο. Τηγανητές τις κάνω κι εγώ.

Για σήμερα θα κάνω κριθαράκι με ντοματούλα παραγγελιά της μεγάλης μου.

Linaki δε χρειάζεται να με ευχαριστείς, αυτό που χρειάζεται είναι να ανταλλάσσουμε απόψεις.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κι εγώ φρίκαρα.

κ ναι, είχα φάει πολύ ξύλο από τη μαμά μου για το καλό μου, από αγάπη! από μικράκι.

αλλά δεν σάλταρα!

η κοπελιά δίπλα χρειάζεται βοήθεια.

Μωρέ κι εμείς φάγαμε και πολύ μάλιστα...

Διάβασες για την αδερφή της; Εγώ εκεί έβαλα τα κλάματα, δεν άντεξα...


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

ξέρεις πόσα παδάκια τρώνε ξύλο κάθε μέρα;

ξέρεις τους "λόγους" που επικαλούνται αυτοί οι γονείς;

ξέρεις ότι μπορούμε να τους στείλουμε στη φυλακή ανά πάσα ώρα κ στιγμή;

ξέρεις, όπως κι εγώ.

αλλά δεν ξέρω πότε θα σταματήσει αυτό το κακό.

χαιρετώ, γιατί πρέπει να δουλέψω

Link to comment
Share on other sites

Αχ παιδιά, δεν μπορώ, ψυχοπλακώθηκα!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2032769#post2032769

Συγγνώμη που σας χαλάω την ατμόσφαιρα...

δεν χαλάς καμία ατμόσφαιρα.....αυτή είναι η πραγματικότητα στην οποία κλείνουμε τα μάτια.....

Link to comment
Share on other sites

ξέρεις πόσα παδάκια τρώνε ξύλο κάθε μέρα;

ξέρεις τους "λόγους" που επικαλούνται αυτοί οι γονείς;

ξέρεις ότι μπορούμε να τους στείλουμε στη φυλακή ανά πάσα ώρα κ στιγμή;

εγώ που το έκανα εν ωρα υπήρεσίας σχεδόν τις μάζεψα ...........αλλά δεν το μετανιωσα στιγμή.

καλή δουλειά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...