Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

      Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

      Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

      έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

      Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

όταν ήμουν έγκυος κ ζήτησα κορόμηλα κ βερύκοκα (4-5 Μαϊου-ακόμα το θυμάμαι), η μόνη που έψαξε κ μου βρήκε αυτά τα φρούτα ήταν η πεθερά μου.;):)

όλοι οι άλλοι γελούσαν με τα φρούτα που ζητούσα.

:cool:

ειδες η καλη σου πεθερουλα??;);)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

καλησπερουδιαααααααααααααααααα!!!!!σημερα εφτιαξα μια κινεζικη συνταγη με το κοπουλο κ λαχανικα μαζι με νουντλς κ παθαμε πλακααα!!!!!!!!!!τελικα το μαγειρεμα στο γουοκ ειναι πανευκολο κ πιο γρηγορο!!!!ολα μαζι τα εκανε σε ενα μισαωρο!!!

Kardies2 περαστικουλια!!!

Σεβη η μικρη θα κλεψει καρδιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρια Ελπιδα τελειο το στεφανακι που εχεις στο αβαταρ σου!!!!

Εβιρι πανε παιδι μου στο επομενο master chef θα το παρεις στα σιγουρα!!!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites

Άννα μου, λες; Τότε να πάω υπό όρους, ή θα 'ρθετε κι εσείς όλες μαζί μου, ή δε πάω καθόλου.

χαχαχαχα εγω ειμαι μεσα για να δουμε οι αλλες :tongue::tongue::tongue:


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τώρα που έβαλε διαφημίσεις το νησί, να σας πω ότι αμάρτησα. Αμάρτησα για τα παιδιά μου. Δηλαδή, είχα μια ζύμη κουρού στην κατάψυξη, που την είχα ξεχάσει λίγο. Το απόγευμα σκέφτηκα να την ξεπαγώσω, την άλειψα με καλαμποκέλαιο, έριξα μέσα λίγη φέτα σε κομματάκια με φετούλες ντομάτας και κρεμμυδιού, λίγη ρίγανη και την έκανα ρολό.

Έφτιαξα και το δεύτερο φύλλο με σκέτο τυρί, αυγό και λίγη ρίγανη γιατί το στριμάδι δεν τρώει λαχανικά και με τον ίδιο τρόπο έψησα σε αλειμμένο ταψί με καλαμποκέλαιο και τα δύο φύλλα. Τα άλειψα κι από πάνω στην επιφάνεια του ρολό.

Ωχ, βρε κορίτσια έφαγα κι εγώωωωωω. Το κακό είναι ότι είχα πάει και γυμναστήριο και ό,τι έκαψα εκεί το ξαναπαίρνω τώρα. Φτου μου δε ντρέπομαι η γαϊδούρα.

Link to comment
Share on other sites

Ααααα Μαρία είσαι πολύ χρυσοχέρα.

σε ευχαριστω πολυ Εviraki μου!!

Τώρα που έβαλε διαφημίσεις το νησί, να σας πω ότι αμάρτησα. Αμάρτησα για τα παιδιά μου. Δηλαδή, είχα μια ζύμη κουρού στην κατάψυξη, που την είχα ξεχάσει λίγο. Το απόγευμα σκέφτηκα να την ξεπαγώσω, την άλειψα με καλαμποκέλαιο, έριξα μέσα λίγη φέτα σε κομματάκια με φετούλες ντομάτας και κρεμμυδιού, λίγη ρίγανη και την έκανα ρολό.

Έφτιαξα και το δεύτερο φύλλο με σκέτο τυρί, αυγό και λίγη ρίγανη γιατί το στριμάδι δεν τρώει λαχανικά και με τον ίδιο τρόπο έψησα σε αλειμμένο ταψί με καλαμποκέλαιο και τα δύο φύλλα. Τα άλειψα κι από πάνω στην επιφάνεια του ρολό.

Ωχ, βρε κορίτσια έφαγα κι εγώωωωωω. Το κακό είναι ότι είχα πάει και γυμναστήριο και ό,τι έκαψα εκεί το ξαναπαίρνω τώρα. Φτου μου δε ντρέπομαι η γαϊδούρα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μας κολασες βραδιατιακα!!!!

Link to comment
Share on other sites

εβιρι το καλο ειναι οτι ΠΑΣ γυνμαστηριο.κανω φραουλα μαρμελαδα με αυτη την στυνταγη

ΥΛΙΚΑ (Για 1,5 κιλό περίπου μαρμελάδα)

1 κιλό φράουλες

1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική

Χυμό ενός λεμονιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για να φτιάξουμε μαρμελάδα φράουλα, οι φράουλες πρέπει να είναι ώριμες, ακέραιες και σε άριστη κατάσταση.

Τις πλένουμε σχολαστικά, τις στραγγίζουμε και αφαιρούμε το κοτσάνι τους.

Σε μια ανοξείδωτη κατσαρόλα τοποθετούμε μία στρώση φράουλες, μία στρώση ζάχαρης και συνεχίζουμε κατ΄αυτόν τον τρόπο μέχρι να τοποθετήσουμε όλες τις φράουλες. Τις περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι της και τις αφήνουμε να ξεκουραστούν για μία μέρα. Την επόμενη μέρα ανοίγουμε το καπάκι, βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και φέρνουμε το περιεχόμενο μέχρι βρασμού. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 5- 6 λεπτά ανακατεύοντας κατά τη διάρκεια μερικές φορές. Απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει καλά το περιεχόμενο προτού την ξανασκεπάσουμε και την αφήσουμε για μία ακόμη μέρα να ξεκουραστεί. Την επομένη σιγοβράζουμε πάλι τη μαρμελάδα, η οποία θα δέσει μέσα σε 8 περίπου λεπτά. Για να καταλάβουμε αν η μαρμελάδα μας έδεσε ρίχνουμε μια σταγόνα από αυτή σε ένα κρύο πιάτο, εάν δεν απλώσει, είναι έτοιμη.

Αφήνουμε τη μαρμελάδα να κρυώσει λίγο! Τη μεταφέρουμε ενώ είναι ακόμη ζεστή σε ζεστά βάζα τα οποία έχουμε προηγουμένως ζεματίσει πολύ καλά και τα κλείνουμε αμέσως.

Αν ακολουθήσετε τα τελευταία βήματα σωστά και φυλάξετε τη μαρμελάδα στο ψυγείο θα σας διατηρηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα για τουλάχιστον ένα χρόνο.

τηγανισα γαυρο σημερα και ειχα μπουκιες κοτοπουλο με μουσταρδα και ντοματινια με μακαρονια απο χτες για οσους δεν θελαν ψαρακι.αυριο συκωτι με ρυζι και σπανακορυζο για τα παιδια γτ σιγα μην φανε συκωτι.


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μπράβο Κουφετάκι μας χρειαζόταν μια γλυκιά μαρμελαδίτσα. Να προσθέσω ότι, μπορείτε να φτιάξετε από φράουλες πολτοποιημένες μαζί με ζάχαρη, νερό και λίγο λεμόνι γρανίτα ή τη βάση του μιλκσέικ. Φυλάτε τον πολτό στην κατάψυξη κι έχετε όλο το καλοκαίρι.

Επίσης, η πιο εύκολη και οικονομική συνταγή για παγωτό (ίσως να σας το έχω ξαναπεί δε θυμάμαι) είναι αυτό με τα 3 υλικά. Μόρφατ, εβαπορέ και ζαχαρούχο. Συγκεκριμένα, χτυπάτε ένα κουτί μόρφατ μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί, προσθέτετε σταδιακά το ζαχαρούχο αδιάλυτο και τέλος το εβαπορέ αδιάλυτο. Όλα αυτά τα βάζετε χωρίς να σταματήσετε το χτύπημα. Εγώ προσθέτω και μια αμπούλα βανίλια. Βάζετε το μείγμα σε τάπερ στην κατάψυξη και σε τακτά χρονικά διαστήματα ξαναχτυπάτε 3-4 φορές για να μην κρυσταλλώσει. Αυτό ήταν.

Μπορεί βέβαια αυτό να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση με πολλές, πολλές, πολλές παραλλαγές. Δηλαδή να ενσωματώσετε μέσα ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, μπισκότα, φρούτα φρέσκα ή ξερά, σιρόπια, τρούφα, καραμέλα, κέρατα παρακέρατα κι ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μου, εεεεε η όρεξή σας.

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Κουφετάκι μας χρειαζόταν μια γλυκιά μαρμελαδίτσα. Να προσθέσω ότι, μπορείτε να φτιάξετε από φράουλες πολτοποιημένες μαζί με ζάχαρη, νερό και λίγο λεμόνι γρανίτα ή τη βάση του μιλκσέικ. Φυλάτε τον πολτό στην κατάψυξη κι έχετε όλο το καλοκαίρι.

Επίσης, η πιο εύκολη και οικονομική συνταγή για παγωτό (ίσως να σας το έχω ξαναπεί δε θυμάμαι) είναι αυτό με τα 3 υλικά. Μόρφατ, εβαπορέ και ζαχαρούχο. Συγκεκριμένα, χτυπάτε ένα κουτί μόρφατ μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί, προσθέτετε σταδιακά το ζαχαρούχο αδιάλυτο και τέλος το εβαπορέ αδιάλυτο. Όλα αυτά τα βάζετε χωρίς να σταματήσετε το χτύπημα. Εγώ προσθέτω και μια αμπούλα βανίλια. Βάζετε το μείγμα σε τάπερ στην κατάψυξη και σε τακτά χρονικά διαστήματα ξαναχτυπάτε 3-4 φορές για να μην κρυσταλλώσει. Αυτό ήταν.

Μπορεί βέβαια αυτό να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση με πολλές, πολλές, πολλές παραλλαγές. Δηλαδή να ενσωματώσετε μέσα ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, μπισκότα, φρούτα φρέσκα ή ξερά, σιρόπια, τρούφα, καραμέλα, κέρατα παρακέρατα κι ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μου, εεεεε η όρεξή σας.

Καλημέρα! ό,τι πρέπει για δίαιτα είσαι...:mad::)

Το εκτύπωσα και το παγωτό!:D

Για σήμερα μπριζολίτσα με πατάτες (αλλά δε θα φάω πατάτες:-() από την πεθερά μου.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

πολύ ωραία η συνταγή με την μαρμελάδα......

θα την κάνω......και το παγωτό.αλλά τι εννοεις το χτυπάμε να μην κρυσταλιάσει????

σήμερα ΘΑ κανω παστίτσιο.....και ίσως ντολμαδάκια,πήγα και μάζεψα φύλλα.;)

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, η πιο εύκολη και οικονομική συνταγή για παγωτό (ίσως να σας το έχω ξαναπεί δε θυμάμαι) είναι αυτό με τα 3 υλικά. Μόρφατ, εβαπορέ και ζαχαρούχο. Συγκεκριμένα, χτυπάτε ένα κουτί μόρφατ μέχρι να αφρατέψει και να γίνει σαντιγί, προσθέτετε σταδιακά το ζαχαρούχο αδιάλυτο και τέλος το εβαπορέ αδιάλυτο. Όλα αυτά τα βάζετε χωρίς να σταματήσετε το χτύπημα. Εγώ προσθέτω και μια αμπούλα βανίλια. Βάζετε το μείγμα σε τάπερ στην κατάψυξη και σε τακτά χρονικά διαστήματα ξαναχτυπάτε 3-4 φορές για να μην κρυσταλλώσει. Αυτό ήταν.

Μπορεί βέβαια αυτό να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση με πολλές, πολλές, πολλές παραλλαγές. Δηλαδή να ενσωματώσετε μέσα ξηρούς καρπούς, σοκολάτα, μπισκότα, φρούτα φρέσκα ή ξερά, σιρόπια, τρούφα, καραμέλα, κέρατα παρακέρατα κι ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μου, εεεεε η όρεξή σας.

αι στο καλο σου πρωι-πρωι!!!!!:tongue:

μια το βραδυ με τα ρολα μια τωρα με το παγωτο εχεις βαλθει να μας ξεκανεις:cool::cool::cool:

εγω σημερα θα κανω γιγαντες, παραγγελια του αντρουλη!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα κορίτσια.

Αρετή εσύ που είσαι πειθαρχημένο και καλό κορίτσι, μη διαβάζεις όλα όσα γράφω. Γιατί κι εγώ που τα γράφω κοντεύω να γίνω σαν το Λαζάρου (χωρίς το μουστάκι).

Linaki όλα τα παγωτά όταν τα βάζουμε στην κατάψυξη, πριν παγώσουν εντελώς, πρέπει να τα ξαναχτυπάμε ανά 1-2 ώρες περίπου. Αν δεν το κάνουμε αυτό, τότε το παγωτό πιάνει μέσα κρυσταλλάκια σαν χιονάκι. Ενώ, αν το χτυπάμε συχνά τότε παραμένει λείο και πιο αφράτο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...