Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Kardies2 περαστικά σου για την ομφαλοκήλη. Πωπω βρε παιδί μου, τι σου έτυχε; Έχεις δίκιο ό,τι και να πεις.

Σέβη βλέπω στη φαντασία μου τη Χρύσπα να κάνει καρδούλες τα μάτια της την ώρα που χάιδευε το μικρό, σαν τα κινούμενα σχέδια. Θα πρέπει να είχε πολύ πλάκα.

Εγώ σήμερα φτιάχνω άσπρη φασολάδα. Πρότεινα στη μεγάλη μπριάμ με τυράκι που λιώνει από πάνω, αλλά δεν ήθελε κι έτσι κατέληξα στα όσπρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημέρα μανούλες.........

σήμερα θα κάνω σάλτσα τόνου με πενες........;)

ARNIKOL πατρίδα είσαι βρε??????

θάλασσα στην Κουρούτα καλή μου.........δεν υπάρχουν οι παραλίες μας.......;)και με τη βούλα!

Κι εσύ από Αμαλιάδα; μη μου πεις.... :)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία στην Αρχ. Ολυμπία! Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω από εκδρομές εκεί... Πάντως και τα Γιάννενα ωραία πρέπει να είναι έτσι;

Αχ ξενιτευτήκαμε για τον έρωτα....! Τρομάρα μας! χαχαχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ο δικός μου ο πατέρας πάντως (ντρέπομαι που το λέω...) αλλά μέχρι και 1 χρόνο μετά το γάμο μου, έβαζε σε διάφορες φάσεις τα χέρια στο κεφάλι απελπισμένος και έλεγε:"μου το πήρε το παιδί..." χαχαχαχα λες και πήγα Αυστραλία! Και να φανταστείτε, άλλες 5 κόρες (ούτε 1 ούτε 2) έχει εκεί, εγώ του έλειψα!Αν είναι δυνατόν!

είναι κ αυτός "μπούλης", όπως λέει κ η Χρύσπα μου τον μπαμπά της.:tongue:

Αχ αυτοί οι μπαμπάδες! Όλοι ερωτευμένοι με τις κόρες τους.....

Πάντως Σέβη απ'ότι φαίνεται η κόρη σου προτιμάει τους ώριμους άντρες!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ρίχνει βλέφαρα κ στα μικρότερα, αλλά σκαλώνει κυρίως με τα μεγαλύτερα..;):tongue:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Kardies2 περαστικά σου για την ομφαλοκήλη. Πωπω βρε παιδί μου, τι σου έτυχε; Έχεις δίκιο ό,τι και να πεις.

Σέβη βλέπω στη φαντασία μου τη Χρύσπα να κάνει καρδούλες τα μάτια της την ώρα που χάιδευε το μικρό, σαν τα κινούμενα σχέδια. Θα πρέπει να είχε πολύ πλάκα.

Εγώ σήμερα φτιάχνω άσπρη φασολάδα. Πρότεινα στη μεγάλη μπριάμ με τυράκι που λιώνει από πάνω, αλλά δεν ήθελε κι έτσι κατέληξα στα όσπρια.

είχε πολλή πλάκα! κ το Σάββατο έτρεχε πίσω από ένα άλλο αγοράκι μεγαλύτερο κι αυτό. αλλά εκείνο είχε βρωμόστομα... α πα πα!;):(:mad:

προτιμούν την άσπρη φασολάδα από το μπριαμάκι με το τυράκι;:shock:

καλημέρα μανούλες.........

σήμερα θα κάνω σάλτσα τόνου με πενες........;)

ARNIKOL πατρίδα είσαι βρε??????

θάλασσα στην Κουρούτα καλή μου.........δεν υπάρχουν οι παραλίες μας.......;)

Κουρούτα έχω κάνει κι εγώ μπάνιο. τέλεια παραλία! έχετε δίκιο να καμαρώνετε!:)

Αχ τι ωραία στην Αρχ. Ολυμπία! Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω από εκδρομές εκεί... Πάντως και τα Γιάννενα ωραία πρέπει να είναι έτσι;

Αχ ξενιτευτήκαμε για τον έρωτα....! Τρομάρα μας! χαχαχα

τρομάρα μας..........:cool::cool::cool:

σαν ομορφιά είναι υπέροχα όλες τις εποχές του χρόνου αλλά αν δεν εισαι Γιαννιώτης δεν ενσωματώνεσαι ποτέ.......άλλη νοοτροπία .....:P

Ρούλα, ενδιαφέρον ακούγεται το μπριαμ. Πώς το κάνεις;

Τσιγαρίζω ελαφρά τα λαχανικά (κολοκυθάκι, μελιτζάνα, καρότο, πατάτα, ροδέλες ντομάτας, αν έχω και πιπεριά θα βάλω λίγη) μαζί με το κρεμμύδι και μόλις γυαλίσουν λίγο ρίχνω λίγο κρασί (το κρασί το χρησιμοποιώ πάρα πολύ) τη σάλτσα, μαϊντανό, λίγη ζάχαρη, πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Μόλις γίνει το φαγητό- το κάνω στην κατσαρόλα για πιο γρήγορα- το ρίχνω σε ένα πυρεξάκι και τρίβω από πάνω λίγο κίτρινο τυρί που λιώνει ή φέτα ή και τα δύο μαζί και το αφήνω στο γκριλ (που γίνεται πιο γρήγορα) μέχρι να λιώσει το τυρί ή να πάρει χρώμα η φέτα. Αχ Αρετή μου γίνεται πεντανόστιμο και ξεφεύγει από το μπριάμ που οι περισσότεροι το θεωρούν βαρετό φαγητό. Ξέχασα να πω ότι 3 λεπτά πριν γίνει το φαγητό ρίχνω μέσα και λίγη τριμμένη φρυγανιά να χυλώσει και το σβήνω.

προτιμούν την άσπρη φασολάδα από το μπριαμάκι με το τυράκι;:shock:

Ναι μωρέ, είδες τι μου κάνουν; Δηλαδή η μεγάλη, γιατί τη μικρή δεν τη ρωτάω, έτσι κι αλλιώς δεν τρώει λαχανικά. Αυτή είναι βγαλμένη από άλλο ανέκδοτο.

Διαφημίσεις

Τι λες βρε Ρούλα; Και μόνο που το διαβάζω, μου τρέχουν τα σάλια... Βρήκα λοιπόν τι θα μαγειρέψω για Τετάρτη! Κάτσε να το εκτυπώσω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εγώ θα ήθελα λίγο από το μπριάμ της Ρούλας κ λίγο από το λεμονάτο της Μαρίας.

πλάκα πλάκα έχω να φάω χοιρινό... από τα Χριστούγεννα, αν εξαιρέσεις μια φορά που έφαγα γύρο.

πω πωωωωω!

θα πάρω τον μπούλη μου να μου φέρει χοιρινό να μαγειρέψω μέσα στην εβδομάδα.

μια ερώτηση, τί φρούτα δίνετε αυτή την εποχή στα μικρά σας;

τα αχλάδια είναι χάλια, καθότι πέρασε η εποχή τους. τα μήλα είναι όλα ψυγείου.

πορτοκάλια που είναι της εποχής τα βαλέντσια, δεν τα δίνω, γιατί έχουμε θέμα με την ευαισθησία μας στο παπάκι.

τί μένει; μόνο μπανάνα.

βερύκοκα κ κεράσια είναι πρώιμα. τρώω εγώ, αλλά...

πεπόνι που βρίσκει ο πεθερός μου θα δίνατε; ή εγώ είμαι περίεργη;

τί άλλο υπάρχει;

πήρα τηλέφωνο στην πεθερά κ όσο πιο ευγενικά κ προσεκτικά μπορούσα της είπα ότι όταν ψωνίζουν φρούτα ιδίως, όταν βρίσκουν βιολογικά εποχής, να τα προτιμούν.

μου είπε για το πεπόνι που πήραν για τη μικρή κ για εμάς, χωρίς να εξηγεί για το αν είναι βιολογικό.

την ρώτησα κ 3 φορές για να μου απαντήσει ότι τελικά δεν ξέρει αν είναι βιολογικό.

της ζήτησα να το κάνουν αυτό για την Χρύσπα, όπως το ζήτησα κ από τους γονείς μου να της ψωνίζουν βιολογικά, όποτε βρίσκουν.

μάλιστα η μάνα μου μου είπε ότι θα στέλνει τον πατέρα μου από το χωριό στη βιολογική λαϊκή της Πέμπτης, μόνο κ μόνο για την Χρύσπα κ την Εβελίνα, την άλλη εγγονή.

θα φάει κ τα συμβατικά, αλλά όταν βρίσκουν βιολογικά, ποιός ο λόγος να μην τα αγοράζουν;

τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν; δεν θέλει κόπο αφού ψωνίζουν από τα μεγάλα μάρκετ (άσε που θα μπορούσαν να πάνε κ βιολογική λαϊκή, καθότι συνταξιούχοι) κ δεν μιλάμε για ποσότητα να πω ότι είναι πολλά τα λεφτά.

εγώ πάντως τα είπα κ τα είπα ευγενικά.

τώρα τί θα κάνουν...

σεβακι δεν ξερω τι φρουτακια πρεπει να δινουμε στα παιδακια αλλα εγω που βαρεθηκα να τρωω ολο τον χειμωνα μηλο-αχλαδι-μπανανα...

αρχισα τα βερυκοκα-ροδακινα-νεκταρινια.

Βρηκα στον Βασιλοπουλο αλλα και σε τοπικο μαναβικο πολυ νοστιμα..

λες να ειναι φουλ στα φαρμακα?

εγω πιστευω πως τα πρωτα φρουτα που βγαινουν παντα ειναι καλυτερα, μετα που υπαρχει μεγαλη ζητηση τα φορτωνουν με φαρμακα..

Ισως και να κανω λαθος..

σεβακι δεν ξερω τι φρουτακια πρεπει να δινουμε στα παιδακια αλλα εγω που βαρεθηκα να τρωω ολο τον χειμωνα μηλο-αχλαδι-μπανανα...

αρχισα τα βερυκοκα-ροδακινα-νεκταρινια.

Βρηκα στον Βασιλοπουλο αλλα και σε τοπικο μαναβικο πολυ νοστιμα..

λες να ειναι φουλ στα φαρμακα?

εγω πιστευω πως τα πρωτα φρουτα που βγαινουν παντα ειναι καλυτερα, μετα που υπαρχει μεγαλη ζητηση τα φορτωνουν με φαρμακα..

Ισως και να κανω λαθος..

Μαράκι μου, κι ο δικός μου μπούλης μου έφερε βερύκοκα κ κεράσια, αλλά δεν έδωσα ακόμα στην Χρύσπα, γιατί είναι συμβατικά, πρώιμα κ κυρίως όχι βιολογικά.

βρήκες ροδάκινα κ νεκταρίνια;

καλά εσύ δικαιολογείσαι λόγω εγκυμοσύνης να ψάχνεσαι.

όταν ήμουν έγκυος κ ζήτησα κορόμηλα κ βερύκοκα (4-5 Μαϊου-ακόμα το θυμάμαι), η μόνη που έψαξε κ μου βρήκε αυτά τα φρούτα ήταν η πεθερά μου.;):)

όλοι οι άλλοι γελούσαν με τα φρούτα που ζητούσα.

:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...