Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αααααχ τέλειες έγιναν... Μόνο που δεν μας έφτασε η μία.:-(.. την επόμενη φορά θα προνοήσω....;)

Χαίρωμε!!:D:D:Dκάνε μπόλικες γιατί αμφιβάλω έαν σας φτάσουν 4 η 5:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πού μένεις;

Διαφημίσεις

Όχι δεν έχω, καλά είναι, έχει ωραίες θάλασσες. Στο Αγρίνιο, είχαμε συναντήσει γυρνώντας από Λευκάδα έναν φίλο του άντρα μου που έχει ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αλλά δε θυμάμαι πώς το λένε. Ένα σχετικά καινούργιο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ελένη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου έστω κ καθυστερημένα!

με υγεία κ αγάπη κ ό,τι επιθυμεις!

εμείς σήμερα τρώμε γεμιστά της πέθεράς. εγώ βασικά θα φάω κάτι απ' έξω, καθότι με βλέπω να σχολάω κατά τις ...7.30, 8.30...αργάμιση πάντως! θα την βγάλω στο γραφείο...

η μικρή μου χθες που πήγαμε σε γενέθλια κόλλησε με ένα αγοράκι, μεγαλούτσικο για τα μέτρα μας, αλλά το χαιδέυαμε, το ξαναχαϊδεύαμε, το κοιτούσαμε γλυκά, είχαμε καρφώσει το βλέμμα μας πάνω του...αλλά εκείνο ούτε μια ματιά...

η μικρή μου μετά είχε ένα βλέμμα απορίας, απογοήτευσης...τύπου "γιατί δεν με προσέχει;".

τα είπα στον Σ κ με προειδοποίησε ότι πρώτη εγώ θα την πληρώσω τη νύφη...

όλο αυτό το σκηνικό με την Χρύσπα κράτησε 2-3 λεπτά, αλλά ήταν πολύ αστείο.

από 20 κοριτσάκια η κόρη μου συμπάθησε 1 αγοράκι, κατά πολύ μεγαλύτερό της!!!!

κ ένα αγοράκι 14 μηνών, το οποίο την φοβόταν λιγάκι...

Διαφημίσεις

χαχαχα βρε τη Χρύσπα! Πρόσεχε πάντως πώς θα τα λες στον Στ, οι μπαμπάδες είναι παράξενοι με τις κόρες τους (μέχρι να παντρευτούν...)!

Εμένα ο Χρήστος μου είναι συνεσταλμένος με τα κοριτσάκια. Σαν τον πατέρα του!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ελένη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου έστω κ καθυστερημένα!

με υγεία κ αγάπη κ ό,τι επιθυμεις!

εμείς σήμερα τρώμε γεμιστά της πέθεράς. εγώ βασικά θα φάω κάτι απ' έξω, καθότι με βλέπω να σχολάω κατά τις ...7.30, 8.30...αργάμιση πάντως! θα την βγάλω στο γραφείο...

η μικρή μου χθες που πήγαμε σε γενέθλια κόλλησε με ένα αγοράκι, μεγαλούτσικο για τα μέτρα μας, αλλά το χαιδέυαμε, το ξαναχαϊδεύαμε, το κοιτούσαμε γλυκά, είχαμε καρφώσει το βλέμμα μας πάνω του...αλλά εκείνο ούτε μια ματιά...

η μικρή μου μετά είχε ένα βλέμμα απορίας, απογοήτευσης...τύπου "γιατί δεν με προσέχει;".

τα είπα στον Σ κ με προειδοποίησε ότι πρώτη εγώ θα την πληρώσω τη νύφη...

όλο αυτό το σκηνικό με την Χρύσπα κράτησε 2-3 λεπτά, αλλά ήταν πολύ αστείο.

από 20 κοριτσάκια η κόρη μου συμπάθησε 1 αγοράκι, κατά πολύ μεγαλύτερό της!!!!

κ ένα αγοράκι 14 μηνών, το οποίο την φοβόταν λιγάκι...

Eυχαριστώ κουκλίτσα μου! Υγεία για όλο τον κόσμο!

Καλά έγραψε η κόρη σου πάλι!!!:tongue::tongue::tongue: Αφου αυτός της γυάλισε έσείς γιατί πάτε να κόψετε την τύχη του παιδιού;;;;);)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

χαχαχα βρε τη Χρύσπα! Πρόσεχε πάντως πώς θα τα λες στον Στ, οι μπαμπάδες είναι παράξενοι με τις κόρες τους (μέχρι να παντρευτούν...)!

Εμένα ο Χρήστος μου είναι συνεσταλμένος με τα κοριτσάκια. Σαν τον πατέρα του!

η Χρύσπα είναι εκδηλωτική σαν τη μαμά.

ο μπαμπάς της είναι "μουλωχτός", δεν εκδηλώνεται. ντροπαλό δεν τον λες, αλλά ούτε κ έξω καρδιά.

΄με την κόρη μου ό,τι αισθανόμαστε φαίνεται στα μάτια μας ;):)

του τα λέω λιγάκι τραγικά για να κάνω χαβαλέ με τις αντιδράσεις του...

τον φαντάζομαι να την παντρεύουμε κ να πίνει για να πνίξει τη θλίψη του που του έφυγε το κοριτσάκι του... :rolleyes:

πλάκα κάνω, αλλά είναι ερωτευμένος με την αγαπούλα μας!:D

Eυχαριστώ κουκλίτσα μου! Υγεία για όλο τον κόσμο!

Καλά έγραψε η κόρη σου πάλι!!!:tongue::tongue::tongue: Αφου αυτός της γυάλισε έσείς γιατί πάτε να κόψετε την τύχη του παιδιού;;;;);)

το αγοράκι ούτε βλέμμα δεν της έριξε. αφού πρέπει να πηγαίνει 3η ή 4η δημοτικού. μπορεί κ παραπάνω. πού να κοιτάξει το δικό μου νιάνιαρο που έλεγε τα ακαταλαβίστικά του κοιτάζοντάς τον. κ που τον χάιδευε στο μπράτσο, χαμπάρια!;):tongue::P:rolleyes:

γέλασα με την ψυχή μου παντως χθες.

έχω αγαπησιάρα κόρη!;):D:lol::lol:

Ο δικός μου ο πατέρας πάντως (ντρέπομαι που το λέω...) αλλά μέχρι και 1 χρόνο μετά το γάμο μου, έβαζε σε διάφορες φάσεις τα χέρια στο κεφάλι απελπισμένος και έλεγε:"μου το πήρε το παιδί..." χαχαχαχα λες και πήγα Αυστραλία! Και να φανταστείτε, άλλες 5 κόρες (ούτε 1 ούτε 2) έχει εκεί, εγώ του έλειψα!Αν είναι δυνατόν!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...