Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Μαράκι, πήγαμε ήδη στο κατάστημα ηλεκτρικών και πήραμε ένα πρεσσοσίδερο της Rowenta. Νομίζω ότι έτσι το είπε... Μοιάζει πάντως πολύ με το πρώτο που έδειξες. Από τιμή 70. Πήρα και 2 κατσαρόλες και μια τηλεόραση LCD 32άρα... Ή βγαίνω για ψώνια ή δε βγαίνω! Σωστή;

Παιδιά να σας πω κάτι; Έχω επέτειο γάμου σήμερα. Κλείνουμε 4 χρόνια. Πώς περνάνε έτσι βρε παιδί μου....

Αρετη μου μεγια και καλοριζικα, θα μεινεις ευχαριστημενη απο το Rowenta.

να ζησετε βρε!!! χιλια καλα και ευτυχισμενα χρονια!!!!

'καλημερα.σημερα ειμαστε χαλια ,μαμα και γιος.

πηγαμε πρωι πρωι παιδιατρο.........:confused:

ο μικρος ειναι με κατακοκκινο λαιμο......εσκασαν μυτι και 3 δοντια που τον εχουν τρελανει στον πονο...φτερνιζεται και βγαζει μυξουλες και εχει και εναν χοντροβηχα αλλο πραγμμα!!!!!!!!!!!!(ευτυχως δεν εχει ακροαστικα!!!!)

κατα τα αλλα καλα!!!!!!!!!!!!!

Περαστικούλια σας Δωράκι! Πολύ καλό πλύσιμο την μυτούλα του.

Μαράκι, πήγαμε ήδη στο κατάστημα ηλεκτρικών και πήραμε ένα πρεσσοσίδερο της Rowenta. Νομίζω ότι έτσι το είπε... Μοιάζει πάντως πολύ με το πρώτο που έδειξες. Από τιμή 70. Πήρα και 2 κατσαρόλες και μια τηλεόραση LCD 32άρα... Ή βγαίνω για ψώνια ή δε βγαίνω! Σωστή;

Σωστή σωστότατη!!!! Δεν το συζητώ!!!;)

Παιδιά να σας πω κάτι; Έχω επέτειο γάμου σήμερα. Κλείνουμε 4 χρόνια. Πώς περνάνε έτσι βρε παιδί μου....

Συγχαρητήρια Αρετούλα!!!

Να τα χρυσόσετε και να είστε πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Έλα βρε Αρετή !!!! Να τα εκατοστήσετε κούκλα μου !!!! Και δε με λες το δώρο της επετείου ήταν η 32αρα ή το σύστημα σιδερώματος ????? Καλοί είστε και του λόγου σας....

Δωράκι,

Περαστικά ! Δοντάκια=ταλαιπωρία .... υπομονή !

να ζησετεεεεεεεεεεε....να ειστε παντα αγαπημενοι και ευτυχυσμενοι1!!!!!!!

με γεια τα ψωνια..........ετσι ειναι η ψωνιζεις η οχι.χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Δωράκι περαστικά! Καλό είναι που βγάζει τις μύξες, να μην κάνει φλέμματα...

καλα για να βγουν τα φλεμματα μα εδωσε και μουκοσολβαν....κι αυτο φερνει κατι καλους εμετους.......(σορυ),ηδη καναμε τον πρωτο μας......γεμετο με φλεμμα!!!!!!!!περαστικα μας!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δωράκι,

Περαστικούλια σας Δωράκι! Πολύ καλό πλύσιμο την μυτούλα του.

ευχαριστω πολυ κοριτσακια.

και να σκεφτείτε οτι οοοοολο τον χειμωνα δεν μου αρωστησε καθολου.......ανοιξιατικα μας ηρθε!!!!!!!!!

r.gif

καλα για να βγουν τα φλεμματα μα εδωσε και μουκοσολβαν....κι αυτο φερνει κατι καλους εμετους.......(σορυ),ηδη καναμε τον πρωτο μας......γεμετο με φλεμμα!!!!!!!!περαστικα μας!!!!!!

Καλό είναι αυτό. Όσο πιο γρήγορα βγουν τοσο το καλύτερο!

4Suap3.png

Καλά μην μου μιλάς για εμετούς !!!! Έχω φάει στην μάπα από τον Νικόλα άπειρες φορές. Μου ερχόταν να αρχίσω εγώ να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο.... Υπομονή και πάλι και περαστικούλια !!!

Έλα βρε Αρετή !!!! Να τα εκατοστήσετε κούκλα μου !!!! Και δε με λες το δώρο της επετείου ήταν η 32αρα ή το σύστημα σιδερώματος ????? Καλοί είστε και του λόγου σας....

Δωράκι,

Χαχα αυτό είπε και ο Βασίλης... Τις κατσαρόλες που τις βάζεις;;; Αμέ, στα ώπα-ώπα μ'έχει!

Μωρ' δε λες καλά που το θυμήθηκε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλά μην μου μιλάς για εμετούς !!!! Έχω φάει στην μάπα από τον Νικόλα άπειρες φορές. Μου ερχόταν να αρχίσω εγώ να κοπανάω το κεφάλι μου στον τοίχο.... Υπομονή και πάλι και περαστικούλια !!!

δικια μου εισαι εσυ....κι εμεις γενικα,ειμαστε πολυ του εμετου!!!!!!

αφου με επ`ι`

r.gif

Διαφημίσεις

δικια μου εισαι εσυ....κι εμεις γενικα,ειμαστε πολυ του εμετου!!!!!!

αφου με επιανε κριση πανικου...καθε φορα που ειχα τασεις!!!!!!

σορρυ για το μισο μνμ αλλα το εσδτειλε ο ραφαηλ.....που πατησε εντερ πριν παρω χαμπαρι!!!!!!!!:P:p:p:p:p

r.gif

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Μέχρι τώρα πάντως καλά είμαστε με το Βασιλάκη, δόξα τω Θεώ, όλα δεξιά μας έχουν έρθει... Την απόσταση φοβάμαι μόνο αλλά μια δοκιμασία θα είναι κι αυτή και θα την περάσουμε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Μέχρι τώρα πάντως καλά είμαστε με το Βασιλάκη, δόξα τω Θεώ, όλα δεξιά μας έχουν έρθει... Την απόσταση φοβάμαι μόνο αλλά μια δοκιμασία θα είναι κι αυτή και θα την περάσουμε...

Νομίζω ότι αγαπιέστε πολύ για να σας δημιουργήσει προβλημα η απόσταση!!;)

4Suap3.png

Άλλη μια δοκιμασία που θα σας δέσει... αυτό και μόνο Αρετούλα ! Να είστε καλά να γεράσετε μονιασμένα κι αγαπημένα σου εύχομαι !!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...