Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Kαλημέρα,

Σήμερα φασολάδα!

Σέβη υπομονή και με τη δουλειά και με το παιδί. Θα μου πεις πως? Ε εμείς οι εργαζόμενες μανούλες έχουμε πάντα μια λύση για όλα, στο τέλος πάντα τα καταφέρνουμε!

υ.γ. Την επόμενη φορά μη βάλεις καθόλου αβγό στη μπατζίνα!

Μαρία - Ελπίδα πολύ ωραίο θα γίνει το δωμάτιο σας. Άντε με το καλό! Κι εγώ αρχίζω τώρα να σκέφτομαι πως να διαμορφώσω το δωμάτιο των μωρών μου. Περιμένω κι άλλο κοριτσάκι βλέπεις και είμαι όλο χαρά! :D Προσεχώς θα πάω να δω για κρεβάτι της μεγάλης!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρία - Ελπίδα πολύ ωραίο θα γίνει το δωμάτιο σας. Άντε με το καλό! Κι εγώ αρχίζω τώρα να σκέφτομαι πως να διαμορφώσω το δωμάτιο των μωρών μου. Περιμένω κι άλλο κοριτσάκι βλέπεις και είμαι όλο χαρά! :D Προσεχώς θα πάω να δω για κρεβάτι της μεγάλης!

ευχαριστω πολυ!

αχ! τι καλα θα εχεις δυο νεραιδουλες να κανουν παρεα!!!!

με το καλο!!

Καλημέρα !

Σήμερα το μενού έχει σπανακόρυζο. Για αύριο λέω να ψήσω συκώτι με μπόλικο λεμονάκι-λαδάκι-ριγανίτσα κι ένα πιλάφι, κάτο γρήγορο τέλος πάντων γιατί έχω και πολλές "εξωτερικές" εργασίες !!!!

Σέβη,

Με τον Νικόλα (ζωή να έχει) έχω περάσει όλες τις φάσεις που αναφέρεις με την μικρή σου. Θέλει πολύ πολύ υπομονή και ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ εκ μέρους σου. Μπορεί η κάθε γιαγιά και ο κάθε παππούς να μην είναι σε θέση να "επιβάλλουν όρια". Θα της το θέσεις εσύ. Προσπάθησε να έρχεται πιο νωρίς στο σπίτι. Για ένα διάστημα ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις και πολλές πολλές δουλειές στο σπίτι, αλλά είναι προφανώς προτιμότερο να έχεις στο τέλος ένα παιδί ισορροπημένο και συνεννοήσιμο από τα να μην έχει σκόνη το πάτωμα.... Ο Νικόλας ήταν κυριολεκτικά ένα αγριμάκι. Κοπάναγε τόσο πολύ το κεφάλι του όπου έβρισκε, που έλεγα πάει θα το ανοίξει στα 2 σαν καρπούζι.... Βέβαια, σε εμάς έπαιξε ρόλο και ο ερχομός στα καπάκια της μικρής... Ήταν μια περίοδος ΤΡΑΓΙΚΉ. Με υπομονή όμως και αγάπη ΌΛΑ διορθώνονται...

Δεν σου κρύβω κιόλας πως από την στιγμή που πήγε στον σταθμό (μιλάμε στα 2,5) άλλαξε εντελώς. Τώρα πλέον είναι πολύ πολύ καλός και ήρεμος.

Εγώ είμαι στην φάση αυτή με την Σεμίνα. Δεν κάνει τόσα πείσματα βέβαια αλλά, καλώς ή καλώς, μιλάμε για ΆΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ... Κουράγιο: μετά τα 2,5-3 κυριολεκτικά μεταμορφώνονται....

όσο για το tefal κι εγώ τέτοιο είχα προ πρέσας. Είναι πολύ δυνατό σίδερο... αξίζει τα λεφτά του...

Μαρία-Ελπίδα

Πολύ πολύ όμοροφο το δωμάτιο !!!! Θέλω κι εγώωωωωωω!!!! Με το καλό κούκλα μου να πας την Πριγκιπισσούλα σου στο δωμάτιό της !!!!

Χα χα ,

Σήμερα έκανα μια "μεγάλη π.....νιά" που λέμε στο χωριό μου: έφτιαξα χέρια-πόδια πρωί πρωί πού ???? Στο γραφείο...... Ήρθε η κοπέλα στις 7¨30 το πρωί . Μέχρι τις 9+ που έρχονται οι άλλοι ήμουν έτοιμη !!!! Πότε θα φάω ξύλο ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!!!Τί να κάνω η δόλια η μάνα. Ούτε να κατουρήσω δεν προλαβαίνω σπίτι...

Χα χα ,

Σήμερα έκανα μια "μεγάλη π.....νιά" που λέμε στο χωριό μου: έφτιαξα χέρια-πόδια πρωί πρωί πού ???? Στο γραφείο...... Ήρθε η κοπέλα στις 7¨30 το πρωί . Μέχρι τις 9+ που έρχονται οι άλλοι ήμουν έτοιμη !!!! Πότε θα φάω ξύλο ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!!!Τί να κάνω η δόλια η μάνα. Ούτε να κατουρήσω δεν προλαβαίνω σπίτι...

τελειο!!!!!!!!!!!!

το εχω κανει και εγω εγω μια φορα, ελειπε ο προισταμενος και ειχα φτιαξει νυχια στα χερια στην κουζινα του μαγαζιου!!

καλα εκανες φιλεναδα! μπραβο!

Διαφημίσεις

Εγώ Σέβη μου, 2:30 σχολάω. Καλά είμαι από ώρες, δεν μπορώ να πω...

Ρούλα μου, λοιπόν, έβαλα

Φασόλια ξερά, μισοβρασμένα και ξεφλουδισμένα.

κρεμμύδι

σκόρδο

μαϊντανό

κόλιανδρο

κύμινο

λάδι

αλάτι

πιπέρι

Αυτά...κι εμένα στεγνά μου φάνηκαν...

Σέβη μου ψυχραιμία...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γειά σου Ελένη!

Από τις συνταγές της παρέας τη βρήκα...

Πάντως οι μπριζόλες βγήκαν μούρλια!!!Μόνο που δε χορτάσαμε με μία:-(

Είδες; Κι εγώ έτσι την πάτησα! Εκανα λίγες γιατί εμένα δεν μ'αρέσουν αλλά το μετάνιωσα

Σίδερο να προτημίσεις κάποιο με μπόϊλερ αλλά να μπορείς να προσθέσεις κι άλλο την ώρα που σιδερώνεις

λοιπον ενα σας λεω οι κρεπουλες(του αντρουλη ηταν,γιατι ο καλος μου το χει τρελλα στην κρεπα κ στην πιτσα) ειχαν τρελλη επιτυχια,και απο οτι βλεπω κ σε σας!!!αχαχαχαχαχαχαχα

οπως καταλαβαινεις Ελενιτσα δεν εμεινε ουτε μια για δειγμα!!!!!!!!!!!!!!

επισης θα ηθελα να κανω μια τρομερη καταγγελια ''ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ'' δεν θελωωωωωωωω,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Αρετη η μαμα μου μου κανει τετοια κεφτεδακια βαζει μεσα κ φριγανια και γινονται τελεια!

Προτείνω να ετοιμάσεις και δευτερο γυρο!!!!:tongue:

Το μυνημα το έχω γράψει εδώ και μια ώρα αλλα πλάκωσε πολύ δουλεια!

Πάω να σας διαβάσω!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αρετή είναι πολύ ωραία τα υλικά που έβαλες και θα έβγαινε πολύ ωραία η γεύση αν δεν στέγνωνε το μπιφτέκι. Τότε, δοκίμασε την επόμενη φορά να βράσεις καλά τα φασόλια, ώστε να είναι σχεδόν λιωμένα. Έτσι θα γίνει μαλακή η ζύμη που θα προκύψει. Τη φλούδα τους το πολύ πολύ αν δεις ότι σε δυσκολεύει να τη βγάλεις λιώστη μαζί με τα φασόλια στο μπλέντερ να γίνουν πολτός, στον οποίο θα βάλεις τα υπόλοιπα στερεά υλικά κι αν χρειαστεί επιπλέον σφίξιμο, προσθέτεις στο μίγμα τριμμένη φρυγανιά ή αλεύρι. Διαφορετικά βάλε μέσα τριμμένη ντομάτα αντί για υγρό.

Την επόμενη φορά θα γίνουν καλύτερα μην απογοητεύεσαι, εγώ μια φορά είχα φτιάξει ρεβυθοκεφτέδες με ωμά μουλιασμένα ρεβύθια, όπως το έλεγε η συνταγή. Καταρχήν, η γεύση δε μας άρεσε, πήγαν χαμένα τα υλικά, το ρεύμα που έκαψα και ο κόπος που έκανα, αλλά κατάλαβα ότι με ωμό το όσπριο τα μπιφτέκια βγαίνουν ξερά και πειράζουν και το έντερο.

Αρετή τί ώρα σχολάς; εσύ Ελένη; τί ώρα είστε σπίτι σας τέλος πάντων με τα παιδιά;

Στις 3 σχολάω Σέβη.

ευχαριστω πολυ!

αχ! τι καλα θα εχεις δυο νεραιδουλες να κανουν παρεα!!!!

με το καλο!!

Ετσι ακριβώς όπως το λες Μαρια! Νεράϊδες είναι τα κορίτσια!!! Θα το δεις στην πράξη σε λίγες βδομάδες!!

Χα χα ,

χαχαχα!!! Αψογη!!!! Αν δεν υπάρχει φόβος να σε δουν καθιέρωσέ το!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Αρετουλα θα παρεις σιδερο?

λοιπον ακου, δουλευω σε καταστημα ηλεκτρικων.

προσωπικη μου γνωμη, να παρεις ενα σιδερο με μποιλερ παροχης συνεχους ατμου.

ειναι πιο δυνατα και εχουν μεγαλυτερη αποδοση.

δηλαδη να μπορεις να βαζεις νερο κατα την διαρκεια του σιδερωματος.

θα σου ελεγα, να προτιμισεις τα Rowenta, ειναι γαλλικα και εχουν πλακα σιδερωματος με παρα πολλες οπες αρα περισσοτερος ατμος.

εγω εχω τεφαλ αλλα δεν μου αρεσει, δεν καιει η πλακα ρε παιδι μου!

εχω βεβαια απλο σιδερο και οχι πρεσσοσυστημα.

επισης να προσεξεις να μην ειναι βαρυ και να μην πιανει πολυ χωρο.

εμενα δεν μου αρεσουν τα πρεσοσυστηματα, κανω νευρικο σιδερωμα και θελω ενα καλο, μικρο και βολικο σιδερακι, ειχα rowenta μου εσπασε και μετα μου εκανε δωρο ο αντιπροσωπος της τεφαλ ενα σιδερο αλλα δεν με εχει βολεψει.

θα σου προτεινα αυτο:http://www.rowenta.gr/rowenta/frame.aspx

αν θελεις κατι αλλο ρωτα..

Αρετή είναι πολύ ωραία τα υλικά που έβαλες και θα έβγαινε πολύ ωραία η γεύση αν δεν στέγνωνε το μπιφτέκι. Τότε, δοκίμασε την επόμενη φορά να βράσεις καλά τα φασόλια, ώστε να είναι σχεδόν λιωμένα. Έτσι θα γίνει μαλακή η ζύμη που θα προκύψει. Τη φλούδα τους το πολύ πολύ αν δεις ότι σε δυσκολεύει να τη βγάλεις λιώστη μαζί με τα φασόλια στο μπλέντερ να γίνουν πολτός, στον οποίο θα βάλεις τα υπόλοιπα στερεά υλικά κι αν χρειαστεί επιπλέον σφίξιμο, προσθέτεις στο μίγμα τριμμένη φρυγανιά ή αλεύρι. Διαφορετικά βάλε μέσα τριμμένη ντομάτα αντί για υγρό.

Την επόμενη φορά θα γίνουν καλύτερα μην απογοητεύεσαι, εγώ μια φορά είχα φτιάξει ρεβυθοκεφτέδες με ωμά μουλιασμένα ρεβύθια, όπως το έλεγε η συνταγή. Καταρχήν, η γεύση δε μας άρεσε, πήγαν χαμένα τα υλικά, το ρεύμα που έκαψα και ο κόπος που έκανα, αλλά κατάλαβα ότι με ωμό το όσπριο τα μπιφτέκια βγαίνουν ξερά και πειράζουν και το έντερο.

Το έπαθα και αυτό με τους ρεβυθοκεφτέδες πέρυσι το καλοκαίρι. Πέτρα βγήκαν!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τι σπαστικό πράγμα.. Να κάνεις τόσο κόπο, να βάλεις τόσα υλικά, και στο τέλος να βγει μια μπούρδα.. Πολύ τσατίζομαι!!

4Suap3.png

'καλημερα.σημερα ειμαστε χαλια ,μαμα και γιος.

πηγαμε πρωι πρωι παιδιατρο.........:confused:

ο μικρος ειναι με κατακοκκινο λαιμο......εσκασαν μυτι και 3 δοντια που τον εχουν τρελανει στον πονο...φτερνιζεται και βγαζει μυξουλες και εχει και εναν χοντροβηχα αλλο πραγμμα!!!!!!!!!!!!(ευτυχως δεν εχει ακροαστικα!!!!)

κατα τα αλλα καλα!!!!!!!!!!!!!

Σεβη μου,λυπαμαι για την αποτυχια της μπατζινας:(:(....εγω βαζω 4 αυγα...αλλα δεν βαζω καθολου κολοκυθι,οποτε τα απορρόφα η ζυμη και ετσι δεν μυρίζει καθολου το αυγο.

οσο για την συμπεριφορά της μικρης....κι εγω πιστευω οτι ειναι καθαρα λογο παππουδογιαγιαδων!!!!!!!!αλλαζει 3 σπιτια και 3 συμπεριφορές........λογικο το βρησκω!!!!!γρηγορα παιδικο....να προλαβεις την κατασταση.

love4four......χαχαχαχαχα καλη φαση!!!!!!!!:P:p:p:p

αρετη ...κι εγω νομιζω οτι ηθελε μεσα κατι υγρο το μηγμα για τους κεφτεδες!!!!!κριμα παντως ο κοπος σου.

αννα,μην μας κανεις τετοια βραδιατικα πουλι μου..........

εγω σημερα κανω κοτοσουπα για τον μικρο......και θα ψησουμε ψαρακια στην σχαρα για μας.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Μαράκι, πήγαμε ήδη στο κατάστημα ηλεκτρικών και πήραμε ένα πρεσσοσίδερο της Rowenta. Νομίζω ότι έτσι το είπε... Μοιάζει πάντως πολύ με το πρώτο που έδειξες. Από τιμή 70. Πήρα και 2 κατσαρόλες και μια τηλεόραση LCD 32άρα... Ή βγαίνω για ψώνια ή δε βγαίνω! Σωστή;

Παιδιά να σας πω κάτι; Έχω επέτειο γάμου σήμερα. Κλείνουμε 4 χρόνια. Πώς περνάνε έτσι βρε παιδί μου....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...