Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Τα ίδια και ο Μιχάλης στο είπα και στο δίπλα... Αν δεν του κάνουμε το χατήρι, χτυπάει το κεφάλι όπου βρεί. Στον δικό μου το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι δεν έχει τρόπους να εκτονωθεί μέσα στο σπίτι. Και στο χωριό δεν τον αφήνουν πολύ ελεύθερο, γιατί δεν μπορούν να τον επιβλέπουν. Ελπίζω τώρα που θα ανοίξει ο καιρός (αμήν και πότε) να τον παίρνω τα απογεύματα σε κούνιες, παιδότοπο κάπου έξω τεσπα, για να κουράζεται και να μην έχει γκρίνια. Δηλ. σε μας εκεί το εντοπίζω το πρόβλημα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Με τα αβγά, που λές, το έχω πάθει κι εγώ ουκ ολίγες φορές και μου έχει γίνει μάθημα να χρησιμοποιώ λιγότερα απ'όσο λένε οι συνταγές.

Δε με λες, τι σίδερο πήρες τελικά; Θα έρθει ο Βασ από δω αργότερα να πάμε να αγοράσουμε.

πήρα τεφάλ σύστημα σιδερώματος (250) κ καινούργια σιδερώστρα (50).

Ως τώρα δείχνει ευκολάκι το σιδέρωμα. Έχει μεγάλη χωρητικότητα νερού, όχι απιονισμένο.

Είχε κ με 200, κ με 300. πάντως μας πρότειναν ως καλύτερα τα τεφάλ.

εγώ το εντοπίζω στο ότι μας βλέπει για λίγες ώρες.

μέχρι 1 χρόνου το παιδί ήταν στο σπίτι κ την κρατούσαν στο σπίτι μας οι γιαγιάδες μέχρι τις 3 που επέστρεφα.

μετά ξεκίνησαν τα σούρτα φέρτα κ την αγαπούλα μου την κρατούσε στο σπίτι της η πεθερά μέχρι τις 3 παρά, οπότε πηγαίναμε κ την παίρναμε.

ή μέχρι τις 3 που επέστρεφα σπίτι κ μου την κρατούσε η μαμά μου. μετά ξεκίνησε κ η μαμά μου να την κρατάει σπίτι της, γιατί από το νέο έτος κ μέχρι τέλος ιουνίου σχολάω στις 3.30 οπότε εκείνη την ώρα η μικρή κυρία κοιμάται.

έτσι, πρότεινε ο Σ να τρώει κ το απογευματινό του το παιδί στις γιαγιάδες κ μετά να μας το φέρνουν.

όμως το έχουν παραξηλώσει κ αντί να είναι το παιδί 6.30 το αργότερο σπίτι, το φέρνουν 7.30.

άντε μετά να του μάθω εγώ τρόπους, να το χορτάσω μανούλα.

δεν μπορώ να πάω τουαλέτα, να κάνω μπάνιο, κλαίει κ έχει δίκιο.

με τις γιαγιάδες τα έχει όλα δικά της, δεν έχει κανόνες, όρια, περιορισμούς.

πρέπει να τα αλλάξω όλα κι ας γίνω δυσάρεστη.

να μου φέρνουν τη μικρή αμέσως μόλις ξυπνάει, κι ας μη κάνω όλες τις δουλειές, κ ας μη κοιμηθώ, κ ας κάνει φασαρία στο σπίτι την ώρα που κοιμάται ο Σ.

δεν γίνονται 8 καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

κ από Σεπτέμβριο, αν δεν μας την παρουν στον δημοτικό σταθμό, ιδιωτικό κ σβέλτα.

έτσι θα μας την φέρνει το σχολικό ή θα την παίρνει ο Σ μετά το μεσημεριανό κ εγώ θα επιστρέφω με το λεωφορείο ή με συναδέλφους. τότε θα έχω πλήρες 8ωρο.

έτσι το παιδί θα βλέπει περισσότερο τους γονείς του κ όχι παππουδογιαγιάδες.

Εσάς αλλάζει και 3 σπίτια...

έτσι είπαμε κι εμείς για σταθμό. Η πεθερά μου έφερε αντιρρήσεις μόλις έμαθε ότι το ψαχνουμε και είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να το κρατάει. Εγώ ξέρω ότι κουράζεται και τώρα είναι και άρρωστη. Αν προκύψει τέτοιο πρόβλημα μέσα στο χειμώνα, βουρ για ιδιωτικό!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!!

Γλιστρίδα φάγατε καλέ; Δεν σας προλαβαίνω!!!:tongue:

Για σήμερα δεν μαγείρεψα λόγω του ότι χθες πήγα για shopping!!!

Ετσι για την μικρή πήρα από την μανούλα κεφτεδάκια με μακαρόνια, ο καλός μου θα φάει τα χθεσινά γεμιστά, κι εγώ θα χτυπήσω κανα πιτόγυρο ή πίτσα ή γκούντυς! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα!!;)

Μαρία τέλειο το δωμάτιο της μικρής! Τα έπιπλα σε τι χρώμα τα πήρες;

Κορίτσια η νυχτερινή πάνα βγαίνει αργότερα γιατί πρέπει να μάθουν να τα κρατάνε.Και όταν θαβγει, το πρώτο διάστημα θα πρέπει ανά 2-3 ώρες να σηκώνετε το παιδί για τσίσα...

Σεβη στον παιδικό όσο πιο γρήγορα γίνεται!!!!! Είναι φάσεις που περνάνε όλα τα παιδάκια, μη σε ανυσηχεί! Είναι ένας τρόπος εκτόνωσης επειδή είναι συνεχεια με μεγάλους. Ετσι ήταν κι εμένα και με τον παιδικό ηρέμησε σε σημείο που έλεγα δεν μπορεί κάτι τα ποτίζουν εκεί!!!:D:D

Αρετή η συνταγή από που ήταν;

Αννούλα καμιά κρεπούλα για μας δεν έχει;;;)

Ρούλα θα συμφωνήσω με το σκεπτικό σου!! Μ'αρέσει πολύ και με βολεύει αφάνταστα!!!:P:p:p

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γειά σου Ελένη!

Από τις συνταγές της παρέας τη βρήκα...

Πάντως οι μπριζόλες βγήκαν μούρλια!!!Μόνο που δε χορτάσαμε με μία:-(

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

λοιπον ενα σας λεω οι κρεπουλες(του αντρουλη ηταν,γιατι ο καλος μου το χει τρελλα στην κρεπα κ στην πιτσα) ειχαν τρελλη επιτυχια,και απο οτι βλεπω κ σε σας!!!αχαχαχαχαχαχαχα

οπως καταλαβαινεις Ελενιτσα δεν εμεινε ουτε μια για δειγμα!!!!!!!!!!!!!!

επισης θα ηθελα να κανω μια τρομερη καταγγελια ''ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ'' δεν θελωωωωωωωω,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Αρετη η μαμα μου μου κανει τετοια κεφτεδακια βαζει μεσα κ φριγανια και γινονται τελεια!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα Μαράκι! Θα έβαζα αβγό, αλλά δεν θα ήταν νηστίσιμοι. Ούτως ή άλλως για το Βασίλη τους έφτιαξα, ο οποίος νηστεύει σήμερα...:-(

α! δεν το ηξερα, γιατι τι ειναι σημερα?:oops:

Μαρία τέλειο το δωμάτιο της μικρής! Τα έπιπλα σε τι χρώμα τα πήρες;

Ελενακι μου, λευκα με ροζ λεπτομερειες..

Διαφημίσεις

νιώθω τρελή πίεση στη δουλειά.

από σήμερα φορτώθηκα με δουλειά για απόγευμα Δευτέρας κ δεν ξέρω πόσες ώρες θα μου πάρει.

χρειάζομαι διακοπές επειγόντως...

μου ρχεται να κλάψω, αλλά μου βγαίνει πιο εύκολο να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο.

αντί να τελειώνουν οι υποθέσεις, να κλείνουν, σέρνονται κ προστίθενται κι άλλες...

έλεος!!

Ρούλα θα συμφωνήσω με το σκεπτικό σου!! Μ'αρέσει πολύ και με βολεύει αφάνταστα!!!:P:p:p

:D:D:D:D

Αρετή, τα μπιφτέκια μάλλον ήθελαν κάτι υγρό μέσα. Θες να μας γράψεις τα υλικά που έβαλες; Αν δεν έχει πολλά υγρά το μείγμα, ίσως να μπορούσες να έβαζες λίγο νερό από τα φασόλια που έβρασαν ή κρασί ή ζουμί από ντομάτα. Αλλά, καλύτερα να δω τα υλικά που έβαλες για να σου δώσω μια γνώμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...