Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αχ, κι εγώ ζήλεψα τις κρέπες και τη μερέντα. Πώς θα 'θελα να δούλευα εργάτρια στην ΙΟΝ και να είμαι με ανοιχτό στόμα κάτω από την κάνουλα με τη μερέντα!!!!!!!!

Αχ λέει, να μου τύχαινε να με τιμωρήσουν (κάποιοι για οποιοδήποτε λόγο) βάζοντάς μου να τρώω πρωί, μεσημέρι, βράδυ από ένα κουτί μερέντα. Κι εγώ λέει, να λέω φτάνει δε θέλω άλλο. Εκείνοι όμως όσο βλέπουν ότι δεν τρώω τόσο να μου δίνουν κι άλλη μερέντα. Πωπω τι λέω βραδιάτικα και πού να πάω να βρω τώρα; Ιησούς Χριστός Νικά κι όλα τα κακά σκορπά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αχ, κι εγώ ζήλεψα τις κρέπες και τη μερέντα. Πώς θα 'θελα να δούλευα εργάτρια στην ΙΟΝ και να είμαι με ανοιχτό στόμα κάτω από την κάνουλα με τη μερέντα!!!!!!!!

Αχ λέει, να μου τύχαινε να με τιμωρήσουν (κάποιοι για οποιοδήποτε λόγο) βάζοντάς μου να τρώω πρωί, μεσημέρι, βράδυ από ένα κουτί μερέντα. Κι εγώ λέει, να λέω φτάνει δε θέλω άλλο. Εκείνοι όμως όσο βλέπουν ότι δεν τρώω τόσο να μου δίνουν κι άλλη μερέντα. Πωπω τι λέω βραδιάτικα και πού να πάω να βρω τώρα; Ιησούς Χριστός Νικά κι όλα τα κακά σκορπά.

εβιρη μου,καλη η μερεντα δεν λεω,αλλα αυτα τα ριμαδοκιλα που προσθετει....

μου λες πως φευγουν;;;;

Εεεεεεεεεεεεεε;;;;;;για πες!!!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!!!ω ναιιιιιιιιι σημερα ειμαι πρωινη,μην ρωτησετε γιατι,ξυπνησα παει μου εφυγε ο υπνος χιχιχιχι!!!!

Μαρια Ελπιδα τελειο θα ειναι κ το στεφανακι κ οσο για τις κρεπες σας ταραξα βραδιατικο,αλλη φορα δεν βαζω τετοια κακα πραγματακια,χιιχιχχιχιχχι!!!!!

Λοιπον σημερα φακες,λεω να μαγειρεψω καλα ηταν τα ολο τρωμε αλλου αλλα ηρθε η ωρα της δικιας μας κατσαρολας!!!φιλακια πολλα!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Άννα μη ξαναφτιάξεις κρέπες γιατί σήμερα που ζυγίστηκα πήρα 1κιλό. Τι θες, να με πεθάνεις; Πάω να δω τι έχει το ντουλάπι μου για να μαγειρέψω σε λίγο.

Καλημέρα!!! Τι λογοδιάρροια σας έπιασε χθες βρε κορίτσια;! Δε σας προλαβαίνω! χαχα

Λοιπόν για σήμερα έφτιαξα φακές και θυμάστε κάτι κεφτεδάκια νηστίσιμα από ξερά φασόλια που έλεγα να φτιάξω; Ε κεφτεδάκια γιοκ! Ενώ ακολούθησα πιστά τη συνταγή, η ζύμη τριβόταν και στο τηγάνι διαλύθηκε... ήμουν να σκάσω! Μα ξέρετε τι έιναι να κάθεσαι να ξεφλουδίζεις ένα -ένα τα φασόλια, τα παιδάκια σου αν έρχονται κοντά σου για παιχνίδι και αγκαλιά και να τους λέω: "Σε λίγο, η μαμά έχει δουλειά" και αποτέλεσμα μηδέν;! Προφανώς κάτι έπρεπε να κάνω για να δέσει η ζύμη... Τι όμως;;; Ένα είναι το σίγουρο: Δεν πρόκειται να ξανακάνω την απόπειρα! Και είχα και ένα σωρό άλλες δουλειές και μου χάλασε και το σίδερο! Πάω να πάρω σήμερα γιατί έχω να σιδερώσω για την πεθερούλα μου, που είναι άρρωστη. Και έχω να ξεστρώσω/συγυρίσω και το υπόλοιπο σπίτι σήμερα... Σκ@τ@!

Καλημέρα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρία, φοβερό το δωμάτιο! Μα πώς γίνεται να δείχνουν όλα καλύτερα σε ροζ;!

Για τη βραδινή πάνα, να σας πω τη δική μας περίπτωση. όταν ξεκινήσαμε τον παιδικό στα 2,5, δεν την είχαμε βγάλει. Μέχρι που μας είπε από τις πρώτες μέρες μία από τις δασκάλες να την βγάλουμε εντελώς. Κι έτσι έγινε. Είχαμε μερικά ατυχήματα, αλλά όχι τπτ το σπουδαίο... Δεν θέλει πισωγυρίσματα, αυτό που είπε η Σεβούλα. Εγώ το είχα πάρει απόφαση και είπα: Ε πόσο καιρο θα αλλάζω/σιδερώνω σεντόνια, ρούχα, εσώρουχα κλπ; Μια βδομάδα, δύο, ένα μήνα; Ε χαλάλι...σημασία έχει να απαλλαγούμε...Είναι κι έξοδα οι πάνες...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετουλα μου, ειμαι εγω εδω..

μολις πηρα το πρωινο μου..

αποτυχια οι κεφτεδες ε? μηπως ηθελαν κανα αυγουλακι για να δεσουν?

εγω σημερα και παλι δεν εχω σκεφτει τι θα κανω, θα βρασω λιγα παντζαρια για μενα με κοτοπουλακι απο χτες και ισως κανω κανα σνιτσελ του αντρουλη..

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι! Θα έβαζα αβγό, αλλά δεν θα ήταν νηστίσιμοι. Ούτως ή άλλως για το Βασίλη τους έφτιαξα, ο οποίος νηστεύει σήμερα...:-(

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημέρα όλη μέρα.

χθες έκανα την μπατζίνα με 4 αβγά, η εμφάνιση τέλεια, μοσχομύρισε όλο το σπίτι...την κόβω να την φάμε...αβγουλίλα. κρίμα! το πλύσιμο του ταψιού σκέφτομαι, που το άφησα για σήμερα...

κοινώς θέλει 2 αβγά μόνο.

η μικρή μου δεν παλεύεται. έχει γίνει αγριμάκι. φωνάζει, τσιρίζει, κλαίει, δεν μπορώ να την κάνω καλά. χθες με τον Στ κάναμε κεφάλι.

εγώ κοιμήθηκα πτώμα στις 10. ούτε καληνύχτα δεν είπα στον άντρα μου. τούβλο από εξάντληση.

πολλές οι ώρες με τις γιαγιάδες κ δεν το βλέπω καλά το παιδί μου. πρέπει να αλλάξουμε πρόγραμμα για να σώσουμε ό,τιο σώζεται.

πετούσε πραγματα από το μπαλκόνι, λέρωσε τα πλυμμένα ρούχα από τη λεκάνη, πριν τα απλώσω, έπαιζε με τα μπιμπερό της, έβγαζε τα πόδια της έξω από τα κάγκελα κ κρεμόταν από εκεί, έπιανε το λάστιχο κ το έκανε μικρόφωνο, δάγκωνε το αυτί από το πλαστικό αλογάκι κ έπεφτε στο μαρμαρο, δεν καθόταν να της στεγνώσω το μαλλί κ σπαραζε στο κλάμα, δεν ήθελε να της φορέσω πυτζάμες, ιδίως το πάνω μέρος, ήθελε να δαγκώνει το τραπεζάκι της βεράντας κ να σέρνει τις καρέκλες της βεράντας κάνοντας έναν δυσάρεστο ήχο, ήθελε να παίξει με το λάδι , με τα σκουπίδια, ...

κάτι έχει πάθει το παιδί μου κ δεν το αναγνωρίζω.

όταν της έλεγα το σωστό, εκείνη σπάραζε στο κλάμα, την έπαιρνα αγκαλιά κ πάλι τα ίδια, δεν στεκόταν πουθενά.

την λυπήθηκε η ψυχή μου χθες. είναι τόσο μπερδεμένο το παιδί, τόσο σε ταραχή. γιατί;;;

σας ζάλισα, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου

Εμένα Σέβη μου όλα αυτά που περιγράφεις μου ακούγονται απολύτως φυσιολογικά! Αυτά έκανε ο Χρήστος, τα ίδια κάνει ο Μιχάλης και παιδιά φίλων και γνωστών αυτής της ηλικίας... Μην αναρωτιέσαι γιατί. Αν δε συνεβαιναν, να ανησυχούσες. Πάντως είναι από τις "χειρότερες" ηλικίες γιατί δεν καταλαβαίνουν τον κίνδυνο, δνε μπορείς να συνεννοηθείς. Εγώ από 2,5-3 άρχισα να συνεννοούμαι με Χρήστο, ώστε να συμμορφώνεται και να καταλαβαίνει γιατί δεν πρέπει να κάνει κάποια πράγματα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Με τα αβγά, που λές, το έχω πάθει κι εγώ ουκ ολίγες φορές και μου έχει γίνει μάθημα να χρησιμοποιώ λιγότερα απ'όσο λένε οι συνταγές.

Δε με λες, τι σίδερο πήρες τελικά; Θα έρθει ο Βασ από δω αργότερα να πάμε να αγοράσουμε.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

όχι Αρετή μου. το παιδί μέχρι 1 χρόνου ήταν αρνάκι. μετά ξεκίνησε την εξερεύνηση κ δικαιολόγησα τον αυθορμητισμό της, την έλλειψη πειθαρχίας...

αλλά τώρα έχω χάσει κάθε έλεγχο κ αυτό που με τρομάζει είναι ότι βλέπω το παιδί μου σε μια υπερένταση, σε μια μόνιμη γκρίνια, κλάμα, που το λυπάμαι.

δεν ξέρω τί του φταίει, πώς να το βοηθήσω.

το λες κ υπερκινητικό, το λες κ αγρίμι, το λες κ ασυμμάζευτο.

δεν ξέρω, αλλά κατι πρέπει να κάνω.

μα όταν κλαίει, γιατί δεν γίνεται το δικό της, δεν παίρνει ανάσα, μελανιάζει κ χτυπιέται.

αυτό είναι υστερία. κ δεν έχει καμιά σχέση με το πώς ήταν πριν περίπου 5 μήνες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...