Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

και με αυτον τον χαζοκαιρο....πως να μην αρρωστησεις;;;;

μια ηλιο με ζεστη την αλλαη βροχη και αερας........τι να πω;;;;

αντε να καλοκαιριασει να ηρεμησουμε!!!

Θα έρθει ποτέ ή θα μας ξεχάσει φέτος;:rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

ο άλλος παρουσίαζε τη δουλειά μου για δική του αποκλειστικά.

μέχρι που έγινε ένα περιστατικό κ κάποια μου το πέταξε κατάμουτρα.

τότε είχα απαντήσει γραπτώς με κοινοποιήσεις για την υπόθεση τη συγκεκριμένη.

κοινώς όλοι κατάλαβαν τί έπαιξε.

ο άλλος τότε με αποκάλεσε φαντασιόπληκτη κ ότι δημιουργώ εντάσεις άνευ λόγου.

όταν με κάλεσε ο διευθυντής ιδιαιτέρως μου είπε τί συζήτησαν τα αφεντικά με βάση την λάθος εικόνα που είχαν...κοινώς ήμουν ο αδύναμος κρίκος.

όταν τους απάντησε ότι εγώ έτρεχα τις υποθέσεις, απλά ο άλλος υπέγραφε-ο διευθ. είχε προσωπική άποψη για την απόδοσή μου, γιατί εγώ τον ενημέρωνα για ό,τι γινόταν στο τμήμα-τότε τα αφεντικά μου ανέθεσαν αρμοδιότητες του άλλου σε αποκλειστικότητα.

έλα όμως που ο άλλος τσινάει κ δεν λέει να αφήσει τα κεκτημένα του-τσιφλίκια του.

θα του φάω τα δικαστήρια-παραστάσεις κ δεν θέλει να χάσει το παραδάκι ούτε την εξουσία από μια γυναίκα κ δη κατά 20 χρόνια νεότερή του!

α, καλά. είμαι πάλι εκτός θέματος. μέχρι να γράψω, έχω κι άλλο παράθυρο παράλληλα...

Δώρα εγώ λέω να βάλω κ κολοκυθάκια τριμμένα μέσα. πιστεύω να βγει καλή.αν προλάβω.

όσο για τον καιρό, όταν ζεστάνει καλά, θα βάλουμε βρακάκι κ θα κάνουμε εκπαίδευση τουαλέτας

όταν με κάλεσε ο διευθυντής ιδιαιτέρως μου είπε τί συζήτησαν τα αφεντικά με βάση την λάθος εικόνα που είχαν...κοινώς ήμουν ο αδύναμος κρίκος.

όταν τους απάντησε ότι εγώ έτρεχα τις υποθέσεις, απλά ο άλλος υπέγραφε-ο διευθ. είχε προσωπική άποψη για την απόδοσή μου, γιατί εγώ τον ενημέρωνα για ό,τι γινόταν στο τμήμα-τότε τα αφεντικά μου ανέθεσαν αρμοδιότητες του άλλου σε αποκλειστικότητα.

έλα όμως που ο άλλος τσινάει κ δεν λέει να αφήσει τα κεκτημένα του-τσιφλίκια του.

θα του φάω τα δικαστήρια-παραστάσεις κ δεν θέλει να χάσει το παραδάκι ούτε την εξουσία από μια γυναίκα κ δη κατά 20 χρόνια νεότερή του!

καλα...γινονται αυτα;;;; πωπω,χαμος βρε σεβη!!!!!!και κατα τα αλλα ειστε συναδελφοι1!!!!!!'"'

Θα έρθει ποτέ ή θα μας ξεχάσει φέτος;:rolleyes:

αντε ντε!!!!!!!!!

α, καλά. είμαι πάλι εκτός θέματος. μέχρι να γράψω, έχω κι άλλο παράθυρο παράλληλα...

Δώρα εγώ λέω να βάλω κ κολοκυθάκια τριμμένα μέσα. πιστεύω να βγει καλή.αν προλάβω.

κι ετσι νοστιμη θα ειναι,ειμαι σιγουρη!!!!!!

όσο για τον καιρό, όταν ζεστάνει καλά, θα βάλουμε βρακάκι κ θα κάνουμε εκπαίδευση τουαλέτας

θα την αρχισεις απο φετος;;;;εμενα νωρις μου φενεται........λες να το τολμησω;;;;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Πω ρε συ! Ταινία του χολιγουντ μου θύμισες!!!

Εγώ τι θα την κάνω που δεν θέλει με τίποτα;:-(:sad::-(

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλα...γινονται αυτα;;;; πωπω,χαμος βρε σεβη!!!!!!και κατα τα αλλα ειστε συναδελφοι1!!!!!!'"'

αντε ντε!!!!!!!!!

θα την αρχισεις απο φετος;;;;εμενα νωρις μου φενεται........λες να το τολμησω;;;;

από τον περασμένο Αύγουστο την έβαζα στο γιογιο. περίπου στα Χριστούγεννα την βάζω στη λεκάνη, αλλά μόνο τα κακά λέει.

τα τσίσα τα λέμε στη λεκάνη, αν κάνει, όταν την βάζω.

εσύ που είσαι σπίτι με το παιδί θα το δεις πιο εύκολο.

εγώ έχω κ γιαγιάδες να συντονίζω...

όσο για τη δουλειά, δυναστεία.

εγώ ή που είμαι η τζόαν κόλινς κ δεν το έχω πάρει πρέφα ή που είμαι η μαρία της γειτονιάς, για όσες έβλεπαν. είστε κ μικρές που να τα έχετε δει αυτά. Ρούλαααααααα! βοήθεια!;)

Ελένη η δική σου τώρα είναι στην καλύτερη ηλικία για εκπαίδευση.

αλλά κι εσύ δουλεύεις, κ το παιδί πάει παιδικό, αν θυμάμαι.

το διάστημα που θα έχεις άδεια ξεκίνα.

εσένα μιλάει, συνεννοείται. το δικό μου είναι νιαρ νιουρ κ κάθεται!

απλά θέλει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

το πρωί που ξυπνάμε την βάζω (τσίσα), μετά το γάλα την βάζω(κακά), μετά το φρούτο(κακά, αν δεν έχει κάνει το πρωί), το μεσημεριανό, το απογευματινό, το βράδυ πριν το γάλα.

ενώ το σωστό είναι να την βάζω πιο συχνά κ κυρίως μετά το βραδινό γάλα.

αλλά μέχρι να ζεστάνει ο καιρός κ να μη σκέφτομαι ότι θα κρυώσει με το βρακάκι...

γι' αυτό σήκωσα νωρίς τα χαλιά, για να είμαστε έτοιμες.

Καλησπέρα : σήμερις μου ήρθε να μαγειρέψω κοτόπουλο κοκκινιστό με πατατούλες (αλλά, πείτε μου, πάει αυτό ή σκέφτομαι μπούρδες ??????) για να αποφύγω τον φούρνο...

Αύριο σηκώνω χαλιά. Πρώτα ο Θεός το απόγευμα τελειώνω και με τις ντουλάπες και, ναι, κατουράμε πλέον στο γιογιό !!! Ο μεγάλος εννοώ. Η μικρή μιμείται !!! Έχει πλάκα. Αλλά το άτιμο από την Δευτέρα που ξεκίνησε να μην του έχει έρθει η "άλλη ανάγκη" να δω θα πάει στο γιογιό ????

Είμαι τελείως off, το ξέρω ...

βρε Ιωάννα, ξέχνα τα σενάρια κ σκέψου τα μπουμπούκια σου, κ τα 3!

τί πιο όμορφο κ ευχάριστο!

αν θέλεις πεστα να τα βγάλεις από μεσα σου. ή γράψτα σε δικό σου χώρο, να δεις ότι μπορεί να είναι μικρότερα από ότι υπολόγιζες κ όχι σοβαρά.

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ευχηθώ περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλια.

Μαρία, εγώ θυμάμαι 2-3 φορές όταν ήμουν σε μεγάλο μήνα εγκυμοσύνης, το πρωί που ξυπνούσα δεν κουνιόταν το μωρό στην κοιλιά μου, όπως άλλες μέρες που μόλις άνοιγα τα μάτια εγώ ξυπνούσε κι εκείνο. Τότε λοιπόν χάιδευα την κοιλιά μου κι αν δεν κουνιόταν αμέσως τη χάιδευα λίγο πιο έντονα σαν μασάζ ας πούμε. Εεεε κάποια στιγμή το ξυπνούσα κι άρχιζε να κουνιέται.

Σέβη μου, άστα να πάνε, κάθε μέρα που περνάει, η θηλιά σφίγγει και περισσότερο για τους Έλληνες. Ακόμη δεν έχουμε πιάσει πάτο. Όταν θα πιάσουμε όμως, να δεις τι έχει να γίνει. Αφού δεν αντιδράμε τώρα........Αυτό που με φοβίζει είναι το ματοκύλισμα. Δεν ξέρω ποιους θα πάρει η μπάλα και με ποιο τρόπο. Φοβάμαι το μπαμ που θα γίνει και πού θα είναι το παιδί μου εκείνη τη μέρα. Την πρώτη μέρα. Και δεν ξέρω καν, αν θα είμαι στην Ελλάδα να τρέξω αν χρειαστεί.

Καλησπέρα : σήμερις μου ήρθε να μαγειρέψω κοτόπουλο κοκκινιστό με πατατούλες (αλλά, πείτε μου, πάει αυτό ή σκέφτομαι μπούρδες ??????) για να αποφύγω τον φούρνο...

μια χαρά γίνεται. χύτρα;

μια άλλη ιδέα για πεντανόστιμο φαγητό είναι κοτόπουλο κοκκινιστό με πιπεριές. στο τελείωμα, αφού σβήσεις την εστία, με ανοιχτό καπάκι προσθέτεις 2 κουταλιές της σούπας (ή κ περισσότερο ανάλογα τα γούστα) γιαούρτι. δένει η σάλτσα κ γίνεται θεεικό.

Αύριο σηκώνω χαλιά. Πρώτα ο Θεός το απόγευμα τελειώνω και με τις ντουλάπες και,

τα σήκωσα κ εγώ το προηγούμενο ΣΚ!

ναι, κατουράμε πλέον στο γιογιό !!! Ο μεγάλος εννοώ. Η μικρή μιμείται !!! Έχει πλάκα. Αλλά το άτιμο από την Δευτέρα που ξεκίνησε να μην του έχει έρθει η "άλλη ανάγκη" να δω θα πάει στο γιογιό ????

Είμαι τελείως off, το ξέρω ...

μπράβο! καλή αρχή!

αλλά από Δευτέρα ως σήμερα δεν έκανε κακά; πολύ δεν είναι;

εντελώς μέσα στο θέμα είσαι, καθότι κι εγώ την ίδια κουβέντα είχα.

love4four ταιριάζει και παραταιριάζει το κοτόπουλο κοκκινιστό με πατάτες.

annia εσύ να μη μαυρίζεις το μυαλό σου με κακές σκέψεις. Βάλε τα μικρά σου τριγύρω σου να σε μαδήσουν στα φιλιά και στις αγκαλιές και να δεις πώς θα φτιάξει το κέφι σου. Δες και κανένα κουτσομπολιό στην τηλεόραση, πάρε ένα περιοδικό με ευχάριστες εικόνες ή ανέκδοτα (αλήθεια ψάξε και στο πάρεντς τη σελίδα με τα ανέκδοτα και τα αστεία βίντεο) και να δεις πώς θα φτιάξει το κέφι σου.

sevoula,

όχι βρε ! Δεν εννοώ ότι τόσες μέρες το παιδί δεν έχει πάει τουαλέτα. Στον σταθμό (τα πρωϊνά) ενεργείται κανονικά... το απόγευμα που είμαστε μαζί ....δεν !!! Συγγνώμη, εγώ δεν το εξέφρασα σωστά...

Ευχαριστώ που με διαφωτίσατε για το πουλερικό...

annia,

εμείς θα σου φτιάξουμε την διάθεση ! Είπαμε: για ΌΛΑ φταίει ο καιρός !!!

Σέβη,

σου παραθέτω link να δεις την διαστροφή του επαγγέλματος (σου)

http://news.pathfinder.gr/culture/books/681089.html

άμα είσαι η κα Καρατζά κάθεσαι κ γράφεις βιβλία για παιδιά...

άμα είσαι η Μαίρη Παναγιωταρά...λε πουλέ!

όσο για τα κακά, διάβασα ότι τα κάνεις όταν νιώθεις άνετα, με όποιον νιώθεις άνετα.

εκτός, κι αν όταν είναι μαζί σου δεν προλαβαίνει από το παιχνίδι κ το αναβάλλει. έτσι κάνει η ανεψιά μου.

αλλά αφού κανατε την αρχή, τώρα είναι θέμα χρόνου να τα κάνετε όλα.

προσοχή να μη του φοράς την πάνα στον ύπνο. πρέπει να μάθει χωρίς όλη την ώρα.

κράτα με ενήμερη. με ενδιαφέρει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...