Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

αχ βρε Μαρία.

θυμήθηκα που είχα πάει για β' επιπέδου κ η κορούλα μου κοιμόταν κ δεν μπορούσε η γιατρός ν αδει τα πάντα όλα. τότε μου είπε να πάω μια βόλτα να φάω σοκολάτα κ να γυρίσω σε μισή ώρα.

λοιπόν τότε τσάκισα στο πεζοδρόμιο ένα προφιτερόλ από Κωνσταντινίδη με τόση ευχαρίστηση που τί να σου λέω.

μετά η μικρή απλά άλλαξε θέση. δεν πολυκουνήθηκε, γιατί το έριξε πάλι στον ύπνο.

από τότε την έβλεπα. όποτε κοιμόταν ή νύσταζε έπιανε τη μυτούλα της.

έτσι κάνει κ τώρα ακόμα.

άστο το παιδί να κοιμηθεί στην κοιλίτσα της μανούλας είναι προστατευμένη κ αυτό το περιβάλλον προσφέρεται για νάνι!

κόρες, απολύσανε τη μία από τις δύο καθαρίστριες. μόλις το ανακοίνωσαν. έχω πάθει την πλάκα μου. μιλάμε για 2 κτίρια θηρία. μου αρέσει που έλεγα ότι σε περίπτωση απολύσεων οι μόνες που δεν θα απολυθούν θα είναι οι καθαρίστριες, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.

α πα πα!κ ήταν συμπαθέστατη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλά εδώ που τα λέμε όλοι μας έχουμε γράψει εκτός θέματος σχεδόν σε κάθε τόπικ που γράφουμε. Τις περισσότερες φορές η μία σκέψη φέρνει την άλλη και αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε πράγματα εκτός θέματος. Εντάξει μωρέ δεν κάναμε και ποινικό αδίκημα. Όλοι έχουμε κάνει το ίδιο "ατόπημα". Σιγά το πράγμα.

Συμφωνώ απόλυτα! Δεν είναι δυνατόν να κρατηθούν όλα εντός θέματος.

κοριτσακια μου, ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..

η τσουγδιτσα μου δεν κουνηθηκε αλλα πηγα στον γιατρο και ειναι μια χαρουλα!!

ακουσαμε και την καρδια της και τωρα που εφαγα λιγη σοκολατιτσα αρχισε να κουνιεται σιγα-σιγα.

με τρομαξε το ατιμο!!!

Είδες; Όλα καλά! Θα το έχεις αυτό τώρα...

Αχ, αυτό το αίσθημα της μητρότητας είναι το κάτι άλλο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κόρες, απολύσανε τη μία από τις δύο καθαρίστριες. μόλις το ανακοίνωσαν. έχω πάθει την πλάκα μου. μιλάμε για 2 κτίρια θηρία. μου αρέσει που έλεγα ότι σε περίπτωση απολύσεων οι μόνες που δεν θα απολυθούν θα είναι οι καθαρίστριες, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.

Κριμα.... Πολύ στεναχωριέμαι όταν ακούω για απολύσεις.Που θα πάει αυτή η κατάσταση ρε κορίτσια;

4Suap3.png

καλημερα και απο μενα...διαθεση μηδεν :( .........shmera emeis θα φαμε μακαρονια με κιμα!

Γιατί ρε συ;;; Με τέτοιο φαγητό;!:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

πριν 2 εβδομάδες παιζόταν κ το δικό μου κεφάλι.

ευτυχώς κάποιος ήξερε όλη την αλήθεια κ δεν πέρασαν τα ψέμματα του "συναδέλφου" μου.

μάλιστα με αφορμή αυτή την αξιολόγηση μου ανατέθηκαν νέες αρμοδιότητες, αλλά κάποιος αντιστέκεται ...

τυχαίο δεν νομίζω.

πάντως είμαι υπό πίεση.

Ιωάννα μου τί έχεις; είδα κ τα τραγούδια που έβαλες κ κάτι έπιασα

ευτυχώς κάποιος ήξερε όλη την αλήθεια κ δεν πέρασαν τα ψέμματα του "συναδέλφου" μου.

μάλιστα με αφορμή αυτή την αξιολόγηση μου ανατέθηκαν νέες αρμοδιότητες, αλλά κάποιος αντιστέκεται ...

τυχαίο δεν νομίζω.

πάντως είμαι υπό πίεση.

Έλα, σοβαρά;!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

τυχαίο δεν νομίζω.

πάντως είμαι υπό πίεση.

Βλέπω από συναδελφικότητα καλά πάτε κι εσείς!!!:rolleyes::rolleyes:

Μια από τα ίδια κι εγώ!

4Suap3.png

κι εγώ τρελαίνομαι για τα μωρουδιακά.

με το καλό Μαρία! κ όπως είπε κ η Δώρα μετά την 39η! με έναν πόνο!

αν βρω χρόνο σκέφτομαι να κάνω την μπατζίνα της Δώρας, αλλά δεν θυμάμαι πόσο τυρί βάζεις.

θυμάμαι 3 φλ. αλεύρι, 1 γάλα χλιαρό με μαγιά νωπή, κολοκυθάκια με το μάτι. τυρί πάλι με το μάτι; για πες!

σεβη μου,1 φλ γαλα χλιαρο,1 φλ λαδι καλο,3 φλ αλευρι,τυρι οσο θελεις (εγω ως τυρου,βαζω μπολικο) και καθολου κολοκυθι.α,και λιγη μαγια μεσα στο γαλα να λιωσει.

αν κανονίσετε μάζωξη Σαλόνικα θέλω κι εγώ να έρθω.

εννοειτε!!!!!!!!!

κοριτσακια μου, ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..

η τσουγδιτσα μου δεν κουνηθηκε αλλα πηγα στον γιατρο και ειναι μια χαρουλα!!

ακουσαμε και την καρδια της και τωρα που εφαγα λιγη σοκολατιτσα αρχισε να κουνιεται σιγα-σιγα.

με τρομαξε το ατιμο!!!

ευτυχως ολα καλα!!!!!!ας τρομαζουμε εμεις,αρκει να ειναι ολα καλα!ετσι λεω παντα οταν με αγχωνει κατι με το παιδι........

αχ βρε Μαρία.

θυμήθηκα που είχα πάει για β' επιπέδου κ η κορούλα μου κοιμόταν κ δεν μπορούσε η γιατρός ν αδει τα πάντα όλα. τότε μου είπε να πάω μια βόλτα να φάω σοκολάτα κ να γυρίσω σε μισή ώρα.

λοιπόν τότε τσάκισα στο πεζοδρόμιο ένα προφιτερόλ από Κωνσταντινίδη με τόση ευχαρίστηση που τί να σου λέω.

μετά η μικρή απλά άλλαξε θέση. δεν πολυκουνήθηκε, γιατί το έριξε πάλι στον ύπνο.

από τότε την έβλεπα. όποτε κοιμόταν ή νύσταζε έπιανε τη μυτούλα της.

έτσι κάνει κ τώρα ακόμα.

άστο το παιδί να κοιμηθεί στην κοιλίτσα της μανούλας είναι προστατευμένη κ αυτό το περιβάλλον προσφέρεται για νάνι!

αχ τι μου θυμησες σεβη.(οχι οτι το εχω ξεχασει αλλα λεμε τωρα....)

εμενα που ειχα παει στον γιατρο,στην 11η εβδομαδα και δεν κουνιοταν καθολου.....ειχε γυρισει και αλλιως και δεν ειχαμε ουτε καρδιακο παλμο!!!!!!!:shock::shock::shock::shock:

μας εστειλε αρων αρων στην ψαρα(διαγν κεντρο,με υπερσυχρονα μηχανήματα)σαν επειγων περηστατικο.......ασε τα ειχαμε δει ολα εκεινη την ημερα.μεχρι να παμε,να ερθει η σειρα μου(ειχαν αλλα 2 τετοια περιστατικά,δυστυχως με ασχημο τελος ομως......)ελεγα παει το μωρακι μας........αλλα ευτυχως οταν πηγαμε και με το που εβαλε τον υπερηχο.....τουκ τουκ ακουσαμε την καρδουλααααααα!!!!!!!!κοιμοταν ο υπναρουλης και η θεση που ειχε δεν αφηνε στο μηχανημα του γιατρου μου να πιασει παλμο.......!!!!!!

ελα ρεεεεεε κριμα!!!!!!:-(

καλημερα και απο μενα...διαθεση μηδεν :( .........shmera emeis θα φαμε μακαρονια με κιμα!

γιατι κοριτσακι,τι εχεις;;;

Κριμα.... Πολύ στεναχωριέμαι όταν ακούω για απολύσεις.Που θα πάει αυτή η κατάσταση ρε κορίτσια;

ελα μου ντε.........τι να πεις!!!!!!

κοριτσιααααα ειμαι ψιλοχαλια.μπουκωμενη και εχω κομμαρες:-(

κι ο μικρουλης μου σημερα,δεν εφαγε με ορεξη τα φρουτακια του...ολο εβηχε.

τωρα ειναι πολυ ευδιαθετος........

και αυτη την στιγμη τρίβετε πανω στον γοφο μου και γελαει.....:-P:-P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Κι εγώ Δωράκι, έχω πονόλαιμο και μύξες... Άντε πια με το κ...οχειμώνα!

βαρεθηκα πια αυτον τον σκατ......ρο!!!!!!!!!!!

περαστικα μας λοιπον !!!!!!!

πιο πολυ φοβαμαι μην κολλησει το μωρακι μου.......

r.gif

κοριτσακι μου οι ορμονες σου θα ειναι.. ελα ανεβα λιγο τωρα!

κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας, μωρε εχω τραβηξει πολλα και αγχωνομαι με το παραμικρο.. τωρα παει περα-δωθε μεσα στην κοιλια μου!!!

Αρετη μου και εγω εχω βηχα και καταροη, θα παβ στον γιατρο το απογευμα, δεν αρρωστησα ολο τον χειμωνα και την πατησα τωρα..

ξεστρωσαμε και νωρις μωρε και ακομα δεν εχει ζεστανει ο καιρος..

περαστικα μας!

κοριτσιααααα ειμαι ψιλοχαλια.μπουκωμενη και εχω κομμαρες:-(

κι ο μικρουλης μου σημερα,δεν εφαγε με ορεξη τα φρουτακια του...ολο εβηχε.

Αρετη μου και εγω εχω βηχα και καταροη, θα παβ στον γιατρο το απογευμα, δεν αρρωστησα ολο τον χειμωνα και την πατησα τωρα..

ξεστρωσαμε και νωρις μωρε και ακομα δεν εχει ζεστανει ο καιρος..

περαστικα μας!

κορίτσια προσοχή μ'αυτές τις κ...ιωσεις που κυκλοφορουν και κυρίως εσύ Μαρία! Είναι ζόρικες! Εμεις αρρωστησαμε οικογενειακώς!

4Suap3.png

και με αυτον τον χαζοκαιρο....πως να μην αρρωστησεις;;;;

μια ηλιο με ζεστη την αλλαη βροχη και αερας........τι να πω;;;;

αντε να καλοκαιριασει να ηρεμησουμε!!!

r.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...