Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

δεν νομίζω να είναι ίωση σε μας. απλά κι εγώ χθες το απόγευμα ένιωσα χάλια το λαιμό κ μπούκωμα-φαγούρα στη μύτη από αυτά που πέφτουν από τα δέντρα. ενόχληση περισσότερο. φαντάζομαι το ίδιο θα ένιωσε κ η Χρύσπα. πέρασε όμως.

περαστικά σου Αρετή.

αν προλάβω θέλω να κάνω κ τα μπάνια.

κοινώς στο τρέξιμο.

κάτι μου λέει ότι όταν σχολάσω δεν θα κοιμηθώ καθόλου, για να τα προλάβω...

Αρετή οδηγείς; ή τώρα μαθαίνεις;

κ εγώ θέλω να μου κάνει μερικά μαθήματα ο Σ για να το θυμηθώ, να πάρω θάρρος, αλλά συνέχεια μου το αναβάλλει, βγαίνουν υποχρεώσεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα! τι καλή δηλ, που έριξε μια βροχή το πρωί άλλο πράμα...

Για σήμερα έφτιαξα τις περίφημες μπριζολίτσες με μπύρα. Αντιστάθηκα στον πειρασμό να δοκιμάσω (μπράβο μου), αλλά μύριζαν πολύ ωραία και πρέπει να έγιναν και πολύ μαλακές. Για συνοδεία ρυζάκι απλό και σαλάτα.

Επίσης σήμερα σκοπεύω να φτιάξω για αύριο για το Βασιλάκη μου νηστίσιμους κεφτέδες από ξερά φασόλια. Έχουν λίγο παίδεμα, γιατί πρέπει να τα ξεφλουδίσω ένα-ένα,αλλά κατά τ'άλλα είναι απλή η ζύμη. Θα σας πω αύριο πώς θα βγούν.

Οοοο της έφτιαξες τελικά!!πώς έγιναν;αυτους τους κεφτέδες θέλω να μου πείς πώς της φτιάχνεις!!!Τώρα για το θέμα της ηλικίας του άντρα εμένα είναι 34 και είδη αρχίζει σε πολλά πράγματα να μου την σπάει!!!

Τελικά κορίτσια θέλω να ρωτήσω...μήπος τα οικονομικά τους κάνουν κάπως αλοπρόσαλους(εάν το έγραψα σωστά)...

Εμείς σήμερα θα φάμε πατάτες τηγανητές με αυγά το ίδιο!!!καιρό έχω να το φτιάξω!!!

κι εγώ τρελαίνομαι για τα μωρουδιακά.

με το καλό Μαρία! κ όπως είπε κ η Δώρα μετά την 39η! με έναν πόνο!

μαρια ελπιδα......με το καλο κοριτσακι!!!!!(αφου πρωτα κλεισεις την 39η εβδ....να μην ξεχνιομαστε;););))

ευχαριστω πολυ κοριτσακια!

τωρα με εχει πιασει ενας πανικος... δεν εχω καταλαβει καθολου την μπεμπα σημερα..

θα περιμενω ακομα λιγο και μετα θα παρω τον γιατρο!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Για σήμερα έκανα μπριζολίτσες για τον καλό μου και γεμιστά ορφανά για'μένα και την μικρή. Τώρα, αν θα τα φάει είναι άλλη ιστορία...:tongue:

Δωράκι ο δικός μου είναι 40!!

Μπορεί και να γνωρίζονται, ποτέ δεν ξέρεις!

Με την ψαλτική ευτυχώς δεν έχουμε θέμα!

Μαρια-ελπίδα με το καλό! Εγώ τα έχω όλα φυλαγμένα και θυμάμαι την πρώτη φορά που τα σιδέρωνα τα κοιτούσα και μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα!:oops:

Σέβη να πω να τις εκατοστήσεις ή το χεις κάνει ήδη;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

τωρα με εχει πιασει ενας πανικος... δεν εχω καταλαβει καθολου την μπεμπα σημερα..

Πιες λίγο κρύο νερό και φάε ζάχαρη.

Μην ξεχνάς ότι από δω και πέρα το μώρο δεν έχει χώρο για να κινηθεί οποτε θα την ακούς λιγότερο!

Νομίζω είναι κάτι που το έχουμε πάθει ΟΛΕΣ και σε καταλαβαίνουμε!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω Ελενακι μου..

μαλλον απο τον πανικο μου εχει κοκαλωσει τωρα η μπεμπα!

μαλλον δεν ειναι τιποτα αλλα τωρα εμενα ποιος με πειθει..

ευχαριστω Ελενακι μου..

μαλλον απο τον πανικο μου εχει κοκαλωσει τωρα η μπεμπα!

μαλλον δεν ειναι τιποτα αλλα τωρα εμενα ποιος με πειθει..

Δοκίμασε να κάνεις κάτι που της αρέσει πολύ..Με τι τρελαίνεται;

4Suap3.png

φάει σοκολάτα. κ άκουσε την Ελένη. έχει δίκιο.

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Για σήμερα έκανα μπριζολίτσες για τον καλό μου και γεμιστά ορφανά για'μένα και την μικρή. Τώρα, αν θα τα φάει είναι άλλη ιστορία...:tongue:

Σέβη να πω να τις εκατοστήσεις ή το χεις κάνει ήδη;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μπριζόλες ο άντρας μου δεν τρώει:(:mad:, ενώ εμένα μου αρέσουν κ είναι εύκολο φαγητό.

ποιές να εκατοστήσω;:confused: τις υποχρεώσεις;

όσο δείχνεις ότι τα καταφέρνεις όλα, τόσο πιο πολύ φορτώνεσαι!:cool:

Πιες λίγο κρύο νερό και φάε ζάχαρη.

Μην ξεχνάς ότι από δω και πέρα το μώρο δεν έχει χώρο για να κινηθεί οποτε θα την ακούς λιγότερο!

Νομίζω είναι κάτι που το έχουμε πάθει ΟΛΕΣ και σε καταλαβαίνουμε!

συμφωνώ!

μη μου αγχώνεσαι. κοιμάται το πρωί.

η δικιά μου ξυπνούσε το βράδυ που έπεφτα για ύπνο. κλώτσαγε. έβαζα την κοιλιά μου στην πλάτη του Σ κι εκείνος καταλάβαινε τα πατουσάκια της στην πλάτη του.:D

έφαγες το γάιδαρο! η ουρά έμεινε! υπομονή!:)

Οδήγηση ξέρω αλλά φοβάμαι:-(, γιατί θα πρέπει να έχω και τα παιδιά μέσα...

Μισό να βρώ τη συνταγή για τους κεφτέδες.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

μπριζόλες ο άντρας μου δεν τρώει:(:mad:, ενώ εμένα μου αρέσουν κ είναι εύκολο φαγητό.

ποιές να εκατοστήσω;:confused: τις υποχρεώσεις;

όσο δείχνεις ότι τα καταφέρνεις όλα, τόσο πιο πολύ φορτώνεσαι!:cool:

Τις καρτούλες καλέ!!!:tongue::tongue::tongue:

Για τις υποχρεώσεις το 100 είναι γελοίο νούμερο!!!;)

4Suap3.png

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα. Σήμερα φτιάχνω μελιτζάνες παπουτσάκια. Είχα και τον υδραυλικό νωρίτερα και δε μπορούσα να είμαι στην κουζίνα, οπότε ξεκίνησα αργά το φαγητό.

Μαρία-Ελπίδα έχεις κανένα νέο; Η μπέμπα κουνήθηκε; Αν μέχρι αυτή τη στιγμή δεν την έχεις ακούσει ακόμη, εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα τηλ. στο γιατρό σου. Χωρίς πανικό, απλά για να σε καθησυχάσει.

Σέβη σε τι θέμα έγραφες χτες και πήρες κάρτα;

ψηφοφορίες-σχέσεις κ γάμος-εκφράσεις δυσαρέσκειας ...κάτι τέτοιο. για την γκρίνια στα ζευγάρια λέγαμε κ αστειευόμασταν.

αν καθήσω να ψάξω εκτός θέματος... σε 10 μηνύματα, τα 9,5 πρέπει να πάνε αρχείο.

δεν βαριέσαι!

παιδιά πείνασα. μου μυρίζει τοστάκι από την κουζίνα. πάω για τσιγάρο.

Καλά εδώ που τα λέμε όλοι μας έχουμε γράψει εκτός θέματος σχεδόν σε κάθε τόπικ που γράφουμε. Τις περισσότερες φορές η μία σκέψη φέρνει την άλλη και αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε πράγματα εκτός θέματος. Εντάξει μωρέ δεν κάναμε και ποινικό αδίκημα. Όλοι έχουμε κάνει το ίδιο "ατόπημα". Σιγά το πράγμα.

κοριτσακια μου, ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..

η τσουγδιτσα μου δεν κουνηθηκε αλλα πηγα στον γιατρο και ειναι μια χαρουλα!!

ακουσαμε και την καρδια της και τωρα που εφαγα λιγη σοκολατιτσα αρχισε να κουνιεται σιγα-σιγα.

με τρομαξε το ατιμο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...