Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλεεεεεε,εσεις γραψατε πολλα...δεν σας προλαβαινω..............;)

αρετουλα μου,πολυ δυσκολη κατασταση........αλλα αν δεν μπορει να γινει αλλιως...

να ελπιζουμε οτι θα παρει (τουλαχιστον) την αδεια που λεγαμε!!!!!!!;)

παντως εγω που ο καλος μου ως καθηγητης (θεολογος)που τον ειχαν παρει στην καρδιτσα,σε ιεκ,και χρειαστηκε για 2 χρονια(μετα μας τυχαν διαφορα και σταματησε μονο για φετος) να πηγαινοερχετε,(ευτυχως μαζευε τις ωρες)μου ηταν πολυ δυσκολο.

ποσο μαλλον να μενει κι εκει!!!!!!!!

δουλευεις κι εσυ και δεν μπορεις να εισαι μαζι του......αλλα και παλι,που να πας με 2 παιδια!!!!!

και για τον καφε που λεγατε....κι εγω μεσα!!!!

μη με ξεχνατε.......

Να το κανονίσουμε όμως!!

Πόσο είναι ο αντρας σου αν επιτρέπεται;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Να το κανονίσουμε όμως!!

Πόσο είναι ο αντρας σου αν επιτρέπεται;

σχεδων 35..........

ναι ρε κοριτσακια,να γνωριστουμε.........

με την αννα και την σεβη,γνωριζομαστε....τωρα πρεπει ολες μαζι1!!!!;)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Κορίτσια μου, σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Το πόσο εκτονώνομαι που μπορώ και τα λέω κάπου και με καταλαβαίνουν, δε λέγεται... Καλή όρεξη!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

σχεδων 35..........

ναι ρε κοριτσακια,να γνωριστουμε.........

με την αννα και την σεβη,γνωριζομαστε....τωρα πρεπει ολες μαζι1!!!!;)

Φυσικά και να γνωριστούμε!

Σε ρώτησα γιατί κι ο δικός μου θεολόγος είναι.

Ο δικός μου είναι 40άρης. Τώρα κοντα δε ξεμωραίνονται ή στα 50;

Αυτοί παιδί μου ξεμωραμένοι είναι από τη στιγμή που γεννιούνται μέχρι την ώρα που πεθαίνουν!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, σας φιλώ και σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Το πόσο εκτονώνομαι που μπορώ και τα λέω κάπου και με καταλαβαίνουν, δε λέγεται... Καλή όρεξη!

Καλή όρεξη Αρετούλα!

Όποτε θες εδώ είμαστε! Καλό μεσημέρι κιαπό μένα κορίτσια!

4Suap3.png

ειμαστε παντα εδω......για ολες.:P

καλη ορεξη καλη μου.

Φυσικά και να γνωριστούμε!

Σε ρώτησα γιατί κι ο δικός μου θεολόγος είναι.

α,ναι;;;ποσο ειναι ο δικος σου;;;;

μπορει και να γνωριζονται....ποτε δεν ξερεις...;)

μηπως του αρεσει,η εχει χομπι την ψαλτικη;;;

Αυτοί παιδί μου ξεμωραμένοι είναι από τη στιγμή που γεννιούνται μέχρι την ώρα που πεθαίνουν!

ετσι ειναι!!!!!:P:p

καλο μεσημερι κι απο μενα κοριτσακια.

r.gif

Ο δικός μου είναι 40άρης. Τώρα κοντα δε ξεμωραίνονται ή στα 50;

χαχαχαχαχα αν είναι να το 'χει η κούτρα του να ξεμωραθεί, όπως είπαν και τα κορίτσια, θα ξεμωραθεί ανά πάσα στιγμή.

Εμείς σ' ευχαριστούμε που μας ανοίγεις την καρδιά σου και μας θεωρείς φίλες σου. Φιλάκια.

Καλημέρα! τι καλή δηλ, που έριξε μια βροχή το πρωί άλλο πράμα...

Για σήμερα έφτιαξα τις περίφημες μπριζολίτσες με μπύρα. Αντιστάθηκα στον πειρασμό να δοκιμάσω (μπράβο μου), αλλά μύριζαν πολύ ωραία και πρέπει να έγιναν και πολύ μαλακές. Για συνοδεία ρυζάκι απλό και σαλάτα.

Επίσης σήμερα σκοπεύω να φτιάξω για αύριο για το Βασιλάκη μου νηστίσιμους κεφτέδες από ξερά φασόλια. Έχουν λίγο παίδεμα, γιατί πρέπει να τα ξεφλουδίσω ένα-ένα,αλλά κατά τ'άλλα είναι απλή η ζύμη. Θα σας πω αύριο πώς θα βγούν.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα και απο μενα!

Αρετακι, δεν παρακολουθησα ολη την κουβεντα, ελπιζω τωρα να ειναι οκ τα πραγματα και να παρουν τον δρομο τους!

για σημερα θα κανω κοτοπουλακι αλλα δεν ξερω πως..

μαλλον κατι απλο στο φουρνο με πατατες...

εχω και να σιδερωσω την προικα της κορης μου και τα ρουχα της για την βαλιτσα!!

λιωνω με αυτα τα μωρουδιακα..........

Διαφημίσεις

καλημερα κιαπο μενα κοριτσαρες!!!!!!!!

για σημερα......θα κανω για μενα πατατες τηγανιτες με αυγουλακια (τρελενομαι και εχω καιρο να κανω!!!!)

για τον μικρουλη μου εχω απο χθες και ο καλος μου,θα ειναι εκτως για δουλεια και θα τσιμπησει εκει......(ευτυχως θα ερθει αργα το μεσημερι)

αχ κοριτσια,πραγματικα,ειναι ονειρο τα μικροσκοπικα αυτα ρουχαλακια!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

μαρια ελπιδα......με το καλο κοριτσακι!!!!!(αφου πρωτα κλεισεις την 39η εβδ....να μην ξεχνιομαστε;););))

r.gif

καλημέρα όλη μέρα!

ο δικός μου είναι 34.

Αρετή, μου φαίνεται ότι αδικείς τον αντρούλη σου, ο οποίος σκέφτεται πολύ σωστά στο συγκεκριμένο ζήτημα. ευτυχώς όλα καλά.

άσχετο, αλλά ποιός μου έκανε αναφορά για εκτός θέματος στο δίπλα κ έφαγα κίτρινη; ή το έκαναν "αυτεπαγγέλτως"; χαλάστηκα ελαφρώς.

κατά τα άλλα χθες πήγα για ψώνια με την αγαπούλα μου, αφού έψησα την φασολάδα μου. πήραμε δώρα, αλλά είχε πολλή γκρίνια, μάλλον από αυτά που έπεφταν από τα δέντρα θα μπούκωσε ο λαιμός μύτη κ θα ενοχλούνταν. κοιμήθηκε σαν αρνάκι όμως αμέσως.

σήμερα έχω σίδερο κ σκούπα-σφουγγάρισμα.

καλημέρα όλη μέρα!

ο δικός μου είναι 34.

Αρετή, μου φαίνεται ότι αδικείς τον αντρούλη σου, ο οποίος σκέφτεται πολύ σωστά στο συγκεκριμένο ζήτημα. ευτυχώς όλα καλά.

άσχετο, αλλά ποιός μου έκανε αναφορά για εκτός θέματος στο δίπλα κ έφαγα κίτρινη; ή το έκαναν "αυτεπαγγέλτως"; χαλάστηκα ελαφρώς.

Μάλλον "αυτεπάγγελτα" έγινε... Κι εγώ χαλάστηκα!

κατά τα άλλα χθες πήγα για ψώνια με την αγαπούλα μου, αφού έψησα την φασολάδα μου. πήραμε δώρα, αλλά είχε πολλή γκρίνια, μάλλον από αυτά που έπεφταν από τα δέντρα θα μπούκωσε ο λαιμός μύτη κ θα ενοχλούνταν. κοιμήθηκε σαν αρνάκι όμως αμέσως.

έτσι είμαι κι εγώ τώρα, μάλλον ίωση είναι...

σήμερα έχω σίδερο κ σκούπα-σφουγγάρισμα.

άσε από που ν'αρχίσω....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κι εγώ τρελαίνομαι για τα μωρουδιακά.

με το καλό Μαρία! κ όπως είπε κ η Δώρα μετά την 39η! με έναν πόνο!

αν βρω χρόνο σκέφτομαι να κάνω την μπατζίνα της Δώρας, αλλά δεν θυμάμαι πόσο τυρί βάζεις.

θυμάμαι 3 φλ. αλεύρι, 1 γάλα χλιαρό με μαγιά νωπή, κολοκυθάκια με το μάτι. τυρί πάλι με το μάτι; για πες!

αν κανονίσετε μάζωξη Σαλόνικα θέλω κι εγώ να έρθω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...