Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

να σας κάνω να γελάτε.

Η δική μου συμβουλή Αρετή' date=' ως μεγαλύτερη, είναι καταρχήν να μην κρατάς μούτρα στον σύντροφό σου. Μην ξεχνάς ότι τις δυσκολίες (και γι' αυτόν θα είναι δύσκολο όχι μόνο για σένα) πρέπει να τις αντιμετωπίζετε μαζί και να είστε σύμμαχοι κι όχι απέναντι ο ένας στον άλλο. Δυστυχώς, το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που θα τις υποστούμε όλοι σε λίγο καιρό.

Μ' αυτό θέλω να πω ότι, να είσαι ευγνώμων που ο αντρούλης σου έχει δουλειά σήμερα και τα φέρνετε βόλτα καλά. Αυτό βέβαια, σημαίνει ότι τίποτα δεν του χαρίζετε γιατί για να το αποκτήσει δουλεύει. Πράγμα που μας οδηγεί στο εξής: σήμερα το αφεντικό του (προϊστάμενος) έχει μια δυσκολία για την οποία ζήτησε τη συνδρομή του άντρα σου. Άστον αφού προσφέρθηκε να βοηθήσει κι ας μη του δώσει ποτέ την άδεια που του έταξε ο προϊστάμενος. Αρκεί που έχει δουλειά. Κορίτσια μου προσέξτε, προσέξτε πολύ. [b']Τους άντρες σας και τα μάτια σας. Δε ζούμε σε εύκολες εποχές. Δεν είναι μόνο οι δυσκολίες πολλές αλλά και οι πειρασμοί. Η πολλή γκρίνια φέρνει κι άλλα παρελκόμενα.[/b]

Νομίζεις ότι δεν το σκέφτομαι κι αυτό Ελένη μου; Μέχρι και στον πνευματικό μου το είπα κι ας ντρεπόμουν κα του είπε κάποια πράγματα...

Επίσης, αν δείξει προθυμία τώρα να βγάλει από ένα αδιέξοδο τους υπεύθυνους της δουλειάς του ο άντρας σου, στο μέλλον θα του ανταποδωθεί με κάποιο τρόπο. Μπορεί να μην είναι η άδεια που σκέφτεστε αλλά κάτι άλλο. Θα πει ο διευθυντής ότι, "να είδες ο τάδε υπάλληλός μου με στήριξε θα πω κι εγώ δυο καλά λόγια γι' αυτόν ή θα του κάνω μια μελλοντική χάρη".

Όσο για το πώς θα τα βγάλεις πέρα μόνη σου, κάτι μου λέει από τα γραπτά σου ότι έχεις δυνατό χαρακτήρα και θέληση. Νομίζω ότι, θα γίνεις παράδειγμα για όλες μας.

όπως τα λες σκέφτεται ο άντρας μου, δεν περιμένει ανταπόδωση.

Εγώ πάντως νιώθω χαμένη. Από την άλλη σκέφτομαι: έτσι θα μ'αφήσει ο θεός; Δεν μπορεί!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Οχι, απο Θεσσαλονίκη αλλά είναι πολύ κοντά ο Λαγκαδάς.

Υπάρχει περίπτωση να σε κάνουμε γειτόνισσα;;)

Μπα... δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά. Ενίοτε όμως θα έρχομαι, οπότε αν θες να κανονίσουμε για καφεδάκι!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αχ βρε Αρετη,τι δυσκολο να ειναι ο αντρουλης μακρια κ εσεις μονοι σας...ομως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι εχουμε φτασει να λεμε δοξα το Θεο που εχουμε δουλειες να ζουμε,να βγαζουμε τα εξοδα...υπομονη κ ολα θα πανε καλυτερα..

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Όχι Αρετούλα μου δε θα σ' αφήσει έτσι ο Θεός. Εσύ είσαι δυνατός χαρακτήρας και αν φανείς δυνατή τώρα, θα ξεπεράσεις εύκολα αυτό το εμπόδιο στην οικογενειακή σου ζωή. Να θυμάσαι ότι είμαστε στη ζωή για να δοκιμαζόμαστε παντειοτρόπως. Δε μπορεί κάποιος τρόπος θα υπάρξει να γίνουν όλα κάπως πιο εύκολα ή έστω βατά. Να προσεύχεσαι να έχει ο Θεός καλά τα παιδάκια σου, τουλάχιστον από θέματα υγείας, ώστε να μην αντιμετωπίσεις σοβαρές δυσκολίες. Αργότερα θα περάσει ο καιρός και θα προσαρμοστείς.

Εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν και να σας έρθουν με τον ευκολότερο δυνατόν τρόπο.

Μπα... δεν μπορώ να αφήσω τη δουλειά. Ενίοτε όμως θα έρχομαι, οπότε αν θες να κανονίσουμε για καφεδάκι!

Εννοείται!!!

Και τι θα κάνετε από δω και πέρα; Θα είναι ο ένας εδώ κι ο άλλος εκεί;

Κι εσύ στο δημόσιο είσαι και δεν μπορείς να αφήσεις τη δουλειά σου;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

όχι στον ιδιωτικό είμαι, αλλά δεν μπορώ για οικονομικούς λόγους και γιατί δεν θέλω, μου αρέσει, για να είμαι ειλικρινής...

Ήρθε από δω ο Βασίλης και συζητήσαμε ήρεμα και ξεμούτρωσα. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Ώρες-ώρες βρε παιδί μου, δρω πολύ παρορμητικά...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εννοείται!!!

Και τι θα κάνετε από δω και πέρα; Θα είναι ο ένας εδώ κι ο άλλος εκεί;

Κι εσύ στο δημόσιο είσαι και δεν μπορείς να αφήσεις τη δουλειά σου;

Θα το παλέψουμε για καμιά μετάθεση.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

όχι στον ιδιωτικό είμαι, αλλά δεν μπορώ για οικονομικούς λόγους και γιατί δεν θέλω, μου αρέσει, για να είμαι ειλικρινής...

Ήρθε από δω ο Βασίλης και συζητήσαμε ήρεμα και ξεμούτρωσα. Τώρα αισθάνομαι καλύτερα. Ώρες-ώρες βρε παιδί μου, δρω πολύ παρορμητικά...

Δίδυμος είσαι;:tongue:

Είναι η αντίδραση της στιγμής, και επειδή φαντάζομαι ο άντρας σου σε ξέρει καλά, μάλλον δεν το πηρε και πολύ σοβαρά το μουτρωμα!;)

4Suap3.png

καλεεεεεε,εσεις γραψατε πολλα...δεν σας προλαβαινω..............;)

αρετουλα μου,πολυ δυσκολη κατασταση........αλλα αν δεν μπορει να γινει αλλιως...

να ελπιζουμε οτι θα παρει (τουλαχιστον) την αδεια που λεγαμε!!!!!!!;)

παντως εγω που ο καλος μου ως καθηγητης (θεολογος)που τον ειχαν παρει στην καρδιτσα,σε ιεκ,και χρειαστηκε για 2 χρονια(μετα μας τυχαν διαφορα και σταματησε μονο για φετος) να πηγαινοερχετε,(ευτυχως μαζευε τις ωρες)μου ηταν πολυ δυσκολο.

ποσο μαλλον να μενει κι εκει!!!!!!!!

δουλευεις κι εσυ και δεν μπορεις να εισαι μαζι του......αλλα και παλι,που να πας με 2 παιδια!!!!!

και για τον καφε που λεγατε....κι εγω μεσα!!!!

μη με ξεχνατε.......

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

μπραβο καλη μου,τωρα πρεπει να ειστε ακομα πιο δεμενοι!!!!!!:P:p

παντως μην νομιζεις....κι εγω ετσι ειμαι, δρώ πολυ παρορμητικα,:rolleyes:

να δω απο τον Οκτώβρη,που θα αρχισει παλι το πηγαινε ελα τι θα κανω!!!!!!!:confused:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...