Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αννούλα ζήλεψα φαγητό μανούλας. δεν έχω κάνει ποτέ.

εγώ χθες γύρισα από επαγγελματική υποχρέωση στις 9.30, οπότε τί μαγείρεμα! τη μικρή μου την κράτησε η μαμά μου στο χωριό.

σήμερα γκούντυζ!

κ το απόγευμα μαγειρέυω φασολάδα. την ζήτησε ο αντρούλης μου.

εγώ Αρετή ΣΚ μαγειρεύω 1-2 φαγητά κ βάζω κατάψυξη.

αλλιώς μεσοβδόμαδα από την προηγούμενη.

αλλά δουλεύω πολύ το τάπερ.

Να σας ρωτήσω κάτι; Εσείς μαγειρεύετε τη ίδια μέρα ή από το προηγούμενο βράδυ;

εγω συνηθως μαγειρευω την μερα που ειναι να το φαμε!!!!!!(ασχετα αν μεινει και για την αλλη μερα.)εκτως αν ειναι να παμε καπου το πρωι,και εχω χρονο,τοτε το κανω απο βραδύς

Καλά, συγνώμη, εσείς τρώτε όλα τα νόστιμα φαγητά και το παιδί το ταΐζεις μπρόκολά και κολοκύθια;:tongue::tongue::tongue::tongue:

ελα μου ομως που τα τρωει!!!!!και τα δινω τωρα που ακομα τα δέχεται......γιατι περα απο την πλακα...ειναι πολυ θρεπτικα!!!!!!

οσο για τα νοστιμα..........θεωρεις νοστιμο το κριθαράκι σκετο,χωρις κρεας;;;;

Μα φυσικά, το παιδί το προσαρμόσανε κατευθείαν κατά τας διαταγάς του ΔΝΤ. Οι ίδιοι αρνούνται να προσαρμοστούν και ζούνε με το παλιό καθεστώς.

χαχαχαχαχαχα ηθελα να ηξερα που τα βρίσκεις;;;;;;;;:P:p:p:p:p:p:p:p:p

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Αρετή ήταν τόσο νόστιμες που δεν προλαβαν να μείνουν για την επόμενη!!

Μέχρι κι εγώ που τις σιχαίνομαι τις μπριζόλες έφαγα 1 και κάτι ψιλά!!:tongue:

Πάντως, φαντάζομαι ότι δεν θα έχουν κανένα προβλημα και την επομένη.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Λοιπόν, αφού μου δώσατε το πράσινο φώς... Ο άντρας μου διορίστηκε στη ΔΟΥ Σοχού και πήρε άδεια ανατροφής τέκνων μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Πάλεψε για να πάρει την άδεια, γιατί ο Προϊστάμενός του προσπάθησε να τον σαμποτάρει και να μην του τη δώσει. Χθες πήρε ο Βασ τηλ στην υπηρεσία για να ρωτήσει κάτι σχετικό με τη μισθοδοσία και ο Πρ. τον παρακάλεσε να πάει να βοηθήσει γιατί 2 υπάλληλοι έχουν φύγει με άδειες τοκετού, λοχείας κλπ. Ο δικός μου φυσικά θα πάει. Πώς θα τα καταφέρω μόνη μου;;; Θα του δώσει μετά επιπλέον άδεια όπως είπε (δεν το πιστεύω);;; Προς το παρόν του έχω μούτρα και μου φαίνεται ότι δε θα τον συγχωρήσω. Με το ζόρι του μιλάω...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Αρετή μου, είναι κάτι που μπορεί να το αποφύγει χωρίς να έχει συνέπειες μετά και του κρατάς μουτρα;

Δεν νομίζω ότι μπορουν να του αρνηθούν την συνέχιση της άδειας μετά.

Από τη στιγμή που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, την άδεια αυτή την δικαιούται.

4Suap3.png

χαχαχαχαχαχα ηθελα να ηξερα που τα βρίσκεις;;;;;;;;:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Μ' αρέσει να σας κάνω να γελάτε.

Λοιπόν, αφού μου δώσατε το πράσινο φώς... Ο άντρας μου διορίστηκε στη ΔΟΥ Σοχού και πήρε άδεια ανατροφής τέκνων μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Πάλεψε για να πάρει την άδεια, γιατί ο Προϊστάμενός του προσπάθησε να τον σαμποτάρει και να μην του τη δώσει. Χθες πήρε ο Βασ τηλ στην υπηρεσία για να ρωτήσει κάτι σχετικό με τη μισθοδοσία και ο Πρ. τον παρακάλεσε να πάει να βοηθήσει γιατί 2 υπάλληλοι έχουν φύγει με άδειες τοκετού, λοχείας κλπ. Ο δικός μου φυσικά θα πάει. Πώς θα τα καταφέρω μόνη μου;;; Θα του δώσει μετά επιπλέον άδεια όπως είπε (δεν το πιστεύω);;; Προς το παρόν του έχω μούτρα και μου φαίνεται ότι δε θα τον συγχωρήσω. Με το ζόρι του μιλάω...

Η δική μου συμβουλή Αρετή, ως μεγαλύτερη, είναι καταρχήν να μην κρατάς μούτρα στον σύντροφό σου. Μην ξεχνάς ότι τις δυσκολίες (και γι' αυτόν θα είναι δύσκολο όχι μόνο για σένα) πρέπει να τις αντιμετωπίζετε μαζί και να είστε σύμμαχοι κι όχι απέναντι ο ένας στον άλλο. Δυστυχώς, το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που θα τις υποστούμε όλοι σε λίγο καιρό.

Μ' αυτό θέλω να πω ότι, να είσαι ευγνώμων που ο αντρούλης σου έχει δουλειά σήμερα και τα φέρνετε βόλτα καλά. Αυτό βέβαια, σημαίνει ότι τίποτα δεν του χαρίζετε γιατί για να το αποκτήσει δουλεύει. Πράγμα που μας οδηγεί στο εξής: σήμερα το αφεντικό του (προϊστάμενος) έχει μια δυσκολία για την οποία ζήτησε τη συνδρομή του άντρα σου. Άστον αφού προσφέρθηκε να βοηθήσει κι ας μη του δώσει ποτέ την άδεια που του έταξε ο προϊστάμενος. Αρκεί που έχει δουλειά. Κορίτσια μου προσέξτε, προσέξτε πολύ. Τους άντρες σας και τα μάτια σας. Δε ζούμε σε εύκολες εποχές. Δεν είναι μόνο οι δυσκολίες πολλές αλλά και οι πειρασμοί. Η πολλή γκρίνια φέρνει κι άλλα παρελκόμενα.

Επίσης, αν δείξει προθυμία τώρα να βγάλει από ένα αδιέξοδο τους υπεύθυνους της δουλειάς του ο άντρας σου, στο μέλλον θα του ανταποδωθεί με κάποιο τρόπο. Μπορεί να μην είναι η άδεια που σκέφτεστε αλλά κάτι άλλο. Θα πει ο διευθυντής ότι, "να είδες ο τάδε υπάλληλός μου με στήριξε θα πω κι εγώ δυο καλά λόγια γι' αυτόν ή θα του κάνω μια μελλοντική χάρη".

Όσο για το πώς θα τα βγάλεις πέρα μόνη σου, κάτι μου λέει από τα γραπτά σου ότι έχεις δυνατό χαρακτήρα και θέληση. Νομίζω ότι, θα γίνεις παράδειγμα για όλες μας.

Αρετή μου, είναι κάτι που μπορεί να το αποφύγει χωρίς να έχει συνέπειες μετά και του κρατάς μουτρα;

Δεν νομίζω ότι μπορουν να του αρνηθούν την συνέχιση της άδειας μετά.

Από τη στιγμή που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο, την άδεια αυτή την δικαιούται.

Τώρα δε θα κάνει διακοπή της άδειας, θα πάει για μια βδομάδα-10 μέρες και μετά θα γυρίσει. χαριστικά θα του δώσει επιπλέον άδεια. Αλλά ο Βασίλης μου είπε ότι δε στέκεται σε αυτό, ας μην του τη δώσει καθόλου. από συναδελφικότητα καθαρά θα το κάνει. Εμένα όμως την έρμη που θα μ'αφήσει με 2 θηριάκια;:-( Τουλάχιστον, μέχρι το Σεπτέμβριο λέγαμε να έχουν μεγαλώσει λίγο παραπάνω (ειδικά ο μικρός), να έχω εξοικειωθεί με το αυτοκίνητο για να πηγαινοφέρνω τα παιδιά σε σταθμό/χωριό, τέσπα να κάτσει να με βοηθήσει! όχι δεν μπορεί να το αρνηθεί το καταλαβαίνω, αλλά νιώθω ότι μπαίνουμε σε 2η μοίρα, εγώ και τα παιδιά. Τα μούτρα δε βοηθάνε, ξέρω, αλλά δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν τρέχει τπτ. Μετά πάλι θα εξαφανιστεί γιατι θα πρέπει να βοηθάει τον πατέρα του στα χωράφια, οπότε βοήθεια γιοκ και πάλι θα πέσουν όλα στην πλάτη μου...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ουπς! Για να καταλάβω... Ο άντρας σου θα είναι στο Σοχό εδώ σ'εμάς, κι εσύ στην Καρδίτσα;

Ναι!!!!:-( Αλλά μάλλον θα συγχωνευθούν μέχρι αν γυρίσει οπότε Λαγκαδά θα πάει από οκτώβριο. Από κει είσαι πουλί μου;!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...