Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Το ξενυχτήσατε βλέπω πουλάκια μου! Κι εγώ αλλά εξαιτίας του Μιχάλη. Μα να μην έχει ύπνο αυτό το παιδί;!

Για σήμερα έφτιαξα φασολάκια που έχουμε καιρό να φάμε και τα πεθύμησα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδιααααααααααααααα!!!!το ξενυχτησατε ομορφουλες,παει το καναμε Αμερικαν μπαρ,αχαχαχαχαχαχαχαχα και να σας πω κατι ετσι μ'αρεσει καλυτερα!!!!!!!!!!και φαι κ κους κους!!!!!!!τελειαααααα!!!!!

λοιπον σημερα καλαμαρια γεμιστα στην μανουλα,εχω βγαλει προγραμμα αυτην την βδομαδα που εχει αδεια ο καλος μου θα τρωμε ολο αλλου!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημερούδια!!!!

Καλέ τι τσιμπούσι ήταν αυτό βραδυάτικα!!!:tongue::tongue:

Δωράκι μπράβο στο μικρούλη που είναι καλά! Είδες που σου το λέγαμε και δεν μας πίστευες;:rolleyes:

Για σήμερα τελικά έκανα το κοτόπουλο γιουβετσάκι γιατί δεν προλάβαινα...

Αννα την καλύτερη δουλειά κάνετε!!!! Αυτό το πρόγραμμα πολύ με αρέσει!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Άντε μωρέ μια χαρά είναι το παιδί, σας λαχτάρησαν! Έτσι κι εμάς μας είχε στείλει παλιά για ηλεκτροεγκεφαλογράφημα ΄(για διάγνωση επιληψίας) ο παιδίατρος και μας είχαν κοπεί τα πόδια!

nai mwre,maw kopike to aima.....ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!!!

οτι να ναι!!!!!

να ναι γερα τα παιδακια μας:P:p:p:p

Το ξενυχτήσατε βλέπω πουλάκια μου!ειδες;τοριξαμε εξω χτες!!!!!επρεπε να ρθειτε!!!! Κι εγώ αλλά εξαιτίας του Μιχάλη. Μα να μην έχει ύπνο αυτό το παιδί;!τι ωρα κοιματε ο μικρος;;;ενικα ειναι ετσι;;;δεν τοιυ αρεσει ο υπνος;

Για σήμερα έφτιαξα φασολάκια που έχουμε καιρό να φάμε και τα πεθύμησα...

καλημερουδιααααααααααααααα!!!!το ξενυχτησατε ομορφουλες,παει το καναμε Αμερικαν μπαρ,αχαχαχαχαχαχαχαχα και να σας πω κατι ετσι μ'αρεσει καλυτερα!!!!!!!!!!και φαι κ κους κους!!!!!!!τελειαααααα!!!!!

λοιπον σημερα καλαμαρια στην μανουλα,εχω βγαλει προγραμμα αυτην την βδομαδα που εχει αδεια ο καλος μου θα τρωμε ολο αλλου!!!!!!!!

μια χαρα αννουλα,την καλητερη δουλεια κανετε!!!

Καλημερούδια!!!!

Καλέ τι τσιμπούσι ήταν αυτό βραδυάτικα!!!:tongue::tongue:

;););););););););)καλα ηταν,το διασκεδασαμε!!!!!

Δωράκι μπράβο στο μικρούλη που είναι καλά! Είδες που σου το λέγαμε και δεν μας πίστευες;:rolleyes:

ουφφφφ,ναι μωρε....ολα καλα!!!!!!

Για σήμερα τελικά έκανα το κοτόπουλο γιουβετσάκι γιατί δεν προλάβαινα...

Αννα την καλύτερη δουλειά κάνετε!!!! Αυτό το πρόγραμμα πολύ με αρέσει!!;)

Αστα πλαντάξαμε απο το πολύ φαϊ. Αφού μετά πίναμε σόδες..... για να χωνεψουμε...

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!

Κανονίστε το επόμενο να είναι μεσημέρι για να τσιμπήσουμε κι εμείς τίποτα!!:D:D
εγινεεεεεεεε!!!!!!

καλημεραααααααα!!!!!!

σημερα τελικα φτιαχνω κριθαράκι σουπα για εμας και κατσικακι με μπροκολο και κολοκυθακι για τον θησαυρο μου!!!!!

παω τωρα να τον ταισω τα φρουτακια του.:-P:razz::-P:razz::-P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημεραααααααα!!!!!!

σημερα τελικα φτιαχνω κριθαράκι σουπα για εμας και κατσικακι με μπροκολο και κολοκυθακι για τον θησαυρο μου!!!!!

παω τωρα να τον ταισω τα φρουτακια του.:-P:razz::-P:razz::-P

Καλά, συγνώμη, εσείς τρώτε όλα τα νόστιμα φαγητά και το παιδί το ταΐζεις μπρόκολά και κολοκύθια;:tongue::tongue::tongue::tongue:

4Suap3.png

Καλά, συγνώμη, εσείς τρώτε όλα τα νόστιμα φαγητά και το παιδί το ταΐζεις μπρόκολά και κολοκύθια;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μα φυσικά, το παιδί το προσαρμόσανε κατευθείαν κατά τας διαταγάς του ΔΝΤ. Οι ίδιοι αρνούνται να προσαρμοστούν και ζούνε με το παλιό καθεστώς.

Διαφημίσεις

Καρδιές2 αύριο θα μαγειρέψω τις μπριζόλες your way... Θα τις συνοδεύσω με ρυζάκι απλό, γιατί 3 μέρες τρώγαμε πατάτες...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μα φυσικά, το παιδί το προσαρμόσανε κατευθείαν κατά τας διαταγάς του ΔΝΤ. Οι ίδιοι αρνούνται να προσαρμοστούν και ζούνε με το παλιό καθεστώς.

χαχαχα!!!!:P:p:p Αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφτεί!!!

Αλίμονο σε μένα δηλαδή που ταΐζω την δικιά μου με γεύσεις προ ΔΝΤ!:tongue:

Καρδιές2 αύριο θα μαγειρέψω τις μπριζόλες your way... Θα τις συνοδεύσω με ρυζάκι απλό, γιατί 3 μέρες τρώγαμε πατάτες...

Εγώ τις έκανα κι έγιναν τέλειες!

4Suap3.png

Αρετή εγώ που είμαι αραχτή και λάιτ μαγειρεύω την ίδια μέρα. Όταν εργαζόμουν, μαγείρευα την προηγούμενη για να έχει η μεγάλη μου κόρη που ήταν τότε 2 ετών, έτοιμο φαγάκι με την επιστροφή στο σπίτι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...