Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εμείς μαγειρέψαμε για αύριο, μοσχάρι στην κατσαρόλα με σάλτσα μπύρας και κάρυ με μανιτάρια, και το συνοδεύουμε με ωραιότατο κους κους.....μιαμ μιαμ..... πρώτη φορά το έφτιαξα και έγινε τέλοιο. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα του φαγητού!!!

bV53p3.png

manoulina μυρίζει πολύ ωραία μου έσπασε τη μύτη. Να ρώτα και την κόρη μου που τόση ώρα της λέω ποιος μαγειρεύει μοσχαράκι; Βρε δε το βάζεις κάτω να το τσακίσουμε λέω 'γω, τώρα που είμαστε, όσες είμαστε, ξύπνιες. Έλα εγώ βάζω το πιρούνι.

καλε κοριτσακια....ολες ξυπνιες ειστε;;;

ακομα να κοιμηθητε;;;

μανουλινα,ωραιο ακουγετε το φαγακι σου......:P

εβιρι....αυριο θα την βαλω,τωρα κοιμαται ο καλος μου...κι εχω εκει το ντοσιε με τις συνταγες!!!!

αυριο τι να μαγειρεψω;;;;

ιδεα δεν εχω......χωρις κρεας.

καμια ιδεα καλες μου φιλεναδιτσες;;;;;;

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

manoulina μυρίζει πολύ ωραία μου έσπασε τη μύτη. Να ρώτα και την κόρη μου που τόση ώρα της λέω ποιος μαγειρεύει μοσχαράκι; Βρε δε το βάζεις κάτω να το τσακίσουμε λέω 'γω, τώρα που είμαστε, όσες είμαστε, ξύπνιες. Έλα εγώ βάζω το πιρούνι.

κι εγω το κρασι......

r.gif

Δωράκι από όσπρια: ρεβίθια, γίγαντες, άσπρη φασολάδα, φακές, μαυρομάτικα, όσπρια με χόρτα στην ίδια κατσαρόλα.

Λαχανικά: αρακά, αγκινάρες, κουκιά (μπορείς και όλα αυτά μαζί), μπάμιες στο φούρνο, γεμιστά που θα φτιάξω κι εγώ αύριο, κολοκυθάκια με ρύζι στην κατσαρόλα, μελιτζάνες γεμιστές με κιμά (βέβαια αυτό έχει κρέας αλλά είχα έμπνευση), χόρτα με τηγανητές πατάτες, πατάτες σουφλέ, πουρέ και μια ομελέτα από δίπλα, σούπα με λαχανικά

Ζυμαρικά: κριθαράκι στην κατσαρόλα σκέτο με σαλάτα και τυρί, σούπα με κους κους, μακαρόνια με σάλτσα, μακαρόνια σουφλέ με μανιτάρια, μακαρόνια με μελιτζάνες στο φούρνο, (το ίδιο γίνεται και με κολοκυθάκια)

Διαφημίσεις

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε....γιατί είχε και κρασί η υπόθεση... τώρα ώρα για ύπνο. Και αφού για γλυκό δεν μίλησε κανείς....και κάνω και δίαιτα....πάω για ύπνο, μην πέσω στα σοκολατάκια και πάει τσάμπα το μπρόκολο που έφαγα για βράδυ....

Καληνυχτα όμορφες!!!

bV53p3.png

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε....γιατί είχε και κρασί η υπόθεση... τώρα ώρα για ύπνο. Και αφού για γλυκό δεν μίλησε κανείς....και κάνω και δίαιτα....πάω για ύπνο, μην πέσω στα σοκολατάκια και πάει τσάμπα το μπρόκολο που έφαγα για βράδυ....

Καληνυχτα όμορφες!!!

Κι εγώ κάνω την πάπια.

Καληνύχτα κοριτσάκια μου, πωπω έφαγα πολύ μοσχαράκι και βαρυστομάχιασα.

οχι ρε γ@μ...... πανωψ που εφερνα τις παστες1!!!!!!!!φτουυυυυ,παλι μονη θα τις φαω.......:P:p:p

Καληνυχτα όμορφες!!!

Κι εγώ κάνω την πάπια.

Καληνύχτα κοριτσάκια μου, πωπω έφαγα πολύ μοσχαράκι και βαρυστομάχιασα.

κι εγω το ιδιο......ουφ...μη χασω η γουρουνα!

καληνύχτα κοριτσάκια.

μανουλίνα μοσχομύρισε!!!!!

Δώρα κάνε μια μακαρονάδα κ ξεκουράσου! ή ντελίβερυ για σας κ μαγείρεμα μόνο για τον θησαυρούλη!!!

για τον θησαυρουλη μου,θα μαγειρεψω...δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτο

μάκια!!!

Ωραία κορίτσια το στρώσαμε το τραπέζι. Ψωμί βρε παιδιά, ποιος θα φέρει ψωμάκι που μ' αρέσει να βουτάω κιόλας; Χαμένη θα πάει τόση σάλτσα που έβαλε η μανουλίνα;

ευτυχως,εμενα δεν μου λειπει το ψωμι...αφου σπανια τρωω.....μαλλον γιαυτο το ξεχασα!!!!!!

καληνυχτα κοριτσακια.

ευχαριστω για το ωραιο δειπνο!!!!!!!;);)

r.gif

κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααα ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

μολις εκλεισα απο την παιδιατρο,ολα φυσιολογικα μου ειπε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι ευτυχισμενη......επιτελους ηρεμησααααααα!!!!!!!!

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ ολες........με βοηθησατε πολυ με τα καλα σας λογια!!!!!!

μαρια ελπιδα,εχω μια συνταγη για κεικ με μπανανες.αν θελεις σου την γραφω.

Άντε μωρέ μια χαρά είναι το παιδί, σας λαχτάρησαν! Έτσι κι εμάς μας είχε στείλει παλιά για ηλεκτροεγκεφαλογράφημα ΄(για διάγνωση επιληψίας) ο παιδίατρος και μας είχαν κοπεί τα πόδια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...