Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

      Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

      4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

      Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

      Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

      • Μου αρέσει 3

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Ε αφρίζει την ώρα που την περιχύνεις... Μετά μια χαρά ψήνεται, μόνο που πάνιασαν λίγο τα φύλλα από κάτω οπότε προτείνω να το ψήσεις σε αντιστάσεις πάνω -κάτω.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

καλημερα οριτσακια

μολις επιστρεψαμε απο το νοσοκομειο,οπου (άκουσον άκουσον.....)

επειδη απεργουσαν.....μας πηραν αιμα......και μας ειπαν να το παμε σε ενα μικροβιολογικο.................εξω.....:shock::shock::shock::shock::shock: για να μαθουμε τα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πηγαμε λοιπον,και περημενουμε..................!!!!!!!!

εγω δεν μαγειρεψα τιποτα σημερα....ειχα απο χθες κοτοπουλο με πατατες φουρνου και μοσχαρι για το παιδι.

θα κανουμε μια σαλατουλα κι ενα μπουγιουρντακι και μια χαρα θα φαμε.

θα φτιαξω μετα ενα κεικ (εχω πολυ καιρο να κανω) και μου αρεσε πολυ και η τυροπιτα (ως τυρου που ειμαι;)) ισως την κανω το απογευμα...αν δεν εχει δουλεια ο καλος μου,για να ασχοληθει με το αγορι μας!!!!!!!!!!!!!


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites

Σέβη και Μαρία και σας σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Σέβη νομίζω ότι τα σ/μ πουλάνε το πετιμέζι μαζί με το μέλι, το φυστικοβούτυρο ή τα γλυκά κουταλιού, ανάλογα πώς τακτοποιεί κάθε φίρμα σ/μ τα προϊόντα της. Ίσως να πρέπει να κοιτάξεις και στο ράφι με τα βιολογικά. Συνήθως τα βαζάκια είναι διάφανα και το πετιμέζι σκούρο σχεδόν μαύρο. Ίσως όμως και να μη βρεις εύκολα. Εγώ γιατί νομίζω ότι δεν έχω δει.

Εναλλακτική λύση είναι μαγαζιά που πουλάνε κρασί ή σκέτα καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

Κορίτσια τελικά μετά το έντιτ που έκανα στο προηγούμενο ποστ, μήπως ξέρει κάποια από σας να μου πει πώς να βάλω τις συνταγές από το microsoft word documents εδώ; Η κόρη μου λέει ότι δε γίνεται, εσείς τι λέτε; Διαφορετικά, υπάρχει ευρετήριο στις συνταγές του Μαμαλάκη, αν κάποια ενδιαφέρεται να μου πει τι ψάχνει και να κάνω κόπι πέιστ ή και να το αντιγράψω δακτυλογραφώντας.

Link to comment
Share on other sites

Ελένη, προτάσεις για κοτόπουλο κοκκινιστό: με μακαρόνια, με πιλάφι, με πουρέ, με χυλοπίτες, γιουβετσάκι, τηγανητές πατάτες, κρασάτο, με μπάμιες, με αρακά.

Κοτόπουλο άσπρο της κατσαρόλας με μανιτάρια μέσα με τις ίδιες συνοδείες που ανέφερα πριν, ή πανέ ή σκέτο τηγανητό, ή στο γκριλ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια, καμιά ιδέα για το πως να κάνω το κοτόπουλο;

Με μπύρα! Τέ-λει-ο!

Αρετή δεν ψήνεις με αέρα; Πόσους βαθμούς θέλει;

Μωρέ στον αέρα ψήνω γενικά πάνω-κάτω, αλλά αυτή χθες μάλλον ήθελε αντίσταση, γιατί μόλις το έβαλα πήρε χρώμα και από κάτω (την έκανα σε πυρεξ). Στους 200 την έψησα.

Ρούλα μου κάτι παραπάνω θα ξέρει η κόρη σου. εγώ δηλώνω άσχετη!


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

κ δεν αφρίζει;

αν εννοεις για το μοσχαρακι,ναι αφριζει αλλα το ξαφριζω εγω με ενα κουταλι μετα κλεινω την χυτρα,το βγαζω μετα απο 20λ.πλενω την χυτρα τσιγαριζω κρεμυδι φτιαχνω τηνμ σαλτσουλα μου το ριχνω να τσιγαριστει λιγο νερακι και ξανακλεινω την χυτρα για 10λ και ετοιμο;)


:-D

Link to comment
Share on other sites

Ελένη, προτάσεις για κοτόπουλο κοκκινιστό: με μακαρόνια, με πιλάφι, με πουρέ, με χυλοπίτες, γιουβετσάκι, τηγανητές πατάτες, κρασάτο, με μπάμιες, με αρακά.

Κοτόπουλο άσπρο της κατσαρόλας με μανιτάρια μέσα με τις ίδιες συνοδείες που ανέφερα πριν, ή πανέ ή σκέτο τηγανητό, ή στο γκριλ.

Ευχαριστώ Ρουλάκι!!! Μάλλον με χυλοπίτες θα το κάνω για να φάει και η μικρή!

Μωρέ στον αέρα ψήνω γενικά πάνω-κάτω, αλλά αυτή χθες μάλλον ήθελε αντίσταση, γιατί μόλις το έβαλα πήρε χρώμα και από κάτω (την έκανα σε πυρεξ). Στους 200 την έψησα.

Ρούλα μου κάτι παραπάνω θα ξέρει η κόρη σου. εγώ δηλώνω άσχετη!

Στο πυρέξ όπως και να την έψηνες έτσι θα γινόταν. Η πίτα θέλει λαμαρίνα!

Δωράκι καλά αποτελέσματα να έχετε!


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ε αφρίζει την ώρα που την περιχύνεις... Μετά μια χαρά ψήνεται, μόνο που πάνιασαν λίγο τα φύλλα από κάτω οπότε προτείνω να το ψήσεις σε αντιστάσεις πάνω -κάτω.

ενα τρικ για να μην πανιαζουν ειναι να βαλεις στο ταψι λαδοκολα κ μετα τα φυλλα,γινονται τραγανα κ τελεια.τα ψηνω παντα πανω-κατω με αερα στους 200βαθμους.

αν θυμαστε τα λαβας που σας ελεγα,τα ετοιμα φυλλα,θελουν να ριξεις απο πανω σοδα,βεβαια γραφουν να μεινουν 30 λεπτα ωστε να τραβηξουν καλα,ο κυριος λοιπον που τα αγοραζω μου ειπε παντα με λαδοκολα ωστε να μην πανιαζουν!


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites

πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα Δώρα; όλα καλά θα είναι, πάω στοίχημα. σφίζει από υγεία το μαναράκι σου!:)

συμφωνώ με την Ελενίτσα για την πίτα. θέλει λαμαρίνα, ταψί.

όσο για τα λαβάς...Αννούλα όταν ανέβω θα μου κάνεις μια τυροπιτούλα;;)

Link to comment
Share on other sites

Δώρα,

Καλά αποτελέσματα για το παιδί !

Αρετή... άσε κι εγώ τον Παρλιάρο κοίταζα... τα σάλια μου πρέπει να έχουν βγει έξω από το γραφείο... και η τούρτα του εξώφυλλου είναι εκείνη η παν-δύσκολη που είχαν φτιάξει στο Master Chef, που μέτραγαν και ξαναμέτραγαν την θερμοκρασία.... αααααχ... θα λιποθυμήσω !!!

Θέτε να σας στείλω το θερμόμετρο και την ζυγαριά ακριβείας ? Το τσέρκι μήπως ? Τα σύνεργα τα έχω --- η ώρα (και η συγκέντρωση) μου λείπουν...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...