Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

      Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

      4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

      Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

      Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

      • Μου αρέσει 3

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Συμπέρασμα; Το αγοράζουμε από το σ/μ!:lol::lol:

Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!

Α ρε Ρούλα, είσαι χρυσοχέρα, δε θα σταματήσω να το λέω!

Ελένη μου τι είναι τα παγκάσιους (το έχω ακουστά, αλλά δεν μου'ρχεται αυτή τη στιγμή);

Ψάρι σε φιλέτο που γίνεται τσάκα τσάκα!;)

Ρε παιδιά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο περιοδικό, δύσκολα είναι τα γλυκά...:-( Ωραία μεν, αλλά έχουν διαδικασία και απαιτούν και ακρίβεια, εγώ ούτε ζυγαριά δεν έχω... Φάτε μάτια ψάρια είναι...Από τα λίγα καλά της Αθήνας είναι ότι μπορείς να τα βρεις αυτά στα ζαχαροπλαστεία...

Η πιο δύσκολη μαγειρική που υπάρχει είναι η ζαχαροπλαστική!

Γι'αυτό ακόμη και οι καλύτεροι σεφ έχουν αποτύχει πολλές φορές όσον αφορά το θέμα γλυκό.


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

Πώς θα το μαγειρέψεις το παγκάσιους;

Εγώ ανακάλυψα το σάιτ της Αργυρώς και εκτυπώνω συνταγές αβέρτα!

Στο φούρνο το βάζω με λαδολέμονο, μουστάρδα και μαϊντανό...

Εγώ από της Αργυρώς το επιχείρησα 1-2 φορές και δεν μου βγήκανε καλά και τα παράτησα..Τσάμπα τα υλικά!


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites

Αρετή μου με σκλαβώνεις με τα καλά σου λόγια.

Κορίτσια να ψάξω να σας βρω ένα email που μου στάλθηκε με 1000 περίπου συνταγές του Μαμαλάκη. Με λίγα λόγια όρεξη να ΄χεις.

Εμένα μου έχουν πετύχει όλες οι συνταγές της Αργυρώς που ήμουν φανατική τηλεθεάτριά της, αλλά και της Βέφας επίσης, ό,τι έχω φτιάξει έχει βγει πολύ ωραίο. Σε κάποια πράγματα μάλιστα, όπως τσουρέκια έχω κάνει συνδυασμό συνταγών των δύο αυτών μαγειρισσών.

Κορίτσια τις βρήκα τις συνταγές του Μαμαλάκη, αλλά θέλω τη βοήθειά σας γιατί δεν έχω γνώσεις στον υπολογιστή. Μου τα έχουν στείλει σε μορφή Word documents και έχει 200 σελίδες μαζί με το ευρετήριο συνταγών. Με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω κάτι σαν λινκ ή άλλη μορφή για να σας το δώσω;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

οδοντόκρεμα μου είπαν πως δεν κάνει ακόμα, γιατί την καταπίνουν κ δεν κάνει καλό.

η ανεψιά μου είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη από τη δική μου (άρα 3 χρόνων κ 7 μηνών) κ ακόμα μόνο με νερό τα βουρτσίζει.

Σωστά, δεν κάνει το φθόριο για τα πιτσιρίκια μας!


n8m8p2.png

X9drp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σεβούλα εγώ το φτιάχνω μόνη μου το πετιμέζι. Στο ντουλάπι μέσα σε γυάλινα βαζάκια κρατάει σίγουρα μέχρι και 3 χρόνια.

τα διάβασα τα κατορθώματά σου κ κουράστηκα......;):tongue:

μπράβο σου. εγώ δεν έχω χρόνο ούτε για ζήτω.

σήμερα ανέλαβα κ εξωτερική δουλειά στις 7.30μμ κ το μικρό μου θα το δω καλές 8.30!!:(

Καλημέρα! Για σήμερα έφτιαξα μια εύκολη τυρόπιτα που βρήκα σε ένα σάιτ για υγιεινό κολατσιό για παιδιά. Πολύ ωραία βγήκε.

Το πετιμέζι είναι πάρα πολύ ωραίο, δεν ξέρω πώς φτιάχνεται (από μούστο νομίζω), μέχρι τώρα έχω φάει μόνο σπιτικό. Πάει πολύ με τηγανίτες...

Ερχόμενη στο γραφείο πήρα και τις Γλυκές Ιστορίες του Παρλιάρου. Το εξώφυλλο και μόνο είναι κόλαση!

δώσε συνταγή!

όσο για το περιοδικό, αν δεν μου το βρει ο Στ., θα το πάρω το απόγευμα.

Α ξέχασα να πω ότι την τυρόπιτα την έφτιαξα με το Χρήστο! Άλειφε με becel τα φύλλα το γλυκούλι μου και ήταν όλο απορίες. τι είναι αυτό, τι είναι το άλλο... Α και το φύλλο το έλεγε "χαρτί"! χαχαχα

μπράβο το καλό παιδί!:)

Συμπέρασμα; Το αγοράζουμε από το σ/μ!:lol::lol:

:tongue::tongue::tongue:συμφωνώ! εγώ ούτε πώς είναι δεν ξέρω. πού το βρίσκουμε στο σούπερ μάρκετ; στο ράφι με ;;;;;;;:confused: κ τί κάνουμε με το πετιμέζι; με ενδιαφέρει, γιατί τελικά η ανεψιά μου πρέπει να στερηθεί τη ζάχαρη για ένα χρόνο, όπως κ το αγελαδινό κ όλα τα παράγωγά του. :(

Α ρε Ρούλα, είσαι χρυσοχέρα, δε θα σταματήσω να το λέω!

Ρε παιδιά με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο περιοδικό, δύσκολα είναι τα γλυκά...:-( Ωραία μεν, αλλά έχουν διαδικασία και απαιτούν και ακρίβεια, εγώ ούτε ζυγαριά δεν έχω... Φάτε μάτια ψάρια είναι...Από τα λίγα καλά της Αθήνας είναι ότι μπορείς να τα βρεις αυτά στα ζαχαροπλαστεία...

χρειάζεσαι ζυγαριά ακριβείας. δεν είναι ακριβή.

αλλά από τα λίγα που ασχολούμαι, χρειαζόμαστε φιλενάδα κ θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής. κι εγώ θέλω να αγοράσω.

επειδή είχα καταψύξει αρακά κ αφού περίσσεψε μοσχάρι κοκκινιστό, έχω φαγητό για σήμερα.

χθες έκανα τσηζκέηκ. έφυγε το μισό.

σήμερα αν προλάβω θα κάνω τα ρεβύθια. αλλιώς αύριο γκούντυζ!;)

Link to comment
Share on other sites

Συνταγή για εύκολη τυρόπιτα με σόδα από τον Δημήτριο Πέτσιο

Υλικά

*1 πακέτο φύλλο κρούστας,

*1/4 κιλού ανθότυρο,

*1/4 κιλού Milner,

*1/4 κιλού κασέρι,

*1 κουτάκι σόδα (αναψυκτικό),

*πιπέρι

Εκτέλεση

Βουτυρώνουμε τα φύλλα με Becel και τα μισά τα βάζουμε στη βάση του ταψιού. Προσθέτουμε τα υλικά αφού πρώτα τα έχουμε τρίψει ώστε να γίνουν μίγμα. Βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρωμένα από πάνω. Χαράζουμε την πίτα και ρίχνουμε ένα κουτάκι σόδα, περιμένουμε 5-10 λεπτά να απορροφηθεί και την ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

καλημερα κοριτσακια μου,εμεις για σημερα μοσχαρακι κοκκινιστο και πατατες τηγανητες...(δεν μπορω να αντισταθω η γουρουνιτσα)

Τέλειο φαγάκι!

Ούτε εγώ δεν θα μπορούσα να αντισταθώ, όχι εσύ που είσαι και εγγυούλα!!!


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites

καλημερα κοριτσακια!

σημερα εχω την μαμα μου και μου πλενει τα χαλια, εγω κανω τον επιστατη!!

θα μαγειρεψω ομως λαζανια με κιμα!

Eviri θα το ξαναπω οτι εισαι η miss χρυσοχερα του καφε μας!

αποθηκευσα και την τυροπιτα της Αρετης, φαινεται τελεια!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...