Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ελενακι μου ετσι μου λενε ολοι ο γιατρος γελαει βεβαια και λεει απλα οτι το στομαχι μου το πιεζει η μητρα και γι'αυτο εχω καουρες!

Να μη γελάει καθόλου πέστου! Εγώ είχα καούρες από τον 3ο και μου βγήκε με κοτσιδάκια η δικιά μου!!!:P:p

δεν θα το πιστεψετε... εκαψα τον αρακα:mad::x

Νομιζα πως εχω βαλει το ματι στο 6 να σιγοβραζει αλλα το ειχα αφησει στο 9 και κολλησε...

θα φαμε σαλατα και πατατες τηγανιτες...

Εσεις να'στε καλά! Μάλλον της μπουμπούκας δεν της αρέσει ο αρακας!;)

κ ζηλεύω που θα πάτε παρέα στην Αϊσέ. θέλω να έρθω κι εγώ. ειλικρινά, αν δεν συμφωνήσει μαζί μου ο αντρούλης μου για Σαλονίκη αυτό το Σάββατο, θα έρθω μόνη μου. θα του τα πω ένα χεράκι, κι αν αντέξει γκρίνια...θα είναι ήρωας!!

Θα αριβάρεις Σαλόνικα Σέβη; Αντε, να σε δούμε κι από κοντά!!!

αβγουλάκια με ελάχιστο γάλα (παλιά έβαζα νουνού), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. όσο πιο πολύ μουλιάζουν τα ψωμιά τόσο πιο καλά.

Εγώ τις προτιμώ γλυκές!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ταπεράκι δηλαδή... Είναι ιδιότροπος;

δεν τρωει λαχανικά..άρα μονο πατατες ,ρύζι,μακαρόνια και λίγο κρεατάκι.ὀμως εγώ του βάζω μαζί και φασολάκια και φακές και έχω μιλήσει με την δασκάλα του και τον βάζει και τρώει 3-4 κουταλιές να συνιθίζει στις γεύσεις.και ΄ταν έρχεται σπίτι είτε με καλόπιασμα είτε με απειλές τρώει άλλες 3-4 κουταλιές......γενικά όμως δεν τον πιέζω ιδιαίτερα γιατί ούτε εγώ τα έτρωγα μικρή και δεν θέλω να τον ζορίσω να κάνει κάτι που δεν θέλει.

Άντε, νόμιζα ότι ήταν γλυκές...:!:

μπορείς να βάλεις και γάλα και ζάχαρη μέσα στο αυγό.........γίνονται πολύ καλές και έτσι.Ο Θωμάς τις τρώει και στις 2 παραλλαγες.

Διαφημίσεις

Τις τηγανίζουμε και μετα τις τσακίζουμε!!:lol::lol:
Και μετά παχαίνουμε! (Το βιολί μου εγώ....)

χαχαχαχα έιστε φοβερές..........

μόλις με πήραν τηλ ότι κέρδισα μια λιπομέτρηση και είπα στον μεσιε ότι είναι αδύνατον να γίνει γιατι έιμαστε δυο σὠματα σε ένα και κόλλησε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ πολύ το χάρηκα:lol::lol::lol::lol:

Το βαριά που λέγαμε...:lol:

εχεις δικιο, θα φαω τωρα σαλατουλα ντοματα και θα ειμαι μια χαρα:tongue::tongue:

κουκλίτσα είπαμε ΑΜΝΗΣΙΑ λόγω εγκυμοσύνης.........ομοιοποαθούσα πολλές φορές τον τελευταίο καιρό;);)

αλλα δεν πειράζει..τωρα όλα συγχωρούνται.

ασε, παλι καλα μου η οσφρηση δεν με εχει εγκαταλειψει:cool:

Εσεις να'στε καλά! Μάλλον της μπουμπούκας δεν της αρέσει ο αρακας!;)

χαχαχα!!! αυτο ειπα στον αντρουλη που γυρισε, οτι η κορη του δεν ηθελε αρακα και μου απαντησε καλυτερα και εγω το ιδιο!!!!

α! τις αυγοφετες και εγω τις κανω ετσι και τις τρωμε με τυρακι φετα

Και μετά παχαίνουμε! (Το βιολί μου εγώ....)

Ελά μωρέ! Τι ψυχή έχει μια αυγοφετούλα ολυμπιακών διαστάσεων;;;:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα έιστε φοβερές..........

μόλις με πήραν τηλ ότι κέρδισα μια λιπομέτρηση και είπα στον μεσιε ότι είναι αδύνατον να γίνει γιατι έιμαστε δυο σὠματα σε ένα και κόλλησε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ πολύ το χάρηκα:lol::lol::lol::lol:

Το έστειλες τον Χριστιανό Λινάκι, και μάλιστα αδιάβαστο!!!:P:p

4Suap3.png

καλή ιδέα........ Αλλά με ρυζακι.......sevoula να είσαι έτοιμη.......κτά τις 8 το βράδυ θα τα έχω έτοιμα:tongue:

σε ευχαριστώ με ξεκκόλησες;);););)

θα μπορούσες να του βάζεις σε κιμά για μακαρόνια π.χ. σπανάκι, να του κάνεις μπέργκερ από ρεβύθια, να του βάζεις στο ρύζι καλαμπόκι, ή στις μακαρονάδες του μελιτζάνες, κολοκυθάκια σε μικρά κομμάτια, ώστα να μη φαίνονται στην όψη, όπως κ πιπεριές.

γενικώς πρέπει να ανακαλύψεις τρόπους να του δίνεις κ λαχανικά, αλλά με τρόπους που θα του αρέσουν.

π.χ. γέμισε πιπεριές με τυριά κ γαλοπούλα.

ή στα γεμιστά βάλε κ τριμμένο κολοκύθι.

Άντε, νόμιζα ότι ήταν γλυκές...:!:

ο άντρας μου τις βουτάει στη ζάχαρη...α πα πα! το έχουν οι καρδιτσιώτες μάλλον!

θυμήθηκα που είχα δοκιμάσει γλυκό ποπ κορν. χάλι μαύρο!:shock:

ναι!!!! 12 μμ ποιός θα τον έπερνε τον καψερό από το σχολείο?????????? η μανούλα δουλευει μεχρι τις 3 όταν είναι πρωί και οι γιαγιαδες μας είναι πολύ μακρια(ευτυχώς):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

από μακριά κ αγαπημένοι δηλαδή!

σχολάς σε λίγο;

ωραία. εγώ θέλω άλλη 1 ώρα κ 20 λεπτά.:(

Διαφημίσεις

θα μπορούσες να του βάζεις σε κιμά για μακαρόνια π.χ. σπανάκι, να του κάνεις μπέργκερ από ρεβύθια, να του βάζεις στο ρύζι καλαμπόκι, ή στις μακαρονάδες του μελιτζάνες, κολοκυθάκια σε μικρά κομμάτια, ώστα να μη φαίνονται στην όψη, όπως κ πιπεριές.

γενικώς πρέπειν ανακαλύψεις τρόπους να του δίνεις κ λαχανικά, αλλά με τρόπους που θα του αρέσουν.

π.χ. γέμισε πιπεριές με τυριά κ γαλοπούλα.

ή στα γεμιστά βάλε κ τριμμένο κολοκύθι.

θα βρει τα λαχανικά παντού και θα τα φτύνει....να φανταστείς δεν ήθελε να φάει το μπιφτέκι γιατί είδε μέσα τον μαιντανό:shock::shock::shock: τα έχω δοκιμάσει όλα όσα έγραψες.......εχω ΑΠΟΤΥΧΕΙ οικτρά:(:(

από μακριά κ αγαπημένοι δηλαδή!

σχολάς σε λίγο;

ωραία. εγώ θέλω άλλη 1 ώρα κ 20 λεπτά.:(

είμαι σε άδεια τοκετού τώρα;););)

δουλειά τον επόμενο Αυγουστο πάλι......:P:p

καλό κουράγιο να περάσει και αυτή η ώρα.......

Δώρα, αυτά τα τρώει. όχι όλα τα άλλα. ούτε πίτσα ούτε αβγοφέτες κλπ.

άσχετο, αλλά σχετικό. της έχω δώσει να δοκιμάσει τσηζκέηκ κ ξετρελάθηκε.

χθες ξεκινήσαμε να παίζουμε με την οδοντόβουρτσα πρώτη φορά. πλάκα είχε, την δάγκωνε, την κρατούσε στο στόμα, αλλά....

δόντια πάντως δεν πλύναμε ακόμα:rolleyes::tongue:.

ουτε κι εμεις πλενουμε ακομα δοντια.ουτε καν του εδωσα την οδοντοβουρτσα.......μαλλον θα αρχισω απο αποψε!!!!!για να δουμε πως θα αντιδράσει!

Ελενακι μου ετσι μου λενε ολοι ο γιατρος γελαει βεβαια και λεει απλα οτι το στομαχι μου το πιεζει η μητρα και γι'αυτο εχω καουρες!

κι ο δικος μου ο μικρος,αν και προωρος(32 δβ) ειχε πολλα καταμαυρα μαλλακια.τωρα εγιναν καστανοξανθα.....

δεν θα το πιστεψετε... εκαψα τον αρακα:mad::x

Νομιζα πως εχω βαλει το ματι στο 6 να σιγοβραζει αλλα το ειχα αφησει στο 9 και κολλησε...

θα φαμε σαλατα και πατατες τηγανιτες...

στην εγκυμοσυνη οοοολα συγχωρουντε.μια χαρα ειναι και οι πατατουλες!!!!!!!

κι εμεις τις αυγοφετες, αλμύρες τις κανουμε!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Αρετή καλό μεσημέρι κ καλή όρεξη!

Λίνα, ο γιος σου μου θυμίζει την ανεψιά μου. κάνει ακριβώς όπως η αδερφή μου.

μη δει άνηθο, μη δει το ένα, μη δει το άλλο. ίδια κ απαράλλαχτη η ανεψιά μου.

έτσι ήσουν κι εσύ; ή του το πέρασες άθελά σου;

εσύ τρως λαχανικά; σε βλέπει να τρως λαχανικά; πιστεύω ότι είναι πολύ βασικό. να μη σαμποτάρετε η προσπάθειά σου από κανέναν.

ευτυχώς προς το παρόν η μικρή μου τρώει από όλα. κ μάλιστα τρελαίνεται για όσπρια κ λαχανικά.

απλά τελευταία δεν τρώει όπως πριν. το μυαλό της είναι στο παιχνίδι. να τελειώσει με το φαγητό να πάει να παίξει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...