Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

τελικα εβαλα αρακα, δεν ηθελα μακαρονια,

εβαλα μεσα και πατατουλες και θα ειναι μια χαρα, αν και με εχουν καψει οι καουρες:twisted::twisted:

Να ξέρεις ότι η κόρη σου θα βγει με πολλά μαλλιά!

θέλω τσιγαράκι τώρα...αλλά μόνο στις 3.00 δικαιούμαι!!

Γιατί καλέ; Δεν μπορείς να βγεις να καπνίσεις;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

η μπανάνα τελείωσε κ δεν μου έκανε τίποτα .(:tongue::tongue::tongue::tongue:) θέλω τσιγαράκι τώρα...[/b]:shock::shock::shock::shock::shock:αλλο και τουτο1!!!!!και το τσιγκαρο με ραντεβου το κανετε;;;;[/color]

χαχαχαχα ΘΕΑΑΑΑΑ!!!!!λοιπον για να σου τη σπασω(χιχιχι) μολις εκανα το πουρακι μου,παρε μια τζουρααααααα,χιχιχιχι!!!!κ τωρα παω για μαμ στην μανουλα μου φιλακια ομορφουλες!!!!

Δωραααααααααα εννοειτε!!!!θα κανονισουμε να παμε οικογενειακς!!!!

καλη ορεξη αννουλα μου.

και περημενωωωωωωω!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

μπουρεκάκια με τυρί, κέηκ (αλμυρό) κριτσίνια, βραστό αβγουλάκι με ντοματούλα, τοστάκι,

μπατζίνα, τυρόψωμο.

Δώρα, αυτά τα τρώει. όχι όλα τα άλλα. ούτε πίτσα ούτε αβγοφέτες κλπ.

άσχετο, αλλά σχετικό. της έχω δώσει να δοκιμάσει τσηζκέηκ κ ξετρελάθηκε.

χθες ξεκινήσαμε να παίζουμε με την οδοντόβουρτσα πρώτη φορά. πλάκα είχε, την δάγκωνε, την κρατούσε στο στόμα, αλλά....

δόντια πάντως δεν πλύναμε ακόμα:rolleyes::tongue:.

Να ξέρεις ότι η κόρη σου θα βγει με πολλά μαλλιά!

Ελενακι μου ετσι μου λενε ολοι ο γιατρος γελαει βεβαια και λεει απλα οτι το στομαχι μου το πιεζει η μητρα και γι'αυτο εχω καουρες!

δεν θα το πιστεψετε... εκαψα τον αρακα:mad::x

Νομιζα πως εχω βαλει το ματι στο 6 να σιγοβραζει αλλα το ειχα αφησει στο 9 και κολλησε...

θα φαμε σαλατα και πατατες τηγανιτες...

Δώρα, αυτά τα τρώει. όχι όλα τα άλλα. ούτε πίτσα ούτε αβγοφέτες κλπ.

άσχετο, αλλά σχετικό. της έχω δώσει να δοκιμάσει τσηζκέηκ κ ξετρελάθηκε.

χθες ξεκινήσαμε να παίζουμε με την οδοντόβουρτσα πρώτη φορά. πλάκα είχε, την δάγκωνε, την κρατούσε στο στόμα, αλλά....

δόντια πάντως δεν πλύναμε ακόμα:rolleyes::tongue:.

Κοίτα, του Χρήστου του τα πλένω εγώ κανονικά και μετά την παίρνει και κάνει πως τα πλένει μόνος του. Το βλέπει σαν παιχνίδι δηλαδή. Το θέμα είναι ότι η Χρύσπα εξοικειώνεται από τώρα, όχι σαν τον δικό μου που έφτασε 3 για να δει οδοντόβουρτσα...

Τις αβγοφέτες πώς τις κάνετε;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

το πούρο δεν μου αρέσει.

καούρες είχα κι εγώ τις τελευταίες εβδομάδες κ βγήκε με μπόλικο μαλλί η μικρή μου κ μακρύ σχετικά.

κατά τα άλλα... τσιγάρο μόνο στις 3μμ. οπότε με βλέπω να κάνω ό,τι δεν έκανα στα νιάτα μου....

μάκια σε όλα τα κοριτσάκια.

κ ζηλεύω που θα πάτε παρέα στην Αϊσέ. θέλω να έρθω κι εγώ. ειλικρινά, αν δεν συμφωνήσει μαζί μου ο αντρούλης μου για Σαλονίκη αυτό το Σάββατο, θα έρθω μόνη μου. θα του τα πω ένα χεράκι, κι αν αντέξει γκρίνια...θα είναι ήρωας!!

Λινάκι, του μαγειρεύεις κανονικό φαγητό; όχι σνακ; Ρωτάω για να ξέρω τι με περιμένει...

κανονικό κανονικότατο..........:P

κάθε μέρα θέλουμε φαγητό και οχι σνακ γιατι μεχρι τις 4 λοιμοκτονούν τα παιδάκια;)

είναι λίγο παλούκι.

Ελενακι μου ετσι μου λενε ολοι ο γιατρος γελαει βεβαια και λεει απλα οτι το στομαχι μου το πιεζει η μητρα και γι'αυτο εχω καουρες!

Εμένα πάντως και τα 2 βγήκαν μαλλιαρά, οπότε χαλάλι οι καούρες...

Απλά πρόσεχε μην τρως βαριά (σάλτσες, τσιγαριστά..), για να αποφύγεις τη δυσφορία...

χαχαχα...έχω κάψει εγώ....

Νομιζα πως εχω βαλει το ματι στο 6 να σιγοβραζει αλλα το ειχα αφησει στο 9 και κολλησε...

Το βαριά που λέγαμε...:lol:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Λίνα μπορείς να βάλεις σνίτσελ σε μπαγκέτα για το γιό σου

κ μιας κ θα φτιάξεις για το σπλάχνο σου, φτιάξε ποσότητα, να φάει κ η παρέα εδώ. εγώ θα κόβω νούμερα προτεραιότητας. το Νο 1 κατοχυρώνεται σε μένα φυσικά.

οι άλλες στη σειρά σας, κάντε αίτηση, θα την επεξεργαστώ κ θα την απορρίψω, γιατί θα τα φάω όλα μόνη μου....

καλή ιδέα........ Αλλά με ρυζακι.......sevoula να είσαι έτοιμη.......κτά τις 8 το βράδυ θα τα έχω έτοιμα:tongue:

σε ευχαριστώ με ξεκκόλησες;);););)

αβγουλάκια με ελάχιστο γάλα (παλιά έβαζα νουνού), αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. όσο πιο πολύ μουλιάζουν τα ψωμιά τόσο πιο καλά.

Άντε, νόμιζα ότι ήταν γλυκές...:!:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κανονικό κανονικότατο..........:P

κάθε μέρα θέλουμε φαγητό και οχι σνακ γιατι μεχρι τις 4 λοιμοκτονούν τα παιδάκια;)

είναι λίγο παλούκι.

Ταπεράκι δηλαδή... Είναι ιδιότροπος;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ολοήμερο είναι το σχολείο;

ναι!!!! 12 μμ ποιός θα τον έπερνε τον καψερό από το σχολείο?????????? η μανούλα δουλευει μεχρι τις 3 όταν είναι πρωί και οι γιαγιαδες μας είναι πολύ μακρια(ευτυχώς):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κουκλίτσα είπαμε ΑΜΝΗΣΙΑ λόγω εγκυμοσύνης.........ομοιοποαθούσα πολλές φορές τον τελευταίο καιρό;);)

αλλα δεν πειράζει..τωρα όλα συγχωρούνται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...