Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

βρε Μαρία, τί φωτεινός κ τί παντογνώστης μου λες;

ξέρω να τρώω. μου αρέσει να τρώω. είναι μια απόλαυση που δεν την αρνούμαι στον εαυτό μου με τίποτα. απλά θέλει μέτρο, για να μη ξεχειλώσω εντελώς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Ρουλάκι, κι εγώ αυτό κατάλαβα στην αρχή, μετά μου μπήκαν αμφιβολίες,...α σιγά μην έπαιζα το μία μου κ μία σου.

το "πάρε να 'χεις" θα έπαιζα μέχρι να τον μαυρίσω!

πώς είναι οι γυμνοσάλιαγκες; αηδία; έτσι!

κι εγώ μπανάνα θα φάω τώρα. σνιφ, κλαψ!

Άννα, άσε τη γιόγκα κ τράβα ταξιδάκι με τον αντρούλη σου! ξεμονάχιασέ τον τέλος πάντων σε ... βάλε φαντασία, απόλαυσε αυτό που έχεις! κ έχε πίστη. θα έρθει, αν δεν ήρθε ήδη.

κ μη ξανακάνεις τεστ φαρμακείου. μόνο χοριακή κ μόνο γυναικολόγο. σου τα έχω ξαναπεί. την έχω πατήσει με αυτά τα τεστ. πολύ ψυχοφθόρα κ αναποτελεσματικά.

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!το καταλαβα μια κ καλη πλεον,χιχιχιχιχι!!!!!!μονο χοριακη,κ μονο μετα απο 10μερες(αν αντεξω...)καθυστερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε εμενα το προβλημα δεν ειναι στον τροπο αλλα στην αναμονη τον αποτελεσματων ;););););)...με το τροπο τα παμε καλα,εκει δεν με νοιαζει,μην σου πω οτι το ξεχναω κιολας,αλλα στο λιγο πριν την κοκκινοκυρια εκει ειναι που τα χαλαω....ομως υποσχομαι δεν θα χασω ΠΟΤΕ την πιστη μου,θα γινει κ παει κ τελειωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια κ σορρυ κοριτσακια για το εντελως οφ τοπικ.....:)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλέ τι λέτε που μου αρέσει; Το αντίθετο μάλιστα είναι ένας γλοιώδης και σεσημασμένος για χουφτώματα τύπος. Αλλά αν ήμουν εγώ η καμαριέρα δε θα την έχανα την ευκαιρία να του δείξω πόσα απίδια βάζει ο σάκος. Γιατί θα του ζητούσα να παίξουμε το παιχνίδι μία σου και μία μου. Η μία μας έγινε με το μνημόνιο, η μία του θα γινόταν στο δωμάτιο με χεράκια δεμένα.

χαχαχα.. παιδιά πάντως από Ελληνίδα τη βρήκε ο π...γερος! Διάβασε κάπου ο Βασ ότι είναι ελληνικής καταγωγής η κοπέλα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Σεβούλα, μας άνοιξες την όρεξη... Τι να μου κάνει μια μπανάνα...

Γι'αυτό κι εγώ μόλις χτύπησα ένα σνιτσελάκι κοτόπουλο....:tongue::tongue:

κι εγώ μπανάνα θα φάω τώρα. σνιφ, κλαψ!

Άννα, άσε τη γιόγκα κ τράβα ταξιδάκι με τον αντρούλη σου! ξεμονάχιασέ τον τέλος πάντων σε ... βάλε φαντασία, απόλαυσε αυτό που έχεις! κ έχε πίστη. θα έρθει, αν δεν ήρθε ήδη.

κ μη ξανακάνεις τεστ φαρμακείου. μόνο χοριακή κ μόνο γυναικολόγο. σου τα έχω ξαναπεί. την έχω πατήσει με αυτά τα τεστ. πολύ ψυχοφθόρα κ αναποτελεσματικά.

Εγώ πάντως όσες φορές χρησιμοποίησα το τεστ μια χαρά σωστό αποτέλεσμα μου έβγαζε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

χαχαχα.. παιδιά πάντως από Ελληνίδα τη βρήκε ο π...γερος! Διάβασε κάπου ο Βασ ότι είναι ελληνικής καταγωγής η κοπέλα.

έεεεεεεεεεεεεετσι!!!!!!:tongue:

λε πουλέ!;):P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κ μου το έλεγε ο Στ ότι θα την φάει την προφυλάκιση. εκεί αμερικάνικο δίκαιο, δεν έχει σούξου μούξου μανταλάκια όπως Ελλάδα.

εδώ έχουμε δίκαιο. εκεί τρύπιο κόσκινο!:P

Ακριβώς! Γιατί εδώ τέτοια δε γίνονται (και παντού βέβαια...); Αλλά εκεί δεν τα κουκουλώνουν. Εδώ ολόκληρο πλανητάρχη ξεφτίλισε η Μόνικα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Λίνα μπορείς να βάλεις σνίτσελ σε μπαγκέτα για το γιό σου

κ μιας κ θα φτιάξεις για το σπλάχνο σου, φτιάξε ποσότητα, να φάει κ η παρέα εδώ. εγώ θα κόβω νούμερα προτεραιότητας. το Νο 1 κατοχυρώνεται σε μένα φυσικά.

οι άλλες στη σειρά σας, κάντε αίτηση, θα την επεξεργαστώ κ θα την απορρίψω, γιατί θα τα φάω όλα μόνη μου....

Διαφημίσεις

συγνώμη για να καταλάβω...ο γιος σου Λίνα πάει δημοτικό. σωστά;

τί φαγήτό του κάνεις;

εννοείς σνακ;

εγώ σκέφτομαι από τώρα μπουρεκάκια με τυρί ή με γαλοπούλα κασέρι, κέηκ (αλμυρό ή γλυκό), κριτσίνια, βραστό αβγουλάκι με ντοματούλα (αυτό θα το ήθελα εγώ για τώρα μιας κ πείνασα η γυναίκα ), τοστάκι, μπαγκέτα με γαλοπούλα, μαρούλι, ντομάτα κ ό,τι βάλει το μυαλουδάκι σου... ακόμα κ κεφτέ βάζεις αν το τρώει, πίτα (τυρόπιτα, σπανακόπιτα κλπ), αβγοφέτες, σπιτική πίτσα, φρούτο συνοδευτικό (αυτή την εποχή δεν υπάρχουν ούτε καλά αχλάδια ούτε καλά μήλα. μόνο βαλέντσια πορτοκάλια.

τί άλλο;;;;;;

κ η μπατζίνα είναι ωραίο σνακ. αν το τρώει. ή τυρόψωμο.

αυτά με τη μία σκέφτηκα η πεινάλα.

σεβη....η χρυσπα τρωει απο οοοολα αυτα;;;;;;;;;; (ο ραφαηλ ουτε το 1/2:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μα θα ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λεμε ολα μα ολα καλα,φιλακια στον κουκλαρο!!!

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!;););)

Αννούλα πολύ χαλαρά! Τίποτα δεν θα είναι, απλό αγχος...

Αν μπορούσες να το βγάλεις τελείως από το μυαλό σου θα ήταν το καλύτερο! Εγώ αυτό είχα κάνει και έμεινα κατευθείαν έγγυος!

(συμφωνω απολυτως!

το ξερω ρε μαμ@το μου,αλλα ελα που λιγο πριν την ακαταναμαστη κοκκινοκυρα με πιανει αμοκ,χιχιχιχι!!!λεω να ξεκινησω γιογκα,ηρεμιαααααααα κ χαραλαααααααααααααα!!!!!

οσο για το μαγαζι της Αισε ειναι Μυστακιδου 3(αρετσου),ειναι απο παραλια το επομενο στενο απο την Ταξιαρχων,δεν θυμαμαι κ την καταφετ που εχει στην γωνια για να σου πω ακριβως,παντως αν ξερεις απο την περιοχη θα ξερεις κ την γνωστη Βαγδατη(παναρχαια καφετ) ακριβως διπλα ειναι το μαγαζακι.μικρο μεν θαυματουργο δε!!απο τιμες εμεις 4ατομα φαγαμε,και τι δεν φαγαμε:tongue::tongue::tongue:,κ με ποτο μαζι πληρωσαμε 82ε!

κανονισε το να παμε παρεα.....οκ;;;;

α πα πα Ρούλα!

σου αρέσει αυτό το σίχαμα;;;;;;;

μπλιαχ! εμότικον που βγάζει τα εντεράκια του...!!!!!!!

μπλιααααχ κι απο μενα!!!!!!!

Δώρα, όλα καλά θα πάνε. απλά έχεις το άγχος που έχουμε όλες οι πρωτομάνες...για όλα, μα όλα όμως!!! όλες μου οι ευχές μαζί σας!!

μάκια στον Ραφαηλάκο!

αχ τι θα εκανα αν δεν ειχα κι εσας1!!!!!!!!

Σεβουλα αγαπη μου, δεν εισαι πειναλα.. απλα εισαι φωτεινος παντογνωστης οσο αναφορα τα σνακ και τα τσιμπολογηματα!!!!!

θα ερθω να συμφωνησω μαρια ελπιδα!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

τελικα εβαλα αρακα, δεν ηθελα μακαρονια,

εβαλα μεσα και πατατουλες και θα ειναι μια χαρα, αν και με εχουν καψει οι καουρες:twisted::twisted:

βρε Μαρία, τί φωτεινός κ τί παντογνώστης μου λες;

ξέρω να τρώω. μου αρέσει να τρώω. είναι μια απόλαυση που δεν την αρνούμαι στον εαυτό μου με τίποτα. απλά θέλει μέτρο, για να μη ξεχειλώσω εντελώς.

αυτο λεω και εγω αγαπη μου, σου αρεσει και με τις ωραιες ιδεες σου μας το αποδεικνυεις!!:D:D

ναι, αλλά η φυσαρμόνικα δεν έριξε τιμές σε χρηματιστήρια, το αντίθετο, τα ανόρθωσε.

ενώ ο ... ρίχνει το ευρώ.

δεν λέμε τίποτα για φαγητά να το ξαναπιάσουμε σωστά!!

η μπανάνα τελείωσε κ δεν μου έκανε τίποτα. θέλω τσιγαράκι τώρα...αλλά μόνο στις 3.00 δικαιούμαι!!

ναι, αλλά η φυσαρμόνικα δεν έριξε τιμές σε χρηματιστήρια, το αντίθετο, τα ανόρθωσε.

ενώ ο ... ρίχνει το ευρώ.

δεν λέμε τίποτα για φαγητά να το ξαναπιάσουμε σωστά!!

η μπανάνα τελείωσε κ δεν μου έκανε τίποτα. θέλω τσιγαράκι τώρα...αλλά μόνο στις 3.00 δικαιούμαι!!

χαχαχαχα ΘΕΑΑΑΑΑ!!!!!λοιπον για να σου τη σπασω(χιχιχι) μολις εκανα το πουρακι μου,παρε μια τζουρααααααα,χιχιχιχι!!!!κ τωρα παω για μαμ στην μανουλα μου φιλακια ομορφουλες!!!!

Δωραααααααααα εννοειτε!!!!θα κανονισουμε να παμε οικογενειακς!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

το πιο ουσιώδες είναι αυτό που μοιράζεσαι μαζί μας.

όπως κ το να είναι γερά όλα τα παιδάκια!

όλα τα άλλα ... να περνάει η ώρα ευχάριστα.[/quote

αυτο πανω απο ολα σεβη μου...ολα τα αλλα γινονται!!!!!

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!το καταλαβα μια κ καλη πλεον,χιχιχιχιχι!!!!!!μονο χοριακη,κ μονο μετα απο 10μερες(αν αντεξω...)καθυστερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε εμενα το προβλημα δεν ειναι στον τροπο αλλα στην αναμονη τον αποτελεσματων ;););););)...με το τροπο τα παμε καλα,εκει δεν με νοιαζει,μην σου πω οτι το ξεχναω κιολας,αλλα στο λιγο πριν την κοκκινοκυρια εκει ειναι που τα χαλαω....ομως υποσχομαι δεν θα χασω ΠΟΤΕ την πιστη μου,θα γινει κ παει κ τελειωσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια κ σορρυ κοριτσακια για το εντελως οφ τοπικ.....:)

για να δω κυρια μου...αν θα το τηρήσεις,αυτη τη φορα!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...